| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:02
- Nahlásit
Shelticka
jj mno na www.jakpsatweb.cz
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:07
- Nahlásit
leila
Tak to je super
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:14
- Nahlásit
leila
mě se ty stránky hrozně pomalu načítají. To tak má být, nebo mi blbne piškotek?
Hele,nechceš do té vaší smečky přibrat nějaké jezevčíky? Mám v tom útulku dva. Jednu čistokrevnou trpasličku dlouhosrstici. Černou s pálením. A jednoho pseudodrsňáka, ten až tak moc čistý nebude . Ale oba jsou nenároční, u vás by se určitě ztratili
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:16
- Nahlásit
Koukám, nějak se to tady rozjelo
Jen pište pište, ať je co číst
Biluško, já budu ráda, když pojedu na ten srpnový
A zkusím na cvičáku říct kámoškám, jedna má belgičáka a druhá kokřici, ale nevim, chcou jet do Rožnova )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:17
- Nahlásit
leila
Co jsi měla z češtiny, co? Ty jedna. Jaké i/y se píše ve slově "neuchovnění psi"???? No???? Teda za tohle máš nejmíń 500 táborových (Ale Mášenek ti je možná odpustí, protože on dělá i horší hrubky)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:18
- Nahlásit
leila
A u chovných máš tu samou hrubku. Teda Leilo. Že zavedu na táboře kurzy češtiny Budete je mít v přestávkách mezi pexesem
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:21
- Nahlásit
Biluška
leila
Jo taky sem si toho všimla ale tak to se opraví a ještě v tom nadpisu sem myslím viděla nějaké chybičky....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:23
- Nahlásit
leila
správně se píše "standart" ne "standard" a nahoře v tom logu máš nějaké překlepy. Ale jinak je to super. Až spravíš ty hrubky tak to budou super stránky . Pumička se mezi těma jezevcama bude vyjímat )
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:24
- Nahlásit
leila
Ale jinak se ti stránky povedly
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:27
- Nahlásit
Biluška
čeština není můj kamarád kurzy češtiny by byli na nic já bych to stejně nepochopila možná by se ztratili ale teď máme fůru práce s malďochama a k tomu přibil ještě roční křepelák do smečky takže když 3 křepeláci byli mnou drženi na vodítku vypadalo to komicky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:33
- Nahlásit
leila
Jak tři? Gerr, ten mlaďoch a kdo je ten třetí?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:34
- Nahlásit
Biluška
mlaďoch od souseda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:52
- Nahlásit
leila
jo tak, vy už se rozlízáte i k sousedům? A mladej má Gerovu školu? Nebo je trochu rychlejší? Se docela těším jak vám to tam puma srovná
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:56
- Nahlásit
Biluška
mno ti tři se nedají srovnat gerro je flegmatik a ti dva to je o život je pouštět mno je o dost rychlejší a to jsou polobarškové
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 16:59
- Nahlásit
Biluška
ju a k těm sousedům mno on jejich syn pořád lozil za našima mno a když jsme jeli pro mlaďoše chovatel nám dal k tomu jednoho zdarma páč měl se blá - ten pes mno a tak jsme jim ho dali aby furt nebyl u nás ale většinou ho cvičím jenom já
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 17:01
- Nahlásit
leila
No dyť to říkám, že se rozlízáte k sousedům. Tiše závidím, taky bych potřebovala takové sousedy
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 17:03
- Nahlásit
Biluška
to víš ještě máme u jednich sousedů jezevčíka ze super chovu ale chybí mu zub ju a sousedka chtěla bígla tak jsme jí koupili chov. psa a chodíme k němu krýt a ještě jedni sousedi chcou jezevce tak plánujeme odkaď ho vzememe to víš hustopeče jsou plné našich psů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 17:07
- Nahlásit
leila
to bych taky potřebovala , místo hodných sousedů jsem si pořídila útulek v Srbcích s padesáti psama a teď se je snažím umístit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 17:09
- Nahlásit
Biluška
tak hledat hodné sousedy ke kterým by psi mohli jít abys je měla na očích
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 18:56
- Nahlásit
leila
U nás v baráku,jo? Tři rodiny by je brali hned. Mají podmínku - ty největší a nejtlustší psy. A můžu je vozit klidně každou neděli
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 12:43
- Nahlásit
Biluška
Máš už vstupák? Mě teďka přišel jupí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 13:38
- Nahlásit
Shelticka
Já nevystavuju. Čekám až bude moci jít Winky do mladých. Za třídu dorostu mi to připadne jako vyhozené prachy. Ale přijedeme fandit a povzbuzovat.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:51 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
ahá, jsem myslela, že budeš s Winky už v dorostu a že se utkáme Ty peníze za cestu jsou u mě ted zanedbatelný a ty 200 přežiju
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:05
- Nahlásit
tak webovky nemůžu dělat, protože jim to nefunguje, tak jsem si dala pár fotek do profilu na lidé abych vám je tady mohla ukázat
to jsou moje holky u chko Škrabalky
Tady se Connie kochá přírodou u rybníka Pískáče
Koninka se kochá západem Slunce u řeky Bečvy
Takhle holky slavily Silvestra
Bessinka a pokus o postoj
Connie, pokus o postoj se nezdařil
Obě moje pusinky
A jako bonus naše minulá fenečka Sendynka
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 17:46
- Nahlásit
Shelticka
Tak mám vstupák doma mamka mi to zapomněla dát
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 18:20
- Nahlásit
Janik
no vidišto a ty ses tak strachovala
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 18:24
- Nahlásit
Shelticka
JJ už jsem v klidu..sem myslela že mamku roztrhnu
|
leila
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:48
- Nahlásit
Biluška
jů ty jedenš na nej zónovkáře a na Ostravský pohár nejedete??
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:02
- Nahlásit
posouvám, nějak to tuupadá
A konečně mám výstavní vóďo vhodný ke konině, tenký, bílý
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 20:22
- Nahlásit
Shelticka
Hele, myslíš, že na výstavě by nevadilo, že Berči má na obou uších jakoby vykouslý kousíček? Víš, jak to měla loni (vlastně předloni) na podzimním na tom jednom uchu... Tak te'd to má i na druhým, zas jak se třepe, celou hlavu i krk od krve Teda jako né, že bych se na nějakou chystala, ale chovatelka slíbila, že pošle až budou krajský či co, tak možnááá Jenom, jestli to nebude vadit?
|