| Autor |
Zpráva |
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:59
- Nahlásit
Biluška
oblecek pro justyho hotov
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:00
- Nahlásit
Shelticka
Belina je v pohodě když ji mám pod nohama, horší to je, když ji strčím do kombíku a ještě k tomu veřejně, před jinýma psama. To pak musí ty cizáky zabít, aby nemohli nikde vyprávět jak byla ponížená
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:02
- Nahlásit
mno nif konciiim papa
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:04
- Nahlásit
taky končim, ještě se musim učit
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:15
- Nahlásit
Berčová
Díky za fotečky. Náhodou jsou pěkný.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:23
- Nahlásit
Mějte se a hodně štěstí s Connie a spol.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:37
- Nahlásit
MarryEl
já se raděj mazlila s tou modrookou kráskou než fotit
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:50
- Nahlásit
no nic, já mizím. mějte se, papa!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 06:27
- Nahlásit
Tak a je to zase tady Kdyby byl tábor o týden později, tak nám vyšli i ti sněhuláci Už zase napadly ty hnusné bílé sra....y a slezou nejspíš tak v květnu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:19
- Nahlásit
Biluška
ty nejsi ráda? bacha na jeleny já sníh miluju a moje rosničkovský řeči o tom, že do 4.11. bude určitě sněžit mi vyšly
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:29
- Nahlásit
Shelticka
Tak za to můžeš ty??? No počkej, tohle máš nejmíň za 1000,-
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 17:04
- Nahlásit
Lájoš
nenene nemůžu, já to neovlivním já jenom poznám, kdy to přijde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 17:06
- Nahlásit
Shelticka
To nevadí bez tak to máš za 1000,-
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 17:46
- Nahlásit
Biluška
jn ale mi to tak vychází... na táboře byl fakt hnusně až v neděli-odjížděli jsme, a v pondělí jsem jela do toho Fryštáku a hnusně bylo až ve středu kdy jsem odjížděla jinak já taky nechcu ať sněží, beztak budou sračky...není na to ještě dost tepla-aspon tady to teda celkem rychle stálo. Já chci AGILITÝÝÝÝÝÝ
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 18:07
- Nahlásit
Biluška
Tady jsou ty bílý srač... taky. Nechápu proč z toho má Pepsi takovou radost.
PS: Mám dietu, ředitel nám posunul obědovky, takže mám obědovku jednou za dva týdny.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 18:30
- Nahlásit
Je tu někdo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 18:31
- Nahlásit
MarryEl
Alespoň ušetříš na stravenkách
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 18:37
- Nahlásit
Biluška
To máš pravdu. 3bit jako celodení strava stačí a je levnější než oběd.
Kdy jedou sheltičky?
PS: Strejda má štěnítka.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 18:46
- Nahlásit
Biluška
Tak v kolik v sobotu u nás asi budete?? Už jsem domluvená s aloskou že mně prozvoní až jí vyzvednete ale to mi bude tak stačit abych došla na ten přechod potřebuji vědět na kolik si mám nařídit budík Ale doufám že to nebude dřív jak v 1 abych ještě stihla alespoň na 5min usnout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 07:08
- Nahlásit
leila
U Aljošky budeme asi tak kolem druhé, u tebe tak o půl hodinku později. Dneska budu chystat plán cesty, takže odpoledne všechno nahlásím.
MarryEl
Štěnítka čeho? Šeltií??
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 16:48 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
asi si mám s sebou vzít radši aji mokrou hadru, že? a Biluško mám brat deku do auta pod psy? kdyby Connie náhodou vrhla ale nadopuju ju kinedrilem ;) (aji sebe ) Jo a Leila se ptala, proč jedeme tak moc brzo jo a ještě kdy se asi vrátíme? (to už se ptam ja )
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 16:50
- Nahlásit
Biluška
Ne voříšků Ale je tam jedno doslova rozkošný. Celý bílý s černým flíčkem okolo čumáčku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 17:35
- Nahlásit
Shelticka
Deku brát nemusíš, u toho auta je to jedno . Kinedrilem ji moc necpi, bude po něm ospalá, tak aby se pak v kruhu neploužila jak mátoha. Ještě ti zavolám v kolik přesně u vás budeme. Leile vyřiď, ať je připravená. Jedeme tak brzo, protože ty silnice jsou děsný, takže se pojede pomalu. A taky abysme měli čas to v Nitře hledat. Je to lepší, než dojíždět na minutu přesně a stresovat. Holky, hlavně nezapomeňte pasy a pasy pro psy. Nebo budu děsně zlááááá. hodně moc.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 17:51
- Nahlásit
Biluška
to mě taky napadlo, ale ja myslim, že to od 1:30 do 9:30 přestane působit ten kinedril se podělime půl na půl ;) jo pas pro psa mám sbalenej a svoju občanku, ale mam myslim ještě platnej i pas, tak ho vezmu (pokud ho najdu ) už mám sbaleny snad všechno kromě papání, budu mít určitě zásobu rohlíků (jak znám maminku), pokud jí je teda nevymluvim
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:12
- Nahlásit
Shelticka
Tak dooooooobře dojeďte v tom hnusným počasí a ať vám to tam hezky chodí v tom kruhu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:31
- Nahlásit
Shelticka
s rohlíkama jsi na tom dobře .-) Mášenek si poručil štrůdl a kapustové karbenátky, tak smažím a smažím a smažím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 19:09
- Nahlásit
tak já se jdu chystat do postýlky, mobil si nechám zaplej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 19:25
- Nahlásit
Shelticka
Jasně, mobil zapnutý, Leile vyřídit totéž
Ještě mi vysvětli kde přesně je ta benzínka kde tě máme nabrat. A kde nabíráme Leilu?
Přijedem od Olomouce. Tak honem
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 19:37 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
tak když pojede přes nadjezd, tak zahnete dole doleva a pořád po hlavní směrem na Hranice a po pravé straně bude benzínka (takový modrý kolotoč ). Leilu máme nabrat na přechodě, kterej je na nějaké hlavní cestě, já jsem tam byla jednou v životě to nějak najdem, tam je totiž jenom jeden přechod
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
Shelticka
Změna plánu, budeme vyjíždět kolem desáté od nás. Čili o půlnoci nabíráme tebe, o půl jedné v noci Leilu. Mášenek tvrdí, že na těch zasněžených silnicích to rychleji nestihne. Nebo možná prý stihne, ale nechce to riskovat. Když tak se vyspíme na parkovišti v Nitře . Potvrď příjem zprávy a předání Leile.
|