Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

no upřímně, jsem stála nevěřícně s otevřenou pusou..... pak sem jen prohodila jesi zná vodítko... jenže ona stejně nevnímala asi, protože měla hlubokomyslný proslov k jejímu psovi, když mu vysvětlovala, že můj pes se ho bojí ještě víc než ona jeho. vole... to už nejde nijak komentovat. ale potkávám je docela často, tak jí to příště řeknu, páč že bude mít psa na volno je skoro jistota.

jinak jó no, paralyzér plánuju....

datli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 11:21
- Nahlásit

Biluš-nějaký seznam jsem asi zřejmně od tebe dostala.To bylo kvůli MDR?Honem rychle vzpomínej,ať to případně nakopíruju a vezmu veťákovi s Migem,aby byl případně informován,pokud mu taky ještě schne inkoust na diplomce.

Tony
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:29
- Nahlásit

petl
taky chodím s pepřákem, teda spíš než kvůli psím, tak kvůli lidským samcům.

Ale už jsem přemýšlela, jestli je vhodné ho v případě nouze na agresivního psa použít.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:43
- Nahlásit

helps
přemýšlela jsem o paralyzéru nebo o teleskopickém obušku. Ten obušek má tu nevýhodu, že úplně kapesní sice vyrábí, ale nedokážu si představit, jak s ním někoho mlátím, ptže má v otevřeném stavu asi 30 cm.

all
jinak já jsem si dala závazek, že ještě jeden závažnější incident a jdu natvrdo do bejsbólové pálky.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:45
- Nahlásit

hancaw
u nás je to to samý. Malý psi se všichni vztekají na flexině, velký hovada 30 kilo a výš zásadně navolno. Příčina je podle mne v tom, že majitelé těchto debilů brzo zjistí, že vláčet tak velkého a nevychovaného psa na vodítku je nad jejich fyzické možnosti.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 12:49
- Nahlásit

levný a všem kolemjdoucím jasný:

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 14:32
- Nahlásit

gabifiti jasně a my co máme čokle vychovaný jsme pak za to trestaný to je to co mě nejvíc s..e ještě je vcelku účinné vkročit do silnice bo v tu chvíli se obyčejně začnou zajímat ale ten paralyzér si koupim - aspoň se má bába na co těšit!
petl ona se toho čokla sama bojí takže ukázka si myslím nestačí navíc u pepřáku se bojím že blbě foukne vítr a vletí to do očí mě nebo čubě

Tony
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 14:33
- Nahlásit

gabifi
tak na této teorii něco bude

Jinak u nás teda na velikosti nezáleží, velká problémová hovada tu naštěstí většinou na vodítku jsou, ale je fakt, že mnohem větší problémy tu mají majitelé psů-samců. Ti se v okolí mezi sebou nemusí mnohem častěji.

helps
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 16:43 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

gabifi

ty voe kdo se bude tahat s bejsbolovou pálkou? to je radši oba sejmu elektrikou, jak majitele, tak psa.... ale ty lidi sou tak vypatlaný, že mám pocit, že nemá cenu jim něco říkat. fakt bordel.... sou někteří kterým se směju... například majitel foxíčka, mladá fenečka, hrozně submisivní a hodná, ale líta taky pořád na volno a každej den slyším jak na ní pán huláká, vůbec neposlouchá. spíš jí jednou nějaká míň přátelská fena zakousne.. ale to je dědkovo problém. serou mě ale ty imbecilové, co mají čokly špatně socializovaný, agresívní anebo i jen přehnaně hravý (nemám zájem když mi nějaký 40kg hovádko zašlapává šeltku do země), prostě je ten pes neposlechne, tak ať si je do háje hládají! ale ono opravdu na ně nic než paralyzér nebude fungovat, to už je teď jasný...

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 19:10
- Nahlásit

helps
ty voe kdo se bude tahat s bejsbolovou pálkou?
já. Ještě jeden agresor větších rozměrů v okolí baráku a jdu do ní. Pepřáku nevěřím vůbec a elektriku zvažuju jako druhou volbu po tý pálce.

něco na zlepšení nálady

datli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 19:45
- Nahlásit

gabifi
Otevřu tudle stránku a koukám na obrázek jak puk-popis-každýmu je jasný...tak si říkám,hele,někdo má dvě čárky na těhu testu.Po zvětšení,ale ouha,vona je to bouchačka!No dorý!

Tony
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 23:44 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit

datli
tak sem tu chvilku dumala, co má polární záře společného s těhotenským testem

už jsem pochopila

helps
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 07:56
- Nahlásit

já teda vůbec nechápu vo čem to mluvíte dumám už od včerejška

petl
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 08:39
- Nahlásit

helps
já taky ne teda ať dumám jak dumám

Holky nevíte o někom kdo by doma ocenil moc krásnou zlatou čubinu? Nechci jí dát jen tak někomu na dvůr, bude opravdu moc krásná
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.229374006 6825.103414.1348765459&type=1&l=94f706575a

helps
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 09:50
- Nahlásit

o nikom nevíme, ale sdílela jsem

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 10:47 - Změnil/a: Barbucha z Prahy
- Nahlásit

petl
a nějakou míň krásnou bys na dvůr dala?
Ještě, že si nemůžu vzít do bytu k psovi fenu

petl
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 10:58
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
Na dvůr myslím jako na mazlíka který bude sice milován ale nikdy se na výstavě ani v chovu neukáže a na to by téhle byla fakt škoda

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 13:50
- Nahlásit

petl
tak to jo Jsem si sice myslela, resp. doufala, že to tak myslíš, ale stejně jsem se pro jistotu zeptala

Shelticka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:14
- Nahlásit

Biluška
mám pro tebe zeleninové jméno pro psa na C - coleslaw to je nějaký ten salát ne

Dines
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:21
- Nahlásit

petl
Holky nevíte o někom kdo by doma ocenil moc krásnou zlatou čubinu? Nechci jí dát jen tak někomu na dvůr, bude opravdu moc krásná
Budu držet palce - já takhle teď prodávala se stejnou myšlenkou samce morčate
A našla jsem, tak snad najdeš taky

helps
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:34
- Nahlásit

Dines

věřím, že pro plešomorčata je těžké najít nový domov ....

Dines
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:38
- Nahlásit

helps

věřím, že pro plešomorčata je těžké najít nový domov ....

Jen se směj - za jedno za cenu za jakou prodávám já by to problém být mohl - najeď si třeba na www.bazos.cz a dej si vyhledat "skinny" - koukni na množství,ceny.... a pak se směj.
Ale já nekomentovala že by měl být problém prodat morče, ale umístit kvalitní morče tak, aby byl využit jeho potenciál a aby se jen neválel někde na gauči, nebo si ho nekoupila nějaká začínající chovka, co taky za pár měsíců "z rodinných důvodů" chov ukončí a morčata rozprodá, jak je teď víc než běžné.

Sice se pohybujeme v jiných cenových relacích, ale ten chov je principiálně podobný - každý by měl chtít to nejlepší a když už něco opravdu dobrého odchová, tak nechce aby se to někde zahrabalo jen tak bez užitku.

petl
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 14:45
- Nahlásit

Dines
děkuji ti náčelníku, že si se mně zastal

helps
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 18:37
- Nahlásit

Dines

já vím, jak si to myslela.... si z tebe a tvých plešomorčat jen dělám šoufky

petl
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 21:43
- Nahlásit

pro Biluš

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 22:17
- Nahlásit

petl
To je Žíža? . Mimochodem, už mám konečně jasno ve jméně. Bude to Ejsí

Shelticka
dík za návrh paní, ale už začínám mít celkem jasno . Zveřejňovat to ještě nebudu, to by byl takovej šock, že by z toho některým předčasně ruply céfky . Až po porodu

petl
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 22:18
- Nahlásit

Biluška
Nojo Žíža stejně jí tak budu říkat

datli
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 23:07
- Nahlásit

aby ti z žížy nevyrostla stonožka,housenková.
Děcka-zítra se rozhodne,co Miga bude čekat za život.Večer odjíždíme na kliniku.
Libo!!!Naval seznam,jestli s nás nějaký ten lékový zakázaný týká!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 23:08
- Nahlásit

petl
obávám se, že já taky, ale chtěla jsem jí dát i nějaké normální jméno.Pro případ, že bych ji měla někde představit, nebo tak něco

Tony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 23:21
- Nahlásit

Biluška
Ežíža snad není normální???

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání