| Autor |
Zpráva |
Berčová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:23
- Nahlásit
Shelticka
čuně no.- já bych Berun uasi zabila, ale tak zas je pravda že na tohle by si naši(i já ) dali pozor..snad
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:26
- Nahlásit
Za deset minut večerka. Jinak je celá chatka mínus 400,- . Nám to nehrozí, Lála a Pupy usly prakticky ve chvíli kdy jsme přijeli domů, Mášenek před hodinou, psice usly v autě a vstaly jenom na krmení a já jdu spát právě teď Tak dobrou s kobrou.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:26
- Nahlásit
Berčová
To neni ošklivý slovíčko. To jsi ty. A vůbec se nehlaš, takhle mě tu veřejně likvidovat.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:28
- Nahlásit
Biluska
Dobrou noc. A ne, že budeš obcházet chatičky
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:29
- Nahlásit
Biluška
No... Ali, za jak dlouho rozsvítíme?
MarryEl
To máš za to žes nadávala Shakespearkovi ze je prase když tě postříkal
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:30
- Nahlásit
Shelticka
To bude dobrý. Pepsi už sežrala pestřejší stravu a nic.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:34
- Nahlásit
Berčová
Ty, ty, ty vypadají.
1) Taky by jsi se netvářila štěstím bez sebe.
2) Já se polepším
Promiň Shakespearku
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:35
- Nahlásit
MarryEl
no to asi ne no
odpouštím ti
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:39
- Nahlásit
Berčová
Tak díky. Shakespearkovi dovezu o prázdninách jako omluvu brzdovou kapalinu.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:41
- Nahlásit
Bude se někdo dívat na Ztraceni?
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:46
- Nahlásit
No nic jdu se koupat a buď tu někdo bude nebo ne, no. Zatím ahoj a kdo tu už potom nebude, tak dobrou noc
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:46
- Nahlásit
MarryEl
ne-e, dokreslim Libinu noční můru (parkur) a jdu spát..teda naši si budou naivně myslet že jdu spát, já si budu číst
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:51
- Nahlásit
No nic, já taky hlásím odchod, tak papa a dobrou noc, ve tsředu večer jsem tu jak na koni
|
Černý faun
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 21:52
- Nahlásit
Ahojte. Tak koukám, že jste zas měli na táboře asi veselo ))
Leilo, jak dopadli jezevové? Já se mušim pochlubit, že Kyra ve své kategorii vyhrála v součtu čtyř zkoušek agility soutěž Hloubětínský drak. To jsem teda nečekala, nějak mi ty předchozí umístění na to neseděly, ale je fakt, že neumím moc počítat. Každopádně to potěšilo.
Tak se tu mějte, zítra se zas jedu mučit do školy, tož zase budu do středy bez počítače - a bez pejsků (
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:09
- Nahlásit
Černý faun
Dostali jsme na oba VD u jednoho jsme to čekali ale druhý č. ch. a rozhodčím mu napíše že má něco s předním,a pajdama a to za týden s ním jedu na světovku mno jinak přijedu ve středu asi kolem 4odpoledne a odjezd je večer takže mám dost času abych se mohla někde ztratit a zase najít cestu teda doufám že je nejdu Anýz tam byl tak a dopadl jako my
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 17:10
- Nahlásit
Shelticka
nesu špatnou zprávu dědu schvátila nějaká nemoc a tak nás nemůže vzít hledám nějaký odvoz ale nedaří se
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:07
- Nahlásit
leila
a mysliš že se do soboty nevyléčí? to je horor! já tam musím jet, když už to mam zaplacený tak já taky budu shánět o stošest!!! možna přemluvim otca, ale to pochybuju
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:14
- Nahlásit
Shelticka
známí který jezdí po výstavách jede na nějskou aukci baranů a tak se budu všude ptát doufám že se někdo najde nemohla by jsi třeba ráno přijet do ostravy s conni kdyby odtud někdo jel
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:17
- Nahlásit
leila
jo však co jinyho by mi zbývalo
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:19
- Nahlásit
Biluška
jo to výstavní vodítko jsem už našla bylo zapadlý za botníkem na kterým máme koš s vodítkama apod.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:21
- Nahlásit
jo a jak byla Beša poslintaná na boku, když jsme se odkudsi vrátili a v kleci byla Berča, tak jsem jí tam ted našla jakejsi červenej flek, se nedivim, že nechtěla, abych se jí tam dotýkala, takže ju asi Aron fakt kousl.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:28
- Nahlásit
Shelticka
¨tak já se zeptám kretka jestli nejedou a pak ještě některých chovatelů odtud
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 18:37
- Nahlásit
leila
jj já jsem napsala na fora na mujpes.cz a někdo z ostravy tam nabízí spolujízdu pro 1 člověka a 1 psa, tak zkusim napsat maila
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 19:03
- Nahlásit
jo a jinak šeltie asi fakt vydrží hodně Connie se krom toho jednoho poblinkání nijak jinak doma nevyprázdnila a žádný posrání se nekonalo se divim jaký má trávení
|
leila
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 19:15
- Nahlásit
Biluška
tak na světovce je jenom 14 pumi se moc pohledem na ně nepokochám
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 19:31
- Nahlásit
Ahoooooj jsem chvilku na netu, je tady prdéééél, jsme dnesak lozili po horolezecký stěně a slanovali se no prdel prostě. Se mi děsně stýská po táboře JÁ CHCI YPATÝÝÝÝÝ a omlouvam se za prkelpz hlavne v Y a Z bo tu maj nějakou divnou klávesnici.Tak se mějte, možná se tu zítra zas objevím. zatím paaaa
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 19:51
- Nahlásit
Berčová
Já chci taky zpátky. A to i kdybych měla pomáhat Shakespearkovi na louku každej den.
Ty horolezeš jo? Stěna je beztak o ničom, reálná skála je úplně o něčem jiným. Když jsem slaňovala naposled - brácha ze dvou metru pouští nadobro. Menší skok, ale dá se to přežít.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 20:10
- Nahlásit
SOS
Poóóóóc daruji matku. Hned jak mi přijde pojistka doplatím 20 tisíc jako prémii.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 20:35 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
MarryEl
pročpak? někdy mám stejnej pocit...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2006 20:50
- Nahlásit
Shelticka
když budete moc hodné a ukecáte Mášenka tak vás do té Nitry vezme. Musíte si pochopitelně zaplatit benzín.
MarryEl
Nechci,ale přidám moji. Třeba půjdou v páru udat líp.
|