| Autor |
Zpráva |
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:31
- Nahlásit
petl
Slovo citlivá u kolií já chápu jako "vnímavá"
Jo jo, přesně tak
Ale ona kolie citlivá je, v původním významu slova, já bych ještě přidala, že kolie jsoudost empatické např. (narozdíl třeba od zlaťochů nebo hovawartů, což můžu posoudit z vlatsní zkušenosti, samozřejmě nechci generalizovat).
|
petl
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:46
- Nahlásit
hele učesaný je to vždycky hezký ale jako se vším, nic se nemá přehánět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:53
- Nahlásit
petl
jojo, to je jasný, že je nutný koukat a nabírat osobní zkušenosti, zatim mi krásně dostačuje číst vaše názory a srovnání, za což děkuji.
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:53
- Nahlásit
petl
tak jasně, já to taky nepřeháním, češu tak jednou za 10 dní,ale i tak mám výčitky
|
petl
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 13:03
- Nahlásit
češu tak jednou za 10 dní
To jsi dobrá. Já češu tak jednou za dva měsíce...jen když línají tak to beru častěji aby byl rychleji pokoj od chlupů.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 13:29
- Nahlásit
já češu před výstavou
U DK dávám přednost starému evropskéhu typu. Protože jsem stará struktůůra
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 13:39 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
ještě sem fouknu fotku mojeho oblíbenýho kluka a jdu venčit
|
petl
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 13:42 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Gábi, není vidět
už je - ale tohle zrovna moc starý typ není
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 14:21
- Nahlásit
petl
To jsi dobrá. Já češu tak jednou za dva měsíce...jen když línají tak to beru častěji aby byl rychleji pokoj od chlupů.
A za ušima se jim nedělají cucky? Tomu mýmu už za týden po vyčesání. A to mě vytáčí fest.
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 14:23
- Nahlásit
gabifi
petl
Tak já budu česat míň často treda, přemluvily jste mě
|
petl
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 14:38
- Nahlásit
A za ušima se jim nedělají cucky?
hm, jak kdy, obvykle moc ne, mladším ano a při línání trochu, ale to poznám jak to každej den pomuchlám a když je potřeba tak je trochu vemu kartáčem za ušima, to jo, ale ani to nedělám víc jak jednou za 4 týdny...
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:05
- Nahlásit
petl
tak to zcela upřímně závidím
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:19
- Nahlásit
petl
ale tohle zrovna moc starý typ není
to bude asi tím, že tenhle je živý.
Je to hodně tmavý sable a tu hlavu beru jako současnou realitu, nad kterou nemá smysl brečet.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 15:38
- Nahlásit
gabifi
Náhodou z tohohle úhlu ta hlava není zlá, a má moc pěkné oko
|
helps
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 18:30
- Nahlásit
Gerda
Ani tak mi nejde o lidi, nevidím problém v tom, jeslti pes má nebo nemá rád lidi, naopak mi nepřijde normální, aby měl pes rád cizí lidi a běhal se k nim mazlit a třeba je ani nepokousal, když vlezou na pozemek či nezvaní do bytu. Takovej pes mi přijde...blbej...
Ajánek je velmi dotčený a vzkazuje, že až tě potká, tak tě kousně přímo do pr....
|
cangalisa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 18:30
- Nahlásit
Gerda
"typ preferuju víc než městskýho buzno-metrosexuála"
To je normálně jak kdybych to psala já, mám úplně totožný pohled na ty naše golije. Aby nepadla mýlka, doma mám taky toho buznometrosexuála
kejtlin
"a jaká je Sinda?"
Krááásná!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 22:57 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
Biluška
Našla jsem toho veťáka a už má v mejlu můj elaborát!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 08:12
- Nahlásit
petla koukám,že se ti líbí stejnej kousek!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 08:26
- Nahlásit
a tihle jsou taky dobří!
Tenhle Vanilkáč je taky mňamkozní!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 09:54 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
hOLKY ,DALA JSEM SI DO FRANCOUŠTINY překlad modernizované verze nákladního letadla a to je honosné!kdybychom začali od písmene C v rámci slovosledu:
Version modernisée avion cargo du 737=mIGOSLav II.
Svahilsky:
Cargo ndege ya kisasa toleo la 737
španělsky:
Carga la versión modernizada de los aviones 737
Zjednodušeně čínsky:
现代版的货运飞机737
áááách latina!
Cargo elit modernized version of DCCXXXVII
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:10
- Nahlásit
je blbý, aby se pes původem z englicky mluvící země jmenoval španělsky, ne? Asi se na modernizovanou verzi vyprdnu a bude Canabis sativa Aby ladil s tou Cibulí cesneckou co ji bude mít HancaW
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:22
- Nahlásit
tak tu latinu!
Jo jinak piš si naše děcka na echt lágr gulag-počty psů budou upřesněny dle kondice.
PS:MUDR z Brna zatím nic,čekám spíš ,že se ozve v týdnu.Má veškerá technická data rozměrů.
Jo a konečně jsem dneska uviděla ,že to chlupaté cosik doma je kluk.Jak by řekla jistá žumpistka u svého psa-měl vytaženou rtěnku.Japato?Lehounce jsem se mu snažila rozčísnout hlavu ,uši od žvejkačkových těžítek(taky blbej nápad-Sára mu je furt vykusuje).Usínal blahem,hlavu na mě položenou.Když jsem ho zvedla do stoje,rozteklo se mu celé tělo v placku ,žuchnul a nechal se česat dál.Votočen na záda,že uděláme i údržbu pochcanýho hrudníkopupku a koukala na mě rtěnka!
Už i kulky jsou pěkně velké!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:29
- Nahlásit
datli
píšu dvakrát malé datlata. Mám psát i Zuzku?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:32
- Nahlásit
Asi jo-Zuzku,její ségru Ladu,sousedovic Ondru,možná sousedku Lucku...Když budeš mít podrobnosti,které bych jim mohla dát do ruky,ať se vyjádří,bude to lepčí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:39 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
datli
Podrobnosti jsou stejné jako loni - ubytko ve stanech, nebo na půdě, jídlo ze školy, snídaně formou švédského stolu, večeře domácí na střídačku teplé a studené. Svačiny zásadně studené . Pitný režim k dispozici stále, podle toho jak má kdo žízeň. Termín: 15.-28.července. Cenu ještě nevím, plus mínus bude o málo větší než loňská. Čekám jakou cenu mi po Novém roce dají z jídelny.
Program bude opět stejný jako v předchozích letech - agi, coursing, stopy, poslušnost, dogdancing a Kvjetoš. Vše zabaleno do zábavy a pro oči kolemjdoucích do těžké dřiny . Kůňík i kozice budou přítomni.
Trošku problém byl loni s děckama co přijeli bez psů, respektive s tím, že jich bylo moc. Naši domácí psi pak byli docela přetažení, páč někteří museli cvičit ve dvou skupinách. Takže letos to omezím, beru max. 4 děcka bez psa.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:53
- Nahlásit
Biluška
Trošku problém byl loni s děckama co přijeli bez psů, respektive s tím, že jich bylo moc. Naši domácí psi pak byli docela přetažení, páč někteří museli cvičit ve dvou skupinách. Takže letos to omezím, beru max. 4 děcka bez psa.
Nebylo by ekonomicky výhodnější pořídit si pár nových psů?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:58
- Nahlásit
Dines
To je zajímavý pohled na věc, popřemýšlím o tom
Jsi na founu? Potřebuju s tebou mluvit kvůli morčatům.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 12:28
- Nahlásit
Biluška
Jsi na founu? Potřebuju s tebou mluvit kvůli morčatům.
Sem si to přečetla teda brzo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:49
- Nahlásit
Právě jsme se vrátili z města z vánočních trhů.A jak se prodávají teď uzené kousky masa,salámů...a my kolem procházeli,tak někteří stánkaři vybíhali ven se podívat na naší černo bílou smečku,dlachňali si je a za odměnu jim dávali šunku ,tlačenku a vůbec!Docela mě to občerstvení pobavilo a psům udělalo dobře uprostřed chladné procházky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 13:49
- Nahlásit
helps
Ajánek je velmi dotčený a vzkazuje, že až tě potká, tak tě kousně přímo do pr....
prosimvás, když se někdo jmenuje Ajánek, těžko od něj budete žádat, aby hryzal do řiti ))))))
cangalisa
To je normálně jak kdybych to psala já, mám úplně totožný pohled na ty naše golije. Aby nepadla mýlka, doma mám taky toho buznometrosexuála
)))
|