| Autor |
Zpráva |
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:03
- Nahlásit
papoušková
Když ji ignoruju je vytočená ještě víc. Jo já taky třeba včera neměla čas. Byli jsme v divadle. Při cestě zpátky jsme se v autobuse trochu střískali. Domů jsem šla kličkama.
Lidi nepijte
PS: Pepsi se nakazila Ejsou a hodlá rdousit slepice.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:05
- Nahlásit
MarryEl
Zkus zardousit Pepsi
Leila, Shelticka
O.K. Zítra se ještě domluvíme přesněji, ale tak nějak s tím počítejte. Samozřejmě v nějakou nelidskou hodinu, nejspíš ve dvě ráno.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:08
- Nahlásit
Biluška
Jak Pepsina? Jak rozbila brzdy?
Jo Shakespearek na dálnici nemůže. Ta plechovka by ohrožovala provoz a navíc by jste to tam nejdřív museli dotáhnout.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:11
- Nahlásit
MarryEl
No to je fakt se Shakespearkem, bo aby Aljoša bo Leila nevypadaly na Nitře tak jak ty v Bruntále
A vyhněte se bahnu, to Shakespearek nerad... Viď Pepsinko
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:11
- Nahlásit
Biluška
mno jasně ve 2je to nejlepší my vyjížděli do prahy asi v 3:30 a tak tak jsme to stíhali mohli jsme si dovolit jenom jednu přestávku aby se mimčo vyvenčilo
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:15
- Nahlásit
leila
Biluška
no já jen vím přibližně kudy se k tomu přechodu dostat od nádraží ale snad ho poznam když tama pojedeme
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:16
- Nahlásit
Berčová
Shakespearek je holt rozmazlený autíčko.
Hele rejpale nepamatuješ jak to říkala Liba? Nepředvádím sebe, ale psa. A navíc bahení koupele jsou zdravé.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:22
- Nahlásit
Shelticka
je to hned za benzínkou jediná křižovatka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:28
- Nahlásit
MarryEl
Plechovka?? !!!! Tak tohle máš za 4000,- jako urážení majetku vedoucího. Paragraf 48b tr.zák. Soud bude hned první den na letním .
P.S. Sice nepředvádím sebe, ale to neznamená že tam musím přijet jako absolutní prase . Stačí to normální prase co ze sebe cestou naděláme Až se tam Hesina a Connie pozvrací, Belina to rozšlape po celém autě a Winky s jezevčíkama by to mohli sežrat
Jo a Mášenek vzkazuje,že když jel druhou várku s Elinkou tak vyjel až nahoru. Buď jste holky moc těžké, nebo jste špatně povzbuzovali
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:31
- Nahlásit
Biluška
ju chci se tě ještě zeptat kolik tam máte místa jestli mám vzít jednoho zrzatce a nebo 2 naši jezevčíci nezvrací ani neslintají teda jestli je děda zas navečer nenaláduje
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:37
- Nahlásit
Biluška
Myslím, že jsem ráda, že nemusím chodit na vástavy. S Pepsi bych se tam čistá nedostala ani kdybych měla svatozář nad hlavou.
Tsss Tak Mášenkovi vyřiď, že si příště může vzít Elinku sebou hned. Aspoň se nebudu muset namáhat. Já jsem líná až běda na to abych běhala někde kde překážím.
Jo potřebovala bych číslo na Berču a nejsem si jistá jestli tu jest. Zn.: Nutné.
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:41
- Nahlásit
leila
ahojky tak to te zase rada vidim
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:42
- Nahlásit
a jak zijete lidisky??
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:43
- Nahlásit
dvojce tyna
achůj co anýzek nebyl po výstavě vyčerpaný?? ti naši dom
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:43
- Nahlásit
MarryEl
a kdo jsi ty??
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:44
- Nahlásit
leila
celkem jj ale ted ma anca doma na hlidani 3 pesany tak tam ta blazinec s anyzkem je to 4 pesani takze je nejlepsi venceni vzdy vola 4 jmena
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:45
- Nahlásit
dvojce tyna
jj to ju a co má doma za plemena??
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:45
- Nahlásit
dvojce tyna
Ty mě nepoznáváš? To jsem já-á Pepsi
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:46 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit
MarryEl
jakýpak číslo?? Mobilní bo sis konečě stáhla to ICQ?
ve 20:55 se zas objevím
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:46
- Nahlásit
MarryEl
jo ty si od pepsi jj?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:48
- Nahlásit
leila
Klidně jich vezmi fůru moc. V Shakespearovi je moooooc místa. Když se Belinka napřed zmlátí aby tam pustila jiného psa tak je to bez problémů.
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:48
- Nahlásit
uz sem si skoro myslela ze si tu povidam sama ze sebou
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:49
- Nahlásit
Berčová
Jsi tu, hurá. Máš fotky mášeňátek v PC? Měla bych zájemce, ale ráda by viděla fotečku. Tak bych ti diktla ICQ na bráchu a kdybys byla tak hodná a poslala mi nějakou tu foto.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:50
- Nahlásit
Biluška
mno tak já bych jich vzala klidně víc ale asi bych je nezvládala jinak na cestě z5 vás prý mám pozvat aby jste se přišli podívat na to naše zvířectvo ale musíte si vzít také ty figurantské obleky
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:50
- Nahlásit
Biluška
uz aby byl tabor :'(
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:52
- Nahlásit
dvojce tyna
Co psisko? jak se má?
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:52
- Nahlásit
Biluška
justik je ted pekne tlustej!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:53
- Nahlásit
Biluška
leila
no já Bešu radši brát nebudu, ta by z toho měla asi trauma ještě kdyby musela jet s Belou bohatě mi budou stačit starosti s koninou
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:55
- Nahlásit
MarryEl
jasně, pošlu co mám ale moc vidět tam nejsou..na focení tam bylo málo místa snad bude stačit. 216223406 tak pište
|
dvojce tyna
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:56
- Nahlásit
MarryEl
mno je tlustej ale ma se good jen je strasne linej!! ale kdyz se rozebehnu tak se teda uraci zrychlit..
|