Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 17:51
- Nahlásit

Ajánek má velikouuuuuuuuuuu radost ze svojí nové ovčí hračky )
pořád na níc civí a čeká až spadne ze skříně ..... panička má radost, že hračka působí jako kvalitní výrobek, kterej snad vydrží dlouho.

datli
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:14
- Nahlásit

hancawtak jsem doma ze sémence poučena kterak nevyhořet.Výsledek?Kdybych to uměla,vrazím do sebe nějak canabis,aby mi bylo všechno fuk.Sem se jen tak mezi řečí s našim dvorním dodavatelem dozvěděla,že se máme stěhovat do vedlejšího města=mou hodnou doktorku mi přesunou do hue a já,já vlastně nevím nic,co se mnou zamýšlí.Svině nikdy nic neřeknou naplno a dopředu.Vyhlídka jakési změny po vánocích o lteré nevím...jak blizoučko k vyhoření.
Včera mi byla i připomenuta realita Migova zdraví a chlap se kvůli počasí nemůže dostat domůUž druhý týden to zkouší se prodrat z Pyrenejí.kurňa život.

hancaw
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:18
- Nahlásit

datli Canabisu nemaje vraž do sebe panáka lepší něco než nic!

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:32
- Nahlásit

datli
ruda se zase courá po světě? Se má teda . Taky chci do Pyrenejí a nedostat se domů. Jenže při mým štěstí by okamžitě bylo na celém světě zcela jasno a slunečno i v noci a hned by se letělo

helps
Okamžitě naval Ajánkovi hračku a neterorizuj ho Bože, kam jsem toho chudáčka zašantročila

helps
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 06:06
- Nahlásit

Biluška

já mu jí nemůžu dát, on jí má na trénování hlavně... on by jí zničil. má bejt sice hodně dlouhotrvající a pevná v tahu, ale neměla by se nechávat pejskovi, aby si s ní sám škubal dyť one Ajánek není žádnej chudáček, víš kolik úmrtí a citovejch újm už má na svědomí? třeba když rozpáral Ponymu hlavu... máma mu pracně přišila očička zpět a hlavu k sobě a ten malej hajzlik mu zas půl hlavy urval znovu tak tenhle ring ze 100 ovčí vlnky má jen jako odměnu za práci nemůžu za to, že mu tak voní ale je fakt, že ho můžu někam schovat....
na hraní jako mazlíka pro sebe bych mu koupila třeba slona až bude v Čechách k dostání

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 13:24
- Nahlásit

co mne nabíjí, abych nevyhořela:

Kendýskova dcera na letošní klubovce v Praze - CAJC, BOJ a BIS J

datli
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:40
- Nahlásit

Dala jsem na radu zkušených a šla se pěkně zliskat na vánočně rozlučkový večírek naší polikliniky.Poprvé v životě se účinek né a né dostavit po druhé skleničce vína.Přišel až po páté a byl naprosto úžasnej.S dalšíma holkama jsme se dozvěděly navzájem,jak každé říká ředitel něco jinýho a hlavně!Sester je moc(protože nám odchází lékaři,nemáme u koho dělat) a proto k nám budou dojíždět z Olomouce na výpomoc důchodkyně s doktorama zajišťující základní nasmlouvanou péči.
A tak tři "postižené" jsme prolívaly hrdlo,čistily hlavu ,větraly faldíky při šílených tanečních kreacích a bylo nám vše fuk.Dnes jsem nějak nechápala,z čeho mě bolí kyčle,ale co.
Bolí mě za krkem-sem se ráno probudila a Migas mi dělal šálu přes krk a záda.A prdelou byl přitulen k Rudovic hlavě.Ten se mimochodem včera vrátil konečně!
Ráno se děsně Ruda divil,jak Mig teď hodně vyrostl během posledního měsíce.

Gabifi a jak se dcérenka jmenuje?Je krásná!

Biluši-nezáviď Pyreneje.Kdybys tam byla s Rudou a neriskli ten přelet,tak nebudeš doma minimálně do vánoc.Bouchla sopka a v kombinaci s inverzí nad Evropou...no možná ani na Nový rok.

hancaw
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 19:41
- Nahlásit

datli no vidíš mám na tebe prosbu a dotaz. Existují nějaká homeopatika na epilepsii? Bohužel v kombinaci se srdeční vadou.... jedná se o máminu pudlici díky

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2011 21:06
- Nahlásit

datli
dcerka je Ebi (Nina Krásná louka)

jestli jsi byla na semináři proti vyhoření, mohla bys předat nějaký nápady. Mi už došly

datli
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2011 20:22
- Nahlásit

hancawtak já mám doporučeno na to srdíčko Aurum Metalicum
Indikace: Deprese, bez náladovost, poruchy oběhu, srdeční choroby. Choroby kostí (výrůstky, chronické procesy). Arteroskleróza. Zelený zákal. Arteriální hypertenze u pletorických osob. Námahová angina pectoris. Extrasystolie. Sinusitis, otorea, ozéna. Ankylozující spondylartritis s hlubokými kostními bolestmi. Deprese v důsledku finančních ztrát s hrozícím suicidiem.

Zhoršení: emocemi, psychickou zátěží, v noci, chladem, alkoholem.

Zlepšení: na čerstvém vzduchu, hudbou, měsíčním svitem, studenou koupelí.

Dávkování: Depresivní stavy vyžadují podání vyšších potencí (zpravidla 15 nebo 30 CH), 10 granulí 1krát týdně. V ostatních indikacích volíme potenci 9 CH, dávkujeme například 5 granulí 1krát denně.

Otázkou,co je vyšší priorita na léčbu,zda epina,nebo srdíčko.S tou epinou nevím.Podívám se a jestli na něco přijdu,určo se ozvu tady,ju?

gabifiad seminář.Sestřička si z netu stáhla klasické informace.Protože to není její parketa,je to ortopedická sestra a né psychiatrická,informace byly strašně slabé.Jediná fráze mi utkvěla v hlavě:Máme li pocit,že se hroutíme dolů,jsme li to schopni identifikovat,hoďmě se marod dřív,než nás to definitivně srazí na dno.Prostě při vyčerpání duševním i psychickém to nenechat dojít ke zhroucení,ale vyležet se z toho.
V noci sem měla díky synátorovi fakt stres a pocit totálního krachu coby rodič.V kombinaci s dnešním očekávaným pohovorem s ředitelem,zda bude mít pro mne místo po novém roce,hypertenzní krizí,která ráno přešla do hypotenze,totálního psychického odrovnání,tak jsem rozhodnuta i kvůli zablokovanému krku,kdy mi brní hlava i tělo,vzít si neschopenku od příštího týdne a pak vánoční dovču.
Jinak zkončím fakt špatně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2011 20:35
- Nahlásit

datli
Máme li pocit,že se hroutíme dolů,jsme li to schopni identifikovat,hoďmě se marod dřív,než nás to definitivně srazí na dno.Prostě při vyčerpání duševním i psychickém to nenechat dojít ke zhroucení,ale vyležet se z toho.
Co to tu čtu? Vylež se a vyspi. Na špatnou náladu i na deprese hodně pomáhá pobyt na přímém Sluníčku. V té prádelně, která je už skoro 14 dní, kdy Slunce svit nevidět, se špatná nálada velmi zhoršuje. Na deprese taky pomáhají sladkosti.

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2011 20:37
- Nahlásit

datli srdce celkem drží ale ta epina je na hovno.... ona má záchvat tak 1x za 2 - 3 měsíce ale ten pak stojí za to..... a právě kvůli tomu srdci mi dr. nedoporučoval klasickou léčbu na epinu - a hlavně ty záchvaty nemá zase tak často. Jenže když to příde je to fakt děsivý Moc děkuju

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2011 20:52
- Nahlásit

hancaw
Epilepsie je svině. Taky jsme měli pudlíka s epi - v sedmi letech jsme ho nechali uspat - už jsme na to neměli my psychicky a ani on fyzicky - nestačil se mezi záchvaty ani pořádně zregenerovat

datli
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2011 22:45 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

hancawzkus napsat tady o radu:

http://www.veterina-homeopatie.cz/kontakt_2.html

Právě jsem si taky napsala o konzultaci a radu na Migouše.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 06:22
- Nahlásit

Dines my jsme si jí vzali z útulku - slepá hluchá se srdeční vadou a ještě se jí projevila epka aspoň víme proč si jí nikdo léta nevzal......
datli díky hned tam napíšu

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:50
- Nahlásit

datli
myslela jsem, že pracovníci ve zdravotnictví by mohli být v péči specializovaných psychologů. No tak nejsou, no

helps
postrojek Hurtta 60 cm už dorazil, Adámkovi sedne dobře, ale musela jsem ho roztáhnout na maximum. Při navlékání se Ady trošku kroutí, hůř se mi zapíná, ale snad si zvykne. Venku v něm běhá hezky, není uraženej, že ho má
Akorát že jsem zjistila, že současný vodítko se mu k tomu vůůůbec nehodí, jdu se rozhlídnout po něčem hezčím ve stejný barvě. Sakra, to zas bude drahý

all
dnes jdu bojovat proti syndromu vyhoření takto: půjdu za školu a místo toho budu nakupovat vánoční dárky

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:59
- Nahlásit

chci tohle v šířce maximálně 1,5 cm. Asi mám smůlu

petl
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:28 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Na dobíjení je dobré taky štěně v náručí
Nebo hromada štěňat v náručí

Posílám trochu předvánoční pohody:

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:47
- Nahlásit

petl
To je Žížalína paní? Uš se ví, která je Žížalína? Uš se dělají ty testy? Si pro ni uš chci jet
Písni mi, plís, to číslo účtu ať můžu poslat ty prachy. Je nechci pak s sebou vozit hotově, nejspíš pojedu vlakem a té předvánoční tlačenici s takovou sumou peněz by to mohl být průser. Je pošlu radši předem na účet.

helps
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:48
- Nahlásit

Vlčáčková

Na deprese taky pomáhají sladkosti.

S tím souhlasím..... asi sem pořád ve stresu, páč čokoládu atp. žeru po kilech )

gabifi

Jo Ajan ho musel mít taky až na doraz, ale při pohybu nebo tak mu to nevadilo vůbec. Mě se náhodou Hurtta navlékala úplně sama Jako obojek, jen přehodit, přezka pod bříškem a bylo. Když sem viděla dycky tu operaci, jak spolubydlící navlíkala malamuta do postroje od Manmatu, tak sem jí nezáviděla
Hele vodítko mám od rogz, strašlivě tenoučký, černobílý, hodí se ke všemu.... a na to jak je tenký, tak naprosto vyhovující, pevný, lehký je to přepínací vodítko, ale má tak opravdu max. 1 cm průměr. ale zas jako není rogz zrovna o moc levnější než Hurtta tohle je vel. M, já myslím, že to moje hubeňoučký je S http://www.rogz.cz/rogz-prepinaci-voditko-fancy-dr ess-scooter-barbwire-vel-m/

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 09:29
- Nahlásit

helps
mám taky S ale starý, hnusný, roztřepený a modrý

helps
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:18
- Nahlásit

gabifi

tak holt potřebuješ nějaký černý nebo záleží co máš za barvu.... ale Hurtta holt normál hubený vodítka neprodává

petl
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:27
- Nahlásit

Biluška
To je jedna blondýna ale tahle je kandidátka na zůstání doma
to fakt chceš posílat účtem? já zálohy teda neberu ale jestli je to pro tebe pohodlnější tak posílám

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:29
- Nahlásit

helps
ale Hurtta holt normál hubený vodítka neprodává
parchanti, Adyk nebude trendy

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:42
- Nahlásit

petl
jj, pro mě je to lepší účtem než to táhnout v hotovosti a nervovat se kdy mi kdo vybere batožinu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 10:44
- Nahlásit

ještě jedno antidepresivní foto a valím shánět to vodítko

datli
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:27
- Nahlásit

petlgabifi jen víc takových chlupatých fotek.Funguje to!
ALe máma s mimčem je teda-no prostě pohled pro bohy,kˇor,když se jim můžeš zamuchlat do srsti a ňuňat to všecko.

Biluškavčera jsem našli druhej protivně rostlej mlíčňák z 5 idiotských,že je fuč!Tak už jen 3 špičáky a je.
Klára se ráno mazlila s Migem a říká-mami-proč on se furt tak poťouchle chláme!Tak sem ji připomněla vyřehtanou Bonku,že to zdědil po mamince a tu jeho ukecanost taky.To je tak neuvěřitelná škála zvukovejch projevů!
A jak teď Bonka?Už něco tušíte,nebo je ještě stále brzo?Nějak nemám přehled o čase.

datli
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:28
- Nahlásit

gabifiotevřela jsem si tu merláckou fotku a mě se líbí ten s žlutým obojkem-víc napravo fotky.Ta jeho lysinka je čananá!

datli
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:30 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

datli
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2011 12:45
- Nahlásit

Přišla mi odpověď na homeo Miga:
Vrozená vada srdce, jako životně důležitého orgánu, patří do destručního (luetického) způsobu reakce, a představuje těžkou miasmatickou zátěž. Homeopatická léčba je, u rostoucího štěněte, možná, ale obtížná. Téměř vždy vyžaduje nalezení optimální kombinace podpůrných, symptomatických léků (které zmírní potíže a uleví životní síle) a léku konstitučního (který umožní vyléčení nasměrováním životní síly). Aurum je základním lékem srdečních vad, ale bez vyšetření psa a konzultace s Vámi nevím, jestli je to ten správný lék právě pro Vašeho pejska.

Zdravím

MVDr. Maňhal

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání