Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
petl
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:30
- Nahlásit

Gerda
Nejspíš ne, na to je fakt moc odbojná

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:32
- Nahlásit

petl
Krásný štěně! Můžou být i kolie černobílý? Nemyslim borderu, myslim normál dlouhovlasou...

petl
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 23:35
- Nahlásit

Gerda
Žiletka by mohla být teoreticky tohle. Mírný tulivý štěník, vrozený talent pro lehání na zádíčkách a drbání na bříšku...canisterapeutický účinek zaručen

Kolie můžou být jen trikolor. Bikoloři nejsou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 06:53
- Nahlásit

petl
Paní, já nevím, ale ta druhá má hlavu jak mimozemšťan . Uš jedno LIlátko mám, kdybych měla dvě tak mě Žumpa přestane zvát na srazy
Prosím tě, písni mi číslo účtu kam ti mám poslat zálohu.

Gerda
Tobě se líbí bikoloři? Mě teda tahle jediná ze fšech barev ne-e. Ale páč je to děsně žádané tak docela přemýšlím, že bych příští rok nechala Bonku nakrýt bikolorem. Ona má ten bi-faktor, nebo bi gen, nebo jak se tomu říká tak ať ten gen taky odvede svůj díl práce, flákat se tu nebude

Datli
Nýna poctivě srůstá a už ji to nebaví. Bony těhotní a taky ji to nebaví. Na rozdíl od Nýny ale není poctivá a pořád vymýšlí ptákoviny A já po nocích vymýšlím jména na C . Momentálně jsem zaseklá na Cibuli a Cesnecku

petl
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:01
- Nahlásit

Biluška
Tak pozor paní na neuvážená slova koukáte na mojí osobní favoritku
Ale je to fakt, tohle je na focení děsnej věk. Však počkej za týden, dva ...

petl
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:02 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

se mi to poslalo 2x ... Nesnáším mobilní klávesnice...

helps
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:02
- Nahlásit

Biluška

ména .... musím říct, že se mi stává, že se Ajánkovi smějou, že je Ajsíkjů Leader... ale já je dycky utřu a povídám, to je ještě krásný, jeden pejsek z Bčkovýho vrhu se menuje Boeing sedmtřisedm. To jim vždy zaručeně sklapne nevím čím to chceš trumfnout... i dyž Cibule

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:20
- Nahlásit

helps
nevím čím to chceš trumfnout... i dyž Cibule
bacha bacha, při studiu slovníku jsem zjistila, že fakt existuje rostlinný druh "cibule česnečka". Od té doby se tohle jméno stalo horkým favoritem I když Critters má taky dost bodů . Doufám, že bude mít Bonbon hodně štěňat, abych se mohla vyřádit

jeden pejsek z Bčkovýho vrhu se menuje Boeing sedmtřisedm.
A to nechtěj vědět jaký údiv sklízí paní Šrutková s pejskem Bonýskem Šrutkou

petl
no dyť jo. Náhodou obdivuju jak je dokážeš vyfotit, z takhle starých štěňat mám vždycky akorát rozmazané čmouhy, případně prdýlky Už chci moji malou Žiletečku, gdy si ji můžu odvízt? Zítra?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:14
- Nahlásit

petl
To je nějaký moc přísný pejsek, ne? Podle výrazu soudím, že až vyroste, bude z něho profesor.

petl
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:58
- Nahlásit

Vlčáčková
až vyroste, bude z něho profesor
jo voni jsou takový přemejšlivý ale bacha, zdání klame

Biluška
No my to fotíme ve dvou, jedna staví, druhá fotí...ale to nevidíš ty stovky vyhozených fotek vedle

helps
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:03
- Nahlásit

Biluška

ty voe, critters to je taky bomba... to se zase budou lidi bavit, co ta Kotková vymyslela...

zase štěňátka jo? a kdy bude mít Nýna? a prosimtě máš fotky Amazonky? moc bysme jí chtěli vidět
ale i Bonýska Šrutku a jiný B štěňata

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:35
- Nahlásit

petl
Potenciální Žiletka je mimořádně krásná, je velmi moudrá už od mala, bude to jistě docentka inženýrka soudružka Žiletka csc ))

Biluška
bikoloři se mi líběj moc, páč vypadaj jako moje Maryje, která je taky bikolorní...normálně je prostě černobílá. Černej pes je totiž nejkrásnější! Trikolor se mi barevně moc nelíbí, když už zlatá tak tmavá mahagónová, pokud je možnost bikolor šeltek, stává se to plémě pro mě ihned zajímavější Mařka má teď na sídlu novou kámošku, zlatou šeltku..takovou tmavě zlatou s nějakym šedym nádechem nebo co to je, je moc krásná, je strašně fajn a hrozně milá, vždycky za námi uteče, za Mařenou, která ji má kupodivu docela ráda a čekává na ni, aby se mohly uvítat. Černobílá šeltka je nejvííííc!
hele:

Jsou přenádherný!

hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:12
- Nahlásit

Biluška koukám že vybíráš jména pro zemědělce co?
ach můj bože cibule.......

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:19
- Nahlásit

hancaw
ty budeš mít Cedr nebo Cocu ))))

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:21
- Nahlásit

pro Gerdu

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:23
- Nahlásit

gabifi
ťuťuťu božanský ščeňátko! Odkama je? Nemá hnědou na ksichtě? A je to šelmyje?

helps
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:27
- Nahlásit

mě se taky zdá že má ty hnědé flíčky nad vočičkama, což by znamelo, že je trikolór ne? ale jinak je to nádherný zvířátko to jo )
btw, nejni Ajsí zlatá s vlohou pro tricolor? nebo jak se tomu říká, dyž maj ty zlatý tmavý záda?

PS: nesnáším MHD!!!! sráčové!!! to sem si zase dala....

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:35
- Nahlásit

ještě pro Gerdu

kdyš teda hnědý flíčky NEEEE

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:36
- Nahlásit

helps
což by znamelo, že je trikolór ne?
barevností neznaje si to myslim taky....ale takhle krásnej trikoš by mi nevadil

Co se ti stalo v mhd?

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:37
- Nahlásit

sou z Ďáblovy studánky

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:37
- Nahlásit

gabifi
ooo má ponožku a podkolenku jako marunek můj! Moc krásný moc! Odkud jsou?

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:39
- Nahlásit

a poslední ďábelské foto.

hancaw
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:41
- Nahlásit

Gerda nebo Coco Chanelovou - do páru k Lolobrigidě co už mám doma

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:51
- Nahlásit

gabifi
simtě samozřejmě už tam dávno šňořim po stránkách!!! kvůli tobě! A tvejm vobrázkům! A víš co? Todle je barva!

Ale černobílky jsou nejvíc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:53
- Nahlásit

Ooo Studánko Ďáblova! Noční Jazz je mooooc krasoděj!

helps
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:58
- Nahlásit

gabifi

ty sou krásníííí, moc a moc )

Gerda

Co se ti stalo v mhd?

Áále.... zažila sem, jak největší idiot řídí autobus. Ve zkratce - řidič jede jako prase, asi si myslel, že projede na zelenou. Jenže asi blikla červená a on se rozhold metr před přechodem brzdit... načež holčina za zadní sedačky, která před sebou neměla žádnou bariéru letěla přes půl autobusu (nekecám) a rozbila si hlavu, takže z ní lila krev.... navíc její kamarádky řekly, že je to epileptička. Ještě nějaká paní měla prý něco se zádama. Je to hrozný a já prostě takový situace nenávidím, nenávidím krev, nehody, majáky, sirény, záchranku. Připomíná mi to, když mě vezli s těžkým úrazem hlavy.... no a prostě sem tam v tom autobuse místo patnácti minut strávila snad hodinu, protože první přijeli policajti, ty se dali do vyšetřování, k holce jeden přišel ona celou hlavu od krve, ale suše jí oznámil, že potřebuje její občanku.... záchranka přijela až za jakou dobu, to sem nevěděla, že jim to takhle trvá teda!! Pak odvedli zraněné a policajti nás odmítli pustit a vyslíchali a fotilo... a za dalších dvacet minut nám oznámili ať deme pryč, že tenhle autobus už nikam nepojede. Tak sem nakonec stejně šla pěšky!!! se mi vo tom bude zdát ještě za měsíc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 12:26
- Nahlásit

helps
Ty bláho...pěknej žážitek po ránu...tobě se nestalo nic? A ten bus boural, nebo proč nemohl jet dál? Řidič mohl bejt unavenej, ožralej, přehlídnul semafor...to je ale asi kravina...zažila jsem podobně, autobusák to zahamtnul na místě v křoživatce, málem jsme se zbořili s osobákem, jela jsem na rehabilitaci s ramenem, držela jsem se tyče tou rukou zraněnou, jak to cuklo, myslela sem, že se mi urvaly šlachy v rameni, ale zas to byl dobrá rehábka, rozhejbalo se to dobře Jenom sem sebou švihla, udělalo se mi z tý bolesti blbě. Ale policajti nebyli, jenom řidič zepředu zařval do busu, jeslti jsme všichni OK a jelo se dál ))

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 12:31 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Gerda
ta tmavá zlatá je moje jednička už od dětství. Bi black psi mají hezký kukuč. Úplně černá hlava, vypadají jako rošťáci.

helps
takovýhle příhody potěší! To chce meduňkovej čaj nebo panáčka.

chjo, valim do školy

helps
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 13:03
- Nahlásit

Gerda

já sem naštěstí seděla na dobrým místě, přede mnou byly další sedačky, takže i dyž to hodila i se sedícíma lidma, většina se přidržela za ty sedačky před nima. neboural, ale policajti to tam zadrželi a nevím, co s tím chtěli dělat krom těch fotek a výslechů, kterej provedli. asi chtěli podržet toho řidiče hlavně. Jinak řidič vypadal vcelku vzhůru a při smyslech, takovej starší chlap, ožralej určitě nebyl.... prostě nejdřív chvátal a pak už asi blikla červená, tak to nedomyslel a dupnul na to na poslední chvíli. Tak to máš taky zážitek, ale nechápu je hovada, dyž tam mají takovejch lidí, tak musej přemejšlet, žádný pásy to nemá... tak proboha! Ono právě páč tam byly ty úrazy, tak asi zavolal i záchranku i policajty no. No zkrátka laik žasne, odborník se diví

gabifi

to by chtělo panáka, ale nic tu nemám... tak zas zežeru jen všechny sladkosti, co tu mám

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:59
- Nahlásit

helps
a stačilo by tak málo....před změnou barvy by měl semafor blikat

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání