Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
zavrelka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:09
- Nahlásit

Dnešní váha naší čubiny 9 kg/37 (změřených) cm (je trochu "vyžraná" držíme dietku )

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:25
- Nahlásit

Sabinka začíná být "černá" koule s liščím ocasem. A má "zajímavý" zvyk. Když se směju nahlas, povrčuje. To žádný můj pes nedělá. Velšandy se z toho radují, vrtí ocáskem a jdou se podívat, co je to jako za srandu, Vlčáček to celkem ignoruje, ale Sabík vrčí se zavřenou tlamou. Dělá to někomu z Vás pes?

zavrelka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:32
- Nahlásit

Vlčáčková
při smíchu ne, ale při hraní - když třeba hodím balónek tak taky vrčí když dobíhá ke mě , nebo když se honí s hafanama tak spíš tak "vrká"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:39
- Nahlásit

zavrelka
Se sousedovic hafanama-jezevčíkama Sabka píská ultrazvukem, občas to dělá i doma. Ale jinak ona je uvrčená dost. Vrčí, že něco slyší, vrčí, když kouká z obýváku dveřma ven, vrčí, když se Vlčáček válí na zádech. Ale nesnaží se vyvolat bitku. Jo a navíc ještě, potvůrka, furt komanduje psiska - běhá kolem, poštěkává, občas taky (málo) povrčuje, píchá čenichem do zadku, mírněji píchá čenichem do krku, Vlčáčka chytá za chlupy (občas mu je i vyškubne, když to přežene) a když něco říkám psům, že by měli a nedělají, přidává se ke mě a snaží se jim vysvětlit, že mě, kurva, budou poslouchat nebo jim ukáže.

Tony
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:08
- Nahlásit

Vlčáčková
Šeltie jsou strašně ukecané, ta moje taky .

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:46
- Nahlásit

Tony
Ano. Právě včera jsem říkala Sabince, že jestli někde slyšela, že šeltie jsou uřvaný, tak ať na to rychle zapomene, protože ona uřvaná nebude!
U nás je nejhorší to, že ona začne a všichni se přidají. Takže řvou čtyři, z toho dva větší se silnějsími hlasy. A pak je to taky jediný pes, který vříská, když odcházím do práce. Samozřejmě, zase se všichni přidají... Nevím, jak dlouho tu kvílí jak šakali, protože když přijedu a zaparkuju, tak ... hádej co. Řvou. Nevím jestli ještě nebo už zase. Takový bordel tu dřív nebyl. Psi se se mnou rozloučili a šla jsem a ... byl klid! Teď ne.

Tony
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 19:08
- Nahlásit

Vlčáčková
tak moje je v bytě klidná, řve akorát venku - hlavně když si jiní psi hrají (ale to dělají všechny šeltie, někdy se stane, že je chumel hrajících si psů a kolem lítají a řvou tři šeltie.
Ta moje je spíš ukecaná takovým tím mručením.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 20:24
- Nahlásit

Tony
Tahle řve hlavně vevnitř. A ostatním psům jde tak trošku na nervy. Venku je většinou potichu. Dneska jsou ale potichu všichni. Dopoledne jsme potkali sousedku a byli venku moc dlouho a od té doby tu chrápali až do šesté hodiny.

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 12:55
- Nahlásit

dnes jsme byli očkovat, při té příležitosti jsem zvážila Adama:
aktuální míry: necelých 9 kilo a 37 cm

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 08:53
- Nahlásit

Konča má prej 35cm a asi 7,8 kg, ale tlustá není, jenom se trošku obaluje na zimu vždycky na jaře mám v plánu ji zase zhubnout na 7 budeli to možné

helps
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:10
- Nahlásit

Ajan má údajně 37, ale nikdo mu to nevěří... nevím, jak ho to měřili na závodech a na bonitaci... teda na bonitaci byl skrčenej, ale dostala sem vynadáno ať ho nenadzvedávám
tak Ajan má podle mého určitě aspoň 38 cm a poslední asi říjnové vážení 10 kg. Nicméně teď vypasenej docela je, neměli sme tréninky už asi měsíc, takže je tlusťounkej

Tony
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:19
- Nahlásit

Tak u nás jsou míry u holky: 39 cm, 10 kg - teď vylínala, takže (opticky) výrazně zhubla

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 11:48
- Nahlásit

Tony
jo to Konča se teď nasrstila takže opticky výrazně přibrala

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:18
- Nahlásit

helps
nám taky těch 37 cm nikdo nevěří

helps
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 12:25
- Nahlásit

gabifi

) ono hlavně, když kamarádky šeltička(pes), kterej byl taky naměřenej 37cm stojí vedle Ajánka, tak je to opravdu přinejmenším podivné opravdu bych řekla že Ajan má tak 38-39cm... ale tak zase hádat se s nikým nebudu dyž mi ho tak dva lidi změřili
Ajánek taky nasrstil docela slušně, ještě bych řekla, že není u konce, ale už teď tlustě vypadá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 13:37
- Nahlásit

Zdraví Sabinka s rodinou! Konečně nám vysvitlo Sluníčko.

Další zde: http://tyrana-zvirata.rajce.idnes.cz/Psi_-_rodinne _foto_na_terase/

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 13:56
- Nahlásit

helps
no, my měli doma to samé. Dva psi, šeltie, oficiálně změření na výkonnostní průkaz 42 cm. Když jsme je postavili vedle sebe, museli jsme se smát. Možná některý z nich měl 42 cm, zaručeně ale jenom jeden z nich

Tohle musíte vidět, ukradla jsem to z FB od paní Svobodové. Podle iniciál by mohla být autorkou fotek Jana Zemková:

shaded sable, pure sable, tricolour, bi-blue, bi-black, blue-merle

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 13:57
- Nahlásit

Vlčáčková

jé, to jsou krásný fotečky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 16:16
- Nahlásit

Eninka
Děkuji. Od té doby, co zjistili, že foťák má taky blesk, se už nechtějí zubit do objektivu. Je to na fotkách znát, no.
Mám sem vyhazov.
Dnes jsme přestěhovali věci z jedné místnosti, tak už budu objednávat napevno podlaháře. Kdyby nebyla zima, tak i vymaluju, ale takhle nevím.

gabifi
Tu bi-blue bych móc chtěla. Pěkná fotka.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 16:40
- Nahlásit

Vlčáčková

Kdyby nebyla zima, tak i vymaluju, ale takhle nevím.

a na jaře zaseješ, zaseješ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 17:05
- Nahlásit

gabifi
bi-black! To je krása! Děje se tohle zbarvení často? Nádhera!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:02
- Nahlásit

Eninka
Na jaře zaseje soused, co si na můj lán chodí na trávu, protože obilí už jsem před 3 lety nezasela, když nejsem tén - no - zemědělec. A dneska jsem se domluvila s kamarádem-podlahářem-stolařem, co tu byl řešit mi tu linku a dveře a dodělání stěn, že má s tchánem palírnu. Tak mě málem kleplo, protože jsem furt sháněla, kdo by chtěl švestky nebo kde bych to vypálila a kdo by mi půjčil barely. On má všechno, jen ne ty švestky, protože se jim letos neurodily. Mě dva obsypaný stromy, ale fakt obsypaný, že jsem měla strach o větve! A kromě toho tři jabloně. No, tak za rok, no.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:06
- Nahlásit

Vlčáčková

já si právě vzpomněla na Kemra, jak prodá kravku a na jaře už nezaseje...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:10
- Nahlásit

Eninka
Tenhle, myslím, zaseje, stejně jako Kemr. Nebo aspoň bude sekat. Akorát bychom to potřebovali zvorat.
Nepřesunem se na svá fóra?

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:40
- Nahlásit

Vlčáčková

Nepřesunem se na svá fóra?

jasně

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 18:45
- Nahlásit

Vlčáčková
Zdraví Sabinka s rodinou! Konečně nám vysvitlo Sluníčko.
ten Vlčák brzo praskne potřeboval by na tábor někam do chudých krajů.....

datli
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 19:48
- Nahlásit

Migoslav teď 36-37 cm a 6 kil.Takže ještě s klidem můžem růst do všech stran

Biluš-co dělaj Nýna i Bonka?Jsou každá po svém OK?

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:11
- Nahlásit

Gerda
bi-black! To je krása! Děje se tohle zbarvení často? Nádhera!

ne tak často jako zlatá nebo trikolor, ale štěně se sehnat dá

petl
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:15 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Ahoj, asi po tisíci letech dělám aktualizaci stránek tak jsem si na vás vzpomněla a posílám taky ten apdejt

Jedna malá odbojná a drzá blondýna

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:29
- Nahlásit

gabifi
Jsou nádherný černobílky!!

petl
to je žiletka?

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání