Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:40
- Nahlásit

Biluška
Tak na:

Doufám, že tě to potěšilo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:41
- Nahlásit

Vlčáčková

to je ta šeltička, jak jí chtěla Biluška zabít štěňátka, že jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:43
- Nahlásit

Vlčáčková
Ne, je tak tlustá, že bych brečela (nad tou chuděrou, aby bylo jasné).

Eninka
nechtěly
U někoho kdo má vtíravost morové bakterie a inteligenci zhruba stejně vysokou mě to ani nepřekvapuje.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:44
- Nahlásit

Eninka
Jo. A já už fakt potáhnu do pr..., protože ještě musím účtovat.
Ale ještě přidám, ať má Bilu nějaké potěšení, jednu šeltii a jednu pološeltii Sabinčátko Atíka:

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:46 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Biluška
Ne, je tak tlustá, že bych brečela
Minule jsi tvrdila, že tlustá není - když já jsem tvrdila, že tlustá je. A to od té doby ještě zhubla. No a pak jak si mám já, neznalec šeltií a psů vůbec, vybrat!?
Papa.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:29
- Nahlásit

Vlčáčková
Doufám, že tě to potěšilo

je roztomilá

helps
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:39
- Nahlásit

Vlčáčková

tě berou běsy ne? kde bych vzala 40 tisíc? a dybych je měla, tka investuju jinde... mě by stačila digitální zrcadlovka kolem 15ti... už mám i vyhlídlé.
jinak fotky fakt pěkný , ale Biluška má recht, ať to tu nezaplácáváte zase moc... jesi máš někde album, tak hoď link

datli
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:35
- Nahlásit

Hej baby,kruci nechte toho.
No bóže,že tu je i něco jinýho jak pes.Když nebudete do sebe předem vyrýpávat a upozorňovat na sebe,bylo by to tu příjemné,když jsou venku teď takové hnusoby,hernajs baby.

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 22:38
- Nahlásit

helps
tě berou běsy ne? kde bych vzala 40 tisíc? a dybych je měla, tka investuju jinde... mě by stačila digitální zrcadlovka kolem 15ti... už mám i vyhlídlé.
Řekl ti někdo, že těch 15 tisíc dáš jen za tělo zrcadlovky - možná i s jedním objektivem, ale že každý další objektiv stojí baj voko deset až dvacet tisíc?

Tery89
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 06:55
- Nahlásit

Dines

Ale nedá. Za těch 15tis. bude mít nějakej setovej univerzální objektiv, kterej pro začátek bude úplně stačit

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 07:09
- Nahlásit

helps
co Ježíšek, nedal by se ukecat?
URL

Vlčáčková
ty ostatní fotky taky dobrý!

helps
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:03 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Dines

Řekl ti někdo, že těch 15 tisíc dáš jen za tělo zrcadlovky - možná i s jedním objektivem, ale že každý další objektiv stojí baj voko deset až dvacet tisíc?

Moc se nesměj, to už dávno není pravda.... respektive, jak píše Terka, základní objektiv dostaneš i v té ceně a dokonce u jednoho z mých favoritů dostaneš objektivy dva a taky myslím, že pro začátek pohoda. Navíc ty digitální zrcadlovky co mám vyhlídlé jsou tak trochu automaty, takže se s tím může fotit i amatér. A znám lidi, kteří mají (pokud nejsou nějací zažraní blázni) tak tři objektivy maximálně. Takže to nevidím tak černě

gabifi

a víte paní, že zrovna Nikon D3100 je jeden z favoritů? ) podle těch přednastavených režimů a různých parametrů by mi bohatě stačil. Ježíšek by rád, ale takové prachy po kapsách bohužel nenosí povídal

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:23
- Nahlásit

helps
nejsem týpek, co by nosil v baťohu objektivy a podle potřeby je vyměňoval. A taky je pravda, že focení není můj koníček, já jenom ráda fotím své jiné koníčky. Ten objektiv 18-105 bohatě pro začátek stačí. Měla jsem v ruce i D3100 s 18-55, ale nebylo to ono.
Další objektiv dokupovat určitě nebudu, nejsem Abramovič

helps
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:40
- Nahlásit

gabifi

taky si nedovedu představit s sebou táhnout víc jak dva objektivy přece jenom mám bolavá záda a to by bylo moc... a ty máš jakej foťák? A Tery89 - jakej máš ty? Ještě se mi celkem líbí http://www.datart.cz/katalog/Digitalni-fotoaparat- CANON-EOS-1100D-18-55-75-300.html ale nevím no.... uvidí se časem. Stejně zatím můžu tak leda šetřit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:44
- Nahlásit

helps
Nechci Ti brát iluze, ael ty dva objektivy zrovna nic moc. Ten větší mi velmi důrazně nedoporučil prodejce Canonu, když jsem ho moc a moc chtěla. A ten menší taky žádná láce.
Jinak chválím Canon. Je prý opravdu úplně nejlepší.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:50
- Nahlásit

Tery89
Za těch 15tis. bude mít nějakej setovej univerzální objektiv, kterej pro začátek bude úplně stačit
Takhle to nemůžeš brát. Jsou to vyhozený peníze. Protože když už něco, tak kvalitního. Pokud máš nějaký šméčkoseťák, nebudeš mít kvalitní fotky. Učit se může i na dražším objektivu a kazit u toho fotky. Na levném, který sám pěkné fotky neumí, se naučí maximálně vybírat záběry, ale nic jiného.

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:57
- Nahlásit

helps
Nikon D3100 plus Nikkor 18-105. Pochopitelně jsem se rozhodovala mezi značkami Nikon a Canon, rozhodla pouze čeština a nižší cena u Nikonu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 09:00
- Nahlásit

helps
až se budeš rozhodovat, projdi si taky recenze a rady ohledně setových objektivů.

helps
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 09:02 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Vlčáčková

Hele jako sice hezký rady, ale já fakt nepotřebuju nic profi... fotky jsem z toho viděla, jsou mnohem lepší než foťák co máme teď doma, takže to nehodlám hrotit. A opravdu bych 40 litrů nedala za foťák nikdy v životě ani kdybych je měla, to jako promiň
btw, jaký dva objektivy? kterej větší? ten co je u toho Canonu?

gabifi

jasné jasné to u mě čeština teda nerozhoduje vůbec.... a líbí se mi i foťáky sony alpha... kdysi sem z nich viděla přímo boží fotky (z těch sony).

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 09:10
- Nahlásit

helps
to u mě čeština teda nerozhoduje vůbec
u mne jo, jsem líná

helps
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 10:14
- Nahlásit

gabifi

pro mě je taková ta základní eng v ovládání úplně jak když čtu češtinu, takže je mi to jedno

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 10:16
- Nahlásit

nekupovali jste někdo náhodou poslední dobou kabinové zavazadlo? Spolehlivé, lehké, levné a s rozměry pro nízkorozpočtové aerolinky tj. do 55x40x20?

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 10:19 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

helps
já těm kecům, co má Nikon kolem všech nastavovacích parametrů nerozumím ani česky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 10:47
- Nahlásit

helps
Heleď, když budeš chtít Canon, tak mi napiš jaký, v jaké cenové relaci a co od něho očekáváš, a já dojdu za tím prodejcem, kam chodím, a zeptám se Ti na to. On mi řekne na rovinu, jestli jsou to vyhozený peníze nebo ne. Případně dle požadavků doporučí něco jiného. Poslala jsem tam i kamarády z univerzity, kupovali tam cosi z grantu pro vědecké účely a náramná spokojenost.
Jo a myslela jsem ten větší, co je u toho foťáku vyfocený bokem. Ačkoliv bych se velmi divila, kdyby byl v setu v té ceně. Ale to je jedno, jestli tam je, tak mu to kvalitativně nepomůže.
Ten prodejce a jeho kamarád jsou fandové do focení, takže oni mají poznatky z praxe, ne z vyčtených pouček, takže jsou schopni říct "tohle maluje kvalitně, tohle ne".

datli
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 11:13
- Nahlásit

Něco pro pobavení a není to žert!

http://www.gallat-relax.cz/

Tery89
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 11:33
- Nahlásit

helps

Já fotím Nikonem D40, ale mám ho jen půjčený na dlouho od bráchy, je to jeho záložní foťák kdyby se mu ten jeho pokazil a on potřeboval fotit nějakou svatbu nebo něco a už se ani neprodává.

Vlčáčková

I brácha, i kamarádka co fotí (oba si tím přivydělávaj, fotí slušně) oba začínali na jednej z nejlevnějších zrcadlovek se seťákem a spokojenost mýmu ex taky brácha doporučil Nikon D40 se seťákem a pohoda. Myslím že kor zezačátku to úplně stačí a další objektivy se dají dokoupit časem, když to člověka hodně baví a jdem u to ale každej má na to jinej názor. Já focení nijak moc nerozumím, ale od bráchy jsem stihla něco pochytit.

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 11:39
- Nahlásit

datli
že bych takovouto relaxaci předplatila extchýni?

helps
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 11:47
- Nahlásit

gabifi

no vlastně máš recht, že co se týče nějakejch parametrů, je občas těžký se v tom vyznat i česky

Vlčáčková

Jenže ty to pořád nechápeš lidi jako ty a tvoji kamarádi, kteří focení žerou byste se nejspíš sesypali při pohledu na lumix, kterej mám doma a přitom fotky občas fotí slušný... jen už to prostě není tak úplně ono, je to starej stroj. Ty se na to díváš jen ze svýho pohledu a je mi jasný, že pro tebe by to "vyhozený" peníze byly. Pochop ale že i takový foťáky dělají slušný fotky, mě dostačující. Cenovou relaci už jsem psala, klidně se kamaráda na nějakej levnej Canon poptej +- 15 tisíc, chci fotit hlavně čokle, čokle v pohybu a sem tam nějakou přírodu atd. Nemusí to ale vypadat jak od nějakých profíků jo!! Na to ber ohled...

datli

Ty vole tak to je mooooc

Tery89

tak to jo, to máš slušnej stroj
taky mám takovou představu, že objektivy můžeš dokoupit časem

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 12:23
- Nahlásit

vono když to vememe zgruntu, tak i 15 tisíc za foťák jsou vyhozený prachy, ale život je třeba občas i užívat, nejenom přežívat

helps
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 12:50
- Nahlásit

gabifi

to víš že jo, stejně se nase.u a skončím s nějakým kompaktem

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání