Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:59
- Nahlásit

leila
Dagoš je úplně bubej . Mělas jet alespoň fotit světový pumičky, takhle zase víme houby .-(

Shelticka
A vlak tam nejezdí, nebo co?

Berčová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 20:15
- Nahlásit

Biluška
jj,zeptej... Ono by to nebylo marný na zimu... a možná i po zimě by se vidělo

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 21:07
- Nahlásit

Biluška
přímo ne, jen přes olomouc a to by byla cesta přes 2 hodiny a autem to je půlhodiny, navíc tak jak jsou ty tréninky mi tam nic nejede

leila
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 09:06
- Nahlásit

Biluška
neboj fotečky světových pumiček budou jestli to dají na klubové stránky

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

leila
na které stránky?

Shelticka
To není v Olomouci?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 20:06
- Nahlásit

Biluška
ne-e, Kirican je v Bystrovanech, taková řiť u Olomouce, a Canis Familiaris je někde za Olomoucí v bývalým vojenským prostoru, takže tam se taky nemam jak dostat, když nemam řidičak

Saita
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 20:19
- Nahlásit

Shelticka
Do těch Bystrovan jezdí z nádraží autobus, tak to docela jde. Ten Canis Familiaris jsem několikrát hledala a nikdy nenašla. Máš ale pravdu. Auto je nejlepší.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:06 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Saita
no ale já bych tam z lipníka musela jet přes olomouc a to by bylo na několik hodin a docela draze by mě to vyšlo... a kdo jsi?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:10
- Nahlásit

všem všem všem
Beša konečně začala hárat a smrdíí a mamka chce štěňata, no chápete to? v sedmi letech jako my jsme chtěli už dříve, ale nikdy ten pes na ni nehopsnul a ted je tu jinej psík šeltiák a ten by hopsal furt ale štěnda by byla samozřejmě bez PP a já jsem to mamce zatrhla

Shelticka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:22
- Nahlásit

Connie je hroznej kamzík, ona skočí uplně všude, po křeslech - lozí po opírátkách, v autě vyleze na opírátko zadní, je jak kočka a dneska na zahradě přeskočila takovej plot plechovej co má přes metr docela se bojim o její klouby, ju starostlivě nosim po schodech, jezdime smradlavym vytahem a ona si skáče přes ploty, to je uplnej výsměch

Saita
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:50
- Nahlásit

Shelticka
Já do Olmíku teďka jezdím z Rýmařova(něco přes hodinu autobusem ale musím tam čekat jak trupka tři hodiny, nebo vlakem přes hodinu a půl, ale zase nemusím čekat, zpátky buď stihnu jeden autobus-což se často asi stávat nebude- hodinu cesta zpátky no a když jej nestihnu budu hodinu čekat a pak hoďka a půl cesta zpátky druhým autobusem). Je to docela mazec, ale mám to zaplacené. Dopoledne ještě budu jezdit na druhý cvičák se zbytkem smečky(ten je blíž v Bruntále). Dřív jsem v Olomouci studovala a měla byt(měla jsem tam sebou jorkandu Hany), tak to bylo v pohodě. Jinak mám ještě další dva jorky. Tříletýho kluka který cvičí asi jenom pro zábavu(neboť mu to moc nejde) a teď čtyřměsíční štěndo(www.nikyahany.ic.cz). Jinak nevím co bych ještě o sobě řekla.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:52
- Nahlásit

jo a Connie se opila žrala švestky ze země, kretý už hnily a uvnitř kvasily - a to se vytváří alkohol a to, že byla opilá jsme poznaly tak, že se tvářila tak divně a furt tu bloumala a v noci se zeblila ale já za to nemožu, to nám až na druhej den řekla babička, že žrala ty švestky...
není to podávání alkoholu mladistvím?

Saita
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:53
- Nahlásit

Shelticka
Můj Jamie je to samé. Skáče všude kde může. Ze stolku přímo do pelíšku, nebo vyleze na křeslo, pak na opěradlo, odrazí se a hopsne přímo na procházející Hany.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:56
- Nahlásit

Saita
no ale v bruntále jsou přece taky agility, když to tam máš blíž..

Shelticka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 21:57
- Nahlásit

Saita
a Jamie je co za rasu?

Saita
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 22:07
- Nahlásit

Shelticka
Do Bruntálu taky jezdím. Ten cvičák v Olomouci mám předplacený daleko dopředu(ale jenom pro Hany). Najaro tam budu jezdit už autem, ale v zimě bych prý ještě něco vymamlasila tak musím hromadnou dopravou. Jamie je jorkšír, ale má tréning od maminky. Ta chodí zásadně po opěradlech.

MarryEl
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:02
- Nahlásit

Biluška

Obsadila jsem Belu do divadelní hry Kytice. Je přihlášená do souboru Beruška. Nevadí, že se trochu proslavý, že ne?
Dělali jsme ve škole návrhy na plakát na divadelní vystoupení - hledala jsem herce.

MarryEl
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:04
- Nahlásit

Dobří pejsci a lidé
Ahoj všichni, jak se kdo máte? Delší dobu jsem tu nebyla. Neshrnul by mi někdo novinky?

MarryEl
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:08
- Nahlásit

Shelticka

Ahoj. Pěkný fotečky. Connie si musí vyzkoušet všechno, ale hlavně pozor aby se z ní nestal alkoholik. To by bylo horší než pár švestiček. Pepsi má švestky taky ráda, ale ta se z toho jen pose...

leila
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:35
- Nahlásit

Biluška
buď maďarské a nebo polské na pumi worlad je jako poslední výstava světovka v roce 2004

Jinak lidičky asi jsem blázen ale mimi do maďarska si chcu jet vnapřed vybrat cesta tam trvá 12h zpátky asi taky jestli by se ke mně někdo chtěl přidat pojdeu v Dubnu se podívat a v Květnu beru mimčo takže kdyby někdo chtěl jet tak může přesnější datum řeknu v lednu kdy by měla být fenka nakrytá

Shelticka
není na mimča u beši už trochu pozdě??? Mohla by mít při porodu komplikace já bych to už rozhodně neriskovala ale je to jenom můj názor

MarryEl
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:40
- Nahlásit

leila

Asi? A jinak žádný jiný následky?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:30
- Nahlásit

leila
já vím, že je pozdě, ale zas fena od veterinářky měla první štěňata v jedenácti letech a prej porodila uplně sama... ale jsou i vyjímky že...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:32 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

já jsem tady včera v té mojí spisovatelské náladě zapomněla napsat to nejdůležitější, že Connie včera konečně vypadl poslední mléčný špičák, takže trhání se nekoná jupí a dneska dostala novej obojek, ten štěněcí už jí byl malej, roste fakt nějak rychle, dneska jsem si všimla, že normálně ve stoje na všech čtyřech vidí na stůl tak nevím, jestli máme malej stůl nebo velkýho psa ono se to tak nějak vykompenzuje navzájem

Berčová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 15:47
- Nahlásit

Biluška
nejspíš hlásím příjezd nabíječky, něco mi prišlo ale ještě si pro to musim zajít na poštu

MarryEl
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 20:27
- Nahlásit

Biluška

Ahoj prosimtě nevíš kdy se dá do pohybu Vašek a dostanem fotky z letního? Přesýpat se nemusí. =oD

Berčová
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 22:08
- Nahlásit

Biluška
Jo, taky bych ty fotky docela chtěla...Že by na Vánoce?pod stromeek?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 22:11
- Nahlásit

MarryEl
Nevím, ale zkusím ho popohnat. Asi se někde zaseknul

leila
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:03
- Nahlásit

Biluška
tak mi dneska asi trochu hrabe mno ale pevně jsem se rozhodla a odcházím studovat do kroměříže snese pumice kotec??? A vymyslela jsem pro ní super jméno myslela jsem Puma ale nedá se to zkrátit takže nic ju a jaký agi cvičák je v ov nej?? Ju a jinak až budu(teda jestli budu) v pokročilích myslíš že je v Kroměříži ten cvičák dobrý??

Janik
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:12
- Nahlásit

leila
Ahooojky!
Tak teda do Kroměříže jo???? A jak ses tak rozhodla???
Já myslela, že budeš tady na Lesárně, že se budeme vídat a nic

leila
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:19
- Nahlásit

Janik
mno dneska jsem tam by\la na dnu otevřených dveří a bylo to tam supr ju zapoměla jsem říct že jdu na veterinu takže rady jako napřed střeva potom pes se mi budou hodit

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání