| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:25
- Nahlásit
leila
Tak to jo
No jen aby tě to bavilo a potom k tobě budu se svým zvířectvem chodit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:30
- Nahlásit
Janik
mno jasně budu ti dávat slevy ju a asi jestli se tam dostanu dostanu aprobaci(nebo jak se tomu říká) na stříhání bufíků
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:42
- Nahlásit
leila
Tak to jo
Už se tady moooooc těším
Založím si chovku Bišonků a Australanů a budu k tobě s evšema jezdit..a když bude hoodně dobře, tak snad i ten nějaký kůň bude ....no tak hoodně sním ale tak co už
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:02
- Nahlásit
leila
Tak to je bubý, pumice 100% není pes do kotce. Oni jsou děsní závisláci a musí být svému majiteli pořád za zadkem. Belina je úplně nemocná i když jdu jenom do práce a když nedejbože na pár dní odjedu tak nežere, nepije,jenom leží u dveří a je schopná třeba vyskočit z okna. Tak s tou pumou radši počkej, až dostuduješ, tohle by fakt nedělalo dobrotu.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 14:52
- Nahlásit
Biluška
tak se to vyřešilo v blízkosti SŠ je intr nebo kde psice nebude muset být v kotci a můžu jí mít u sebe teda ne během výuky ale od rána se učí do 12h. pak je oběd a pak ještě nějaké ty hodiny odpoledne ale na některých může být psice se mno jako jsou stříhání hafů a kynologie takže úplně super
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:42
- Nahlásit
leila
Tak to máš úplně dobré!!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:21 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
je to sice narychlo, ale zítra je Helfštýn zadarmo!, takže kdo byste přijeli? Leilo? Jani? A má být hezky
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:36
- Nahlásit
Shelticka
nemůžu nebudu u dědy musím do sebe házet učivo
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 19:25
- Nahlásit
Shelticka
Ahojky!
Bohužel nemůžu mám od půl2 do půl 5 trénink kurňa......
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 14:36
- Nahlásit
Lidi, mě dneska nasrala mamina... Jsem se vrátila z agi a Lenka, trenírka se mě ptala, jestli nechci jet na nějaký závody... jako naši by mě nikam nevezli ale mohla bych jet s ní... tak jsem to doma mamce řekla, nějak mě nepobrala tak jsem jí to vysvětlila jak debilovi ( ) a ona se na mě tak blbě podívala a prej "a co tam jako budeš dělat?" hej kdybyste viděli ten její pohled...jak kdybych sez bzbláznila nechápu, co se jí na tom nelíbí... Jako vím, že priti tě borderám a tak nemám šanci, ale mě jde to o to tam vůbec být...doběhnout... a ona se tak blbě zeptá...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 16:03
- Nahlásit
Berčová
tak na co na ty agi chodíte když nemůžete závodit by ses měla zeptat máti jinak v pondělí učitel přinese ukázat jedno mimčo toho ridgeba tak už se těším
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 16:33
- Nahlásit
no to já bych zas na závody mohla, ale nemam s čím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:07 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
lidičky já asi umřu to je zákon schválnosti, našla jsem boží plemeno, pyrenejský ovčák s krátkou srstí v obličeji, fakt nádhera a ty vlastnosti! tisíckrát lepší než nějaký přecitlivělý šeltie (né na šeltinky nedám dopustit!!!) nebo hnusný borderky, co už jsou na každým rohu. Je tu jediná chovka v čr a zrovna berou záznamy po té nejnádhernější feně a já mám doma jakousi škaredou přerostlou koninu, asi ju prodám (né já ji nedám ani za milion! ) <- to je ta fenka.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:12 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
a ted ještě další hrozná věc! ta obr zahrada u babičky je pronajímaná nebo jak to říct, prostě je k tomu činžáku kde babička bydlí a připlácí si aby ju mohli využívat a ten majitel na ní ted chce postavit další část továrny na nějaký plasty, takže budem muset zlikvidovat králíky, slipky a chodit na zahradu 2,5km daleko, ááá já asi umřu! a to jsem si na té zahradě chtěla udělat agility, mám tam pár překážek, kruh a slalom... život je strášně nespravedlivej, už jsme přišli kvůli blbé famílii i o barák se zahradou (patřil babičce a v závěti po dědovi bylo, že pak připadne nám, ale ted se tam roztahuje tatova sestra a my jsme v zatuchlym paneláku po ní...), asi půjdu skočit z 8. patra
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 20:28
- Nahlásit
Shelticka
skoč raděj z 12., tam je větší pravděpodobnost úspěchu.
myslíš, že by ti vaši dovolili toho ovčáka?
leila
Jo, to bych taky ráda věděla...
Biluška
Tak hlásím že onen balíček je fakt nabíječka, díky.
A koukej popohnat Kikiška, já bych si ráda přečetla, z čeho že jsem to vlastne byla obviněná na táboře
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 22:34 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Berčová
kdybysme byli v tom baráku tak jo, ale do paneláku už třetího aktivca (i když Beša zas až tak velkej aktivec není, ale taky potřebuje pohyb že...) vůbec, to ani já nechcu, mám rozum... a 12 pater nemáme
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 11:28 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit
Shelticka
no já myslím jako kdybyste neměli Konču...Předtím )
Jinak s těma borderama souhlasim...Přijde mi, že je jich čím dál víc
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 13:02
- Nahlásit
Berčová
možná jo, mamce se taky hrozně líbí...
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:03
- Nahlásit
No tááák lidi, to už sem nikdo nechodíte?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:05
- Nahlásit
Zdááár...
Jako taky se divím.....je tu úplně mrtvo žádné novinky nic...
Hej lidi co je???
Asi všeci vymřeli
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:19
- Nahlásit
mno to víte chystáme se na zimní spánek
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 17:58
- Nahlásit
lidí probuďte se
Biluška
jsem tak dneska přemýšlela a před shruba 8 lety asi frčely jsména s koncovou slabikou "si" - Hessi, Bessi a teďka "ny" - Connie, Winnie
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:44
- Nahlásit
Shelticka
My jsme nevybírali podle koncovky. My musíme vždycky komplikovaně vybírat podle toho, aby jméno znělo jinak, než ty co už máme. Např. můj sen je Happy (Hepy), ale dokud mám Hessi asi ji mít nebudu . Belinka se původně asi první tři dny jmenovala Kejsy - taky to s Hessi nešlo moc dohromady, tak jsme ji museli přejmenovat
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:14
- Nahlásit
Biluška
jj tak jsme taky vybíraly aby se to nebylo podobný Bessi, třeba ségra chtěla, aby byla Cassy a "Besy" "Kesy" je skoro to samý, tak je to Connie, ale Cassy se mi stejně nelíbí a je to můj pes, takže ségra má smůlu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:28
- Nahlásit
Shelticka
Cassy je krásné jméno abys věděla Jmenovala se tak moje vlčounka. A nejčastěji se jí říkalo Kazbunďák
Podle zlého mužíka Kazbundy, který Křemílkovi a Vochomůrkovi strkal do komína. Cassynka nám taky takhle pomáhala když se stavěl skleník
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:39
- Nahlásit
Biluška
tak hlásím první fotečky pumiček pumičky vyhrála máti mojeho miminaka tady je najdeš tak jdu hledat dále URL
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 17:46
- Nahlásit
tak jsem dneska usoudila, že Connie svojí přezdívce "piraňa" (jak jí říkám od té doby, co začala měnit zuby) dostává snad ve všech směrech
1) má takový zuby a umí je skvěle vycenit (ale jako né zle )
2) je tak pažravá
3) kouše, štípe...
4) potápí se! to dělá už odmalička, ale teď jak jsou všude kaluže, tak se potápí snad v každé kaluži, v každým tekutějším bahníčku a vytahuje z tama listy, vetvičky, trávu, prostě všechno, nechápu jak to v té tmavé vodě vidí, asi má rentgenový oči
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 19:12
- Nahlásit
Shelticka
tak to dělá i chelz taky se pořád potápí dokonce už si umí vytáhnout krožek z vody
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:13
- Nahlásit
Ahoj!!!
Co to je todle to? Kde jste všichni?
Pečlivě tu chodím a dívám se co tu přibývá za články a teď nic (sama většinou nemůže moc psát, protože bývám na druhém pc a tam nemám přihlášení a heslo si nepamatuju).
Tak se zlepšete a pište, pište!
A jinak jak se mají vaši pejsci???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:16
- Nahlásit
papoušková
Čau Papouchovi, u nás se mají všichni mooooc krásně. Protože jsme se právě vrátili z venku a pumice tam našla nějaký střeva nebo co to bylo. A krásně se tím navoněla . Šeltice se o to taky pokusili, ale nevyšlo jim to. Byla jsem ve střehu . Tak se zbytek vycházky alespoň pečlivě otírali o pumici. Za trest jsem je doma vykoupala všechny
|