Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 22:19
- Nahlásit

jakto, že už sem skoro nikdo nechodí?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2006 10:15
- Nahlásit

Biluška
co ty to máš za šeltie, že ti nechcou žrát to u nás když je krmení to vypadá jak u prasátek, né že by po nich zbyl takovej svinčík, to ony to vylížou , že se to leskne jak kdybysme to umyli jarem ale hrozně mlaskají, jim tam totiž dávám vodu, ale rozmáčet to nenechávám, to jsou pak jak ty čuňátka ony to toiž suchý nekoušou a besina když to zhltá suchý tak to pak vyblije, ale s vodou ne

papillonka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2006 21:18
- Nahlásit

nazdár

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2006 07:57
- Nahlásit

Shelticka
Hesinka když žere tak si s vlčí smečkou v ničem nezadá. Winky je fakt naprosto jiná. K žrádlu se musí přemlouvat a ještě do té misky čučí a hledá mezi těmi granulemi něco k jídlu

papillonka
vydrž chvilku, s tím mobilem se pracuje děsně, odpovím Ti na sms na taťkův mail, jo?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2006 13:53
- Nahlásit

Biluška
no, to nám chovatelka dala trochu granulí a kapsičku (kočičí, ale tak to neva), aby jsme ju přidávali k těm granulím, aby jí to chutnalo, a ona je tak dravá, že je jí úplně jedno co žere a jestli jsou to jenom granule nebo kapsička nebo bůh ví co v tomhle je s Bešou uplně stejná

Jo normálně jsem se dozvěděla, že moje zlatý štěně šeltie, je kříženec malamuta (nebo haskyho, to už si nepamatuju přesně )

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 08:19
- Nahlásit

Shelticka
zvykej si ), já mám Sibiřskýho jezevčíka - Hessit v srsti. Pak taky úžasná hláška byla od opilých puberťáků před barákem :
-" tý vole, čum, to je ta... no ta.... no... KOALA"
-"jasně vole a to druhý je mýval, co? "
Tak od té doby mám koalu a mývala
Na otázky typu : "paní, jak jste to udělala, že Vám ta kolie nevyrostla" už mám docela alergii. A dost často se taky od odborníků dozvím, že je to kolie křížená s jezevčíkem.
Názory na Belárku typu "křížený pudl", "paní, toho pudla máte z útulku? " a podobně už radši vůbec nekomentuju. Vrchol teda byl když jsem vezla vlakem domů (od chovatele) malinkou Belinku a nějaký zasvěcenec ve vlaku hlasitě informoval celou svoji rodinku : "ten malý, to je štěně zlatého retrívra (chápej Hessit ) a to černý, hmmm, to bude nejspíš jagteriér Málem jsem se počůrala smíchy

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 09:41
- Nahlásit

Biluška
jj, to já už jsem ty hlášky pozapomínala, ale často se mě lidi ptají jestli je to špic, nebo kříženej špic (asi jak má Beša ty uši nahoru), jezevčíka řízlýho s kolií jsem už taky slyšela, nebo štěně kolie, ale dobrý bylo, když jsem šla s Bešou a jeden malej chlapeček začal křičet "mamííí liškááá mamííí liškááá" a utíkal co mu nohy stačili se schovat za maminku nechápu jak si o trikolorce mohl myslet, že je to liška, to spíš čekám u Connie až se ochlupatí ale ten malamut mě teda fakt dostal

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:26
- Nahlásit

Shelticka
Jo, lišku slýchám taky často. Nejlepší byla ale jedna paní na nádraží, když měla Heská tak asi 2,5 měsíce. Nesla jsem ji v tašce a koukala jí jenom hlava. Nějaká absolventka zvláštní školy tam začala hulákat na dceru : "Maruško, Maruško, rychle se pojď podívat. Ta paní má krásného ježečka"

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 10:35
- Nahlásit

Biluška
Ahoooj Libooo...
Už se nemůžu dočkat na tábor...
Mám sehnaného psa(fenku), takže by to mohlo být bez kousanců Budu mít půjčenou Labradorku....je to divoch , takže úplný opak od Andyho....
ale nebudu mít na ni klec, pač od té paní co jsem ji měla půjčenou na Andyho by se nevešla a tady nikdo velkou na půjčení nemá.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:08
- Nahlásit

Janik
takže ty zítra nemůžeš že?

někdo další s náma nepůjde?

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:09
- Nahlásit

Shelticka
Nemůžu

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:23
- Nahlásit

Janik
nějak to zvládnem bez klece ). Andy už jde do důchodu, nebo co?

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 17:52
- Nahlásit

Biluška
Ne ...teda on ještě ne ale mamka už jdem nejspíš za něj Prostě pořád z něho dělá chudáčka......

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 18:09 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

jsem si dneska udělala rozdvojku na vodítko http://pejskove.wz.cz/Obrazky/Rozdvojka.jpg
ono to má ještě fialový čárky, ale ty jdou vidět jen na zvětšeným, Libo ty bys potřebovala rozčtverku co?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 18:14 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

jé tak už vím jak to udělat, aby šel ten obrázek vidět

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 18:36
- Nahlásit

Shelticka
Mě by nepomohla ani ta rozčtverka . Někde mám tu rozdvojku, taky jsem ji hrdě pořizovala když jsem si přivezla Bell. Jenže holky mají každá úplně jiný způsob chůze a jiné chování takže se jim na tom strašně špatně chodilo. Tak jsem ji zrušila. Nejradši s nima stejně chodím na volno. Vést je čtyři na vodítku je na zabití. Ono už když byli tři tak to bylo šílené a s Winky, která ještě na tom vodítku pořádně ani neumí, kouše přitom ostatní psy a tak je to úplně k zešílení. Ale už se učí Už ji zašlápnu jenom výjimečně

Lájoš
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 19:31
- Nahlásit

Shelticka
Prý jenom vyjímečně, pchá to je tím že winky chodí na druhé straně a leze pod nohy mě.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 21:07
- Nahlásit

Biluška
no to Connie taky když je rozdivočená tak kouše Bešu a vodítko taky, ale už umí povel fuj, takže to je tisíckrát za procházku vždycky to pustí a za chvilu zas, no ony taky chodí každá jinak, Connie furt poletuje a Bessina se courá a čmuchá ale tak zatím to jde aspoň bude muset Beša trochu pohnout špekem

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2006 21:11
- Nahlásit

Jo ten výlet se odkládá

Černý faun
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:22
- Nahlásit

Ahojda, tak jsem zase tu. Pobavily mě vaše zkušenosti s identifikací vašich pejsků a taky přispěju svojí troškou do mlýna, i když to není ono. O mých psech sice zatím nikdo nepochyboval, že to jsou psi, nicméně jsem už taky zjistila, že nevim, co mám vlastně za plemena. Na procházce s Britou slyším nejčastěji otázku: Čím je ten vlčák kříženej? Když odpovím, že německý ovčák může být úplně v klidu i celočerný, ťuká si většina lidí na čelo, protože "normálního vlčáka bysme přece poznali, to je komisař Rex". Ještě častější je, že se hospodští znalci přes služební výcvik a plemena s ním související hádají, že je to belgičák, ale dostala mě paní, která mě seřvala, že kupírování uší už je dávno zakázaný a chudák labrador
Jinak Kyra je samozřejmě pěkně pravidelně vybarvenej voříšek, v lepším případě štěně bobtaila nebo nějakej divnej briard.
A to se musím pochlubit, že jsem teď toho voříška propašovala na mistrovství republiky vousatých kolií, ale (to už k chlubení moc není)) skončily jsme na 9. místě - no co se dá dělat, těm čistokrevným šampionům prostě nemůže stačit

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 18:56
- Nahlásit

Černý Faun
I tak "voříškovi" gratulujeme .
Když jsem ještě byla s Pepou a chodívala jsem ven se všema 5 (tehdy) psama - Hessit,Bell, Aban, Nugget a Ajax, tak jsem pravidelně slýchávala: " vidíš, paní má čtyři voříšky a vlčáka" . Všichni čtyři "voříšci" jsou s papírama, jediný Ajax bezpapírák
Kámoška co chová kavalíry šla do parku s celou svojí smečkou (4 kavouni) a nějaká důchodkyně se nad nima rozplývala a povídá Hance : "paní to jsou pěkní voříšci, a jsou všichni stejní, to jsou z jednoho hnízda, že? "

Berčová
Kde jsou fotky z tábora??? Hned se přestaň flákat a pošli je. Ale honem.

VŠEM VŠEM VŠEM
Začínejte posílat přihlášky na podzimní, už se mi to tu pomalu schází.

leila
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:29
- Nahlásit

lidi vy jste všichni vymřeli??

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 19:38
- Nahlásit

My nejsme mrtví, ale já pracuju a Mášenek okupuje záchod, neboť včera na nádraží snědl párek v rohlíku. A křičí na mě, že prý je úplně mutvý

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:12
- Nahlásit

Biluška
chudáček mášenek Máš novej Svět psů? Ten štěněcí, je tam vyfocená Pumi, tak jsem si říkala, jestli to není Belárka, když už tam byla Hessinka

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:15
- Nahlásit

Shelticka
nemám, hned v pondělí letím koupit. Jaká pumi tam je? Honem mi tu fotku popiš, nebo rovnou naskenuj. Ale honem, nebo shořím zvědavostí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:45
- Nahlásit

Biluška
Taková sedící chlupatá šedivá puma tak já ti to vyfotím tak chviličku počky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 22:00
- Nahlásit

Biluška
máš to na mailu

leila
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 22:13 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Shelticka
mno podle mého to není bell. Bell bývá ostříhaná a nenosí obojky

leila
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 22:17
- Nahlásit

Biluška
mno ono to tak vypadalo že jste všici mrtvošcí páč tady dlouho nikdo nepsal

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 00:01
- Nahlásit

leila
taky si to nemyslím, ale radši se zeptám, kdo ví třeba LIba jednou ztratila strojek

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání