| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:40
- Nahlásit
kachna_
To nemůže bejt davítková, v tý době ještě nebyly barevný fotky, přeci a mám pocit, že dagerotypie kolorovat nejde
máš pravdu, přecedo, je to teda jen vizualizace davítkové pro budoucí generace...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:30
- Nahlásit
gabifi
aháá, tak děkuju, sem si chtěla být jistá
jináč no, byl k PP přiloženej lísteček, kde bylo přeregistrace 300 kč a 100 odeslání. ale nejsem člen klubu, tak to možná taky hraje roli?!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 22:37
- Nahlásit
helps
ale nejsem člen klubu, tak to možná taky hraje roli?!
asi ne
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 09:00
- Nahlásit
helps
jsem členem klubu a platila jsem taky 400,- (za dvě slova nebo kolik a jedno ratítko )
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 10:18
- Nahlásit
tak to jo.... já sem nevěděla, jak to je. teda já neremcám no, ale dyž se gabifi ptala. každopádně mě to překvapilo, sem myslela, že dyž se platí 600 za bonitaci (jako nečlen), tak že by to mohlo stačit i na to razítko
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 10:20
- Nahlásit
helps
no comment....
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 18:42 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Biluška
Ahoj...smutná zpráva
posílám fotku jedné žiletky...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 18:51
- Nahlásit
petl
moc krásná Žiletka, už ji nutně potřebuju Nemáš ještě nějaké fotečky?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 18:57
- Nahlásit
Biluška
tahle je jediná povedená, vona byla taková tma že se ani moc nedalo fotit. Doufám že to bude o víkendu lepší pak snad budou další. Tady máš aspoň pohromadě všech pět G-Girls
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:03
- Nahlásit
petl
Žiletka je jednoznačně ta druhá zprava, nebo ta prostřední Vypadají úplně žiletkovitě . Jinak aktuální verze volacího kódu je momentálně Shani. Ale do Vánoc to beztak ještě stokrát změním
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:13
- Nahlásit
Biluška
musíš si vybrat osobně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:36
- Nahlásit
kejtlin
musíš si vybrat osobně
Nechám výběr na Petl, ona ví přesně co chci . Ale ta prostřední a ta vedle ní čučí vyloženě Žiletkovitě
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:23
- Nahlásit
Biluška
nejvíc se mi líbí ta prostřední ta vyloženě říká jsem tvoje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:46
- Nahlásit
petl
Ty jsou nádherný!!! Chtěla bych tu druhou zleva...ach jooooo!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:53 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
druhá zprava z mého pohledu má nejhezčí hlavu, jestli to není ovšem pejsek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:55
- Nahlásit
laguna
nejvíc se mi líbí ta prostřední ta vyloženě říká jsem tvoje
čumí jako já, že jo?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 16:58
- Nahlásit
v pátek jsem koupila Adámkovi lukcusního plyšového sloníka, už je rozebranej na atomy a já ty atomy sbírám po celým bytě
|
helps
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 08:22
- Nahlásit
petl
jůůů to jsou božani....
gabifi
já ci vidět sloníká.... ale asi si ho nestihla vyfotit ani co
jináč Ajánek je šikovný, včera nějakou náhodou vyhrál dvoujzkoušky ve Svojeticích v kategorii MA1... bylo nás patnáct (což považuju za rekord naší M katerogie , většinou závodí tak šest psů), v prvním běhu sme šli čistě, ale pomali 4té místo a v druhém jedno odmítnutí 2. místo a součty vyhrál, páč ten druhej běh skoro všichni zvorali. Snad bude i video z druhého běhu, tak pak vám nasdílím jesi se na to bude dát koukat
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:02
- Nahlásit
Biluška
Hessinky je mi moc líto, už je tam s ní v nebíčku i Abínek od Pepy... jakoby se domluvili...
helps
gratulace k závodům, ono se dělají součty i u zkoušek? to jsem asi ještě neslyšela, nebo ani nevím jestli jsem to někdy nezažila taky nemůžu si všechno pamatovat že jo...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:46 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Shelticka
ano ano, zatím na všech zkouškách na kterých jsme byli (troje) se dělaly součty
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 18:49
- Nahlásit
Shelticka
Hessinky je mi moc líto, už je tam s ní v nebíčku i Abínek od Pepy... jakoby se domluvili...
já vím, Aban umřel o den dřív než Sisi . A jestli si pamatuješ Romanu Hanouskovou (na tábor jezdila s trpasličím pudlem a potom s borderkou) tak její Marlenka umřela myslím v úterý . Fakt nějaké blbé období
|
helps
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:38
- Nahlásit
tak tedáá.... abyste se mohli zasmát tady je náš druhý sobotní běh... běhali sme ale teda hrozně pomalu, bylo to nějaký divný na tom písku a taky já sem mávala rukama a tak no.
http://www.youtube.com/watch?v=9qSxWq7-sS0
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:48
- Nahlásit
Biluška
Romanu si pamatuju, ale pamatuju si akorat borderku, pudla si nějak nevybavuju....
helps
mě se na některým písku taky blbě běhá, ono je jich hodně druhů ale někdy se člověk snaží rozběhnout a hrabe a hrabe a nic zabořenej po kotníky při každým kroku...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:52
- Nahlásit
byly to naše první halový pískový závody, tak já srovnávat nemůžu... ale lidi to chválejí, že v těch Svojeticích je to dobře udělaný. je fakt, že úplně jako po kotníky se určitě neboříš, mají to uválcovaný a docela pevný tak to bude asi mnou....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:53
- Nahlásit
Biluška
čumí jako já, že jo?
No to právě že né, kouká roztomile což ty neumíš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:10
- Nahlásit
Shelticka
Romanu si pamatuju, ale pamatuju si akorat borderku, pudla si nějak nevybavuju....
Trpasličího pudlíka měla ještě na Relaxe. Snad na úplně prvním ročníku. Jmenoval se tuším Riky. Nebo Riči. Nebo tak nějak. Jak jsme začali jezdit na chatičky tak už měla borderku. Pak si vzala z útulku ještě štěně voříška - Marlenku a ta jí právě teď umřela . Bylo jí asi čtyři-pět let
laguna
No to právě že né, kouká roztomile což ty neumíš
Dobrá, takže vánoční prémije nebudou
helps
Ajánek je šikovný chlapeček, to se pozná, že je náš
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:21 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Biluška
Dobrá, takže vánoční prémije nebudou
Jako ty mi nedáš třináctý plat? Vstoupím do odborů a pak se těš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:28
- Nahlásit
laguna
Jako ty mi nedáš třináctý plat?
si piš, že ne . Nejspíš ti upřu i nárok na mateřskou, nemocenskou, porodné, sociální dávky a přesčasy
Vstoupím do odborů a pak se těš
ti nechci brát iluze, ale žiješ v kapitalismu bez lidské tváře
|
datli
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:30
- Nahlásit
Holky,kluci-jak je to s barvičkama u štěňat.Čím tmavší hlava,pozdějí jsou zajímavější rysy,více vykreslených línií?A čím jemnější světlejší,tak potom je hlava jednobarevně bledá,nějak nezáživná?
Škoda ,že Vám nemůžu taky ukázat nějaké agi dovednosti s Migem.Zato okusím se vzít někdy kameru a natočit syna se Sárinkou.Na to,jak dlouho zatím běhají a že jsou to vobě děcka,je to parádníí!Fakt.Akorát Filip nesmí mít den mimoňa a brzy Sardulu uhonit na míček.Ona je po něm divá a pak už se nesoustředí.
Přijeli jsme z chajdalupky(mimochodem pokaždé,když řežem zatáčky na Šumpecem,tak mi Klára pokaždé připomene,že vlétě jsme tudy jeli na tábor k Bilušce a na koníky.Následuje dotaz a kdy pojedem za Biluškou?Kdyby tak tušili,že se jim to za čas splní....)No a psi jsou totál vytuhlí.Udělali krok a buch.Ani k radiátoru na vyhřívačku nedolezli.Mig spí v předsíni uprostřed na kachličkách ,Sára se nezvykle vyvalila uprostřed obýváku.
Škoda,že tuhle vytuhlost vychrní a zítra budou zas na zabití .
Biluš-co Boninka?Už se nějak tváří?Že ji škrabkám tam,kde to má nejraději a ať se o sebe hezky stará,béruša.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 07:18
- Nahlásit
helps
byli jste šikovní a moc se mi líbí ta fotka ve vzduchu
|