Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 16:14
- Nahlásit

Tak jsem si dneska na cvičáku postavila sekvenci. Tvrdili o ni, že je nezaběhnutelná. Já jsem tvrdila, že když se pes správně vede tak zaběhne cokoliv . Bella to zvládla na 108 pokus, Hessit na 12, s Winky jsem to radši nezkoušela . Vzpomeňte si někdo na táboře, postavím vám ji

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 17:43
- Nahlásit

Biluška
Libooo co ten odkaz na svítící obojky?

leila
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 18:51
- Nahlásit

lidi nové telefoní číslo 605 459 998 jinak pumik se má narodit v květnu takže na táboře to bude ještě úplné mimi

MarryEl
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 22:07
- Nahlásit

Biluška

Cože jsi říkala o nějakém agility? Myslím, že trpím naprostou ztrátou paměti.

papoušková
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:00
- Nahlásit

Ahojte lidičky?
Co to je todleto! Kde jste všici? Co se svami děje? Už jste se všichni omámili vánocema a sháněním dárků, že tu vůbec nepíšete nebo co?
Biluška
Čekám na tu stránku na obojky. Kdyby se ti náhodou chtělo, mohla bys ji už sem napsat. Jak vidím, tak by to ocenilo i víc lidí

MarryEl
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 10:50
- Nahlásit

papoušková

Ahojky papoušci. Jak se vede? Já to říkám furt, že sem nikdo nechodí. =o) Tak co je novýho? S Pepsi míme 26. prosince na cvičáku vánoční soutěž a ještě nevím co tam budem předvádět za spešl cvik. To bude krize. =o) Nic neumíme. Ten obojek by mě taky zajímal sic na něj momentálně nemám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 10:52
- Nahlásit

http://www.akarazoo.cz/Light-Band-blikaci-obojek/d 2543

pořád mě někdo honí, pořád po mě někdo něco chce. To je šílené tohleto.A Mášenek dneska ještě nevstal. Nemůžete něco chcít po Mášenkovi, aby musel vylízt z postýlky?

Berčová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 12:51
- Nahlásit

papoušková
Dárky už máme zčásti nakoupený, jen čekáme až dostaneme další prachy na zbytek a až nám přijde nový vodítko
Já bych to taky ocenila, i když musím souhlasit s Pepsi-nemám na něj. Teď jsem objednávala to vodítko, to bude stát něco přes 300Kč... Öbojek dostane na narozeniny

Biluška
Bezvaaa, dík! Koukám, že je tam toho hodně, hend to prolezu ty stránnky A Terka(Eny) se prý děsně těší n tábor a je naštvaná na mamku, že ji nechce pustit na podzimní

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 14:10
- Nahlásit

Berčová
Jak to, že ji nechce pustit na podzimní? To už teď řešíte příští podzim? My ještě nemáme zařízené ani ty dva letní

Berčová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 16:44
- Nahlásit

Biluška
Taky jsem se smála když mi to naše kámoška říkala Jsem říkala že je terka nějaká rychlá

Hele, na tá stránce... Když se chci podívat třeba na "Pelíšky" a dám druhu stránku tak mě to hodí na knihy o psech... Dělá to všem, bo jen mě??

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 21:30
- Nahlásit

a ten obojek svítí nebo bliká?

Lidi dneska jsem byla od podzimního tábora podruhé na cvičáku a ještě jsem vyplajzla 500kč před Vánocama za členství Ještě že jsem si dneska udělala nějakou brigádu tam, takže příště už budu platit jen 200kč (ty 300 jsou za nesplněný brigády-když mě nikdo nikdy o žádných neřekl :cry, ale mám geniálního psa - toho malýho, znáte psa, co se sám naučí látkáč? Já teda jen to moje třeštipdlo
Joo a kdo jedete na výstavu v Olomouci? Já v nedělu vystavuju a v jiný dny tam ASI budu pomáhat - kontrolovat u dveří vstupenky, v obchudku....

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 22:28
- Nahlásit

Shelticka
Tak já jedu do Olmika v neděli
Musíme si tam dát někde sraz

Jinak všem Ahojky!!! snad se to tady zase rozjede trochu.....no ikdyž tento týden nevím učitelé se úplně zbláznili a my píšeme minimálně 3písemky za den a to ještě nemám ani jeden koupený dárek

leila
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 07:24
- Nahlásit

Shelticka
já tam taky jedu a budu tam mít liňulku a asi vezmu aji gerra ale toho ne na výstavu a eyco tam bude taky bude tam mít asi oba

leila
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2006 19:05
- Nahlásit

tak mám už nakoupené dárečky pro pejsky dostanou pamlsky a Gerrís ještě clicker budeme trénovat dogdancing

papoušková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 14:49
- Nahlásit

Čauky lidičky.

MarryEl
U nás nic moc novýho. Jess je furt takové vyžle jak byla a občas si zdrhne, protože se se mnou prý moc neproběhne. A to s tak snažím. No a na Vánoce jí kupuju furt něco a ještě bych jí toho chtěla koupit, ale asi si to budu muset rozvrhnout na nějakou jinou osalavu. Do narozenin to nevydržím.
Janik
Nás taky furt drtí, ale ne tolik. Po Vánocích to bude lepší masakr.
Biluška
Děkuji za odkaz. Ale moc mi to nepomohlo. Takový obojek mají aj u nás a ten jsme právě měli. Prvních pár dní jesm byla taky úplně nadšená a pak mi s tím vlezla do vody a na některých místech přestal svítit a šel čím dál tím míň vidět. Pak se nám začal rozdělávat a nakonec když honila srnku, tak ho cestou někde vytratila. Ale stálo to prý zato. Ještě se díky ní vykoupala.

papoušková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:06
- Nahlásit

Shelticka
Ten svítící obojek stále svítí oranožově. Teda dokud se ti s ním nepotopí do vody. Je tam na tom sice napsané, že to má být odoloné proti namočení, ale plavání ve vodě to opravdu nezvládá.
No ale je zase výhodné, že to není tak drahé. Ale v případě mojí milovnice každé kaluže, každé ho potůčku, ikdyž někdy skro zamrzlého, tak v tomto případě je u nás lepší radši si trochu asi pošetřit a koupit si ten drahý, ale lepší obojek za 450 korun.

Janik
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:10
- Nahlásit

papoušková
No po Vánocích taky.....ale tak.......teď je to jedno nebudeme si to kazit školou
a co Jess??? enynka si už v novém domově úplně zvykla a jsou z ní úplně všichni šťastní hlavně si oblíbila bráchu, se kterým prej pořád dělají karviny

papoušková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 15:47
- Nahlásit

Janik
Ahojky. To jsem ráda, že se má Ený fajn. Možná aj líp, než aby byla furt sama doma.
Jess si právě hoví na balkoně. Tam je totiž jediné místo, kde jí není horko. Mně přijde, že tu zas takové horko není, ale tak přece jen nemám takový teplý kožíšek jako ona. Jinak asi je to s ní furt stejné. Chtěla bych jet zase příští rok na nějako výstavu, ale zatím jsem nenarazila na žádnou akci. Jen bych jí do té doby mohla trochu vykrmit nebo mě vyženou za podvýživu a týrání.
A na štědrý den si bude muset rozbalovat dárky sama- samé dobroty a k tomu jedna zubní pasta ode mě.

Janik
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 16:09
- Nahlásit

papoušková
JJ určitě se tam má líp jak tady
Tak můžete dojet na výstavu k nám jak bude tak ti dám vědět určitě tam jdu taky můžeš se kouknout na fotky www.sweb.cz/voriskiada jak ti vyběhnou fotky tak vedle pravé poklikej a posunou se ti další fotky a když se budeš pozorně dívat tak tak někde uvidíš aj Zuzku s Aronem(zlaťák) a aj mě s Andym
bývá to tak každý rok lepší.....tento rok byla ukázka tance se psem a minulý tam byly agility

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:38
- Nahlásit

Pozor pozor pozor
Začínám vyrábět propozice na letní tábory. Kdo má nějaké speciální požadavky? Třeba jako hrát byrokracii každý den, jít třikrát na Praděd a podobně? Sem s tím, ať to tam stihnu zapracovat

leila
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:20
- Nahlásit

Biluška
a co pexesový turnaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:42
- Nahlásit

leila
ten si nechávám jako zvláštní zálohu pro případ mimořádných situací. Třeba takových, jako byla v létě

Berčová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 16:43
- Nahlásit

Biluška
byrokracii néééé a na Praděd i 4× ) A taky bychom mohli konečně najít ten kostel

all
Normálně jsem nasraná jsem si před víc jak týdnem obědnala z hafbezobav to vodítko a ještě mi ho neposlali, parchanti. Co chudinka Beruška když jí ho nedám pod stromečkem?? Vždyť z toho může mít nějaký psychický to... Třeba si můž emyslet, že na ni dlabu!! Ale né, jako fakt mě to štve... Mám z tam i obojek a stopovačku a všecko přišlo...Smradi

leila
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 17:16
- Nahlásit

Berčová
a pasala už si jim?? já jak jsem obědnávala z manmatu tak týden nic nepřišlo jsem jim napsala a oni odpověděli že se šňůra musí ještě dodělat že čekají než bude hotová a na baronu jsem obědnala v ponělí a včera to poslali takže zítra by to mělo být tady

MarryEl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:04
- Nahlásit

Biluška

Ten praděd klidně místo večerníčku , ale slovo BYROKRACIE už prosímtě v životě nepoužívej. Radši to nazvy něco jako bojová akce Peklo apod. To bude stejně výstižnější.

MarryEl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:06
- Nahlásit

Berčová

Už jsem ti prozradila, že jsem upír a že vždycky v tom kostele dostanu hlad?
Ale když budeš hodná, tak z tebe bude jenom další upír.

MarryEl
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:11 - Změnil/a: MarryEl
- Nahlásit

Berčová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:14
- Nahlásit

leila
nepsala. Nevim co jim napsat Uvidime...

MarryEl
Hehe...Slibuju že budu hodná... A seženu další oběti, debilů tu ve Vsetíně máme dost :d

Berčová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 20:53
- Nahlásit

Tak vodítko dnesak přišlo...

Shelticko, víš o tom, že se Alve ztratila Fátima? Tu psala na Cz-psovi...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 21:46
- Nahlásit

Berčová
to čumim na jakým foru?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání