| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:59
- Nahlásit
kočlík
abby
Já myslím, že to je jejich životní poslání omotat si páníčky kolem tlapek a pak jen tahat za provázky, jak se jim zlíbí
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:43
- Nahlásit
Jumi
Já myslela,že jich posláním je utulit a ulízat nás k smrti
|
kočlík
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:42
- Nahlásit
abby
Máš svatou pravdu, ten náš to umí moc dobře zahrát, taky většinou dosáhne svého... občas nevím kdo je čí pán i dyž jsem pán já i on má své rozkazy, která já poslouchám
|
kočlík
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 15:45
- Nahlásit
Jumi
ten náš trouba se netulí - jen vijmečně a pusinky nedává do jsme ho odnaučily, já jsem pro něho spíš "automatický vrhač míčků"
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 16:07
- Nahlásit
Tak to náš velkej do nás šťouchá čenichem a my bychom se mohli udrbat k smrti a malej - prďolka moje nejsladší - ten si rovnou leze na klín. pusinky dávají samozřejmě oba
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 16:11
- Nahlásit
kočlík
Tak to já učím přímo povel pusinka.Akorád jsme dostali sprdung od známých,že neumí pac,tak se jí to teď snažím naučit.Jen,když jí řeknu pac,tak si lehne
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 16:31
- Nahlásit
kočlík
ahoj, jéé to je fajn, další zlatíčko! Máš fotečku?
|
kočlík
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 12:00
- Nahlásit
tak to ten náš pusinky nedává z toho důvodu, že to mí rodiče nemají rádi, když mu řeknu aby mi dal pusinku tak mi začně žužlat ucho, ale to je taky málo kdy... většinou to dělá tátovi, když spí po náročné odpolední
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 12:24
- Nahlásit
kočlík
Když ty nemáš fousy
|
Jitule
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:22
- Nahlásit
Tak to můj zlaťák, umí pac, pusinka, drbání a tulení se dožaduje neustále, dokonce se každý den vítá s manželem pochováním, což je opravdu komický, protože jsou skoro stejně velký Jo tak tohle by mu šlo, ovšem chůze na vodítku je spíš přetahovaná, kdo z koho a chůze bez vodítka nemožná, protože by nám zdrhnul za prvním psem. Takže výchovu jsme opravdu nezvládli a teď když mu je 1,5 to už asi nedoženeme.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 17:08
- Nahlásit
Jitule
Na cvičáku nám říkali,že na výchovu retrívrů není nikdy dost brzy ani pozdě
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 19:21
- Nahlásit
Aktualizace stránek http://www.goldchelsea.estranky.cz !!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 21:01
- Nahlásit
Jitule
Tak to se pleteš! Náš starší pejsek na tom byl podobně - nebo spíš stejně...prostě jsme to nezvládli...Na jaře mu bylo šest let. Před dvěma lety jsem ho začala pořádně cepovat loni v létě jsme začali chodit na cvičák a teď je poslušnější než leckterý jiný pejsek, které potkáváme. chodí většinu času bez vodítka a lidi na ulici nás zastavují a obdivují, jakého máme poslušného pejska! jediný problém je že vybíhá za zvěří ale když zajdu prožene, tak si pamatuje, že bylo ke mně, přiběhne a předpisově předběhne....
Každý pejsek by měl mít možnost se svobodně proběhnout! a věř, že my začli ve 4letecha taky jsme to zvládli!
Takže si skoč do knihovny půjč nějaké knížky, prolítni na natu články a diskuze o výcviku, přihlaš se na cvičák a kup stopovačku a uvidíš, že za chvíli nepoznáš vlastního psa
K tomu cvičáku - ono tam nemusíte chodit nijak dlouho a nejde o to, že tam vycvičí psa, ale tebe!Cvičáky totiž vychovávají hlavně páníčky, takže stačí když tam zajdeš párkrát a pochopíš jak na to a pak už to zvládneš sama!
Držím palce!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 21:03
- Nahlásit
to mělo být, že předpisově předsedne...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 19:09
- Nahlásit
naše malá vydra
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 19:30
- Nahlásit
ko4ka
Jééé to je ale šikulkááá a jak jí to sluší!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 19:39
- Nahlásit
Jumi
viď Vydra in action
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:23
- Nahlásit
ko4ka
Krásná vydřička Taky mám takovou doma
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:10
- Nahlásit
abby
zlatý vydřičky jsou prostě nejlepší
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 06:32
- Nahlásit
tak jsme se vcera zase poradne koupali, ale prisel sem o to Beruska totiz vodu moc nemusi... Kazdopadne jsme na vylete zastavili u reky, banda psu se vrhla do reky, Beru zacla potapkavat po takovy hrazi a pak zuch a byla pod vodou ani se na me pak nedivila skarede, poradne se vyvalela v trave a byla spokojena
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:10
- Nahlásit
michalm
je to holka šikovná
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:39
- Nahlásit
michalm
no vida, pes potápěč Ono jí to v těhlech vedrech prospělo, takže určitě moc nenadávala
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:51
- Nahlásit
ahoj zlatakovice tak se taky pridavam.... s hodnou pusinkou Sandynkou....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:25
- Nahlásit
Ahooj nika00
tebe jsem tu neviděla ani nepamatuju, jak se Vám daří a co rošťák jimmy - jak roste?
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:31
- Nahlásit
tak jsme byli zase u vody... opet nezklala a brala to tak, ze ta divna mokra louze je prece k piti a kam tam do ni furt lezu
kdo vsechno jste tu z Prahy?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:45
- Nahlásit
nika00
hurá další zlatáček
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:46
- Nahlásit
michalm
jsi si jist, že máš opravdu retrívra??
Ne, můžu tě uklidnit, příbuzných labradorka to taky považuje pouze za nutné zlo, když tam musí vlést natož plavat...
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:48
- Nahlásit
ko4ka
tak vzhledem k tomu ze je utulkova tak mam jistotu pouze exterieru a ve vztahu k lidem a detem - tam si to naopak vynahrazuje, prijde mi abnormalne mazliva a tuliva
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:28
- Nahlásit
Jumi
no jo to vis prace ale uz sem tu a doufam ze se uskutecni naky to setkani zlataku..doufam ze nebude vadit ze mam jeste takovyho smesici muzete se na ne podivat na mym pokusu o webovky www.stesti.wbs.cz
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:30
- Nahlásit
michalm
Vizuálně je to jasnej retrívr
Není pravda,že každej retrívr má rád vodu.Ve svém okolí znám dost zlaťáků a labroušů,kteří vodu nevyhledávají a pokud tam už vlezou,tak jedině na nalákání páníčka.
|