| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 21:04
- Nahlásit
Tak to je super že tábor bude Pak chci fotečky a co mášoejsové už jsou nějaké ty fotečky?? alespoň nějaké aby jsme viděli jak to dopadlo
házejte tady taky nějaké fotečky
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:57
- Nahlásit
Janik
taky jsem Jessce koupila ragbič, záviděla ho tady u nás na ccvičáku jednomu pejskovi a za každou cenu mu ho chtěla sebrat
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 10:59
- Nahlásit
lidičky Besa pořád kašle, zitra jdem zas na veterinu, snad budem moct jet na tabor
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 19:48
- Nahlásit
Shelticka
a s Conie bys nejela? Ona je na to ještě mal že
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 19:50
- Nahlásit
liboookdy pošleš ty informační mejly?? Potřebuju to dát Terce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 21:02
- Nahlásit
Berčová
Co bych posílala, já tam radši zavolám
Terce to vyřiď, já jsem si na ni neuložila číslo. Tak spolíhám na Tebe. A radši mi, prosím, pošli i číslo na její mamku, jo?
Všem Všem Všem a ještě jednou všem
Požadavky na umístění do chatiček a skupin na výcvik posílejte včil a hned. Fofrem. Co tu nebude do pěti minut, na to se nebere ohled.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 21:07
- Nahlásit
10
9
8
7
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 21:19
- Nahlásit
Dobrá, nikdo se nehlásí, takže rozložení chatek je následující :
1. Adéla + Niky, Gabča + Dolly, Žabža + Bowien, Natouš + Dášenka, Lála + Lefa, Pupy + 2 ještěrky (pískací)
2. Eli + Ejsák, Romča + Crazy, Zuzka + Aron, Pepsina + Pepsi, Eva + Papoušek
3. Berčová + Berča, Terka + jezevčík, Jana + Ený, Aljoša + některá šeltice, Veronika + Jessie
4. Biluška + Belárka, Hessinka, Winky, Braisynka a Mášenek ( bez psa, zato s Biluškou )
P.S. Mášenek brečí, že chce taky pejska, tak já mu nějakého půjčím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 21:23
- Nahlásit
Nějaké připomínky k tréninku? Ne? Takže ten bude vypadat následujícně - budíček v 05,00
05,05 - venčení (velmi potichu)
05,10 - nástup na parkur, rovněž velmi potichu
05,10-05,20 - stavba parkuru - obzvláš´t potichu
05,20 - 09,00 - trénink - doufám, že nemusím připomínat, že potichu
09,00 - Biluška a Mášenek vstávají
09,01 - služba servíruje kafe a snídani Bilušce a Mášenkovi do postýlky - POTICHU
09,10 - snídaně
Dopolední program stanovím později
Zvlášť vyčleněná služba v rámci ranního venčení VELMI POTICHU vezme z chatky Winky a vezme ji vyvenčit. Ostatní psy nechá spát, nejsou magoři aby vstávali takhle brzy
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 22:04 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
no teda biluško to si ještě rozmyslim, jestli neomarodijou obě šeltie taková vražda, vstávat v 5 hodin
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:31
- Nahlásit
Skupiny na výcvik budou vypadat následovně (asi )
1. Eli a Ejsák, Romča a Crazy, Zuzka a Aron, Berčové, Pepsinové, Aljoša + Beša, Eva + Papoušek, Biluška a Belinka
2. Jana a Ený, Tereza a jezevčík Ený, Adéla a Niky, Gabča a Dolly, Lála a Hessit, Natouš a Dášenka, Žába a Bowien
3. Winky, Connie, Verča + Jessie,
Možná, že 3. skupinu - štěňata nějak přetransformuju do 2 skupiny, ale spíš je nechám samostatně. Uvidíme jak to budeme časově stíhat.
Paramon vzkazuje, že rýže je dostatek.
Má někdo nějakou obzvlášť oblíbenou hru, kterou nesmíme zapomenout? Třeba byrokracii ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:33
- Nahlásit
A domácí úkol pro všechny - nastudovat židovský pohřeb, bude z toho písemka a praktický test.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:45
- Nahlásit
Ahojky všeci!!!
Už se na vás moooc těšíme!!(Já s Ený)
Dneska jdu s ený ven a potom ji budu nejspíš koupat....snad to přežiju
Musím si už taky dneska začít pomalu balit, protože nechci nic zapomenout a nebo chystat na poslední chvíli což je u mě normální!!
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 16:19
- Nahlásit
Janik
V Klidu, já ještě nezačal balit a zítra jsem cely den v Brně. Budu se vzacet až pozdě večer , a jestli na mě Biluška zapomene tak si budu půjčovat vaše oblečení .
Ale to jse určitě nestane .
Všem Všem
Ve středu sebou trochu pohněte nebo to čekání na Vás nepřežiju.
A na všechny jse už těším. Tak ve středu pá
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 16:24
- Nahlásit
Shelticka
Musíš přijet, kdo by mi potom pomáhal oponovat, proti vstávání . Ty jsi myslíš, že já v 5:00 vstanu?
Ještě, že nemusím a mám tak šikovné děti co mi donesou snídani. Protože jak nedostanu snídani do postele, tak Vám snížím kurzi v ČNB.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 16:37
- Nahlásit
Tak jsi ten tábor užijete pak musíte vyprávět Jinak dneska přišel vstupák na světovku máme číslo 10805 jsem zvědavá na tu pumičí chovatelku jinak tady v ostravě už se na nový přírůstek těší a plánují jak bude krásně vyštěkávat v sutinách
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 16:44 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit
Biluška
proti složení chatek nic nenamítám, jsem naprosto spokojená, ale se skupinama na cvičení neee, já chci Terezku s Enčooooou
a hry?? Mám, budu na vás praktikovat, jak máet vychovanýho pejska jsme dělali v sobotu v Rožnově, hehe...
A Terce vyřídím, ta přijede ale s náma a odjede taky s náma
Lájoš
Neboj, já s Terkou tam bdue zas první páč vyjíždíme brzoo a prý si uděláem ještě výlet, ale beztak tam bduem první, takže na nás čekat nemusíš
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 16:55
- Nahlásit
Terka s Ený umí agi? Okamžitě mi někdo hlaste jak jsou pokročilí?
Berčová slyšíš?
Honem
Teď
Hned
10
9
8
7
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 17:29
- Nahlásit
Lájoš
Tak to máš teda blbý, když jsi v Brně až do večera ale tak já ti věřím, že ty stihneš všechno
V tu středu nevím v kolik dorazíme, protože dorazím domů ze školy ve 3hodiny..ale tak když už budu mít všechno sbalené, tak to jen nahážeme do auta a vyrazíme budu popohánět tatíka aby jel rychle
Berčová
Tak když tam budete brzo, tak mi chytni postel dole jo???
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 19:07
- Nahlásit
Lájoš
nebooj jedu a vypadá to, že s obouma psicema, protože Besulka konečně kašle míň a míň asi jí ten jitrocelovej sirup, kterej tak miluje , konečně zabírá
Janik
Pak teda jestli mě vezmete se ještě musime domluvit na čase atd
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:05
- Nahlásit
Jedna kámoška mi až teď řekla, že by chtěla jet taky na tábor, ale už pozdě co? Teď už to nejde že?
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:51
- Nahlásit
Lájoš
Umí! Jezdí s náam do Rožnova a jde jí to bezvadně!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:50
- Nahlásit
Tak malé organizační změny
Gabča je přesunuta z chatičky č.1 - malé holky do chatičky č.3 - Berčová, Terka,Aljoša, Jana, Verča a nyní ještě Gabča
Terka je na výcvik přesunuta mezi superpokročilé - čili skupina 1 ( a mám na Vás nachystané tak hnusné parkury, že se nebudete stačit divit cha chá, já jsem tak krásně zlá )
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 16:08
- Nahlásit
Biluška
gabča je ta s tím bišonem že?
hele, jako trochu nás šetři jooo
a jede ta kámoška od Papouškový?
Všem z naší chatičkýýýý ne že mi někdo zabere tu postel vedle stěny, co jsou tam dvě vedle sebe, tu mám já s Berčou a Aljoša se šelticema
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:12
- Nahlásit
Berčová
Jo, taková ta malá s bišonkou Dolčou. Už máte všichni sbaleno? Protože já ne, ale už začínám
A moooooc se těším
P.S. Kdo se dobrovolně hlásí jako chůva? Beru s sebou Lálu a Pupy. Jestli se nikdo nenahlásí dobrovolně dostane to někdo za trest
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 19:21
- Nahlásit
Biluška
Já se teď taky začínám balit....ale jako vůbec nevím jak teplé si mám brát oblečení
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 20:10
- Nahlásit
Biluška
Já za chvilku začnu, až se naši vykecají o nový ledničce
Páč mi do oho beztak budou kecat... Strašně se těšííííím,
a v čem spočívá role chůvy?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 21:11
- Nahlásit
Biluška
tak jsem se dneska dozvěděla, že už zítra se jede no a sbaleno ještě nemám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 21:19
- Nahlásit
Janik
Podle předpovědi bude teplo, ale deštivo. Takže hlavně všechno několikrát, ať to stíháte sušit. A nejméně dvoje rukavice, budou potřeba na ranní stěhování namrzlých překážek.
Berčová
Chůva zavazuje tkaničky a neustále dokola opakuje " nechoď tam" "pojď sem" "neřvi" " jez" "mlč" "neotravuj" " neřvi" "vysmrkej se" " stůj tady" "neřvi" "pojď sem" "proč zase řveš?" "počkej" "pohni" atd. Je to podobné jako se psem, děti taky neposlouchají, ale nemůžeš je vyškubat na vodítku ( teda můžeš, ale nefunguje to )
Shelticka
Já jsem dobalila právě teď, je to slabý, máme jenom 8 beden. Budu muset něco přibalit Loni jsem měla 12
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 21:40
- Nahlásit
Biluška
Ta kamoska nema odvoz a dovoz a boji se harajicich fenek(ma psa), takze nepojede.
|