Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Černý faun
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:48
- Nahlásit

Ahojte!!
Leila
Kdo se to tu tak nadšeně žene do neštěstí Nechceš nejdřív otestovat svou trpělivost v nějakém mezistupni, např. s beardetou? )) Ztřeštěný je to podobně, na decibely by se to též dalo srovnat...

Jinak když někde ukazuju fotky z tábora, tak puma sklízí obdiv úplně u každýho, to je pravda (mám ji na fotce s hlavičkou na stranu)
A všem vám závidím štěňátka (ale to Kyro neznamená, že se budeš šmajchlovat s tim přerostlým jezevčíkem od vedle!!!!)

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:00
- Nahlásit

Černý faun
Ty taky Kyrunce nic nedopřeješ Ona chce taky štěňátko, když ji tady všichni tak nabudili

Holky nemáte náhodou někdo telefon na Kuře?

leila
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:09
- Nahlásit

Černý faun
mno já už zkoušela trpělivost na mnoha psech hlavně hokina to je ještě vymaštěnější než bell ona místo do skla se rozbíhá a naráží hlavou do plotu

Černý faun
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 22:49
- Nahlásit

Vymaštěnější než Bell? teda ty riskuješ )))) Já bych nepoužívala tak striktní označení, mají prostě ti naši pejsci ehm.. svérázný pohled na svět a jinak uspořádaný aparátek jménem kůra mozková. Hokina je co za dáreček? Puma křížená beardedkou?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 23:17
- Nahlásit

no toto! já napíšu že odjedu a ono se to tady nějak rozkecá! pch ale jenom piště, ať pak mám co číst a doufám, že si někdo vzpomene přes týden a napíše miaspoň SMSku jinak se tam uprostřed lesa asi unudím no aspoň budu cvičit moje torpédko rozotmilý aneb šílenou šeltii

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 06:08
- Nahlásit

Shelticka
jen cvič, cvič nakonec stejně budeš poslouchat ty ji

Berčová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 14:35
- Nahlásit

leila
heh...Bude mít Bella na táboře kámošku-b kámoše??

leila
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 17:26
- Nahlásit

Berčová
no asi ju teda doufám alespoň jí bell naučí slovíčko moje

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 17:51
- Nahlásit

leila
Bell se nedělí, ani o slovíčka ne Říkala: Slovíčko "moje" je jenom taky jenom moje

leila
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 19:18
- Nahlásit

Biluška
socka jedna a jak se vlastně bell jmenuje papírově??

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 19:26
- Nahlásit

leila
Komlokerti Vagany Kontess Hezký jméno, že? V překladu to znamená KOmlokerti - Chmelnice, Vagany - Velká frajerka, Kontess - Komtesa. Takže je Komtesa,velká frajerka z chmelnice

leila
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 19:49
- Nahlásit

Biluška
krásné jméno má její chovatel web??

leila
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 20:09
- Nahlásit

hessi a vinky

vinky
http://geroaja.wz.cz/Sn%EDmek%20011.jpg
máša

bell
http://geroaja.wz.cz/Sn%EDmek%20016.jpg
arčí tak tady máte všechny pejsky z letního tábora co dnes závodili v ostravě krom vinky tu tady dávám aby jste viděli jaká je to krasavice

jo a nakonec dávám papa kdyby někdo měl zájem je volný za 6000tis

leila
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 20:10
- Nahlásit

nevím proč se mi tu neobjevil arčí a máša ale když na to kliknete objeví se to

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2006 20:46
- Nahlásit

leila
Díky za fotky, jestli máš ještě nějaké, můžeš mi je, prosím, poslat na mail?
Web pumíků - těžkých frajerů bohužel není.

Berčová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 12:33
- Nahlásit

leila
No však počkej, až tata uvidí pumu live heeey já chci taky fotky ze závodů musíš mi je poslat až budeš na ICQ

leila
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 19:00
- Nahlásit

BerčováBiluška
zapoměla jsem fotit takže tohle je jediné foto ale mášová jich má hodně

lidi a kdo jede na národku do brna??

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 19:29
- Nahlásit

leila
Ahojky.
No mela jsem do Brna jet ale prece nakonec nejedu.
Nasla jsem si stranku s Australskyma ovcakama, kde maji zrovna k odberu stenatka.Jsou prekrasna.Libi se mi dve fenecky na pismeno A.Jsou pod Andym.:-D
je to tady na te strance... www.gandenmonde.wz.cz

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 19:31
- Nahlásit

leila
ta adresa je tam spatna!
Tady je dobra www.gandenmonge.wz.cz

leila
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 19:39
- Nahlásit

Janik
a nechceš tam vzít se kukneš na australany jj jsou krásné a co na to rodiče??

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 19:42
- Nahlásit

leila
Tak pokud bych mohla, tak bych jela.
No tatka mi rikal, ze zadneho druheho psa nechce ....

Berčová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 20:25
- Nahlásit

Janik
Heh, můj tata říkal "nikdy žádného psa do bytu!!!" a když jsem mu volala že mám psa, tak řekl "to mám toho bišonka zrušit?" a teď spí s Berušou v posteli-alergie nealergie
leila
a máš na Mášovou nějakej jinej kontakt než telefon?

leila
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2006 21:11
- Nahlásit

Berčová
nemám ale ona slíbila že mi pošle foto tak až to pošle dám ti ho

Janik
mno tak ho dej k tomu strýcovi se zahradou jsi říkala že to máš kousek tak ho dej tam a pomalu přemluvej až tata svolí
jo děda říkal že tě klidně vezmeme tak jestli chceš tak ti řeknu v kolik tam máš nás čekat

Berčová
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2006 22:06
- Nahlásit

leila
tak po tom, co jsem rodince našla jízní řád bez přestupů,přímo ze Vsetína do Lipníka, si usmysleli, že vlak je plnej zlodějů, násilníků, opilců a kdoví čeho ještě(kdo? no moji rodiče přeci!), a že mě nepustí AŽ do Lipníka.Lhala bych ti, kdybych tvrdila že jsem nepočítala s tím, že zrovna 28.8.2006 v 11:30 pojede stejným vagonem jako já aspoň pět opilých zlodějů toužícíh znásilnit holku s ridgebackem(a pokud možno i toho ridgebacka), bo s s tím, že bych mohla sednout na minu,či si rovnou potřást rukou s hledaným Bin Ládinem.No ale říkej toto(nebo cokoliv jinýho) mamině, která ti tvrdí, že je pro abych jela, ale po tom co tata prohlásí že NE,tak se okmažitě bezevšeho přidá na jeho stranu a najednou je to pravda,no ne? A to, že tobě je 14 a jezdíš bez problémů sama vlakem kdovíjak daleko? už slyším jak máš nezodpovědý rodiče že tě pustí samotnou tak daleko. Takže počítám i stím, že vaše štěnda v životě jinak než na fotkách neuvidím, páč Hustopeče jsou taky přece daleko. Dneska tata prohlásil že kdyby nás jelo víc ze Vsetína tak v tom nevidí problémjenže mu při tom jaksi nedošlo, že to bych tady v tý díře nejdřív nějaký kámoše musela mít, a pak by se museli znát s Alenou-tzn museli by mít psa a jet na tábor.A teď mě ještě žere, jak to uděláme s tím CDčkem??

PS- Biluško, Mášenku, připravte se na to, že vás hodlám použít jako pomocníky pro velké zbavení rodičů a následně velkej podzimní pohřeb, tak se psychycky připravujte

leila
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 11:54
- Nahlásit

Berčová
a nešlo by to že bych pro tebe přijela do vsetína a ze vsetína by jsme jeli do lipníka?? Mno to víš já mám příšerně nezodovědné rodiče já totiž jezdím vlakem každý týden někdy i 2x

Berčová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 12:28
- Nahlásit

leila
No tyjo tohle před našima raděj ani neříkej Mno mamka je te´d v práci, ale zeptám se jí až se vrátí... To by snad šlo, i když pochybuju že budu moct... už slyším ty řeči no a já budu celý dva dny vyděšený jestl ise ti něked v lipníku něco nestalo hehe... No ale zkusím to maminu přesvěčim aby zrovna dneska šla se mnou a psem ven že ji nafotíme při tanci, a jak půjde mz5 tak to můžu avrhnout drž palce

leila
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 14:19
- Nahlásit

Berčová
jj budu snad to vyjde

leila
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 17:13
- Nahlásit

Biluška
libo našla jsem super web kde jsou odkazy na stránky chovatelů pum teda když májí ti chovatelé stránky je to na http://www.pumiworld.hu/ tak já to jdu studovat ty chovky sice anglicky moc dobře neumím ale něco přeluštím

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 17:53
- Nahlásit

jsou úplně boží, chci překlad a ci a ci a ci a eště víc jak prve

leila
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 17:59
- Nahlásit

Biluška
jsem si našla překládač bohužel překládá jenom anglicky

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání