Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:03
- Nahlásit

Biluška

Ajánek je šikovný chlapeček, to se pozná, že je náš

) a co Lajenka, chystá se na závodní kariéru? máš nějakou fotku? Ajánek povídal, že chce vidět sestřičku

gabifi

děkujem, děkujem jinak ta fotka už je ale starší, z předchozích závodů... ale je povedená to jo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Říkala Eninka, že to sem mám dát, protože prý některé zde jste duše poetické a mohlo by se Vám to líbit. Tak to tedy zkusím: URL

A jinak helps: blahopřeju. Pěkné video.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 12:30
- Nahlásit

helps
Lajenka momentálně spíš pracuje na kariéře psa-canisterapeuta. Ale máknem i na té agilitní. Když nebude v zimě moc sněhu tak počítám, že bysme na jaře mohli vystartovat. Když bude tak nic, bo nebudeme moc trénovat

Vlčáčková
Děkuji nechci, už jsem dnes zvracela

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:19
- Nahlásit

Biluška
Biluše, já bych tě teda taky ráda viděla na nějakých těch závodech

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:39
- Nahlásit

Shelticka
Nemám s čím běhat . Nýna má tu zlomenou nohu, Bony je f tom, Tex je tak pomalej, že se nudím když s ním běžím, Puma je magor, to jsou vyhozené prachy za startovné a Lajdice s Lasicí to holt ještě neumí . Burdel no, plnej barák psů a nemám s kým běhat

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:42
- Nahlásit

Biluška
To nevím že má Nýna zlomenou nohu, jak se jí to stalo chudeře? S kým je Bony f tom? Tak zamakej na Laj s Las a budeš mít agilitní duo

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:47
- Nahlásit

Shelticka
To nevím že má Nýna zlomenou nohu, jak se jí to stalo chudeře?
To byla ta kráva Puma . Ji dost nešťastně sejmula . Má to sešroubovaný. Před Vánocema by jí měli ty šrouby vyndávat a pak už to snad bude dobrý.

S kým je Bony f tom?
S Čistym Ručejem z Bublajícího potůčku - Chistyj Rutchej iz Tvezrskoj skazki. Teda aspoň doufám, že je, na ultrazvuk je ještě brzo. Tímto vzkazuju Datli, že f tom určitě je, páč se zase chová jako nejmagorovatější magor, stejně jako posledně . Pořád někam skáče, lítá, chvíli se nezastaví a po všech řve. To dělají ty letadýlka v ní . Nelíbilo by se ti jméno Cirrocumulus? Nebo Cirrmambus?

Tak zamakej na Laj s Las a budeš mít agilitní duo
Blbé je, že všechny čtyři budou ve small. Jednak se mezi běhama ani nenadechnu a za druhé obsadím půl kategorie . Ještě tak dva-tři psy a bude se běhat v kategoriích small, medium,large a Kotková

helps
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:23
- Nahlásit

chudák Nýýný. Tak ať se jí pacinka zahojí! a jinak koukejte Lajenku připravit, ať vás někde na závodech potkáme

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 19:04
- Nahlásit

Biluška
Děkuji nechci, už jsem dnes zvracela
No, tak on se Neruda bez tebe taky jistě obejde.

datli
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 15:25
- Nahlásit

CHJO,KATASTROFÁLNĚ NESTÍHÁM!!!
Biluš-nevíč,jak dopadla Elis v Nitře?
Večer ,tedy před půlnocí jsme šli vyčůrat doumagor,kvičel Migoslav.Vyběhl za dveře a už cvrndal na okraj schodů a už to po nich hrčelo.Rychle to setřu ,dojdu dolů ke vchodu a tam cvrndal na pokračování.
Dobrý je,že kvičel,že chce ven,blbý je,že trefí vždycky ychtylní skopeček,plošinu,schody...a je to pak megadlouhé.Že ještě neudrží až navenek.Ale třeba to půjde.
Beru kolo,cestou z práce si snad budu svítit na kole vočima,či co-tu je tmáááá.
Bojim.

Tony
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 23:52 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit

datli
ber to tak, já jezdím z práce na kole za tmy i v červnu chce to hodně různých reflexů a světýlek

A máš dobrý, že si Migouš říká, já ani nevím, jak by si můj pes řekl... (ona si nikdy vyloženě totiž neřekla, někdy se stane, že začne nervozně lítat po bytě, ale když s ní jdu ven, tak se žádné akutní čůrání nekoná :smirk

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 07:13
- Nahlásit

datli
Tony
jednoznačně reflexní vesta. Světýlka a reflexní proužky jsou dobrý možná tak na osamělé silnici. Na hlavní s proudem svítících aut a kamionů vidím světýlko cyklisty z auta na poslední chvíli a myslím, že bych nedokázala bezpečně zastavit.
Nejlepší je na kole nejezdit, bohužel.

helps
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 09:02
- Nahlásit

Taky myslim, že vesta je nejlepší pokud je to ve větším provozu
Jinak Ajánek si vždycky šel zakňučet ke dveřím, ale nikdo ho nemohl sledovat 24 hodin denně, takže to bylo takové nenápadné zmizení, po chvíli přišel a na jedinej koberec v bytě se vyčůral z čehož byla maminka značně nešťastná pak trošku zmoudřel a chodil kňučet i do obýváku, kde většinou někdo byl.... ale i když sem s ním šla ven, tak většinou venku nic a pak to odnesl koberec... )) tak ono je lepčí se moc nesnažit a jen tak hlídat, aby šel ven pravidelně. Ale přes noc to byl šikulka, to měl nehodu jen párkrát, to vždycky vydržel do rána.

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 10:37
- Nahlásit

Adámek naštěstí chodil čůrat jenom na přebalovací plínu. V tomhle je náš nejchytřejší pes.

all
lidi, nutně potřebuju poradit nějaké dobré kšíry na šoltyji. Prosím raďte mi i velikost, abych to objednala dobře hned napoprvé. Dnes venku jsem dementa málem propleskla, když nechce jít, tak začne dělat, že se na obojku dusí a mám toho plné zuby. To samý dělal i Akim, akorát že ten chodil téměř pořád navolno, tak to nebyl problém.

helps
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 10:44
- Nahlásit

mám Hurtta Pro.....nebo tak nějak se to menuje. fakt kvalitní. velikost se kouknu, ale Ajan by snesl větší o číslo. Moje chyba...

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 11:51
- Nahlásit

helps
Adam je o něco drobnější, než Ajsík, tak by mu ta vaše velikost mohla seknout. Hurtta má dobrý věci, jdu juknout na ceny.

Tony
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 12:08
- Nahlásit

gabifi
tak já jezdím po městě, kde jsou většinou chodníky a stezky, tam kde jedu po silnici je minimální provoz (jezdím už hodně v noci), ale o vestě budu uvažovat - kde se to dá sehnat? Ve sportu? (nenakupuju po netu - i když vlastně mohla bych říct ježíškovi).

Tony
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 12:10
- Nahlásit

gabifi
já mám klasický obyč postrojek ze zverimexu - mám fenku, takže není tolik chlupatá a v pohodě.

Ale v oblibě ho moc nemá, vždycky když vytáhnu postrojek, tak zaleze na protest do boudy (molitanové v ložnici).

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 12:26
- Nahlásit

Tony
Ale v oblibě ho moc nemá, vždycky když vytáhnu postrojek, tak zaleze na protest do boudy
toho se taky bojím. A naše výpravy budou ještě složitější: já - 10 vrstev, kolie - obojek a bundička a Adama nasoukat do postroje

Nevím, jestli jsou nějaké spešl sportovní svítivé vesty, tu svoji jsem koupila asi za 150 kaček na benzínce. Občas je mají taky v supermarketech. Jenomže já jí mám jako výbavu do auta a ještě jsem jí na sobě neměla (naštěstí, páč to znamená, že jsem ještě na dálnici a ani na slinici za tmy nemusela vylejzat z auta). Třeba se staví někdo, kdo vestu na jízdu na kolo používá.

helps
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 12:53
- Nahlásit

ten Hurtta postroj se nandavá úplně parádně, to zase problém není....má velikost 60 ale má ho úplně nejvíc povolenej a dyž je tlustej tak se do něj vleze jen tak tak takže Adámkovi by byl... je hezky vypolstrovanej, takže i na srst je fajn. A nejvíc se mi líbí ten úchyt na zádech

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 16:20
- Nahlásit

Vesta reflexní bude od zítřka v akci v Lidlu tuším nějakých 40 Kč... aspoň teda v našem Lidlu, ale to by mělo být všude stejný ne?

Jestli má pes postroj rád záleží i na tom, k jakýmu účelu mu ho dáváte. Třeba kámoščin pes se může pominout když mu dává postroj do auta, protože ví, že se jede na cvičák, kde se mu líbí, stejně tak psi co mají postroj třeba na obrany, už ví, co je čeká a mají ho rádi... jestli máte nepadnoucí postroj, který dáváte psovi jen proto, abyste ho mohli dotáhnout na veterinu nebo ho potáhali po procházce, tak ho mít v oblibě nebude no A moje šeltie byla expert ve vyvlíkání obojku, tak jsem dala postroj a ona zkušeně zvedla přední nohy nad hlavu, jako když si člověk chce vyslíct tričko, a postroj byl taky dole

helps
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 18:37
- Nahlásit

troufám si tvrdit, že ten od Hurtty by nesundala.... a taky mám od nich teď polostahovák a ten je taky fajn, když by se čokl leknul a chtěl vyvlíknout. Ajan to nedělá, ale je fakt, že sem četla od hodně lidí, že šeltičky jsou na vyvlíkání hlaviček experti

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 20:15
- Nahlásit

helps
já Adámka změřila na 56 cm, tak ta 60 by mohla být ok.

helps
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 20:56
- Nahlásit

snad jo kolik měl Ajan už si nepamatuju... ale Adámek není zas takovej obr, tak by mu to mohlo bejt.

datli
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 21:42
- Nahlásit

hele-já mám štěstí v neštěstí,mám do práce cyklostezku,ale takovou tu čáru na chodníku,kam lezou pěšáci.

Tony
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2011 23:56
- Nahlásit

Shelticka
no já dávám postroj pokud jdeme/jedeme kamkoliv jinam než na louku za barákem (určitě to je minimálně jednou týdně). A nepříjemné cesty to pro ni nebývají - je to většinou cesta k autobusem k někomu na návštěvu (naši, rodina sestry, přítel...) všechny ty cesty a lidi na jejich konci má ráda. Takže si myslím, že to nemá spojené s nepříjemným, ale zkrátka ji to nesedí, no.

datli
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2011 10:57
- Nahlásit

Kolik vám váží dospělí kluci?Já tuhle vážila Miga a 6 kil.A je tak úžasně huňatej!Stojí venku,vítr do něj funí,srst mu vlaje a on se nechá ovívat vzdouškem.Zato Sára stojí ,třese se zimou...

datli
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 11:04
- Nahlásit

Hej kde ste všici zalezlí?

helps
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 11:59
- Nahlásit

pod peřinooooooou..... Ajánek má cca 10 kil. Ale snažím se ho zhubnout aspoň na 9, je trošku mohutnější. Ale samo o sobě, kdybych na něm ten špíček nenahmatala, tak je to jedno.. i těch 10kg je podle mě oukej pokud má pes silnější kostru ..což Ajsí má. Váhu moc neřeš, tak nějak normál s rozumem

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2011 12:27
- Nahlásit

datli
Hej kde ste všici zalezlí?
v práci a ve škole

Nevím, kolik teď váží Adam, nemám váhu a u veta už jsme dlouho nebyli. Poslední údaj 7,5 kg a 37 cm

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání