Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem konečně na chvilinku tady. Vezmu to postupně

cd- prý jsou natočené, jenom se musíme s Vaškem někde sejít a předat si je. Hned potom je rozešlu. Vašek je teď v Polsku na závodech, až se vrátí tak se s ním nějak domluvím.

Leilo - na tu světovku nakonec nepojedem, takže bohužel na jezevce nekouknu.

Aljoško- nechci ti brát iluze, ale výstavy ve štěněcí třídě jsou úplně o ničem. Rozhodčí má na výběr zadat jim buď známku "velmi nadějná", nebo "nadějná" . Nemůžou dostat žádný titul a hlavně - ta známka vůbec o ničem nevypovídá. Z velmi nadějného štěněte pak klidně vyroste VD pes (velmi dobrý), nebo klidně ještě horší. Je to fakt spíš o tom, že si zvyká na provoz na výstavě, na kruh a tak podobně... S opravdovýma výstavama musíš počkat až bude moci alespoň do třídy mladých. Příští sezonu budu vystavovat Bellu i Winky tak se určitě někde v kruhu potkáme .

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 14:00 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
však jasné, mě akorát zajímá co o ní řeknou a hlavně ať si zvyká a tak a já ať si zvykám

A zítra jedu na turistický kurz se školou tak se vrátím v pátek, ten týden bez hafušek nevydržím

leila
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 16:18
- Nahlásit

Biluška
njn ale já nakonec pojedu vystavovat dlohána tak se mrknu jak na jezevce tak na pumi a mám tam sraz s jednou chovatelkou pum to jsem zvědavá jak se domluvíme

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 17:50
- Nahlásit

leila
Tak ses teda rozhodla pro dlouhána???
Je úplně krásnej!!

leila
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 19:22
- Nahlásit

Janik
jj nakonec jo po dlohých uvahách jsem se pro něho rozhodla doufám že to těm amerákům natřeme

Černý faun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:34
- Nahlásit

Tý jo, světovka. Držim palce Leilo S jezevama tam asi bude i MUDr. Růžičková, ne? Winner de la Canterana a spol. Já k ní chodila na oční a třičtvrtě návštěvy jsme vždycky strávily povídáním o psech a díky ní se taky Kyra dostala na první výstavu, neb mi dala přihlášku
Známí tam taky jedou s beardedkou. Když ji měli jako maličké štěňátko, to bylo samé Né né, my na výstavy jezdit nebudeme, nechceme, nebude nás to bavit... - a fenka nemá ani rok a jsou každý víkend na výstavě, to jsou ty paradoxy
A teď v sobotu jsem se byla kouknout na krajské výstavě v Liberci a zatímco knírač, kolie, doga nebo ridgeback tam byli po jednom a tak vůbec od každého běžnějšího plemene tam byli max. tři jedinci, pumi tam byli hned dva, ale připadali mi takoví nízký a široký, ale to možná bylo tím, že byli dost zarostlí.
Každopádně beardedky tam taky byly jenom dvě, tak na takovou výstavu bych možná příště mohla přihlásit i Kyru, ve třídě by byla sama, tož to by v tom byl čert, aby ji nevyhrála

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:39
- Nahlásit

Černý faun
a co tam bylo za pumáky? Jestli byli ošklivý, zarostlý a dva tak to beztak byli Hrachovcovi Oni mají dva, teda fenku pumi a psa - parodie na pumi.

Leila
Budeme držet palečky a ty nezapomeň včas informovat

Na táboře bude kurs výstavní chůze a výstavnictví vůbec. Kdo nemá psa a ambice bude dělat křoví kolem kruhu, rozptylovat psy, hlučet a vůbec se všemožně chovat jako konkurence

Černý faun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:42
- Nahlásit

Jo, přesně ti. Clark Domikar a Hanka Koroščenko, jak čtu v katalogu

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 19:45
- Nahlásit

Černý faun
No jo, to jsou Hrachovcovi zázraky Zajímalo by mě, co s nima hledali na krajské výstavě Asi se zase někde potřebovali pochlubit, že něco vyhráli .

Černý faun
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2006 20:00
- Nahlásit

A tak ono to tam bylo příjemné, žádný zmatek jak v těch halách a šlo to pěkně rychle, plemen tam bylo mraky, ale když se v kruhu střídali po jednom.. A ti pumáci jsou z Děčína, tak to měli poměrně blízko. Spíš mě překvapilo, že kolikrát na mezinárodce člověk o pumu nezakopne a tady hned dvě.
Ale hlavně tam měli klubovku chrti při tom, tak to jsem si nemohla nechat ujít

Berčová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 17:47
- Nahlásit

čáu, se musím pochlubit
včera jsme byli v Rožnově na agi, a Berči mě maximálně potěšila... Jak nidky ráda nedělala slalom... však víte, jsem ji tam furt musela různě štelovat na šunčičku a tak... a včera jsme běželi, krásně mi naběhla a ještě líp proběhla jak jsem jí ukazovala tak valila...prostě nádhera!! a když jsem trochu zrychlila ke konci tak tam začla proskakovat jak ostatní psi prostě zlatíííško, jsem úplně šťasná

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 18:04
- Nahlásit

Berčová
gratulujeme a berču pozdravujeme

leila
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 18:38 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
Mno tak to dneček ovládá chůzi u nohy a výs. postoj excelentně ale za zkoušení nic nedáme takže tam zase dovezu jiného psa ty výstavy mi tak mění plány ju informovat budu zatím si píšu se dvěma chovatelkama jedna má spíše pracovní psy štěně stojí 500euro předpokládaná barva štěňat je světlá
otec

matka

druhá chovatelka fotečky neposlala protože je nemá jak dát do počítače má psy výstavní a štěně stojí 550euro bohužel jsem nezjistila jaké štěňata barvy ve vrhu očekává jak budu mít nové informace budu informova kterou by jsi doporučila??

Janik
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:00
- Nahlásit

Berčová
Zdaréééc!
Hej tak to se už moooc těším, jak nám to Beruška předvede i na táboře

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:18
- Nahlásit

leila
proboha odkud ty pumi za takové prachy máš???
Ty fotky se mi nezobrazují, nechceš mi je poslat na mail?

Berčová
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:54
- Nahlásit

Biluška
děkujem, pozdrav vyřízenej... Beruna se akorát podívala znechuceně, co si to jako dovoluju ji budit, a nejsem si jistá jestli to vůbec zaregistrovala
Janik
mno doufám že předvede

Janik
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 20:33
- Nahlásit

Berčová
No to já taky
A jsem strašně zvědavá, jak bude běhat ta moje potvůrka

leila
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 20:47
- Nahlásit

Biluška
tak už jsem to poslala mno skoro všichni chovatelé kterým jsme napsala měli kolem 500 euro vyjímku tvoří ti kteří měli kolem 600euro tak se mi zdá že cena těch pumi se tak pohybuje

Berčová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 15:09
- Nahlásit

leila
Biluška
a to je moc, nebo málo za pumi těch 500 euro?

leila
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 15:58
- Nahlásit

Černý faun
tak to já nevím já čecháčků moc neznám jenom ty co jezdí po soutěžích např. firaislová, kaňka a spol. takže to jméno my nic neříká. Mno ale doufám že mě vezmou páč přihláška byla poslána na poslední chvíli a peníze jsme poslala s přihláškou páč nikde nechtěli vzít zloté takže doufám že mě vezmou ale i když ne tak se pojedu juknou do prahy ale budu muset jet ve středu a nevím kde přespat páč prahu moc neznám a nechce se mi jezdit pozdě večer abych byla brzo ráno v praze a pak narychlo hledat kde je autobu jezevčíkářů já bych nejradši jela do prahy ať jsem tam tak na 4odpoledne prošla bych si prahu našla kde ráno mám jít abych mohla jet do poznaně

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 16:06
- Nahlásit

leila
500 euro je strašně moc. Belinku jsem kupovala v přepočtu na naše za nějaké 4000,- . Platila jsem ji ve slovenských korunách. To máš všechny pumice vyhlídnuté na západě, nebo jsou tam nějaké přímo z Maďarska? Připadne mi kravina kupovat ji dráž mimo zemi původu. To už mám radši levnější a ještě k tomu originál

leila
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 16:26
- Nahlásit

Biluška
Obě chs maďarsko jedna je v dorogu a druhá někde poblíž budapeště jsem si říkala že když už budu něco takového brát co tady není nějak rozšířené tak vezmu ze země původu jinak se mi hrozně líbí fini ale to by bylo mooc nákladné

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 17:40
- Nahlásit

ahooooooj hlásím návrat, tak po týdnu se mi Connienka uplně změnila, je větší, chlupatější a bežžubá ale poznala mě a dík Libo žes udělala na tábor ten kurz výstavnictví nebo jaks to nazvala ona je hrozný šídlo a třeba podívat se jí do tlamy je práce na půl hodiny, to do výstavu musíme naučit

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 19:24
- Nahlásit

byla jsem týden pryč a malé se mezitím začaly vyměňovat zuby, vepředu se jí kýýve spodní zub a už roste druhej, chtěla jsem ten viklací vytrhnout, ale nejde mi to, mám to vytrhnout i větší silou nebo to tak nechat ať vypadne sám když už se kýve anebo zajít v pondělí k veterinářce na vytrhnutí, pokud do té doby sám nevypadne. Nechci, aby jí nenarostl nějaký zub křivě, Besula má křivej špičák ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 20:47
- Nahlásit

Shelticka
Nechej ho, dej tomu čas. V podstatě jediné, kde ti hrozí křivé zuby jsou ty špičáky. Ten zbytek vypadne sám. Spíš se s ní hodně přetahuj a tak, tím se uvolní a vypadnou sami.

leila
Tak to teda pěkně zdražili ( Zkusím o víkendu zavolat Belárčinýmu chovateli a zeptám se na ceny pumiček. Bell každopádně byla za 5000,- slovenských a ještě jásal jak draho se mu ji podařilo prodat.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:47
- Nahlásit

Biluška
jsem právě slyšela, že tím přetahováním se ty nov rostoucí zuby taky křiví, tak jsem z toho zmatená

Černý faun
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 15:11
- Nahlásit

Leilo a to jedeš do té Prahy sama? Eventuálně bys mohla přespat u nás, zkusim se na to doma zeptat. Pokud budeš mít s sebou psa, ten nevadí (i když by se ho možná zpočátku snažila sníst Brita)

leila
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 19:16
- Nahlásit

lidi nakonec nemůžu jet na podzimní tábor páč máme klubovku v praze a to by se jaksi nestíhalo takže až v létě

Černý faun
jj sama pojedu s 1jezevčíčkem teda pokud se děda nerozhodne že pojede páč o tom začal vážně uvžovat
Biluška
tak to zdražili o dost z 5000sk na 13 500Kč velký rozdíl

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 19:32
- Nahlásit

leila
Tak to je teda hrozná škoda a já sem se na ten tábor tak těšila(jako že tam budeš s náma)
To mě teda hrozně mrzí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 20:56
- Nahlásit

leila
jéééééééééé to je škodáááááá, ale já se léčím co možu abych mohla v ten pátek přijet, to je hrozný, že nám to nikdy nevyjde, fakt tu furt piju hnusný čaje atd

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání