Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 05:22
- Nahlásit

datli
Prostě s takovou verzí jsem vůbec nepočítala a je prímová
Tak to je to nej co si človíček po ránu může přečíst jako šťastnou novinku.
Moc a moc držíme a zároveň myslíme na Vás, aby vše dopadlo ke spokojenosti a možná k úspěšnému zdravíčku v rámci možnosti.
Tak a moje oblíbena věta pro tvou smečku je „pac a pusu od Biška a Damiška a já jen mávám a doufám, že to nejhorší s nervy máš za sebou“ Dája.

petl
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 08:50
- Nahlásit

datli
no to je super zpráva vidíš že držení všeho co se dá se vyplácí
užívejte pohodové vánoce!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 07:39
- Nahlásit

all
ahoj všicí, mám frmol a už to nebude lepší, takže v předstihu:

!!!Užijte si svátky!!!

helps
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 08:49
- Nahlásit

datli

super!!! tak to máme za Migouška velkou radost

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 11:12
- Nahlásit

datli
Blahopřeju! Moc hezký dárek k Vánocům, viď?

datli
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 21:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2011 22:30
- Nahlásit

datli
Mig vypadá na té fotce jak omrzlej .

laguna
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 09:57
- Nahlásit

datli
moc gratuluji k výsledkům!!!

Billy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 13:18
- Nahlásit

Tak sem dneska vyrazila se sousedky čubinou k vetce, hodně pila, nežrala zhubla. Zánět dělohy, by mě porazilo. Mopsice, 8 let a tohle jí potká. Domluvila se kastrace, tak budu doufat, že zvládne operaci v pohodě. Páč je to úžasná čubička, prostě zlatíčko. Ona by mě s ní poslala dřív, ale byla 14 dní v nemocnici a tak nevěděla, že Sindynka není v pohodě.

datli
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:43
- Nahlásit

A Mig zvrací,průjmuje,je na kapačce.Nevíme proč.Vet tipoval na virozu.Jenže se nechtěl motat do léčby Brněnskému kardiologickému vetovi-jenže ten nebyl na mobilu.
Odpoledne jsem ho sehnala ,mám píchat roztoky pod kůži.Zítra uvidíme.Jinak ráno naměřeno slabých 37 rektálně.Včera večer si poprvé ke mě dobrovolně vlezl pod peřinu.Ráno jsem ho našla v koupelně na vyhřívané podlace a všude nas....
Biluš teď ještě tipuje otravu právě kvůli te nízké teplotě.chjo.Já měla jiný plány,než vánoce trávit na veterině kurňa

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 16:59
- Nahlásit

Billy
datli
Držíme palce. To je smůla, tohle.

petl
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:23
- Nahlásit

doprdele...to je mi líto...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:26
- Nahlásit

datli
nízká teplota a průjem se zvracením je i třeba parvoviróza nebo coronaviróza, otrava by byla ta lepší možnost.
Každopádně držím taky palce

Billy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 17:46
- Nahlásit

datli
Do háje, proč po dobrý zprávě musí dycky přijít nějaká jobovka. Držím palce, ať je z toho rychle venku.

datli
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:46
- Nahlásit

kejtlinpředpokládám,že letitý veterinář by ty choroby,co píšeš,snad tipnul a zvážil je.Sousedka mi hodila z práce infuzní roztoky,takže jsem mu je píchla ,občas vnutím rehydratační jonťák .Už nezvrací,ale je strašně slabý.Ikdyž!Vylezl z pelechu dek,prošel se a lehl si.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 20:57
- Nahlásit

datli
po infůzi je to vždycky lepší.drž to v teple na tý vyhřejvaný podlaze, musíš ho udržet aspoň na 38 stupních.
co mu tedy je?

datli
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 21:06
- Nahlásit

kejtlin
on má tak neurčité příznaky,že to ukazuje na 1000 možností.
Zítra ráno další kontrola,uvidíme.Vet mě naštval,jak prasácky mu fixnul kanylu.PoVytažená,zalomená...měla jsem lepáky z trombu,tak jsem se s tím strašně drbala,než jsem mu dala pár mililitrů
Podle rychlosti vstřebávání tekutiny aplikované za krk se mám řídit,jak moc je už zavodněný.Když hrča zmizí rychle,tak stále dávat.
Teplota mu už stoupla konečně,ale jdu ho přeměřit.Dneska jsem mu do tlamky dávala rehydratační roztok s fruktozou.Zítra bude mít přichystaný silný slepičí vývar.Jestli to teda udrží.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 21:11
- Nahlásit

datli
zakanylovat podchlazený zvíře není sranda, zejména když je to malý plemeno a má žilky jak nitky, se celkem divím že ji nefixnul pořádně, že nemá strach že bude zejtra muset kanylovat znova a moc pokusů nemá, jen čtyři a na zadních nohách je to blbý.
Musí mít teplotu kolem 38 jinak ten vývar neudrží

datli
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 21:22
- Nahlásit

tak kanyla na mě koukala z obvazů ven...grr.
Teplota 38,2
Jdu do něj vrazit další fruktozu a pak zas píchnu za krk a jdu spát.Jo asi ještě tu slépku doprčic dát vařit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 21:26
- Nahlásit

datli
zkontroluj ho i v noci, taková teplota je super, jen tak dál, ale může rychle spadnout, to je pak potřeba zavodnit a zahřát, nařid´ si budíka tak na třetí ráno a změř ho,hodně štěstí dál držím palce, vypadá to dobře

datli
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 21:49
- Nahlásit

zapeleším ho k sobě,tím budu mít o něm ponětí a v noci mu asi dám další dávku kapání a pití
Z mýho pohledu-už si vyskočil na křeslo ,ale má tak zoufale unavený výraz,že mě to děsí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 21:57
- Nahlásit

datli
já bych ho nechala asi na tý vyhřejvaný podlaze, že je unavenej je jasný, ale jde o to aby fakt udržel tu teplotu.Kamarádky 7mi měsíční číňanku jsme zachraňovaly, celou noc jsme hlídaly kapačku aby to kapalo hodně pomalu, měla 36.6 a když už jsme jí vyhřály, tak za hodinu měla teplotu zase nízkou a umírala i když byla pod peřinou, zaplat´bůh feně je dnes 7 let a těší se plnýmu zdraví ale jsme myslely i doktor, že to nedá.Ráno jsme vstaly-byla u mě na víkend, plánovaly jsme treky, vylezu z ložnice a celej obývák komplet jako když vyleješ sud sraček a blitek, na podlahu a děsně moc to srmdělo, tak jsem to jen rychle setřela a uháněly jsme k mýmu vetovi.ve finále byla u mě týden, z toho 3 dny u mě doma na kapačkách jsme se střídaly ve spánku.Říkal doktor že štěstí že jí neodešli ledviny a měla nikdo neví co, příznaky ukazovali na parvu, otravu a coronu zároveň.
Ta teplota je opradu důležitá, aby ji udržel, když jí udrží do zítra tak myslím, že je vyhráno.

datli
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 22:13
- Nahlásit

kejtlinteda ty mi dáváš!
Ale budu na to myslet.
Ráno bylo stejný asi jako u vás.
Všude v koupelně a chodbě hnus,Mig ležel ale na místě ,kde to hřálo.
Jdu nachystat kapačku,ručníky na blitky,teploměr,baterku,sirky do vočí....dobrou a dík.
Já neměla nemocný psy nijak moc extra,takže tyhle věci jsou mi cizí.O té teplotě 38 audržení tekutin slyším prvně.Dík.
A měj se hezky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 22:23
- Nahlásit

datli
nemáš zač, hlavně at´ je mladej ok
Je divný že ti veterinář neřekl o té teplotě a zavodnění, já si to pamatuju jak včera i když je to 6 let, že nám říkal, že máme naprosto kašlat na to že nechce jíst, na to že nechcípne, ale tu teplotu hlídat, že na nízkou teplotu umře a pořád do ní lejt infúze, aby neodešly ledviny.
Nenech se zmást že je dobrej, po kapačce bude vždycky lepší.
pa

helps
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2011 23:25
- Nahlásit

ježiš co to čtu, sotva jedna dobrá zpráva přišla, tak už zase se Migouš trápí? ( tak budem na vás myslet a ať to dobře dopadne!

zavrelka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 07:40
- Nahlásit

datli
jak je po ránu ? držíme palce...

datli
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 08:14
- Nahlásit

38,5,nezvrací,nesere,kapačky pod kůži toleruje.čůral.spal celou noc u nás pod peřinou.Ráno byl venku a popoběhnul za Sárou,vyčůral se a šel spát.Dostal do tlamky fruktozu se smectou a poloviční dávkou léku na srdce.V 10 jdem na veterinu a hledám lepšího veťáka,kterej nebude vystreslý,že je Mig kardiak.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 09:39
- Nahlásit

datli
bezva zprávy

datli
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:00
- Nahlásit

Takže clostridiový infekt,reagující na atb.
Zaléčení jsme prej dost slušně,takže pokračovat ve stejném duchu a připravit se i na druhého psa.Valit probiotika.
Hele neznala jsem flignu,že když se lék rozdrtí a smíchá s máslem,šoupne do krku,tak ho pes nemůže vyplivnout-fakt mu to nešlo!Sou mi novinky!

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:06
- Nahlásit

datli
Tak hlavně ať je mu čím dál líp.

To je dobrý fígl s tím máslem, snad si ho zapamatuju

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání