| Autor |
Zpráva |
papoušková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:30
- Nahlásit
Ahojík, už brzo bude tábor
Ajeje dokdy se to musí zaplatit?
Už zkusím popohnat taťku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 07:04
- Nahlásit
Achoj cholky, tak jsem na skok tady. Tábor je vážně ohrožen, neboť je vás málo.
MOmentálně mám přihlášené :
Adélu s Niky
Eli s Eisym
Zuzanu Pavelčíkovou s Aronem
Janu Koutníkovou s Ený
Berčovou s Berčou
Martinu s Pepsi
Aljošu s šelticema
Papouškovou s Jessí
Veroniku Makovcovou s Jessi
Natálku Klimešovou s Dášenkou.
Pravděpodobně pojede ještě Růžová Žabička, ale musí vás být nejmíň 14 ! Musíme rychle sehnat ještě alespoň tři lidi.
P.S. Flyball samozřejmě vezmu
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 07:58
- Nahlásit
Biluška
Ahoj Libuš!!
Já zkusím ještě někoho ukecat...myslím, že chtěl jet bráchův kámoš s čivavou, tak se ho ještě zeptám a taky se zeptám ještě někoho....J8 chci tábor!!
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:29 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit
Biluška
já bych taky někoho sehnala, jenže od nás mají buď mladý psy(štěňata co ještě skákat nemůžou), nebo nechcou jet. Ale možná by jela jedna kámoška s jorkama (Shelticko, meduza... víš kterou myslím ne??z chatu), rozhlásila jsem to po ICQ, jestli nechce někdo jet a zeptám se i na cvičáku... Já chci tábooooooorrrrr
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:39
- Nahlásit
Biluška
Tak jsem to napsala na ifaunu a budu se každého ptát, jestli nechce jet...uvidímjak to dopadne ještě s tím bratrovým kámošem....JÁ CHCI JET NA TÁBOR!!!
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 19:29
- Nahlásit
Já taky chci jet , už se na něj strašně těším. Zkusím napsat Ještě Aidové a zeptám se taky pár lidí. No není možné abysme někoho nesplašili.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 19:59
- Nahlásit
Jsem to rozeslala po všech možných forech na chatu tak doufám že se někdo přihlasí...Libo, hned dej vědět pokud někdo napíše.
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
a leila nepojede?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 13:58
- Nahlásit
Leila má v tu dobu klubovku jezevčíků, takže tábor by nestihla. Zkusím ještě nalepit plakáty po Bruntále, jestli se chytne někdo nový.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 19:20
- Nahlásit
Biluška
Mi ani na foru an na ICQ nikdo neodpověděl zkus, a doufejme já chci jeeteeet
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 20:41 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
lidi konečně jsme byli na cvičáku, jupí a konyška je šikovnááá a rychlááá a cvičí na hračku, takže aspoň nestloustne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 21:23
- Nahlásit
Tak jsem právě mluvila s Romčou-Magdou a říkala, že teda asi snad pojede. Tak uvidíme. Ještě jsem vzkazovala pár lidem z minulých ročníků a přes týden rozhodím ty plakáty. Nechcete si někdo udělat brigádu a zajet je sem nalepit?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:42
- Nahlásit
Ahojky!
Máme teď zavirovaný počítač, takže tady moc nebudu(jen ze školy nejspíš)
Snad někoho seženete na ten tábor aby byl.
zatím ahojky""
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:43
- Nahlásit
Berčová
Prosím pokud mi budeš teprve vypalovat ty fotky z tábora přihoď k nim i ty ode mě...nemám totiž teď nic. Všechny fotky se vymazaly.
Díky moc!
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:15
- Nahlásit
Janik
jasně, a opovaž se mi za ty CDčka něco dávat
Biluška
No bezvaaa, atk ji přiho´d k nám do chatky, páč Elinka by to bez ní nejspíš nepřežila
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:09
- Nahlásit
dobrá zpráva
nejspíš pojede kámoška ze cvičáku s jezevčicí, Libo, zapni si telefon... Volala ti ale jsi nedostupná. Ty lidi musíme sehnat, to by v tom byl čert......... Takže Libuš, kdyžtak složeí naší chatky... já, Alena s Bessi, Jana s Ený, papouškovou, Elinku, Romanu-Magdu, a Terku s Eny...
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:13
- Nahlásit
Berčová
áá koukám že by nás bylo 7...Tak velká chatka neni, sakra... takže jeden musí z kola(teda z chatky) ven... To nechám na tobě, ale určo nech mě, alenu,terču,janu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:06
- Nahlásit
Holky, já mám jiný číslo. Když tak ať všichni volají na 731/537 322 . A vy taky. Ten oskar je úplně kaput a už ho asi nezprovozním.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:53
- Nahlásit
Biluška
Pche... Tak zítra očekávej telefonát od Terezky(nebo její mamky).Papa
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:29
- Nahlásit
LKidi já nejdu jak Liba říkala jedu na klubovku juzevců a v sobotu domů nikdo kolem hustopeč určo nejede Jinak všech jsem se ptala na ten tábor a nikdo nemůže jet a nebo nechce
Biluška
Ju tak už je skoro vybráno teda jestli se nenajde ještě lepší chovka nevím jestli jsem tady dávala odkaz a fotky rodičů ale jelikož jsem líná to hledat tak tady dám znovu ju a ona už od mala seznamuje mimi s ovcema takže by jsem vyskoušela aji pást tak tady ten odkaz: http://www.pasztortuzcsillaga.hu/
URL
matka
URL
otec
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:31
- Nahlásit
jujda tak ještě jednou
otec
mtka
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 20:55
- Nahlásit
Biluška
Libo, myslíš že do neděle bys věděla, jestli tábor bude nebo ne??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 21:10
- Nahlásit
Berčová
Do něděle 100%.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 21:16
- Nahlásit
holky, potřebuju do neděle platby za tábor. Kdo nebude mít zaplaceno, s tím se nepočítá. V případě, že tábor nebude tak to všechno zase rozešlu nazpátek.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 14:13
- Nahlásit
No tak plaťte plaťte, ale fofrem!! ten tábor musí být
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 20:08
- Nahlásit
POZOR VŠEM POZOR VŠEM POZOR VŠEM POZOR VŠEM POZOR
tábor bude
Pokud všichni přihlášení zaplatí tak tábor bude. Přihlásila se ještě Růžová Žabička, Gábina + jedna kamarádka a pravděpodobně pojede i Romča-Magda. Takže teď nesmí nikdo vypadnout a ve středu je odjezd . Během víkendu očekávejte informační maily. Hlavně nezapomeňte teplé oblečení, tady ráno bývá -7 (Mášenek tvrdí,že víc, ale víc to určitě nebylo - je fakt, že mu bylo zima když měl na sobě tři mikiny, svetr a vestu on holt není na bruntálskou zimu trénovaný. Já zatím pořád chodím v tričku s krátkým rukávem a mikině )
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:20 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit
SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!
TO JSEM MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC RÁDA!!!
Hlavně se teď všeci oblíkejte ať nenastydnete!!!To by nebylo momentálně vhodné!!
Libuško a jak je to tam prosím s těma poplatkama??
Musí se to zaplatit hned celé nebo se to může nějak třeba napůl??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:32
- Nahlásit
Janik
Celé, musím to poslat paní Tesařové do hotýlku. Do neděle potřebuju ty peníze tady, tak mákněte holky, mákněte. Psíčata se na vás moc těší, hlavně Belinka
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:36
- Nahlásit
Biluška
SKVĚLÉÉÉÉÉ, a zeptej se Mášenka, jestli nezná náhodou moji babičku, protože té j taky pořád zima já až dneska ráno vytáhla bundu, a to jen z důvodu abych neonemocněla...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 18:16
- Nahlásit
Biluška
Zítra jdu posla ty peníze..teda snad se tam nějak dostanu....je u nás totiž teta(přletěla z USA)tak pořád někam jezdíme....
Dneska jsme byli v Olomouci a koupila jsme tam Ený ragbiče, tak snad mi na něj bude skákat...jinak ho daruji Bellince
Já už se tak nemůůůůůžu dočkat
|