| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 07:05
- Nahlásit
tyjo, ten roste jak z vody )
Billy
tak všechno néééj . opravdu ten čas letí, Ajanovi táhne už na druhej rok, to je neuvěřitelný. Je to jak včera, dyž sme si ho vyzvedli v Jílovém.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 07:24
- Nahlásit
helps
tyjo, ten roste jak z vody
Máme založeno na Migáčovy mladší sourozence . Datlovi už mají jednoho zamluveného, prý se bude jmenovat Cargo Hroch=Mi -171 Š -MODERNIZOVANÁ VERZE von Schnappi Schnapp. Musím zjistit, essi mi to na plemence projde
Ajanovi táhne už na druhej rok, to je neuvěřitelný. Je to jak včera, dyž sme si ho vyzvedli v Jílovém.
šílený viď?
Myslím, že je na čase taky mu pořídit mladšího sourozence . Řeknu Nýně ať si s tím háráním pohne
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 07:28
- Nahlásit
Biluš-oprava vrtulníku:
Cargo helicopter Hipp
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 07:48
- Nahlásit
Biluška
Jůůů, tak to budou mít datliovy veselo dvě šňapí šeltice a raslík, no nevím jestli bych to psychicky zvládla.... z Ajánka už si tagle dělají všichni srandu, že je sic úžasný, ale taky tak trochu mentál... pořád něco vymejšlí. Jo a s tima ménama... na bonitaci se mě ptali od jaké chovatelky je, tak sem jim to řekla a někdo tam prohlásil "jo to je ta co dává ty blbý ména" tak nevím jestli Cargo Hroch je úplně vono. Ale originalitu oceňuju )
Je to šílený.... fakt nechápu, mě připadá furt jak mimino.
Jo mladšího sourozence.. Nj, to by mě doma vyhodili. Zrovna tuhlec máma říkala, že jeden takovej "slon" jí stačí Ale nepochybuju, že krásná Nýný bude mít opět dokonale mentální a krásný miminka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 10:09
- Nahlásit
datli
Pěkný pejsek.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 11:37
- Nahlásit
momentálně mentální bych řekla.Jindy je normoš,ale z toho fakt,no a jest pravdou,že při představě dvou prasopsů šeltiích vágusů a prolízačů okolokontejnerů-no to bude rachot!Brr.Definitivně zrušíme poslední koberec v obýváku,na to už moje nervy nemaj.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 14:06
- Nahlásit
datli
Biluš-oprava vrtulníku:
Cargo helicopter Hipp
To vůbec nezní tak hezky Chci tam hlavně tu "modernizovanou verzi" ta se mi děsně líbí
helps
"jo to je ta co dává ty blbý ména"
Závidějí bo doma mají furt dokola akorát trapné Betynky, Bekynky a Benečky
JInak Lajka je taky mentál, někdy si říkám, že doslova
All
Lidi, Hesinka dneska ráno zemřela . Byla to moje první šelmyčka, jedinečná, dokonalá, bez jediné chybičky. Okouzlila vždycky naprosto každého, milovali ji i lidi, kteří jinak nesnáší psy. Dneska vystartovala na svůj poslední parkur beze mě
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 14:15
- Nahlásit
Biluška
Hesinka dneska ráno zemřela
To je mi líto.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 15:36
- Nahlásit
Biluška
posílám Hesince pozdrav na cestu....
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 16:13
- Nahlásit
Biluška
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 19:08
- Nahlásit
Biluška
JInak Lajka je taky mentál, někdy si říkám, že doslova
No jako bez legrace.... tuhlec sme byly s kamarádkou v parku a její fena je takovej hroznej aristokrat, pořád sedí, rozjímá, tváří se buď smrtelně vážně a velmi moudře anebo jako týranej pes. Ajsí je její pravej opak - čučí pořád s otevřenou vysmátou držkou, očička mu svítí jak lampičky, úplně vidíš, jak čeká čeká, honééém, co se bude dít... a tagle sme byly v tom parku, já s kámoškou a fenkou sme seděly na lavičce, Ajan na zemi, čuměl na nás tím svým pohledem, pak poskakoval, řval, ale předváděl se šíleným způsobem... a tehdy... tehdy jsem si řekla, že prostě není normální
(( tak to je mi moc líto. upřímnou soustrast....
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 07:37
- Nahlásit
Ale Biluško prosímtě ,co to tu je za smutnou zprávu!To snad ani děckám nebudu říkat,bo by to hezky obečely.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 08:51
- Nahlásit
Biluška
Hesinka dneska ráno zemřela
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:39
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4929-q-nasla-se-sh eltie
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:25
- Nahlásit
Fifi takové krásné zvíře a bez úplné identifikace,no to mě podrž!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:35
- Nahlásit
BiluškaCargo helicopter Hipp
To vůbec nezní tak hezky Chci tam hlavně tu "modernizovanou verzi" ta se mi děsně líbí
sem ještě ochotná přistoupit na Cargo Helicopter Hipp-modernizovaná verze fon Snappi snap-či jak si to píšeš.
Čiližto-je to vlastně zmodernizovaný produkt ze sexu po roce,ne?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:24
- Nahlásit
hádejte, kdo jsem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:49
- Nahlásit
Biluška to je mi moc líto pani upřímnou soustrast!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 21:39
- Nahlásit
tak copak je to za mladítko?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 07:14
- Nahlásit
Tano z pražský ZOO
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 10:31
- Nahlásit
a ještě fotka z poslední klubovky v Praze. Štěňátko po Kendym, Nina Krásná louka, CAJC, BOJ a BIS J
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:28
- Nahlásit
gabifi
Nina je kouzelná fenečka a má super páníky, stejně tak i Neo, její bráška Fotky nejsou, nějak sem to nezvládala.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:33 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
gabifiasi mi něco uniklo,ty děláš v ZOO?Nebo si kmotrou,či tak něco?
Mig dělá velkého agiliťáka!
a zbytek směsky tady:
http://datli.rajce.idnes.cz/AGILITENI_PRI_NEDELI
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:44
- Nahlásit
Billy
já už focení na výstavách vzdala. Nějak tam na to není čas
datli
nepracuju v ZOO, pracuju ve škole. Tu fotku jsem šlohla na fejsbúku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 14:29
- Nahlásit
gabifi
hádejte, kdo jsem
no to je davítková, zrovna minule sme si prohlíželi fotky z děctví, akorát na nich měla jinou čepičku...nebdue ráda, že máš její fotky...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 14:34
- Nahlásit
Gerda
no to je davítková, zrovna minule sme si prohlíželi fotky z děctví, akorát na nich měla jinou čepičku...nebdue ráda, že máš její fotky...
To nemůže bejt davítková, v tý době ještě nebyly barevný fotky, přeci a mám pocit, že dagerotypie kolorovat nejde
Biluška
to je mi líto
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 18:28
- Nahlásit
gabifi
Focení sem nevzdala, ale v Praze v hale mě to můj foťák prostě nebere, vyšla jedna fotka, šeltičky v ohrádce, ta je boží, ale nevím, čí je. A nějaký fotky z venku, ale to nejsou kraťandy.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 18:41
- Nahlásit
mám dotáz..... přišlo mi zpět PP, na dobírku 400 kč a je tam, že je pes přeregistrován - to teda znamená, že je ofiko chovný? a ještě mi za tím jeho CMKU/SHE/XXXX/XX/ přibylo /11 ... to mám od teď teda to jeho registrační číslo psát i s tou jedenáctkou?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:36
- Nahlásit
helps
to je tak drahý? Ano, teď už je oficiálně chovný a k jeho registračnímu číslu přibyla ta 11
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:39
- Nahlásit
Gerda
kachna_
DH vy megery!
vona kachna na tom taky neni nejlíp,někdo jí před chvílí založil zajímavý tématko )))))))))))))
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_12319_0.html
|