| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:10
- Nahlásit
Vlčáčková
ještě ty očička bych možná odsouhlasila.. ale zrovna ten čumák sem si říkala, že taky vůbec nemá šoltyjí ... akorát klopený ucho, ale taky ho má tvarově úplně jinde. No holt se potatil no
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:42
- Nahlásit
Vlčáčková
helps
Tony
nevědět, že je máma šeltie, tipla bych si mix s dlouhým pouličním rodokmenem
Nechala jsem přehodit pneumatiky, načerpala benzín a koupila krmení pro kluky na 6 týdnů. Teď si jdu najít nějakej výživnej trávník pro mne
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 20:09
- Nahlásit
gabifi
Nechala jsem přehodit pneumatiky,
Já jsem nechala přehodit pneumatiky už někdy před třemi lety... A loni 20. 1. mi zachránily život. Bo byly už tak sjetý, že vypadaj jak galusky, a já se bála, že to velké auto, co se mi lepí na prdel, mě sejme, až mi to na sněhu začne smykovat. Pročež jsem ho přinutila mě přejet a hned nato to do něj napálilo čelně auto v protisměru. Mít dobré gumy a být si pevnější v kramflecích (tedy v gumách), tak najel do mě a tenhle mě ze zadu dorazil. Mohli jsme mít já a Vlčáček pěkný pomníček u silničky...
helps + Tony + gabifi
Hafan pološeltiák pěkný je moc. Vypadá ušlechtile. Slečna pravila, že se jí lidi ptají, co to má za rasu krásného psa, neb takovou neznají. A je tedy patřičně hrdá, že budí s vořechem pozornost.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 22:07
- Nahlásit
Vlčáčková
jo fešák to je, o tom žádná
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 07:21
- Nahlásit
Od pondělka nám v baráku malujou chodby.Denně maj roztahaný vercajk po baráku ,teď už i barvy.Čekám,kterej čumák do barev vleze dřív.Naštěstí je to bílá,nebylo by to tak šílené-oba by obnovili bílé ponožky.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 07:22
- Nahlásit
Gerda přišla sováááá-díkec!Mocinky moc!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 09:18
- Nahlásit
datli
No to taky šlo pěkně dlouho, někdy je balíček doručenej do druhýho dne, někdy se fakt čeká celej týden...hlavně že je na místě
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 19:43
- Nahlásit
helps
pangamin kupuju v lékárně
datli
u nás když malovali chodbu na růžovo, tak Konča chodila s růžovým ocasem několik dní ale mě se to líbilo
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 10:55
- Nahlásit
Shelticka
a to sou jako normálně tablety?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 10:42
- Nahlásit
vytrhli mi osmičku. Vypadám jako debil, cítím se jako debil. Kluky musí venčit dcera
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 10:55
- Nahlásit
gabifi
Neblbni. "Zub moudrosti" se osmičkám jenom tak říká. Neznamená to, že hned po vytrhnutí se z Tebe viditelně stal mentál...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 07:20 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
helps
jo
Nějak to tu vázne, tak jsem se akorát přišla pochlubit, ať víte s kým máte tu čest Koninka je nejšikovnější agi šeltička v Európě Vyhrála na Euro Cupu 1. místo mezi small šeltijkama A v celkovým součtu všech small plemen máme opět naše prokleté 4. místo
|
helps
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:49 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Chceš říct nejmenší nejšikovnější .... tak to velká gratulace, čoveče to ani nevím, jaký všechny agility události se dějou. Tak to ste šikulkové! Máš nějaký video či fotky? Sdílej sdílej! Hele 4. místo je blbé, ale zase jako z celé Evropy... nebuď zase moc náročná jo?! někdo je tady rád za třetí místo v okresním přeboru, tak nehroť
jinak my jsme akorát byli na klubovce, tak Ajánek získal V3 a byl uchovněný se známkou výborný všem se vesměs moc líbil a mě se líbilo, že první věta v posudku zněla "open and happy temperament" ) jóó to je náš pejsek
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:12
- Nahlásit
to asi nebylo z celé Evropy to byly otevřené závody, kdo chtěl, ten se tam přihlásil a nemusely se plnit žádný kvalifikační kritéria, takže z toho vyplývá že na tom vašem okresním přebotu klidně mohly být větši kvality než tady ale tak asi ne no
Fotky ani videa nevedem, nejsme technicky vybavení, já vlastně nemám ani pc, funguju na mamčiným pracovním takže pokud mě někdo někde neblýsknul nějakým záhadným omylem, tak nic nebude
Tak ten posudek z výstavy máte dobrý a gratuluji k uchovnění moc moc
Ta moje šeltií mistrině Evropy se tu se mnou válí půl dne v posteli, člověk by řekl spokojený gaučák a furt se chce jenom mazlinkovat a ještě se přitom na mě usmívá, žádný útrpný pohled, teď by asi nikdo neřekl, že to umí i běhat
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:19
- Nahlásit
Sheltickahelps
Oběma velká gratulace,
to můj gaučák je první na louce v lovu lidských hovínek a první mezi large šeltiemi v aportování gumové kostičky na provázku.
no nemám je to geniálního psa
|
helps
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 14:45
- Nahlásit
Shelticka
to asi nebylo z celé Evropy to byly otevřené závody, kdo chtěl, ten se tam přihlásil a nemusely se plnit žádný kvalifikační kritéria, takže z toho vyplývá že na tom vašem okresním přebotu klidně mohly být větši kvality než tady ale tak asi ne no
no tak to se tam určitě sešla větší špička než na okresním přeboru každopádně gratuluju... škoda, že nemáte natočeno. my sme byli posledně v Kyjích a 19týho jedem do Svojetic. samá legrace, akorát mi pes přestal zastavovat na závodech zóny
Tak ten posudek z výstavy máte dobrý a gratuluji k uchovnění moc moc
děkujem, děkujem..... jsem ráda, že to paní finská rozhodčí zaregistrovala a uvedla jako první věc v posudku dyž von jí chtěl Ajánek na stole dát pusinku, tak to holt nešlo přehlédnout, že je to taková myšička veselá. )
hááháá Ajánek je pěkná mrška, válí se taky rád, nejlíp v posteli na peřince, ale zase na druhou stranu s ním pořád šijou všichni čerti a každou chvíli něco vymejšlí. a když sedím s noťasem na posteli a náhodou ho nemazlínkuju, tak se milostpán vecpe vedle mě a začne mi packou hrabat do kláves atd... nebo dyž nemám pc tak mě prostě packou rejpe, dyž náhodou nedrbu ale mentální je natolik, že už asi nikdo nepochybuje, že běhá rád a rychle
Tony
díky ) no vidíš, tak to máš kvalitní odchov, to je pejsek, takový kvality to se jen tak nenajde!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 20:58
- Nahlásit
helps
Shelticka
holky, paráda!!!
Máte čikovný a krásný pejsky.
Já dnes udělala svou první zkoušku, bižologii člověka. Ožrat se jít nemůžu, páč mám kvůli vytržení moudráku antibiotika
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 21:40
- Nahlásit
Mam tu taky prudit s úspěchama?
Mám úspěšně nenakrytou čubu ( a naštěstí zase na půl roku klid)
a taky nové plešomorčátka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 21:47
- Nahlásit
Dines
mi se líbí všecky 4, nejenom ti plešíci
Tohle sem zase musím vnutit: moje osobní top DK posledních let:
Wicani Amber Light
|
helps
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 07:03
- Nahlásit
gabifi
super!! tak gratuluju ke zkoušce, studia to není nic snadného, moc soucítím! )
ta DK je boží, krásná, nebeská
Dines
mě se líbí jenom ty chlupatý, ty další sou nějaký nepovedený
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:23
- Nahlásit
není to asi čistý pes kolie, ale je krásnej
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 17:59
- Nahlásit
kejtlin
to je zvláštní barva
gabifi
gratulace ke zkoušce tak ať ti tak dopadají všechny a pak se ožereš naráz
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 18:02
- Nahlásit
Shelticka
to je zvláštní barva
proto myslim, že není čistej, ale je luxusní
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:29 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Shelticka
helps
poslední prášek jsem si vzala v jednu a teď jsem si nalila šampáňko. Snad mi to nešlehne na zem
Teda lidi, moji psi jsou snad ještě větší bordeláři, než bývala moje dcera jako malá. Všude roztahaný hračky, vyplivaný kousky krabic a klacíků a jen co to uklidím, Adam de do toho znova. Kendy zase pouští chlupy. Ach jo
|
helps
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 06:54 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
z bordelářů si nic nedělej.... můj čokl je taky hroznej, hlavně teda zlobič. a nejlíp tagle po ránu, aby to jeho rozhazování věcí a šoupání slyšel celej panelák
jináč už sou výsledky z klubovky a teda..... je fakt, že tolik VD a D rozdávají snad jen tyhle "severský" rozhodčí. fakt docela veselo...hlavně fenky to odnesly. jen by mě ještě zajímalo, jedna fena má disq. - sem nevěděla, že může být pes diskvalifikován?! je to někde popsaný, v jaký situaci může rozhodčí vyhodit psa z kruhu?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 10:01
- Nahlásit
Tak to Koninka je zlatá, doma vůbec nic nedělá, že by si něco roztrhala nebo tak, jako ani hračky, nám vydrží i 10 let a to si s něma hraje, ale necupuje
Jo z výstavy tě taky můžou vyhodit, třeba za hrubý zacházení a tak...
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 10:29
- Nahlásit
Tak ten disc na klubovce měl bejt za zraněný oko, ale na 100% to tvrdit nemůžu, někdo mě to tam říkal. Billy vrčel při prohlídce zubů a disc nedostal. Apropo, žádnej pes tam rozhodně agresivní nebyl, natož na disc.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:19
- Nahlásit
tak vidím, že ta fenka co měla dis je od paní Svobodové, tak to s ní určitě nebylo nijak hrubě zacházeno apod, tak snad se tu objeví nějaká ověřená zpráva ať víme
|
helps
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:28
- Nahlásit
Shelticka
tak Ajan mi třeba už asi popáté vykousal díru do pyžama.... dyby nebyl tak hezkej a šikovnej, tak ho zabijuuu
Billy
aháá, to je zajímavý.... no to si myslím, že za agresivitu psa - respektive vrčení by se snad vyhazovat úplně nemělo - teda nezažila sem nikdy žádnej disk proto mě to překvapilo.
Shelticka
no právě, takže sem si taky říkala, že p. Svobodová s ní určitě po kruhu nevláčela a nezacházela hrubě
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:54 - Změnil/a: Billy
- Nahlásit
Rozhodčí na klubovce byla vážně přísná, ale Billy neměl v posudku nic, proti čemu by se dalo protestovat.
Zato v sobotu na mezinárodce mě jeden řádek v posudku slušně rozesmál. Prostě musí mít vždycky něco spešl.
Onen řádek ocituji: malý rozsah bílé srsti bílé barvy na krku
A teď babo raď, jak si to přebrat
Jinak zbytek posudku byl samá chvála.
P.S. Ten disc sem mluvila o kraťandě, ne o šeltičce. U šeltiček sem ten disc přehlídla
|