| Autor |
Zpráva |
michalm
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 11:22
- Nahlásit
ko4ka
ono to je asi jedno
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:21
- Nahlásit
abby
ahoj, na výstavě se asi bohužel neuvidíme, s Chelsou to nebude možné, tak brzo na výstavu, ona by to nezvládla ( a já asi taky ne ). Je ještě celkem na zabití a potřebujem nejdřív zmáknout poslušnost než někam vyrazíme mezi lidi a "normální" psy
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 16:26
- Nahlásit
ko4ka
To mě mrzí.KOlik jí v té době bude.Minule tam byli i mlaďoučcí pejsánci.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 17:54
- Nahlásit
abby
bude mít čerstvých 6 měsíců. Já vím, že se vystavují i 3 měsíční štěnda, ale furt jí nějak nevěřím ohledně poslušnosti a taky se bojím i toho, že se tam počůrá....Taky samozřejmě zmatkuju i já. Uvidím, možná si to rozmyslím, do toho 11.8., kdy je uzávěrka, ale nevim nevim
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 20:40
- Nahlásit
ko4ka
že se tam počůrá Tak asi by nebyla první ani poslední.Vím,že tam lidi berou mladší psy,aby si zvykli.Ale myslím,že vám to neuškodí,když ještě počkáte
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2006 11:04
- Nahlásit
abby
no, my to necháme fakt asi na tu Třeboň Ono s ní teď stejně budu mít co dělat, jelikoš několik dní marodím a venčí mi jí tatínek, takže slečna podle toho taky vypadá
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:09
- Nahlásit
Koukám, že se tu nikomu moc nechce povídat o těch našich zlatíčkách!
Já jsem se konečně zmohla na vytvoření prvních primitivních stráneček toho našeho prtěte. Takže moc dík za typy...na ty estranky bych sama nejspis nenarazila a bylo to vážně jednoduchý...
Tady můžete můj výtvor omrknout a seznámit se s Bondíkem:
www.goldenretriever-bond.estranky.cz
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:14
- Nahlásit
Karol
No jo,nějak to tu vázne.Chtělo by to oživit
Stránky jsou moc pěkný
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:19
- Nahlásit
Karol
Skvělé stránky!
A jak tak koukám na fotky, tak zjišťuji, že se známe i osobně - viděli jsme se na cvičáku v Kolodějích!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:29
- Nahlásit
Jo, jo Jumi,
známe, taky už jsem na to přes Bernáška přišla
My jsme teď rozježděný, tak cvičák nestíháme...ale jestli jsi byla teď o víkendu, tak tam byl za nás aspoň Bond.
Od září se zas budem vídat, anebo možná příští týden na táboře? Nejedete taky?
A vůbec, nejede někdo odsud na tábor s retrívry na Albeř? Přihlášeno je na příští týden asi 60 psů, tak by třeba mohl některý z pánečků tady být nebo nee?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:34
- Nahlásit
Karol
Jede tam naše paní chovatelka, ale my ne myslím, že na tábor jsme ještě malý a navíc v červnu,kdy jsme si přivezli malýho už bylo plno...
My teď cvičení také trošku flákáme...už jsme 2x vynechali,pořád někde lítáme, tak snad se dokopu na tenhle víkend!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:36
- Nahlásit
ahoj goldenky kamosky
pojedete na ten psi sraz v rijnu???
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:44
- Nahlásit
nika00
My nejedem...zatim se s prtětem držíme goldení společnosti a navíc můj manžílek zas AŽ TAK strašně společenský není... tak třeba někdy příště.
Psala jsem ti pak ještě vzkaz ohledně toho setkání na Proseku - všimla sis ho? Je někdě tady nahoře v diskusi...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:57
- Nahlásit
Karol
jj uz sem to nasla....no ja bych urco nekdy nekam vyrazila....zrovna predevcirem sme byli na proseku..teda jenom s jimmym...pac kdyz je velky horko, tak sandy moc netaham...kdyz ma to srdicko, setrim ji,pac sotva funi...
jinak ja sem pracujici...8-16hod...od rijna 9-17
takze nez dojedu z prace dom je to hodka a pak hodka zpatky na prosek....takze jsou lepsi spis vikendy...nebo vsedni dny treba kolem 19hod....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:02
- Nahlásit
nika00
My taky nejedeme....u mě je to stejné jak u Karol
přítel taky není zrovna zapálený účastník pejskařských akcí i na cvičáku raději čeká v autě
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:17
- Nahlásit
Jumi
Karol
no ten muj taky neni vylozene pejskar, ale pojedeme letos jsem hovzala na vystavu psu do letnan...tak to se mnou prezil, ale furt kejchal..pri takhle velkym mnozstvi psu v uzavrenym prostoru ma alergii
ale na ten srazek pojedem...prec jenom sem mu rekla ze tam budou lidi a budou sď povidat urco i o necem jinem nez o psech
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:22
- Nahlásit
nika00
Petr se mnou byl na jaře s našim staršim na prodlouženém víkendu na Želivce s lidma ze zlatýho retrívra a v září mě poveze na čumendo na výstavu do Brna a v říjnu budeme vystavovat na klubovce v Třeboni, tak to se chuděra můj obětoval pro letošek až dost...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:44
- Nahlásit
Jumi
nika00
Tak to holky koukám, že můj Ondra je zázrak! Na cvičáku se střídáme, na všechny akce jezdí, myslim, nejenom proto, že já zatim odmítám řídit náš nový busovůz...jen na výstavách nechá asi exhibovat spíš mě... Ale jinak máme starost a péči o pséka pěkně fifty fifty.
A pořád ho nepustila myšlenka, že se jednou pustíme s Bondem do záchranařiny (majitelka naší sestřičky Delphi se tomu věnuje, tak má navíc zdroj informací a dalšího "nepošahanýho" pejskaře v dohledu...) Navíc máme štěstí, že naše paní chovatelka bydlí kousek od nás a jsou to strašně fajn lidičky, takže je rádi navštěvujem a slovo "pejskař" přestalo mít pro nás přídech určité úchylky
Teď ten tábor bude naše první ryze psí akce, kde budem jako 100% účastníci, jinak jsme zatim byli jen okukovat na pár výstavách...tak uvidíme, co z toho vyleze. Ale samozřejmě pomalu ale jistě zjišťujem, že nutně musíme najít pár dobrých kamarádů s pesama, protože ti bez pesů najednou tráví volný čas nějak jinak než my...
Jumi
My jsme se odvážně do Brna přihlásili (na klubovku) - to bude naše první výstava. A pak ještě do Třeboně a do Budějovic. Kdy bude Bernáškovi půl roku? Jestli budem v Třeboni v jedný kategorii - my budem v dorostu, vy možná ještě v miminkách? Bohužel mi doma nefungujou tvoje stránky, jinak bych se mrkla sama
nika00
Asi to necháme na září, ale nějak se určitě domluvíme.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:18
- Nahlásit
Karol
Abych chudáčka Petra nepomluvila moc...on se se mnou v péči taky střídá, venčí krmí, trhá zuby..doma pilujou povely, ale cvičák ho nebere a výstavy budou taky na mě - ale postoj jde klukům společně lépe než mně....když chci, tak mě všude odveze - jeho auto totiž neřídím a moje dlouhodobě okupuje táta! Pejskařské akce nemá rád, protože se tam nemá moc s kým bavit, ale když jedeme s našimi známými, tak to se baví s Michalem a je spokojený...
Vaše paní chovatelka je opravdu moc milá a fajn a musím říct, že my v tomhle máme také štěstí...s paní chovatelkou si rozumím a bydlí kousek...
O Brně jsem uvažovala, ale nakonec jedeme jen na čumendo...byli bychom tam ještě v baby třídě a to je prý více méně jen takové na ozkoušení, že nějaký význam má prý až dorost...navíc je malej ještě takovej samá noha, žádná srst a žádný zuby
Bernášek je narozený 12.4. takže v Třeboni už se s váma utkáme v jedné třídě - bude to úplně první výstava, kde můžeme do dorostu..kromě Třeboně ještě zvažuji jestli se nemáme přihlásit ještě do Letňan, když už je to takhle pod nosem...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:55
- Nahlásit
Jumi
No jasně, na Letňany jsem zapomněla - tam můžem z domova třeba i pěšky, od nás je to doopravdy za rohem, takže se hlásíme samozřejmě taky. A teď vypadám jako šílenec, že se hlásím s mrnětem hned na čtyři výstavy
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 13:38
- Nahlásit
Karol
Proč néé, když vás to bude oba bavit! My to z Jižního města úplně za rohem nemáme, ale není to nic nepřekonatelného...Tak to se kromně cvičáku uvidíme i v Třeboni a v Letňanech a to přímo v kruhu
a kdy pojedete do Třeboně? My chceme už večer před tím - tedy v pátek a sehnat si tam nějaké ubytování...brzké vstávání mi totiž nedělá dobře, což už to naše mrně konečně začíná chápat a nechává mě spát až do devíti oproti původním šesti asi pochopil, že pak je na ranním venčení větší zábava!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:10
- Nahlásit
Jumi
Schválně - oba myslíš mě a psa nebo mě a manžela?
Já doufám, že nás to bude bavit všechny tři, i když u mužské části smečky, to nevidim právě nadějně...hrozí přehlasování
O tom odjezdu jsme ještě vůbec neuvažovali. Je to celkem za dlouho, ale fakt je, že vyrazit o den dřív by bylo HÓÓÓÓDNĚ rozumný. Jinak by se muselo z Prahy tak v 5...to je na nás tři spáče taky brzo (Bonda jsme už naučili spát tak dlouho, jak máme zrovna náladu - nebo jsme spíš měli štěstí, jsou určitě i psi, kteří se šestou ranní nedají vymluvit...) Jen možná bude mít takovej nápad spousta lidí a okolo Třeboně bude těžký najít ubytování...ale asi přeháním, je to jen klubovka
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:51
- Nahlásit
Karol
právě proto si asi to ubytování zamluvím už teď - teda jestli tam je ještě něco volnýho
pes kterej si nenechá vymluvit 6 ranní by v naší rodině moc neuspěl a Bernášek touž naštěstí pochopil přála bych ti vidět ten pohled plný znechucení, zmatku a děsu našeho staršího psa, když musím do práce nějak výjmečně brzo a dovolím si ho vzbudit a nutím ho jít ven
Schválně - oba myslíš mě a psa nebo mě a manžela?
no asi si to pochopila správně, že tebe a psa... manžel mi nějak nepřišel ani na mysl
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:30
- Nahlásit
Karol
jo a my bychom na to venčení s váma někdy rádi šli - na Ládví nám jede metro....
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 10:47
- Nahlásit
Tak to je skvělý!
Jen to asi necháme na září, já jsem teď nějak nastydlá a příští týden jsme na tom táboře...a pak už se zas budem moct nejspíš domluvit na cvičáku. Paráda, budem se moc těšit
Oba
A s tou Třeboní....manžílek si myslí, že vstávat ve 4 je docela fajn tak uvidíme. Bych tak řekla, že si to rozmyslí večer pře tím, než to bude aktuální. Ale kdybys našla nějaké skvělé ubytování, tak dej vědět. Já jsem se taky už na netu trochu dívala a zase jednou mě zničil český nevkus. Pokud to nemá být hnusná ubytovna, tak je to podnikatelský baroko nebo něco ještě horší a k tomu si z toho majitelé dělají zlatý důl...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 11:47
- Nahlásit
Karol
Tak to je manžel kabrňák...vstávat ve 4h to já bych v tom kruhu asi usla!
klidně to můžeme odložit na září - ono je stejně už příští týden
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:54 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Karol
ahoj Karol! Stránky super a Bondík je moc krásnej! I malá Chelska to povídala, když jsem jí ho ukazovala na fotce
Snad vám nebude vadit, když si přidáme Bodníkovi stránečky do našich oblíbených? .-)
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:56
- Nahlásit
Jumi
Ahoj! Tak jakpak se má manžílek naší princezny a jak se těšíte na výstavu? U nás to jaksi padlo Takže to nechávám na příští rok, až malá bude větší a bude mít co předvádět, ale bude to asi až po březnu až jí nechám udělat klouby, abych věděla jak na tom jsme. Jak Bernášek a ty jeho klouby, jak to vypadá?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:33 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
ko4ka
Na klouby jdeme začátkem září - takže napětí...vet to chce nechat až nám bude 5měsíců...
Jak to že jste tu výstavu vzdali? to nás v tom takhle necháte? A my se na vás tak těšili, že vás uvidíme!
Jinak manžílek se chce ze sňatku asi vykroutit a žere nám v lese mochomůrky
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:34
- Nahlásit
Jumi
já věřím, že se statečně utkáte s Bondíkem Hlavně se na nás nezlobte, já jsem se rozhodla, že jí nechám ještě chvilku bejt a pak se už snad odhodlám. Nějak se mi s ní ještě nikam moc nechce. Tak až pojedete na nějakou další, tak se domluvíme a vyrazíme.
S těma kloubama to bude určitě v pohodě, my se na to chystáme co nejdřív po Chelsiných ročních narozkách, ale jsem z toho nervózní už teď. Takže vám držíme pěsti a všechny 4 tlapky ( teda vlastně 8 - ještě s Jackovýma samozřejmě ).
Žádný vykrucování, já mu dám mochomůrky!!! Vzkazuje Chelsa
Jinak já fakt nevím, co to s těma houbama maj, ale Chelsina se nám taky snaží houbařit, akorát by nemusela ochutnávat ty jedovky, co nám rostou před barákem Asi jí budu muset vzít do lesa a když teď tak pěkně rostou jí vysvětlit, že my papáme jen hříbečky a babky a ty jí naučit hledat
|