Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:22
- Nahlásit

leila
V Kroměříži bych se zkusila domluvit se Zinou Pospíšilovou. Normálně netrénuje, ale třeba kvůli mě udělá vyjímku . Pak jsou dobré holky z Opavy, nebo z Horní Suché.
Ne, že by nebyli i další dobří, ale každý je dobrý jenom v tom, co má doma. Takže třeba v Olomouci, kde mají na cvičáku hafo bíglů jsou docela dobří v tom, aby dokázali namotivovat a dokopat k pohybu bígla. Ti, kteří cvičí s borderkama rozumí borderám... Ke mě když přijde někdo s bíglem, který půl parkuru pročuchá tak jsem taky namydlená.. Prostě nevím co s tím, znám je jenom teoreticky. A najít lidi, kteří mají zkušenosti s pumama je nemožné, když tu žádní nejsou

leila
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:22
- Nahlásit

Biluška
abych pak ještě neděkovala za neohrabaného Gerríska jinak doma už skáče přes 50cm vysokou tyč za kolečkem což jsem se až divila páč na táboře si nechtěl vůůbec hrát , ale ještě nevím kdyby byl pumičák malý jestli je lepší ho tahat na tábory samotného nebo k němu přibalit třeba gerríse

leila
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:26
- Nahlásit

Biluška
Opava bude z Kroměříže doost z ruky jelikož se agility chcu věnovat poictivě a dojíždět potom 2x - 3x týdně to by asi nešlo
jestli seženeš vyjímku budu ráda páč v kroměříži to je ze školy fáák kousíček. Ju a tak nakonec nebudu na intru ale na privátu a tam můžou psy v pohodě na pokoji budeme mít asi ještě 2

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:41
- Nahlásit

leila
Z Kroměříže by ještě nemuselo být špatné jezdit do Brna k Olině Edrové. Nebo k Martině Vaškebové.

Pumičák ten pokoj obrátí vzhůru nohama
Na tábor ti bude bohatě stačit jeden pumák, začínej se srovnávat s tím, že je to jako pět jiných psů . Gerra bych už agility netýrala, nevypadal, že ho potřebuje ke štěstí. Zkus spíš některého jezevce.

leila
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:25
- Nahlásit

Biluška
Mno do brna je to sice taky dálka ale snad to nějak půjde
Mno s tím se počítá

MarryEl
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:21
- Nahlásit

Ahoj všichni. potřebuju dvě maličkosti.
1) Nemáte někdo kontakt na majitelku Jessi? Tý jezevčice. Myslím, že je z Třebíče.
2) Nemáte někdo fotky Pepsi z tábora?
Předem děkuji a za pomoc poděkuju znova.

Mám všechny pozdravovat od Pepsi =o)

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 21:38
- Nahlásit

MarryEl
já na ni mám někde mail, vydrž, jdu hledat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 21:42
- Nahlásit

MarryEl
Tak je to "MakovcovaVeronika@seznam.cz"

MarryEl
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 21:51
- Nahlásit

Biluška
Díky moc. Nevíš co Vašek versus fotky?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:18 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Ahojte, nevíte o někom, kdo by chtěl šeltii? prodám za původní cenu+nutné výdaje, jsem ochotná ji novému majiteli osobně dovézt, zlatá fena, půl roku, hooodně aktivní, ostré zuby, výborně vyvinuté hlasivky, dobrý nos a stále prázdný velký žaludek SAMOZŘEJMĚ TO BYL VTIP Ta malá ludra venku pořád žere samý sračky, na fuj slyší max. do 3 metrů, pak mě ignoruje, tak po níházím věcma (málem jsem si rozbila mobil ), ale co je nejhorší - nestydí se začít žrát i když je na vodítku, dneska jsems ní tak škubla, že letěla vzduchem tam, a pak zase zpátky a co se nestalo? ušly jsme asi tak 100m a začla žrát znova, tak se proletěla zas, au au moje ručička, jak jsme šly ven podruhé, tak nemilosrdně měla celou dobu čumák v náhubku - bojím se, aby se neotrávila. Při každé procházce se nažrala min. 4x (jen tady na sídlišti, lidi jsou tu prasata). Jednou tu kdosi trávil psy a několik jich pošlo, včetně zlatýho kolijáka Konyho. To Bessa nosila náhubek, protože taky sežrala na co přišla, od té doby si nějak zvykla venku nežrat, s náhubkem jí to nešlo a tak asi usoudila, že už to prostě nepůjde nikdy (i když sem tam něco samozřejmě slupne, to už by pak snad ani nebyla šeltie, kdyby nežrala )snad k takovýmu názoru dojde i Connie, protože ten náhubek asi 2x v něčem vyráchala a zjistila, že to nejde, tak aspoň pak olizovala ten náhubek, fůj . Ach jo, je to s těma psama ale kříž, ale bez nich bych se asi nudila

MarryEl
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 17:17
- Nahlásit

Shelticka

Z toho si nic nedělej. Pepsi taky žere na co přijde a zatím se jí nic nestalo. I když jsem si jistá, že se jednou otrávý. Ale košík nosit nemůže, protože u nás volně pobíhají ovčáci a další bestie. A taky jsem po ní zkoušela házet věci, ale málem jsem ztratila klíče a tak jsem toho nechala. Jo málem došlo i na mobil, ale na poslední chvíli jsem si uvědomila co držím v ruce.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 17:46
- Nahlásit

MarryEl
jj přesně, taky jsem už klíče hledala a ztratila jsem z nich blikátko a o mobilu jsem psala, že jsem o něho málem přišla, tak jsem ho naposlední chvíli nepustila

Berčová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 20:24
- Nahlásit

MarryEl
já na ni mám i ICQ- 195378632

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 20:44
- Nahlásit

že se nestydíte sem nic nenapsat

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:14
- Nahlásit

Já nemůžu psát Já vyrábím vánoční cukroví a pracuju jak vzteklá . Je konec roku tak se můžou všichni klienti zbláznit Nemám čas ani pořádně vylítat vlky. Tak si to vynahrazujou a likvidujou byt . Zítra se mnou za trest pojedou do Olomouce a stráví půl dne v autě. A ve středu si to zopakují s cestou do Brna.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:48
- Nahlásit

Biluška
to my už jsme taky podlehli mamčinýmu uklízecímu nátlaku a uklízíme a uklízíme a vůbec to není poznat a když k tomu přidám náročný unovování psů, tak mi pomalu nezbývá čas ani se učit atd, ale každej den sem zajdu, je to takovej muj odpočinek a chvilka výdechu při tom shonu...

papoušková
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 20:39
- Nahlásit

Ahojte všici!
Jak jste oslavili mikuláše?
Jesska dostala kapsičky pedigre a jak jí pak ty granulky jely.
A máte už vymyšlené dárky pro pejsky?
Já jsem chtěla Jessce pořídit svítící obejek, protože v té tmě je to celkem užitečná věc. Jeden jsme už ztratili a protože se oddělával chci jí pořídit jiný. Je to možné, že stojí všude tak kolem 450kč?! To se mi zas nechce tolik utrácet. Už vymýšlím jak jí ho vyrobit třeba z reflexní vesty. Těch je všude plno a zdaleka nestojí tolik. Ale to by se mi ještě muselo chtít si na to najít čas a udělat to.
Jo a víte, co jsem se dočetla, že v zimě jak bude sních a sůl, tak že se mužou pejskům namazat tlapky modrou indulonou a že to má stejnou funkci jako ty drahé spreje a mastičky se zverimexů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 06:32
- Nahlásit

papoušková
Já jsem kupovala za 500,- dohromady pro všechny 4 psy. Ten největší na Brajenku vyšel asi na 165,-. Přes net. Jsou super, nádherně svítí a psice vidím i na 200 metrů. Pumu to nepříčetně deptá . Večer ti pošlu odkaz kde jsem je objednávala.

wensday
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 08:45
- Nahlásit

Biluška
prosím tě, můžeš mi napsat na ICQ 210-895-142 ??? potřebuju se Tě neco zeptat a v práci Skype namám..... Moc díky

Berčová
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:33
- Nahlásit

papoušková
Na Miluáše nedostala nic a na Vánoce jí chci taky pořídit svítící obojek, fakt dobrá věc, ale taky se mi za to nechce tolik utrácet... Jinak jíchci pořídit nový vodítko, kámoška ho má taky a kupovala ho ve Zlíně tak jsem říkala že jí dám prachy až tam zas pojede ať mi ho koupí, ale nějak se tam te´d nechystá No nevadí, tak hpo dostane... já nevim, třeba na narozeniny

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:50
- Nahlásit

jj o svítích obojkách jsme se myslím s Biluškou už bavily že? kdyžtak hod ten odkaz sem ;) taky bych asi objednala, protože ted o Connie vím jen díky cinkání očkovací známky a adresního válečku, ale jak se chlupatí, tak přestává cinkat a o Beši nevím vůbec, ta se totiž tak plouží, že není vidět ani slyšet

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 21:52
- Nahlásit

pomoc, Connie je česneko loupačka, oloupe česne, ty slupky podrolí po celým bytě a ty palice si nanosí do pelecha

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:14
- Nahlásit

Biluška
jsem asi tak před 3dny měla šok jsem tě normálně viděla ve škole, ale až ta paní přišla blíž, tak jsem zjistila, že to opravdu nejsi ty

MarryEl
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 00:03
- Nahlásit

papoušková

Ahoj ten svítící obojek chcu taky pro Pepsi, ale když to chceš tak moc levný, tak jí hoď na obojek rovnou blikačku na kolo.
Jinak okolo těch mastí mám takovou velkou pykslu od veterináře - je to účiný, hezky to voní a už to mám osobně vyzkoušený. Pomohlo to i mě. A bylo to docela levný.

MarryEl
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 00:09
- Nahlásit

Berčová

Díiky za informaci. Jak jsi natáčela Pepsi, máš to ještě? Myslíš, že bys mi to mohla poslat?

Berčová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 15:27
- Nahlásit

MarryEl
Mám a mohla, ale jen přes ICQ. Tak se kdyžtak opět ozvi, jsem si to tvý(nebo komu to vlastně patří ) číslo smazala..

MarryEl
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 16:49
- Nahlásit

Berčová

Tady máš to ICQ
273-360-923

MarryEl
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 20:29
- Nahlásit

Tož sem taky nikdo nechodí

MarryEl
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 20:36 - Změnil/a: MarryEl
- Nahlásit

Jak se sem dávají foto?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 13:43
- Nahlásit

MarryEl
Musíš mít tu fotku někde na netu, tady je dáš tak, že klikneš na ten čtvereček s těma barevnýma geometrickýma útvarama a tam zadáš tu adresu obrázku ;)

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání