Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 16:13
- Nahlásit

abby
tady je moje icq číslo : 190-026-771

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 16:23
- Nahlásit

ko4ka

Tak ti hnedka cinknu

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 16:29
- Nahlásit

michalm

Jak pro koho.Kazdej neni takovej rychlik

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 16:33
- Nahlásit

abby
Kazdej neni takovej rychlik
ono to pry ani obcas neni uplne dobry, byt takovej rychlik .... teda samozrejme, tyhle veci ja znam jenom z doslechu ....

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 16:36
- Nahlásit

Jirikovo
Určitě jsi to myslel tak,že díky bodovému systému se přílišná rychlost nemusí vypaltit.Nebo jsi to myslel jinak ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 16:44
- Nahlásit

abby
rozhodne a protoze jsem o zadny bod zatim neprisel, tak rikam, ze to znam jen z doslechu ...

michalm
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 18:32
- Nahlásit

abby
pri predpisove rychlosti 130km/h ujedes za dve hodiny 260km, cili za hodinu a pul 195 coz je v podstate vzdalenost mezi Prahou a Brnem v zavislosti od ktere cedule jedes

abby
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 18:39
- Nahlásit

michalm
A uz jsi jel nekdy z Brna do Prahy a mohl jsi jet celou dobu 130.to jsi stastlivec

michalm
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 18:50
- Nahlásit

abby
tak zalezi na tom, jestli beres prumernou rychlost nebo okamzitou ale jinak jel, kdysi v zime i vic, v mladicke nerozvaznosti

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2006 22:45
- Nahlásit

Jumi ko4ka
Dík moc za typy na webový stránky, jakmile budu mít trochu volněji, tak se do toho vrhnu. Přece to musim zvládnout taky. A pak se pochlubim výsledkem

nika00
Jo, je to Prosek. Máš pěkný stránky a úžasný pesany, zvlášť ten "blázen" by se Bondíkovi určo moc líbil
My chodíváme do "lesa" za bobovou dráhou na Kelerce (bydlím kousek odtud), jestli se tu trochu vyznáš, a v rámci pražských poměrů je to myslim celkem parádní venčení. Takže se můžem na někdy domluvit. Nevim, jak moc jsi zaměstnaná či studující a tudíž prázdninová, mně se trochu víc hodí všední dny a klidně nějak přes den, pracuju víceméně doma, ale samozřejmě může být i víkend...jestli to nechcem řešit tady, ozvi se na kapro@email.cz Budu se těšit, teda.... budem se těšit, samozřejmě

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:39
- Nahlásit

abby
napiš mi prosím tě tvoje icq číslo, ať si vás s Abbynkou můžu švinout do adresáře Díky

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:40
- Nahlásit

Karol
jasně, to zmákneš určitě v obojím. Ty estranky máš rovnou na netu, Front page je program a pak to musíš ještě někde dát na net, záleží co ti víc vyhovuje. Každopádně už se těším na výsledek

abby
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:41
- Nahlásit

ko4ka

Už jsem ti psala včera,tobě to nedošlo?

221203143

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:08
- Nahlásit

abby
právě že ne, už jsem si tě přidala

michalm
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 19:54
- Nahlásit

tak jsme sli pro novej obojek (B enbo C) a skoncili jsme nakonec u J, ale musim rict, ze se k ni hrozne hodi a konecne mame i delsi prepinaci voditko

holt sem si udelal radost, Berusce je to sumak

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 21:26
- Nahlásit

michalm
my máme taky jedno přepínací vodítko od Manmatu,konkrétně "A". Koukám, že i někdo jinej není schopnej projít okolo pěkných vodítek a oboječků v klidu a nekoupit si novou hračku Já teď princezně koupila jedno frajerský žluto-černý s ještěrkama a sháním k tomu obojek. Chelsince je samozřejmě jedno na čem visí, ale hlavně, že má panička s čím machrovat...

michalm
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 22:46
- Nahlásit

ko4ka

sem puvodne sel pro trimovaci pilku nebo jak se tomu rika, tu co sem chtel kazdopadne nemeli a pac sem minuly tyden popreve nazivo videl manmati obejek a hrozne se mi libil, tak sem fakt neodolal.. a jako spravnej uchylak se i ptal na postroj v tehle barve neni, takze se bude nakupovat asi jeste jednou

Jandula
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:23
- Nahlásit

A kde to kupujete???? Sára sice nemá ještě tak starej, ale že bych...

abby
Já když jsem jezdila Brno - Praha (je pravda, že před zavedením bodového systému), tak jsem jezdila kolem 150 a pokud mě nějaký kretén v kamionu hodne nezpomalil, tak jsem pod 130 nešla...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:08
- Nahlásit

Jandula
www.manmat.cz odtamtud se to dá objednat

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:11
- Nahlásit

michalm
mně se líbí ještě vzor "c" a "K", ale mám přepínací "A", tak by to chtělo ještě normální vodítko, postroj a oboječek...., abych to měla komplet v jedný barvě...Ale spíš bych to viděla na to, že to A nechám mamince pro Jackounka nakoupím si komplítek v c nebo k. Nevíš, který by se líp hodil ke goldení slečně?

michalm
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:35
- Nahlásit

Jandula
www.hafbezobav.cz - chodim s nima cvicit a ten kram mam 20 min od baraku, tak si vzdycky udelame vychazku.. sjou ttam strasne fajn

ko4ka
B nebo J se mnou je to tezky, sem zatizenej na modrou a Beruska v ni vypada fakt skvele
btw. kdyz jsi odnekud od toho zdaru, pojedu se na vikend podivat na turnus s loveckym vycvikem od K-9 ... je to u sazavy

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:44
- Nahlásit

michalm
jj, to vím, že se něco takovýho u sázavy děje. Je to kousek za Žďárem. Kdy tam jedeš? Já ty jejich termíny nemám nějak ošéfovaný...

michalm
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:56
- Nahlásit

ko4ka
no uz jsem byl na tydnu od 15. regulerne, ted sem se jenom vetrel na den - budu tam od soboty asi nejak vecer do nedele vecer - do zdaru sem jezdil nakupovat

michalm
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2006 19:57
- Nahlásit

btw prazaci co to goldeni venceni? (aneb jak by rekl Jirikovo minimalne o me pesine - venceni neceho co se podoba podoba GR)?

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 09:18
- Nahlásit

Chodíte na cvičák hafbezobav??? A co se všechno cvičí, klasická poslušnost, aport atd? Kde oni cvičí, prosím vysvětlit pro někoho, kdo se moc neorientuje, co tam jezdí za MHD atd...

U nás je možný venčení ke konci srpna o sobotách a nedělích...

michalm
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 09:23
- Nahlásit

Jandula
jj jsme se zatim vetreli do stenat a tam byla poslusnost, stopy zatim - aport si myslim ze urcite bude taky. MHD netusim, jezdim tam autem
kazdopadne sem se dozvedel skvelou zpravu, ze ziskali do pronajmu pozemek a bude se delat cvicak i s prekazkama atd.. nekde kousek od toho puvodniho mista - tusim ze to jsou Reporyje
jinak ty dej vedet, az budes v CR do ty doby Te nepocitam

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:01
- Nahlásit

michalm
Jezdila bych taky autem, ale pro orientaci jsem potrebovala nejaky zachytny bod...

Prekazky jsou pro moji lemru pasé...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:34
- Nahlásit

michalm
teda, že bych vzala štěndo a Sterkuli a jeli by jsme na výlet juknout se, jak to tam vypadá....

michalm
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:42
- Nahlásit

ko4ka
asi i vemte, myslim, ze by to mohlo byt v pohode...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:52
- Nahlásit

michalm
jestli to tam najdem....Ale bylo by to v neděli, jelikoš v sobotu mám mít slučák se střední a pak jdem večer na zábavu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání