| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:36
- Nahlásit
michalm
joo a ja sem taky z prahy...
v takovymhle pocasi bysme mohli udelat hromadnej vylet k vode s hafanama
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:23
- Nahlásit
michalm
my jsme také pražácííí!
nika00
Ježíííš Jimmy je opravdu slaďoučkej! No já si taky pořídila druhýho
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:26
- Nahlásit
faaakt? a jakyho???? to je super jak se to rozrusta ja si ho vlastne neporidila, on si nas proste nasela uz u nas zustal
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:31
- Nahlásit
nika00
Já vím
koukni na www.zlatejtorda.wz.cz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:35
- Nahlásit
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ten je krasneeeeeeeej
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:36
- Nahlásit
sem se lekla ze s thorinkem neco stalo....a koukam ze si zustala verna zlatackum...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:51
- Nahlásit
nika00
Chraň bůh - Thorinek tu s náma musí být ještě alespoň 10 let má to ode mě nakázaný!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 15:17
- Nahlásit
ja tam cetla ze je ted v jinem domove u jimych panicku, tak sem to pochopila ze ste ho dali pryc...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 15:40
- Nahlásit
michalm
my jsme také, teda skoro, z Prahy (resp. z Prahy - západ)...
Sára vodu může, pokud je tam pomalý, pozvolný vlez...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 16:07
- Nahlásit
nika00
Ježiš néé. To je můj milovaný pejsánek! V novém domově jsem já - odstěhovla jsem se od našich s přítelem do vlastního - ale Thorinek je miláček rodiny, jak můj tak našich a bráchy a tak se oněj střídáme, chvíli je u nás s přítelem a chvíli u našich a když byl u našich tak tu bylo děsně smutno bez psa, takže jsme si pořídili jenom svého pejska, který je tu s námi pořád...
Ale teď nám naši Thorina moc nechtějí půjčovat a syslí si ho jenom pro sebe, že je zvyklý na zahrádku a v těhle vedrech mít v paneláku je trápení a kdesi cosi.... tak je u nich s našima a bráchou. měli jsme ho naposledy před 14dni týden na chalupě.
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:19 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit
Jandula
Jumi
nika00
no super tak musime vymyslet nejakej retrivri vylet... Zitra se vracime z "tabora" takze od nedele uz snad budu i akce schopnej
btw. kam s nima chodite na vychazky? mi mame jeden fajn okruh pankrac-vysehrad da nam to tak 10km a da se to jit i kazdej den, pokazdy trosku jinudy
Jandula
sem nejak mel za to ze ted prebyvas v chorvatsku? jinak ale teda praha zapad?
abby
Beruska jakozto spravna madam a nejvetsi lady se neda nalakat ani na me a diva se na me pohledem, proc se mi ten **** racha v misce s vodou?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:25
- Nahlásit
michalm
pardon, ze se sem tak vkradam (sice nemam zlataky, ale zlaty pejsky mam ) zajimala by me ta tvoje trasa, muzes to bliz popsat, dik!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:27
- Nahlásit
michalm
krásný bafíci! No, a co my chudáci z Vysočiny? Koukám, že se zlatíčkama mimo Prahu se jaksi nepočítá...Co tak udělat nějaký hromadnější střetnutí taky někdy tady ( viz. Pilák )??
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:43
- Nahlásit
To je fakt.Z Brna tady taky nikdo není
ko4ka ty sice do Brna jdeš,ale bez pejska.
Jsem pro uspořádat nějaký spešl sraz zlatých pejsků
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:50
- Nahlásit
abby
já bydlím "kousek" od Brna ( asi hodinu a půl ), konkrétně z okr. Žďár nad Sázavou a ty? No, já bych byla určitě pro! O Pilák jsem přišla a ráda bych nějaký takový sraz uspořádala.
All : pokud bude zájem, je tady krásná příroda, rybníky (nejen v okolí "šakalova" - u nás je tak zván Žďár ) a i pěkný ubytování.
Co tak něco dohodnout na srpen nebo tak nějak?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:55
- Nahlásit
ko4ka
Já jsem pro.Ale spíš až koncem srpna.První 2 víkendy mám plný.A doufám,že nebudou takový vedra.
Jsem přímo z Brna.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:04
- Nahlásit
abby
ale možná by nebylo dobrý to omezovat jen na zlaťáky,ale celkově na retrívry, co myslíš?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:06
- Nahlásit
ko4ka
Já myslím,že všichni retrívři jsou zaltí pejsci.Nezáleží na barvě
Já bych to vůbec neomezovala.A když to nevýjde,tak na září (tuším) se tady stejně plánuje sraz,tak snad tam.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:12
- Nahlásit
abby
taky myslím, že to jsou všichni zlatíčka
Ten srázek na podzim je jasnej, to je na 100% , ale uvažovala jsem něco čistě pro retrívry. Zkusim založit forum a zjistit zájem. Akorát v září mám ten druhej a třetí víkend už naplánovaný akce
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:23
- Nahlásit
Takže, založila jsem samostatné téma Srazík všech retrívrů
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=9&topic=4095
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:38
- Nahlásit
Orry
zalezi na nalade kudy trasa vede, kazdopadne vyhozi bod mame v podstate vzdy v parku na Jezerce, tak se muzem klidne nekdy domluvit a pridej se, aspon se nam pujdem veseleji
a chodime bude kolem soudu, nebo pres taborskou (popr. horem pres kvetnici) nebo pres kavky - pokazdy se to ale da vizt jinama ulickama
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:53
- Nahlásit
michalm
mno ja tam ty konciny moc neznam..ale kamaradka ale kamaradky ma zlataka a bydli pod vysehradem a obcas chodime na tury se smeckou, tak jsem chtela vedet nejakou novou trasu
diky, urco nekdy zajdem...treba by zas mohlo byt spolecne venceni ne??
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:57
- Nahlásit
Orry
spolecny venceni neorganizuju, na to mame jine... Tusim ze bydlis nekde relativne snad i kousek ode me, takze neni problem trasy projit, ono tech moznosti je jeste vic, kudyma se tam da jit ale vetsinou se mi nechce
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:10
- Nahlásit
michalm
bydlim ve vrsovicich..takze nevim jestli kousek
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:35
- Nahlásit
michalm
jo pobývám v Chorvatsku, ale můj pobyt se nezadržitelně blíží ke konci, takže jsem k dispozici, budu muset Sáře vynahradit ten měsíc, kdy je beze mě...
ALL
Takže po 12. 8. na kratší vycházku a pak od září klidně i na víkend je naše smečka k dispozici...
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 16:12
- Nahlásit
Orry
no podle toho kde vrsovicich ale teoreticky jo... ja sem kousinek od kloboucnicky
Jandula
no super tak to urcite nejako naplanujem a vymyslime
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 09:29 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Tak jsem se konečně vzchopila a dávám se nějaké fotečky toho našeho mazlíčka
Větrání oušek
Čípak je tohle asi pelíšek
Televizi já ráda
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 12:56
- Nahlásit
Chs Dagchells nabízí štěnátka zlatého retrívra ze spojení Dewmist Sablefella/HD A/B ED A PRA neg. Matka:JCH SR Gilla A Comitate Aureo/ HD A EDA PRA neg.Štěňátka jsou vhodné k dětem,ale především na chov a výstavy.Předpoklad pěkného exteriéru a super povah.Odběr možný od 9.8.,chovatelský servis a kupní smlouva samozřejmostí. Štěnátka budou 3xodčervení,očkovaní,tetovaní /po dohodě i čipovaní/,nezávazná návštěva vítána.Více informací a foto na www.dualx.sk/golden, gilluska@seznam.cz,+421908186534.
|
Gilluska
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 13:15
- Nahlásit
JaninkaW-Ahojky, vidim,ze mas sestricku od mojeho psika Beefeatera Vetcare Bohemia
Inak som nova diskutujuca,niektori ma poznaju pod nickom Petra+Gilla,ale teraz uz je to skor Petra+smecka...
Mam CHS Dagchells mrknite na stranecky
http://www.dagchells.estranky.cz
|
Gilluska
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 13:26
- Nahlásit
JaninkoW-tak to sa budeme stretavat na vystavach.Trejdy(tak doma Beefeaterovi hovorime) pojde na vystavu klubovku do Brna,do Trebone,potom Nitra klubovka a medzinarodka,Poznan svetovka a Praha noooo este uvidime... Vystavny pohyb nam uz ide,ale postoj ani nahodou,postoji tak max.3 sekundy
|