Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:36
- Nahlásit

michalm
joo a ja sem taky z prahy...
v takovymhle pocasi bysme mohli udelat hromadnej vylet k vode s hafanama

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:23
- Nahlásit

michalm
my jsme také pražácííí!

nika00
Ježíííš Jimmy je opravdu slaďoučkej! No já si taky pořídila druhýho

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:26
- Nahlásit

faaakt? a jakyho???? to je super jak se to rozrusta ja si ho vlastne neporidila, on si nas proste nasela uz u nas zustal

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:31
- Nahlásit

nika00
Já vím

koukni na www.zlatejtorda.wz.cz

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:35
- Nahlásit

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ten je krasneeeeeeeej

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:36
- Nahlásit

sem se lekla ze s thorinkem neco stalo....a koukam ze si zustala verna zlatackum...

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:51
- Nahlásit

nika00
Chraň bůh - Thorinek tu s náma musí být ještě alespoň 10 let má to ode mě nakázaný!

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 15:17
- Nahlásit

ja tam cetla ze je ted v jinem domove u jimych panicku, tak sem to pochopila ze ste ho dali pryc...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 15:40
- Nahlásit

michalm
my jsme také, teda skoro, z Prahy (resp. z Prahy - západ)...
Sára vodu může, pokud je tam pomalý, pozvolný vlez...

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 16:07
- Nahlásit

nika00
Ježiš néé. To je můj milovaný pejsánek! V novém domově jsem já - odstěhovla jsem se od našich s přítelem do vlastního - ale Thorinek je miláček rodiny, jak můj tak našich a bráchy a tak se oněj střídáme, chvíli je u nás s přítelem a chvíli u našich a když byl u našich tak tu bylo děsně smutno bez psa, takže jsme si pořídili jenom svého pejska, který je tu s námi pořád...

Ale teď nám naši Thorina moc nechtějí půjčovat a syslí si ho jenom pro sebe, že je zvyklý na zahrádku a v těhle vedrech mít v paneláku je trápení a kdesi cosi.... tak je u nich s našima a bráchou. měli jsme ho naposledy před 14dni týden na chalupě.

michalm
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:19 - Změnil/a: michalm
- Nahlásit

Jandula
Jumi
nika00
no super tak musime vymyslet nejakej retrivri vylet... Zitra se vracime z "tabora" takze od nedele uz snad budu i akce schopnej
btw. kam s nima chodite na vychazky? mi mame jeden fajn okruh pankrac-vysehrad da nam to tak 10km a da se to jit i kazdej den, pokazdy trosku jinudy

Jandula
sem nejak mel za to ze ted prebyvas v chorvatsku? jinak ale teda praha zapad?

abby
Beruska jakozto spravna madam a nejvetsi lady se neda nalakat ani na me a diva se na me pohledem, proc se mi ten **** racha v misce s vodou?

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:25
- Nahlásit

michalm
pardon, ze se sem tak vkradam (sice nemam zlataky, ale zlaty pejsky mam ) zajimala by me ta tvoje trasa, muzes to bliz popsat, dik!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:27
- Nahlásit

michalm
krásný bafíci! No, a co my chudáci z Vysočiny? Koukám, že se zlatíčkama mimo Prahu se jaksi nepočítá...Co tak udělat nějaký hromadnější střetnutí taky někdy tady ( viz. Pilák )??

abby
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:43
- Nahlásit

To je fakt.Z Brna tady taky nikdo není

ko4ka ty sice do Brna jdeš,ale bez pejska.

Jsem pro uspořádat nějaký spešl sraz zlatých pejsků

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:50
- Nahlásit

abby
já bydlím "kousek" od Brna ( asi hodinu a půl ), konkrétně z okr. Žďár nad Sázavou a ty? No, já bych byla určitě pro! O Pilák jsem přišla a ráda bych nějaký takový sraz uspořádala.

All : pokud bude zájem, je tady krásná příroda, rybníky (nejen v okolí "šakalova" - u nás je tak zván Žďár ) a i pěkný ubytování.
Co tak něco dohodnout na srpen nebo tak nějak?

abby
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:55
- Nahlásit

ko4ka

Já jsem pro.Ale spíš až koncem srpna.První 2 víkendy mám plný.A doufám,že nebudou takový vedra.

Jsem přímo z Brna.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:04
- Nahlásit

abby
ale možná by nebylo dobrý to omezovat jen na zlaťáky,ale celkově na retrívry, co myslíš?

abby
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:06
- Nahlásit

ko4ka

Já myslím,že všichni retrívři jsou zaltí pejsci.Nezáleží na barvě
Já bych to vůbec neomezovala.A když to nevýjde,tak na září (tuším) se tady stejně plánuje sraz,tak snad tam.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:12
- Nahlásit

abby
taky myslím, že to jsou všichni zlatíčka
Ten srázek na podzim je jasnej, to je na 100% , ale uvažovala jsem něco čistě pro retrívry. Zkusim založit forum a zjistit zájem. Akorát v září mám ten druhej a třetí víkend už naplánovaný akce

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:23
- Nahlásit

Takže, založila jsem samostatné téma Srazík všech retrívrů
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=9&topic=4095

michalm
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:38
- Nahlásit

Orry
zalezi na nalade kudy trasa vede, kazdopadne vyhozi bod mame v podstate vzdy v parku na Jezerce, tak se muzem klidne nekdy domluvit a pridej se, aspon se nam pujdem veseleji
a chodime bude kolem soudu, nebo pres taborskou (popr. horem pres kvetnici) nebo pres kavky - pokazdy se to ale da vizt jinama ulickama

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:53
- Nahlásit

michalm
mno ja tam ty konciny moc neznam..ale kamaradka ale kamaradky ma zlataka a bydli pod vysehradem a obcas chodime na tury se smeckou, tak jsem chtela vedet nejakou novou trasu

diky, urco nekdy zajdem...treba by zas mohlo byt spolecne venceni ne??

michalm
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:57
- Nahlásit

Orry
spolecny venceni neorganizuju, na to mame jine... Tusim ze bydlis nekde relativne snad i kousek ode me, takze neni problem trasy projit, ono tech moznosti je jeste vic, kudyma se tam da jit ale vetsinou se mi nechce

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:10
- Nahlásit

michalm
bydlim ve vrsovicich..takze nevim jestli kousek

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:35
- Nahlásit

michalm
jo pobývám v Chorvatsku, ale můj pobyt se nezadržitelně blíží ke konci, takže jsem k dispozici, budu muset Sáře vynahradit ten měsíc, kdy je beze mě...

ALL
Takže po 12. 8. na kratší vycházku a pak od září klidně i na víkend je naše smečka k dispozici...

michalm
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 16:12
- Nahlásit

Orry
no podle toho kde vrsovicich ale teoreticky jo... ja sem kousinek od kloboucnicky
Jandula
no super tak to urcite nejako naplanujem a vymyslime

abby
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 09:29 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

Tak jsem se konečně vzchopila a dávám se nějaké fotečky toho našeho mazlíčka

Větrání oušek

Čípak je tohle asi pelíšek

Televizi já ráda

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 12:56
- Nahlásit

Chs Dagchells nabízí štěnátka zlatého retrívra ze spojení Dewmist Sablefella/HD A/B ED A PRA neg. Matka:JCH SR Gilla A Comitate Aureo/ HD A EDA PRA neg.Štěňátka jsou vhodné k dětem,ale především na chov a výstavy.Předpoklad pěkného exteriéru a super povah.Odběr možný od 9.8.,chovatelský servis a kupní smlouva samozřejmostí. Štěnátka budou 3xodčervení,očkovaní,tetovaní /po dohodě i čipovaní/,nezávazná návštěva vítána.Více informací a foto na www.dualx.sk/golden, gilluska@seznam.cz,+421908186534.

Gilluska
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 13:15
- Nahlásit

JaninkaW-Ahojky, vidim,ze mas sestricku od mojeho psika Beefeatera Vetcare Bohemia
Inak som nova diskutujuca,niektori ma poznaju pod nickom Petra+Gilla,ale teraz uz je to skor Petra+smecka...
Mam CHS Dagchells mrknite na stranecky
http://www.dagchells.estranky.cz

Gilluska
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2006 13:26
- Nahlásit

JaninkoW-tak to sa budeme stretavat na vystavach.Trejdy(tak doma Beefeaterovi hovorime) pojde na vystavu klubovku do Brna,do Trebone,potom Nitra klubovka a medzinarodka,Poznan svetovka a Praha noooo este uvidime...Vystavny pohyb nam uz ide,ale postoj ani nahodou,postoji tak max.3 sekundy

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání