| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2011 23:27
- Nahlásit
Tony
Ežíža snad není normální???
Není . Ale je fakt, že zapadne mezi Nýnu,Bíbu,Rarocha a tak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 06:08
- Nahlásit
Biluška
Zveřejňovat to ještě nebudu, to by byl takovej šock, že by z toho některým předčasně ruply céfky
Tak to může bejt jedině Bessy (horší psí jméno neznám)
Dines
Ale já nekomentovala že by měl být problém prodat morče, ale umístit kvalitní morče
no, ani se neptej, kolik mi zůstává doma králíků - zakr. kastorexů, páč se mi letos vyvedli a je mi líto je prodat (i vystavit)
datli
Budeme na vás myslet a držet palce, ať ho čeká krásný, dlouhý život v plnym zdraví.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 07:36
- Nahlásit
Tak děťule dali pusénku Migovi na cestu-jede totiž za zubařem!Protože jedině v Brně můžou zubaři Migovi pomoct od bolavého zubu při narkoze.A když už ho přispí,udělaj generálku a podívaj se,jestli by šlo poléčit nějak efektněji jeho srdíčko a né jen být na tabletkách.Víc neví.Ale úplné lhaní to taky není.
Takže večer holky,nechlastat jinak než s myšlenkou -na zdraví!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 07:47
- Nahlásit
datli
večer buď nebudu chlastat vůbec, nebo se zpiju do němoty, bo mi dneska budou trhat zup
Migáčovi držím úplně fšechny palce, podej pak rychlé hlášení z fronty.
S těma dětma si myslím, že neděláš dobře Jaromíre, to se ti vymstí. Nechci ti kecat do výchovy, ale já jim teda říkám vždycky všechno normálně na rovinu, vyrovnají se s tím líp než mi.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 09:00
- Nahlásit
datli
myslím na vás, držím palce pěsti a vůbec všechno co se držet dá...
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 09:28
- Nahlásit
datli
Pevné nervy a hodně štěstí.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 10:12
- Nahlásit
Libo-už tak mi brečeli,že bude pryč delší dobu a pod narkozou.V podstatě+ čekáme na telefon od veťáka,že máme vyrazit.Takže se nemusíme s děckama taky už potkat doma.
Ono další dávku informací jim řeknem až po dnešním závěru.Ale nemůžem jim říct nějaké možná a snad a ble ble ble,když vlastně nevíme,jestli se do operace ještě dá dát,nebo ne...a pustit je do školy.Vůbec by nedávali pozor,vlítnuli by mi pro slzy pod auto,raději je pak mít pod dohledem.Oni jsou megacíťové.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 10:48
- Nahlásit
kachna_
no, ani se neptej, kolik mi zůstává doma králíků - zakr. kastorexů, páč se mi letos vyvedli a je mi líto je prodat (i vystavit)
Jojo, taky jsem toho samce hrozitánsky nechtěla prodávat - ale nechávat si dva bráchy z jednoho vrhu je dost volovina (kor když ten co si nechávávm je ještě o chlup lepší)
Jo a si hustáááá zrovna včera jsem si tak říkala, že jestli si někdy pořídím králíka, tak to bude takovej ten sametovej hnědej co jsem ho viděla minulý týden někde na fotce a nevím co je to zač..... tak už to vím!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 19:08
- Nahlásit
pusťe vše,co se dá.
Již jsme vyjížděli směr Brno,i volá sestřa,že doktorovi kape z nosu a chytil moribundus.Další poku bude pak v neděli,pakliže ho to totálně nesejme.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 20:02
- Nahlásit
datli
Tak to je k vzteku
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 20:21
- Nahlásit
ále,já to tak neberu.
Ve zprávách bylo,že v místě,kudy jsme měli jet na dálnici ,se vysypal náklaďák do rodinného domku...
Co mě teď sejří,zítra jsem chtěla jít do ZOO s děckama na geocaching akci aj se Sárou.A známá mě upozornila,že ta akce teď právě zkončila.
Víkend,jenž byl dlouho naplánován na chalupu,padl ve prospěch prvně Klářiných závodů,co byly zrušeny,pak přišla info o možnosti Miga v Brně,tak sem si říkala,že si teda užijem výletění v ZOO a sedíme domá.Hernajz!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 21:43
- Nahlásit
datli budu teda držet palce na nedělu a mírotvůrce bude držet tlapku - teda až od 19 hod bo předtím bude pilně běhat agi jinak....
Biluška z čeho mi má rupat céfka? Napadlo tě něco objevného? Co teda zítra konáš nějaké setkání bo nic?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2011 21:47
- Nahlásit
že by cirhoza ,nebo cirhotik?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 16:38
- Nahlásit
tak jaké je u vás počásko?Máte už někdo bílo?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 17:19
- Nahlásit
datli
u nás sněžilo, ale okamžitě to tálo, takže z agilek jsme došly durch
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 18:43
- Nahlásit
Já jen doufám,že u nás na chatě bude bílo,je to snad 550 mnm.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 19:48
- Nahlásit
Tak sem právě přišla na to,proč se o šelmách říká,že jsou yntelygenti.Ten náš ynťa chodívá několikrát denně pusti vysavač šmejdila.Nekecám.Počká si na něj,až vyjede z nabíjení a spokojeně odchází!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 20:02
- Nahlásit
datli
abys nedopadla takhle až si Migoslav po sobě bude chtít uklidit http://www.youtube.com/watch?v=OVPuSDntLUA
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 21:31
- Nahlásit
petl
štěně hlásí příjezd, opakuji štěně hlásí příjezd. Do smečky zaplula jako by tu byla odjakživa, počůrala se v obýváku a prý je to tu gůt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 22:00
- Nahlásit
Uš se tu i posrala a pak se vykoupala V misce s vodou Mohl by jí, prosím, něgdo vysvětlit, že při pití se nemusí nutně stát předníma nohama ve vodě? Ode mě to evidentně nebere
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 22:17
- Nahlásit
jak nemá tebe maminka neučila po cestě vlakem mýt si ruce? žíža je nejen pronikavě inteligentní ale taky čistotná
Jinak díky za zprávu
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2011 22:20
- Nahlásit
jak nemá tebe maminka neučila po cestě vlakem mýt si ruce? žíža je nejen pronikavě inteligentní ale taky čistotná
Jinak díky za zprávu
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 07:16
- Nahlásit
Biluška
štěně hlásí příjezd, opakuji štěně hlásí příjezd
My ze severu posíláme přáníčko pro malou Žiletku, aby rostla do krásy, aby byla miláček, aby byla sluníčko a dělala jen radost svému okolí a okolí aby bylo nadšené ze svého nového přírůstku.
To a mnoho dalšího přejí dva kulíšci Biško s Damiškem se svojí paničkou Dájou.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 08:59
- Nahlásit
Darina1My ze severu posíláme přáníčko pro malou Žiletku, aby rostla do krásy
spíš jak z vody!!! hihi-ještě se před každým pitím koupe?Fotó!!!
A jedem dnes zas na 16 h směr Bérno.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 09:15
- Nahlásit
Gerdaty si chtěla černobílou šelmu?
Co říkáš téhle na slovensku?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:20
- Nahlásit
Tak lidičky-připíjím s velkou radostí a Migem na klíně na co nejdelší jeho život.
PDA bylo vyloučeno,nenašlo se.Buď se samo uzavřelo,anebo jej vyléčila medikace-což vetovi nešlo do hlavy,že zrovna tato,anebo Tarka,případně homeo Aurum met.Netuší fakt,co.
Předchozí vet napsal ve zprávě -závážná PDA.
Tento PDA vyloučil,potvrdil ale hypertrofii a nedomykavost trikuspidální chlopně,což by se ale dalo ukočírovat lékově.
Protože je mladej ve vývoji, nejdříve za 1 rok,spíš v jeho dvou letech se vynese verdikt,zda v té době budou techniky na opravu psích chlopní našeho tipu,anebo budou stačit léky.
Takže -hurá,nejsme rozpáraní,protože by nebylo co sešívat.
Hurá- máme slíbeno,že se za rok potkáme.
Hurá-máme nařízeno rekreačně agilitit,aby byl v kondici a trénoval serdéčko.
Prostě s takovou verzí jsem vůbec nepočítala a je prímová
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:22
- Nahlásit
datli velká gratulace
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 22:38
- Nahlásit
datli
to jsou dobré zprávy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 22:47
- Nahlásit
datli
ooooo to jsou ale krásné zprávy, soudruhu Miguelu gratuluji převelice! Šutrák odpadl, co? To je moc dobře. Měla bys mu za to pořídit tu černobílou slovenskou šemluuuu ))) Je krásná samozřejmě!
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2011 01:31
- Nahlásit
datli
Obrovská gratulace, nádhera
|