| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 20:08
- Nahlásit
petl
No my to fotíme ve dvou, jedna staví, druhá fotí...
A jo, tak to leccos vysvětluje. Sem na to sama takže nigdy nic nenafotím
hancaw
koukám že vybíráš jména pro zemědělce co?
ach můj bože cibule.......
Vůbec nebudu prozrazovat co mám nachystaný pro tebe, prozradím ti to až po odběru (a hlavně zaplacení) ščeněte . Nebudu ti riskovat, že to s tebou šlehne, odvezou tě na koronárku a pes mi zůstane
helps
ty máš teda zážitky paní, to je strašný
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 20:51
- Nahlásit
gabifi
no to by mělo být... ale myslim, že se toho nedočkáme. ale tak stejnak po městě s autobusem plným lidí má jezdit s rozumem a né frajeřit jak to tam šmejkne na zelenou a pak zjistit, že to asi nestihne metr před přechodem... chudák holka, co se tak prolítla
Biluška
no já vím!! dneska aby se člověk bál vytáhnout paty, nikde už není bezpečno
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 21:15
- Nahlásit
Biluška f tom případku tě upizorňuju že COURU doma nechci
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 21:16 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
máte taky tak dementního psa?
ono mu nestačí, že ho nechám lézt a válet se po posteli... on si musí sednout mě na břicho atp. Jednou mi dokonce vyšplhal až na hlavu a válel se mi po hlavě... tak nevím on je v tomhle takovej divnej asi. ale pořád by na mě posedával... a dyž né sedět, tak ti aspoň šlápnu předníma packama na břicho a provrtám se dovnitř
Já bych dala Cinderella ... nebo CIA Cadbury, Cadillac... Caramel, Cash...Colt, Cookie, Crusoe...
takových hezkých men ale Biluše chce cibule
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 21:42
- Nahlásit
helps
takových hezkých men ale Biluše chce cibule
Ne cibule, ale Cibule česnečka
hancaw
f tom případku tě upizorňuju že COURU doma nechci
hééééj, ty seš
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:05
- Nahlásit
helps Cibule je dle mého názoru ještě soft ....
Biluška Já to s tebou myslím dobře Bohumile ..... jsem připravena takřka na cokoliv - kromě coury! by nás Stanislav vyfackoval z baráku aji s courou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:09
- Nahlásit
hancaw
Já to s tebou myslím dobře Bohumile ..... jsem připravena takřka na cokoliv - kromě coury! by nás Stanislav vyfackoval z baráku aji s courou
Bysem tu Couru beztak nedala, plemenka by to nepovolila Mají nějakou vyhlášku, že jména nesmí být vulgární, rasově nesnášenlivý a tak. Ale když tak čtu ty návrhy od Helps tak Cí aj ej taky není špatný
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:21 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
hancaw
Cibule je dle mého názoru ještě soft ....
no dyž za to dáš česnečka, tak už to je taky docela ... hezké
ale je fakt, že tu padalo něco o Cargo nejnovější model bla bla bla, písmenka a čísílka. takže uvidíme, kam až Biluška zajde
Biluška
mě se líbí jak si umíš ty ména krásně "počeštit"... třeba když řeknu jak se Ajan menuje, tak všichni na mě "há há, ICQ"... a já na to "velkýýý hooo.... je to Ajsíkjů" vidíš Cí aj ej... vladní agent. to docela jde ale na plemence to budou zas těžce rozdejchávat... obzvlášť Cibule česnečka von Schnappi Schnapp... no nic
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:26
- Nahlásit
Biluška je mi jasný že to je jediný co tě zastavilo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 22:56
- Nahlásit
hancaw
Mohla by to bejt Cuchta...to neni rasistický....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 06:40
- Nahlásit
helps
tak nevím on je v tomhle takovej divnej asi. ale pořád by na mě posedával... a dyž né sedět, tak ti aspoň šlápnu předníma packama na břicho a provrtám se dovnitř
mám to samý, 2x, ten 9 kilovej váleč mi až tak nevadí, ten 25 kilo je občas o život
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 08:02 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
co Cukřenka Biluško?
gabifi
tak koukám, že sou to fšichni stejný miláčkové takhle nám usilovat o život... že jim není hanba, dělat si z paniček nějakej svůj podstavec
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 11:40
- Nahlásit
helps
my měli doma jednou teorii, že naučíme psa, aby nám chodil po zádech - taková příjemná masáž... no moc se ji do toho nechtělo, a na záda zkrátka nestoupne... ale mám se přetočit a odhalit břicho, hrudník (a v případě kluků i další orgány) - to je hned jak na trampolíně
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:20
- Nahlásit
já tedy trvám na Cargo Helicopteře Hippovi.
Doplňuji Cement,Cedník,cysta,carcinom,cervix,sí bíčko(CB),cuplík,cynták,celsius,celebrita,cumulus nymbo stratus.
Počákt,chápu to dobře,že si hancaw bude brát taky mimino?Kluka nebo holku?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:41
- Nahlásit
datli chápeš velmi správně chtěla bych holku tak doufám že se urodí
Gerda ty jdi taky doprič i s CUCHTOU!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:00
- Nahlásit
hancawjé-škoda žebychom nemohly pak krýt.
Počkat ty máš tu mírotvůrkyni?Seš to ty?Mě už se to jaksi vypařilo a domotalo.
Tak sem zvědavá,co budeš mít za jméno.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 21:57 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
datli ano prosím to jsem já s Džínou Lolobrigidou zvanou mírotvůrce nebo květinové dítko Já si nejsem úplně jistá jestli to chci vědět....... včera mi Biluše napsala že chce prachy předem a pak mi teprve vydá rodokmen k čokloj
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:12
- Nahlásit
hancaw
Já si dnes na mírotvurce vzpomněla,že bych si ji potřebovala půjčit na umravnění potvor.Voni do sebe tak rýpou a žďárají,že až!Si představuju Džínu jak sedí mězi nimi uprostřed a domlouvá jim a Sáru umravňuje a Migase odkazuje mezi mláďata se zklidnit a držet tlamu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:12
- Nahlásit
hancaw
včera mi Biluše napsala že chce prachy předem a pak mi teprve vydá rodokmen k čokloj
ano ano, napřed prachy,pak uteču někde hodně daleko a asi tak ze Zanzibaru ti pošlu esemeskou jméno ščeněte
datli
Zdravím vás paní. já tedy trvám na Cargo Helicopteře Hippovi.. Já trvám na modernizované verzi
Tony
Moje šelmičky masírovat umí. Dokonce i záda. Ale dělají to velmi nerady Mnohem radši mi rajtují po břiše a úplně největší radost jim dělá gdyž se jim podaří přišlápnout mi kozu (vyjímečně nemyslím Žanetu )
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:16
- Nahlásit
Biluška tak speciálně TAM tě najdu a mám tam dost kamarádů esli mi teda jako rozumíš
datli Sára se Džíně líbila a Sáře Džína tam by to myslím klaplo vždyť za ní sára chodila i do chatky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:21
- Nahlásit
hancaw
Co máš proti Cuchtě? Mohla by to být taky Cuketa....
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:25
- Nahlásit
Gerda nic ale doma jí nechci jí pořiď sobě k Libuně a Mařce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:26
- Nahlásit
hancaw
a mám tam dost kamarádů esli mi teda jako rozumíš
Nebojim. Mám Pumu
Gerda
Mohla by to být taky Cuketa....
Vidíš to, Cibule a Cuketa..to by šlo . Datli sorry, nebude helikoptéra, budete mít Celera, aby ladil s holkama
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:29
- Nahlásit
Biluška a oni foukačky s otrávenejma šipkama a velkej hlad. Budeš mít zeleninovej vrh kdybys chtěla ještě ovoce nabízí se Citrón nebo třeba Cukrová řepa/třtina
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:40
- Nahlásit
hancaw
a oni foukačky s otrávenejma šipkama a velkej hlad
To je mi úplně jedno bo ze Zanzibaru do Norska nedofouknou . Já budu pochopitelně v tom Norsku a budu fšechny mystifikovat, že sem v Zanzibaru, abyste mě hledali na blbém místě . Sem mazaná
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 22:46
- Nahlásit
Biluška by ses napřed musela nepozorovaně přesouvat což s tim tvym bleším cirkusem moc nejde v Norsku tě zblajznou medvědi se aspoň nebudu muset namáhat
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 23:06
- Nahlásit
Pane jo-ovoce a zelenina fon šňap!Tak já chcu tedy canabise!
Se obávám že modernizovanou verzi ti skutečně nedaj.Leda bys udělala porodopis štěněte pro majitele s uvedením komplet plného jména.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 08:00
- Nahlásit
Tak lidi jedu zase na další órtopedický sémenec.Se mi vůbec nechce.Ale budou přednášet i syndrom vyhoření,což u naší firmy není zas až tak těžké,žejo.
Takže Canabis Hipp,modernizovaná verze MI17 Š
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:12
- Nahlásit
datli ale Canabis je bylinka...... se večer vrátíš a budeš aspoň poučená
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:59
- Nahlásit
datli
Canabis Hipp,modernizovaná verze MI17 Š
Já myslim, že to je super jméno pro štěňátko )))))))))
|