Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
MarryEl
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 21:19
- Nahlásit

Shelticka

Já už se tak těším až se vypařím z baráku. Já nemám ráda hádky narozdíl od matky, která je snad vyhledává. Nechápu proč si furt háže klacky pod nohy, když by jinak neměla žádný problémy.
Gratuluji k trávící soustavě Connie

MarryEl
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 21:22
- Nahlásit

Biluska

To by si vzal fakt jenom psychycky zdegenerovaný tvor. No, ty už máš aspoň relativní klid. Já s tím musím vydržet aspoň dva roky do konce nástavby. A pak jdu i kdybych měla bydlet pod mostem.

MarryEl
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 22:44
- Nahlásit

Nikde nikdo? Tak dobrou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 07:17
- Nahlásit

MarryEl
Netěš se, klid nebudeš mít ani kdyby ses odstěhovala na druhý konec republiky. Je údělem matek otravovat svým dětem život .

papoušková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 15:13
- Nahlásit

Ahojky.
Jak tak čtu, tak jste tu prakticky pořád. To jenom já mám furt tolik práce, že pomalu ani nestíhám chodit na počítač?
Shelticka
Už se ti Connie posrala?
MarryEl
A ty to vydrž. Jo hold se budeš muset naučit matku absolutně přehlížet a občas aby se neřeklo, ji udelat to co chce.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 16:34
- Nahlásit

Tak odvoz už mám částečně sehnaný snad to klapne a Connie se posrala až dneska, naštěstí venku ale ani nevim kolikrát ted jsem ji koupala, protože byla ještě k tomu celá od krve (u babičky se zabíjeli králíci a psice samozřejmě musely jít potom olízat krev z trávy ) tak skončily obě ve vaně a ted tu chrnijou, mám srandovní fotky konči jak se klepe atd až budu mít víc času hodím je na web i s fotkama z tábora! zatím se mějte, papa

Janik
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:02
- Nahlásit

Shelticka
Tak to jsem ráda, že jsi nějaký ten odvoz sehnala.
A na fotečky se už moooc těším

Biluška
Libo a nezapomeň sem dát ještě výsledky ze závodů chci totiž vidět to naše poslední místo

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:31
- Nahlásit

Shelticka
Vy nechcete jet s náma? A já Mášenka přesvědčuju aby se projel do Nitry

A tady jsou ty výsledky ze závodů :
A1/
1. Terka a Ený , čas 0,37,88, 1 odmítnutí, 0 chyb
2. Eli a Ejsák, čas 0,38,69, 1 odm. 1 chyba
3. Alča a Beša, čas 1,00,16, 1 odm. 1 chyba
4. Ada a Niky,čas 1,21,35, 0 chyb, 3 odm.

A2/
1. Pepsiny, čas 0,44,19, 0 chyb, 0 odm.
2. Berčové, čas 1,12,93, 1 chyba,1 odm.
3. Papoušci, čas 1,12,41, O chyb, 3 odm.
4. Romča a Crazy - dis

B/
1. Pupy a Hessit, 0,19,37, O chyb, O odm.
2. Gabča a Dolly, 0,16,63, O chyb, 1 odm.
3. Žába a Bowien, 0,19,41,O chyb, 1 odm.
4. Ála a Hessit, 0,22,69, O chyb, 1 odm.
5. Natálka a Dáša, 0,44,56, O chyb, 3 odm.

C/
1. Zuzka a Aron, 0,11,56
2. Alča a Connie, 0,11,75
3. Winky, 0,19,25
4. Jana a Ený, 0,29,41
5. Verča a Jessie, 0,33,44

Mášenek vám všem vzkazuje, že pochopitelně všechno vyhrál on.

Janik
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:42
- Nahlásit

Biluška
Díky za výsledky
A řekni Mašánkovi, že to je jasné! on je nejlepší!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:43 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
jako vy tam jedete? já jsem myslela, že byste jeli jen kvůli mě, tak to bych nechtěla vás tak otravovat... jsem včera napsala jedné (asi) paní co psala na mujpes.cz, že má volný místo, jestli by mě nevzala a ona napsala, že jo a že jí mám zavolat, ale ještě jsem jí nevolala... tak kdybyste teda jeli, tak je jasný, že pojedu s váma

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:06
- Nahlásit

Shelticka
No my bysme jeli jenom kvůli vám a možná bysme se zastavili za Mášenkovým synem v Popradu. Ale zase taková oběť to od nás není, protože já se docela ráda pojedu dívat ) a Mášenek taky zase tak moc neprotestoval.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:07
- Nahlásit

Janik
Za vydatné pomoci Pepsiny Shakespearek se mnou vyhrává vždy

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:32
- Nahlásit

Biluška
tak to by bylo super kdybyste jeli, aspoň by mi odpadly všechny ty starosti s odvozem a ještě bys mi pomohla a poradila se vším na místě a rodiče (a já) bysme se nestrachovali, že jedu s cizíma lidma... tak dej vědět jestli teda pojedete, at vim jestli mam volat te pani nebo ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:50
- Nahlásit

Shelticka
To záleží čistě jenom na tom, zda se stihne vyřídit povinné ručení na Shakespeara. Bez toho nás totiž přes hranice nepustí .

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:55
- Nahlásit

Biluška
ahá a to se neví jestli se to stihne, že? tak ja nevim ted co mam dělat

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:02
- Nahlásit

Shelticka
Tak Mášenek vzkazuje, že to ručení zítra vyřídí, takže do té Nitry vás odvezem. Leila jede taky, nebo jak? Budete si ale muset zaplatit benzín. Spočítám kolik to asi tak bude, ale neboj, Shakespearek žere malinkato, on je hodnej

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 19:09
- Nahlásit

Biluška
jooo to je super jasně, Leila pojede taky, teda aspoň chtěla jet tak zítra napiš jak to dopadlo s tím ručením jestli to máte a mamka vzkazuje, že tě mám upozornit, že dostaneš do ruky kameru i když nevim jak to chce udělat, když už je tam málo minut volných a nemáme program abysme to přetáhli do PC ale foťáka vezmu

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 12:46
- Nahlásit

Tak pojištění na Shakespearka je zajištěný. Dneska ještě dokopu Mášenka, aby spravil ty brzdy co rozbila Pepsina když tak vydatně posouvala autíčko do kopce a můžeme vyrazit. Leilo, hlas se, jestli jedeš taky. Já ti volám a ty máš s klidem vypnutý mobil, co to je tohleto? Chceš to za 200,-??

leila
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 14:26
- Nahlásit

Tak kdyby se jelo tak bych se přidala a vzala Dana abych ho naučila hezky chodit v kruhu páč mi v kruhu skáče po kalhotech Mobil je vypnutý protože je ztracený a jelikož je ztracený nejde nabít

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:54
- Nahlásit

leila
Shelticka
Tak odjezd je zajištěn, z Bruntálu budeme vyjíždět kolem půlnoci, zhruba o dvě hodiny později budeme nakládat vás dvě. Dejte vědět kde. Prosím určit nějaké strategické místo, např. benzínku a podobně. Domů pro nikoho nejedu, neboť s mým orientačním smyslem bysme ještě v sedm ráno bloudili po Lipníku a hledali kde bydlí Aljoša
Leilo najdeš v Nitře výstaviště?

leila
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:56
- Nahlásit

Biluška
jasně je takové velké je tam hafo kruháčů je vedle něčoh takového jako je polovnické něco teda jestli je to tam co myslím a jede se po dálnici nebo starou cestou??

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 15:58
- Nahlásit

leila
Aha, tak já se radši poradím s internetem. Na dálnici zapomeňte, Shakespearek nevede dálniční známku. A jelikož už letos dostal fridex, brzdovou kapalinu a lékárničku na známku má nárok až za tři roky

leila
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 16:00
- Nahlásit

Biluška
acha mno a odkud přijedete strana z ostravy nebo olomouce??

Janik
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 16:23
- Nahlásit

Biluško kdy mi prosím pošleš tu nabíječku s těma baretkama???

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 16:51
- Nahlásit

leila
od olomouce

Janik
myslím na to, asi zítra nebo v pátek. Musím najít nějakou krabici do které se to vleze.

leila
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 16:57
- Nahlásit

Biluška
a to se jede na valmez když jedeš na nitru ne?? že by jste mohli vyzvednout alosku někde v lipníku a já bych k vám přisedla v hustopečích páč to leží na tom hlavním tahu na valmez ale ještě se s ní domluvím

Janik
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 17:02
- Nahlásit

Biluška
Díky jsi strááášně hodná
Nastěstí jede tatík do Švýcarska až příští týden, tak je to v pohodě

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:33
- Nahlásit

Biluška
jo tak příjem psů je do 7:30 do 9:30 a od 9:30 se posuzuje. Kruh č. 2, č. kat. 109 Už se nemožu dočkat, jo strategický bod, no tak asi ta benzínka když jinak nedáš myslím tu benzínku u penny marketu, né tu druhou, ale ta druhá je až daleko za městem, to si nespletete

leila
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:49
- Nahlásit

Biluška
tak už jsme domluvené alosku vezmete v lipníku a mě na přechodě aloska ví kde to je vám řekne

MarryEl
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:55
- Nahlásit

Biluška
Já se před matičkou odstěhuju aspoň do Kanady.
Libo přesvědčíš símtě Mášenka, aby nám o prázdninách ukázal jak se běhá agility? Třeba by jsme se něco přiučili.
PS: pepsi dneska oškubala slepici. =o)

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání