Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
michalm
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 12:24
- Nahlásit

prazaci, jelikoz po navratu ze "psiho" vychovneho strediska jsem plny dojmu a novych zkusenosti, nechce nekdo vyrazit na stopy? Berusku nadchla odmena na konci a kdyz na ni koukam jak i tady jde porad s cumakem u zeme, chtel bych ji jeste trosku podporit...

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 13:20
- Nahlásit

michalm
my až ke konci srpna a prosím někde, kde mi pes nemůže zdrhnout, protože to tam nezná...

michalm
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 13:27
- Nahlásit

bych chtel vic nez jen jednorazove, misto se vymysli a pesova ti urcite nezdrhne, pac na tohle je potreba mi ji na stopovacce a popr. korigovat se domluvime, az budes zpatky?

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2006 14:26
- Nahlásit

michalm
no uvidíme, jestli to Sára vůbec pochopí... tak nějakou zdechlinu jí dát na stopu, to by běžela okamžitě...

Karol
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 09:27
- Nahlásit

Ahojky! Taky se hlásím jako "mamča" jednoho zlaťáka. Našemu Bondíkovi je 5 měsíců a je móóóóóóóc šikovnej!

Nenašel by se nějakej procházkovej kámoš v okolí Prahy 9??? Narážíme tu na samý nevrlý starce, který vůbec neví, co je to hra. A Bondík by se tak rád s někym honil a kočkoval...To asi znáte. A potom by taky mnohem líp spinkal a nezlobil

A pak vám ještě chci říct, že máte všichni krásný stránky a já bych taky moc chtěla, aby byl Bondík slavnej jenomže ty stránky neumim udělat...nemůžete mi někdo poradit nějakej program pro debily, se kterym bych to i já dokázala ?
Někdo zmiňoval, že dělal stránku za 10 minut...tak po kolika letech praxe? Já jsem právě zjistila, že ani neumim sem vložit fotku. Tak to už je to asi všechno ztracený, co?

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 09:32
- Nahlásit

Karol
já si dělám stránky v microsoft frontpage, ale nevím jestli bych to zvládla, kdyby mi to předtím přítel neukázal a nevysvětlil...

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 15:04
- Nahlásit

Karol
ahojky....praha 9 to je prosek??? My jsme sice z phy 5 ale na 9 sme docela casto.... mam 4letou retrivrici a 10mesicniho blazna...kterej rad vyvadi... klidne bysme mohli jit nekam spolecne na prochajdu... muzes mrknout na www.stesti.wbs.cz kdyztak napis...joooo a ty webovky sou vcelku snadny..taky sem myslela ze u toho umru, ale kdyz se zorientujes, je to brnkacka

abby
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 15:07
- Nahlásit

To je děs,tady je to samej pražák.A co naše Brníčko,to se tady opravdu nějakej zlaťák nenajde

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 15:11
- Nahlásit

tsssss....
myslim ze jsem videla retrivri diskuzi primo pro brnaky....

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 15:12
- Nahlásit

tak pardon, to bylo ostravsko...ale furt bliz nez praha

abby
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 15:37
- Nahlásit

nika00

Jenze chodit na prochazku do Ostravy .... Trochu z ruky

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 16:00
- Nahlásit

no to jooo ale snaha byla

michalm
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 18:48
- Nahlásit

abby
v praze jsi za hodku a pul

abby
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2006 19:10
- Nahlásit

michalm

Ty nezklameš

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:33
- Nahlásit

ko4ka

Ahoj,šla jsem radši sem.
Co se stalo,ty ses naštvala,že jsi z toho byla "vyšachovaná".Nic si z toho nedělej.Něco organizovat je nevděčná práce a nemůžeš se zavděčit všem.Mě se tvoje návrhy líbili,ale musíme se přizpůsobit většině.A to vypadá,že jsou pražáci

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:50
- Nahlásit

abby
jenže blbý je, že pražáci maj prostě víc možností se setkávat a je jim zatěžko jet na výlet někam dál

michalm
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:01
- Nahlásit

abby
to jako ze se mam ohlasit az budu v brne? faktem je, ze tam budu muset
ko4ka
uz to neres... posledni sraz bohuzel vypadal tak, ze tam byla komplet prazska ekipa vcetne ispdch, pak aren, tonda, wami, abby a garfield, ktera spis patri uz do ty prahy
no a za prazaky mel, jirikovo, sarax, ispdch a ja
to jsou ty co sem tam potkal.. takze proste prazaku bohuzel prevaha...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:18
- Nahlásit

JaninkaW
ahoj, zjistila jsem, že se potkáme na obou výstavách ( v Brně - září a v Třeboni - říjen ) Budeš vystavovat v dorostu??

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:44
- Nahlásit

Karol
ahoj, zkus www.estranky.cz tam si vytvoříš stránečky opravdu rychle a zadarmo .-)

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:52
- Nahlásit

michalm
to jako ze se mam ohlasit az budu v brne nějak nechňápu Ale klidně se ohlaš,když tady budeš.No problema.Milýho člověka vidím vždycky ráda

ko4ka
Ale tady jde o to,aby se sešli lidi,kteří se normálně nemají možnost setkat.To znamená pražáci a ostatní.....A z toho,jak jsem je minule měla možnost poznat,jsou to fajn lidi.Byla by škoda kdybys o to přišla.
Pokud budeš mít finance,tak přijeď a hotovo.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:10
- Nahlásit

abby
já nevim, pochybuju, že mě tam některý lidi rádi uvidí, když jsem je tak strašným způsobem napadla a někde mlčet a nesmět vyjádřít svůj názor na něčí jiný názor asi nesmím, takže nevím, jestli je to dobrý nápad.Pokud bych měla finance a bylo by to v rozumný vzdálenosti, tak bych ráda

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:13
- Nahlásit

ko4ka

Vždyť už si to nikdo nepamatuje.A za pár měsíců už vůbec ne.Pak by tě určitě mrzelo,že jsi nejela.Až bude výstava v Brně,tak se domluvíme.Musíme se jen nějak domluvit,abysme se poznali

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:16
- Nahlásit

ko4ka
urco na to vsichni zapomenou

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:19
- Nahlásit

abby
mě poznáš, já tam budu s tím nejneposlušnějším goldenem v dorostu, to fakt nemineš Taky pravda, měli by jsme si stanovit nějaký poznávací znamení, popřípadě si vyměnit pak třeba číslo na mobil ne?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:21
- Nahlásit

Orry
no tak to nevim, krom toho stejně máme všichni svojí "pravdu"...

michalm
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:28
- Nahlásit

michalm

Ty nezklameš

to byla reakce na tohle pochopil jsem to jako ze kdyz nejde hora k mohamedovi, musi mohamed k hore

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:32
- Nahlásit

ko4ka
no to je jasny, ale kdyz se najde kompromis, bude ok..vsak je jasne ze se neda zavdecit vsem ale to je na kazdym..bud neco prekousne a nebo muze sedet doma ze jo...

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:35
- Nahlásit

michalm

kdyz nejde hora k mohamedovi, musi mohamed k hore To je pěkný No,kdyby se vám chtělo,já s Ebčou nebudeme proti

Ty nezklameš myslela jsem to tak,že si vždycky najdeš nějakou vtipnou odpověď. viz. v praze jsi za hodku a pul

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:39
- Nahlásit

ko4ka

nejneposlušnějším goldenem v dorostu
Nepodceňuj Ji.

Kdyžtak mi napiš na email lucka-lucka@email.cz a vyměníme si čísla nebo pokud máš ICQ,tak mi pošli číslo.

michalm
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 15:57
- Nahlásit

vtipnou odpověď.
ale to je fakty provereny cas

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání