| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:59 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
aspoň je máš jeden den zase pěkně voňavý to té mojí malé teď voní ucho, protože už ho má skoro furt zvednnutý, tak jsem jí ho pěkně pomazala krémem ať změkne jinak já jim koupu podvozky skoro každej den, Connie vleze snad do každýho bahníčka co potkáme a strká tam aj čumák a Besa jak se courá, tak ty nohy ani pořádně nezvedá a je taky celá špinavá i když do kaluží nelozí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:01
- Nahlásit
Jinak jsem zjistila, že má Connie vyloženě nadání na stopy už odmalička jde po stopě, tak asi 3 týdny děláme stopy (i s Bešou) a obě to hrozně baví, když jsou někde v přírodě uvázaný u stromu, tak už vijou, co je čeká a uplně se na to doslova třepou
Zeměkoule se asi fakt otepluje, dneska jsem viděla motýlka a berušku a psiska se furt koupou v řece. A v kalendáři s obrázkama od Lady mají minimálně půlmetru sněhu
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 15:51
- Nahlásit
Ahooooooooooooooooj všichni!!
Tak před chvílí si odvezli Ený k Frýdku-Místku.
Jsem z toho úplně na dně :rcy: a aj teta.....úplně sme obě dvě řvaly už nikdy nic takového nechci zažít..jako je to sice na jednu stranu(pro Ený) dobré ale pro mě strašné
Vzala si ji holka asi stará jako já(možná starší) a můžu k nim kdykoliv dojet se podívat.....to mi udělalo úplnou radost....ale ještě teď tady brečím , protože je mi to úplně líto....no nic....tak to jen jedna novinka ode mě....
tak se zatím mějte hezky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:32
- Nahlásit
Janik
A s kým pojedeš v létě na tábor?? Koukej doma rychle zařídit nového psa
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:39
- Nahlásit
Biluška
Jako to nevím s kým pojedu....
Pořát se snažím přemlouvat na aussinku a nebo se mi líbí ještě Tibetský Teriér ale prostě to nejde mám úplně divné rodiče!!! nechápou to!!! a navíc se budeme stěhovat do většího bytu(do přízemí v našem vchodě), takže nevím o co jim de....jsou prostě divní.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:41
- Nahlásit
Biluška
A navíc když ví, že jsem taková psí mama a teď ještě zblázněná do agilit prostě mě jenom mučíjou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:45
- Nahlásit
Janik
Jo, rodiče jsou děsná havěť . Mě se nejvíc osvědčilo chovat se tak, jako kdyby mi toho psa už povolili. Vybírat inzeráty a rozhodovat se mezi chovateli, koupit pelech, vodítka... všude mluvit o tom, že budeme mít aussinku.... Začnou mít strach o tvé psychické zdraví a dovolí ti ji
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:48
- Nahlásit
Biluška
NO tak jako obojek by byl, vodítko..no to taky ještě nějaký ten pelech....
Jako momentálně chovnou stanici mám vybranou..teď jen jestli štěně od té feny nebo od té druhé, protože mají štěňata ze dvou vrhů...k odběru jsou tak nějak na Vánoce
Jako mamka by se dala zlomit ale tatík.........to už je teda horší a navíc když on je hlavní "sponzor"
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:38
- Nahlásit
Janik
Biluška
no já jsem taky přemlouvala a přemlouvala a nakonec mám dvě a někdy bych byla radši za jednu né sranda ;) ale teď musím mamku krotit já, protože se jí to pořizování psů asi nějak zalíbilo jak jsem tady psala, že chce, aby Beša měla mimí (naštěstí už přestala hárat , asi se lekla, že bude muset rodit a nějak rychle skončila hárání ) a nebo jednou z ní vypadlo "tys ale zlatou nechtěla že?" (já jsem chtěla bluemerle, bi blue nebo bi colorku) a já "no nechtěla, ale lepší zlatá než žádná" a mamka "tak já si nechám Connie a budu s ní cvičit a ty si koupíš bluemerle" no jako trochu ve mě hrklo, ale doufám, že to nemyslela vážně, já bych nikomu Connie nesvěřila to je mojeeeee zlatooooo. MOŽNÁ bych jim PŮJČILA Bessinku, která už to umí a nemůžou mi ji pokazit víc než je a kdyby jo, tak to nebude tak vadit, protože Bessinka už nikdy nebude oficiálně závodit...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 18:41
- Nahlásit
volejte třikrát sláva, Connie je Bessinčina spása, má na ni blahodárný vliv Bessinka má jen 7 kilo!, to má z toho, jak furt musí před mrnětem utíkat a vyhýbat se jí a ohánět se po ní a Conni má 5 kilo jen tak pro informaci
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:32
- Nahlásit
jo a ještě včera když jsem šla na stopu, tak tama nikdo nechodí a najednou na stromě seděli jacísi 2 malí kluci, tak max 10 let a ten jeden na mě "co to sebou táhneš za veverku?" (tím myslel Connie) a já jsem mu řekla "to je liška" a on "fákt?" pak uviděl Bešu a říká "a to je taky liška?" a já "no" bud tomu fakt uvěřil, nebo měl dobrej smysl pro humor, ale spíš to druhý ;)
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
Shelticka
bože, já bych Berču taky nikomu nesvěřila... Si nedovedu ani představit, že by tohle mamina někdy řekla jako třeba kdyby mi řekla že ona si nechá Berču a mě pořídí např vlkodava kterej se mi líbí... Nene, možná kdyby řekla že mi pořídí Flata bo borderu tak bych MOŽNÁ uvažovala, ale beztak bych dospěla k názoru že neee
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 07:10
- Nahlásit
Shelticka
Teď je na další štěně moc brzo,ale udržuj mamku v napětí a nažhavenou. Tak za tři,čtyři roky se ti bude další šelťa hodit
Berčová
Umím si představit všechno na světě, jenom ne tvoji mamku jak běhá s Berčou
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 16:59
- Nahlásit
takže všem oficiáně oznamuji nakonec matkou pumi bude Anghiházi Gubanc foto a otecem bude Mocskos Nyertes Nomád
spojení už je opakované ze všech spojení vyšli championi a povahově super psi. Nejspíš to bude pes páč naši nad tím přemýšleli a já s nima mno a došli jsme k tomu že pesjsek bude llepší bude bydlet se mnou uvnitř ještě jsem psala chovatelce tak se dozvím kdy by se asi měli narodit a kdy bude odběr
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:27
- Nahlásit
leila
jsou krásné, výběr všemi deseti schvaluju
Máš teda zařízené, že na intru bude bydlet s tebou uvnitř?? Radši si to ještě ověř, na školách někdy slibují a slibují a pak z toho nic není.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:51
- Nahlásit
Biluška
ověřené to mám už od holek co tam bydlí takže je to 100%
to jsem ráda že výběr je schválený Jinak jak to vypadá s tím jarním posezením by jsme s Janou přijeli kdyžtak vlakem. Ju a ten lení tábor jak on bude?? budou dva turnusy nebo jeden??
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:15
- Nahlásit
Biluška
pěkněěě, todle kdyby si přečetla ale máš naprostou pravdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:18
- Nahlásit
leila
Tábor bude dvouturnusový. Druhý a třetí týden v červenci, potom deset dní volno a druhý a třetí týden v srpnu
Po zkušenostech z léta berem zdravotnici
Ti psi na intru jsou schválení oficielně, nebo je tam ty holky tak nějak pašují a vedení zavírá oči?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 22:21 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
no já ted žádný další čtyřnohý stvoření nechcu ani vidět, stačí mi ten zvěřine co mám a mamčino napětí může klidně ochabnout protože za 8 měsíců se nebudu nikoho na nic ptát Jo a tu zdravotnici jsem ti tak trochu dohodila sháněla agi tábor a ptala se kam jezdím, tak říkám, že do suché rudné a ona příště psala, že jede do Bruntálu, no tak říkám, že to je ten co jsem měla na mysli
Fakt vážně uvažuju o tom, jestli ti kluci na stromě neměli pravdu s tím, že je to veverka (nebo jak já jí říkám, když někde lzí a skáče - koníčku nebo kamzíku), ona vyskočí UPLNĚ všude, řekněte mi, jak si může takový "malinkatý" šeltiččí "mimí" (spíše skoro puberťák ) vzít šunku z linky, která je dost vysoká a nestojí u ní nic, po čem by tam vylezla? Nebo je taky pohled pro boha, když vidíte, jak STOJÍ NA STOLE a líže talíř, to se mi nikdy nestalo - PES NA STOLE Sendy (kříženec-něco jako jezevčík se špicem a x dalšíma plemenama) se sotva vykulila do schodů, jak byla dokulata s krátkýma nožkama a Bešu to asi nikdy nenapadlo, ona je hrozně slušná a VYCHOVANÁ a přece nebude skákat, tak vysoko a namáhat se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 07:13
- Nahlásit
Shelticka
Od té doby co máme pumu se nepozastavuju nad ničím.
Nejvíc mě dostala když jsme v létě byli s děckama v ZOO. Medvěd byl za takovou vysokou kamennou zdí. Z lidské strany je ta zeď, na ní ještě mříž a takový můstek, aby se vylezlo k té mříži a bylo tam vidět. Z medvědí strany je za zdí ještě hluboký vodní příkop. Pupy neviděla, tak jsem ji chtěla zvednout na ramena. A jak jsem ji tahala nahoru tak puma se rozhodla, že taky nevidí a bez jakéhokoliv rozběhu, na vodítku!! z místa!! se vymrštila asi 1,5 m na tu zeď a úplně lehounce přistála nahoře. Od té doby neřeším záhadu věcí zmizelých ze skříně, stolu, ledničky a podobně
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:12
- Nahlásit
Biluška
je to schválené oficiálně zdravotnice se vždycky hodí ju tak teď začnu přemýšlet jestli jednou do větřkovic a podruhé k vám nebo oba turnusy u vás
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:59
- Nahlásit
Biluška
no já si myslím, že až se nám stratí korelák, tak taky nebudu řešit kam zmizel , protože mladá se naučila od Beši ho pozorovat a všude pod ním běhat a co hlavně - řvát na něho kdykoliv zarachotí zrdcátkem nebo splašeně lítá... Ale ona i žere jeho peří co najde na zemi ...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:28
- Nahlásit
Shelticka
Ali Andoš nám taky už několikrát byl vylezlý na stole a zežral z tama už tolik věcí(paprikový salám po něm se mu velmi dobře dýchalo a nebo bráchovi celou večeři i se sýrem namazaným rohlíkem)
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:02
- Nahlásit
jéé aha! tak to se nemusím kvochnit na jiným fóru!
omlouvám se že vám lezu na fórum kde se asi všichni dobře znáte
ale chci se zeptat co a jak na letním táboře! kdy,kde, kdy se přihlásit, kolik to stojí a co musím mít a umět? jak je to s už ne mladistvými?
je mi 19 mám 3 letou labutěnku zatím jen občas něco přeskočíme ale že děláme agility se říci nedá ale plánuju po matuře že budem chodit cvičit tak bychom mohli být do léta již trošku pokročilejší - i když stále začátečníci!
vezmete mezi sebe zelenáče?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:09
- Nahlásit
leila
Jasně, že k nám jak vůbec můžeš uvažovat o tom, že bys jela jinam ty nevěrnice nevěrná . Ne, vážně. S pumou si hodně dobře vybírej trenéry. Pumice se šíleně rychle učí, ale hrozně pomalu zapomínají to, co je naučíš špatně. Však znáš Bellu. Trenérů na agi jsou dneska mraky, bohužel jen minimum je dobrých a takových, kteří ti pomůžou s pumou. Jinak ti bude neřiditelně lítat po překážkách a tom to fakt není. 99% trenérů po tobě bude řvát "přidej" "běž s ní" "makej" ale o tom běh s pumou není. Když zrychlíš ty, zrychlí i puma a zase ti uteče
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:11
- Nahlásit
kiwikik
Než jsem se pročetla sem tak jsem ti odepsala na tom druhém foru
Na tábor (jakýkoliv) se můžeš přihlásit i když neumíš vůbec nic. Většinou mají i kategorii začátečníků. K nám tě klidně vezmem, ale musíš přísahat, že si umíš hrát a že chráníš blbouní způsob života
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:20
- Nahlásit
Biluška
přísahám přísahám
tak jo to si musím dát majzla abych to nepropásla! jéé já se začínám těéšit!
na kolik je to dní a tak zhruba cena? a nějaké webovky kde se dozvím co a jak?
jééžiš já jsu otravná!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:22
- Nahlásit
kiwikik
propozice budou tady i na www.alfabruntal.com , cena je kolem 4.500,- +- na dva týdny. Budou dva turnusy, v červenci a v srpnu. Propozice budou k mání tak koncem ledna.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:29
- Nahlásit
Biluška
joo a co říkáš na trenéry v Kroměříži??
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:31
- Nahlásit