| Autor |
Zpráva |
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2019 15:18
- Nahlásit
cernej caj
no, tak něco...na těch klubovkách je to fakt jen o tom, aby si ty děti, které chtějí, vyzkoušely, jaké to vystavování je a jestli by je to bavilo. Ty, co to chytne, pak už jezdí po těch "vyšších" výstavách, kde už se po nich chce skutečné předvedení...tam už to má jinou úroveň. Ale mojí "berušku" by opravdický juniorhandling nebavil. Ona prostě chce jen mít ten pocit, že to s Edou zvládne i nejen u nás v ulici, ale i na výstavě mezi X lidma a psama. A to jí klidně dopřeju. Budu sice trnout strachy, ať mi tam oba neztropí nějakou scénu, ale snad to zmáknou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2019 15:24
- Nahlásit
Fousisko
to bude urcite v pohode, navic deti jsou pak pysne, kdyz se jim to podari a ze delaji neco "jako dospeli" myslim, ze je v tom spravnym veku, aby si to uzila
pecuuu dorticek, mam na neco chut. (uz prislo na to rozmazlovani od fifijove, jak o nem mluvila). Akorat teda fazole ztratila pri vareni pulku barvy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2019 16:30 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Fousisko tak to vám budu držet palce všem - psovi, tobě i dcerce
Dogy bývají poměrně snadno vystavované - takže hodně malých dětí vystavuje. Jen nemáme třídu dítě a pes - prostě vystavují naostro... I na evropské výstavě prezentovala dogu malá holčina - perfektně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2019 18:14
- Nahlásit
Fousisko
Tak budu drzet palce na vystavu! Nevesta, jejej, to se Edik bude mit, budou maly Edickove.
Xerxová
Pekne si to sepsala a fotky malych dogatek me dojaly. Je az neuveritelny, jaky z nich pak vyrostou obri.
cernej caj
uz prislo na to rozmazlovani od fifijove, jak o nem mluvila
Jen se rozmazluj, at ma telo silu na uspesnej boj nak kokem!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2019 20:18
- Nahlásit
ten růst je šílený - když si vezmeš, že běžné novorozené dogátko má třičtvrtě kila a na roce má stonásobek... Však taky je to alchymie, aby nohy zůstaly rovné...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2019 22:24
- Nahlásit
Xerxová
by mě zajímalo, jakou alchymii s nima prováděli třeba před sto lety, že jim nevyrostli křivonožky, i když neměli ty moderní metody a preparáty
dotaz k aukci na zvířetníku, to je jako běžný, že se člověk nepřihlásí o vydraženou věc? jako vcelku mě to sere a asi je to naposledy, co se něčeho takového účastním
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 06:38
- Nahlásit
Maya byly dogy výrazně lehčí kostry - a byly přirozeněji krmené. A už tehdy to byl pes "pro bohaté".
Já moc nedotuju ve smyslu doplňků - ale neustále v době růstu kontroluju rozjeté prsty - pak dávám vápník. Alchymií myslím to hlídání vápníku - neb je ho potřeba opravdu hodně.
MaRi je stará paní z Moravy - na tebe jistě kontakt nemá. Napiš Lice, ať ti zašel email. Mám Mari pošťouchnout ?? Na Hadech?? Nebo pokud to napíšeš na Zvířetník do diskuze - taky ti někdo e-mail dodá. Já mám na MaRi jen starý - když ještě bydlela v Žehušicích - a byl do práce...
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 07:56
- Nahlásit
Děvčata, děkuji, uvidíme, jak výstava dopadne. Nechávám to tak trochu "osudu". Myslím, že se celkem můžu spolehnout na to, že mně tam Eda kraviny dělat nebude, ale uvidíme, jak to ustojí naše mladá. Snad jo.
Co se týče nevěsty, tak ji znám jen z fotky, ale je to hezká čubinka a podle toho, jak jsem si povídala s její paničkou po telefonu, zřejmě i dost povahově podobná Edovi. Jenže je to prvnička a Eda rovněž, takže k tomu budeme muset sehnat někoho zkušeného, kdo na to krytí dohlédne. Kdyby z toho pak opravdu byla štěňátka, tak je mi jasné, že budu muset hrozně bojovat sama se sebou, abych hned nezačala ukecávat rodinu na Edíkova potomka. Hrozně bych chtěla, ale je mi jasný, že druhé fousisko mi doma neprojde. Manžel si našel nakonec k Edovi cestu, můj tatínek okamžitě a brácha s mamkou postupně. (O dceři ani nemluvím, Eda je jak její brácha ). Všichni ho mají rádi a chlapeček má dost nadstandardní servis nejen od své nejužší smečky, ale i od té širší. Protože s mamkou bydlíme přes ulici, tak mi kolikrát přijde do práce přes WhatsApp fotka se zprávou "ahoj mami, jsem u babičky a mám se fajn" nebo tak něco. Prostě si mamka nebo taťka pro něj dojdou a vezmou ho k sobě, aby se mu nestýskalo.
No, jenomže vím naprosto jistě, že pokud bych k Edovi přidala jeho potomka, tak mě celá rodina prokleje a nejvíc asi manžel.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 08:21
- Nahlásit
Xerxova
kontakt ma, psala jsem Renate a psala mi, ze predala muj mail hned po aukci, to je uz 14 dni, jako kdyz dokaze vydrazit vec, tak by asi dokazala poslat mailem adresu
postouchnout na Hadech ji muzes jestli chces, ja fakt jako nejak aktivne jeste shanet mail a uhanet ji o adresu nehodlam
celkove mi takovyhle jednani proste vadi a celkovy dojem z aukce a dobre veci sel do kelu
no prave treba ten vapnik, jakoze driv pak psa zacali futrovat vic kostma?
ze to byl pes pro bohaty je jasny uz jen diky tomu kolik toho sezere
Fousisko
to se Eda ma, takovej servis
no vono pockej az se narodi stenda a budes ukazovat videa Edovich deticek, to bude treba v rodine jina
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 08:58
- Nahlásit
Fousisko
kdyby eda kryl, to by bylo aby nekterej z jeho potomku pak nekryl, takze mzes pockat ob generaci
Maya
ja uz uplne nepochopila jak ta aukce funguje ani ten prvni rok, co jsem zacala na zviretnik chodit vic, takze sem se letos ani nedivala, co tam je...
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 10:38
- Nahlásit
Maya
no vono pockej az se narodi stenda a budes ukazovat videa Edovich deticek, to bude treba v rodine jina
Kéž by to tak bylo, ale myslím si, že mi to neprojde. Asi bych to nemohla udělat ani manželovi...on hrozně toužil po čévéčku, ale to už jsem ho zpracovala, že to vážně není pes pro nás. Tak se zas vrátil k té své původní lásce pro NO. Vyrostl se samýma NO nebo jejich kříženci z útulku či nalezenci. Všechno to (dle jeho vyprávění) byli samí úžasní psi. No a posledního - čistokrevného NO - leč trochu obříka - vlkošeda Rexe jsem už zažila taky. Já se vůbec nebráním mít ovčouna. Jen prostě ten pokračovatel po Edovi je strašně lákavá vidina. Mít dalšího takového "Edu". Všichni mí předchozí psi byli skvělí a milovala jsem je, ale musím se přiznat, že Edu miluju asi nejvíc, protože on má v sobě všechno to, co jsem nejvíc milovala na jeho předchůdcích. Jako kdybych ho dostala za odměnu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 10:45
- Nahlásit
cernejcaj
tak aukce funguje normalne, to ja jako chapu ten princip
pred lety jsem tam davala vec a no problem, proste pak prisla mailem adresa kam poslat vec a bylo vyreseno
logicky bych ocekavala, ze organizator kontroluje platby a po dosly platbe zasle danemu clovekovi kontakt na toho druheho, je jedno komu
ono jako vcelku to tak probehlo, to ze dotycna se neozve uz organizator neovlivni, to je mi jasny
zas na druhou stranu bych ocekavala, ze to organizator bude resit, kdyz se dozvi, ze to nekde nefunguje, protoze je jedinej kdo ma kontakty na obe strany
no nic, jeste chvili se na fusky bude prasit doma a pak je nekomu dam, jako fakt si je nehodlam doma skladovat pul roku co kdyby se jako z aukce nekdo ozval
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 11:28
- Nahlásit
Maya zkusila jsem MaRi pošťouchnout na Hadech. Uvidíme, jestli to bude mít výsledek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 11:43
- Nahlásit
Fousisko
tak uvidite, jak do vubec dopadne
Tak sem poslala lice 7 clanku do foroty, minimalne do konce roku mam padla
|
Fousisko
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 12:05
- Nahlásit
cernej caj
Už se na Tvé články těším. Ode mne tam má taky jeden - tak trochu v souvislosti s tím, co tam teď posílala Xerxová.. o vybírání pejska.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 12:38
- Nahlásit
Xerxova
dik, tak uvidim, snad se ozve
cernejcaj
ty ses pilna
ja se nejak nemuzu dokopat neco napsat a ani uz nevim co
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 12:44
- Nahlásit
Maya
no ty mas nevyhodu, ze to musis psat ja delam ctrl c a ctrl+v akorat teda musim popisovat fotky, to je trochu vopruz, ale co sem vymyslela popis primo do fotek, tak je to krapet lepsi pro me a nakonec asi i pro lik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 14:09
- Nahlásit
cernejcaj
no ale prvne to musis taky napsat, , samo ti to na strankach nevyskoci
ja proste nejsem psavec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 14:53
- Nahlásit
Xerxova
uz se ozvala, dikyyy moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2019 16:01
- Nahlásit
Maya
nojo, ale ja uz to proste napsany mam, tak nemusim na zviretnik nic vymyslet, coz mi to znacne ulehcuje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 17:57
- Nahlásit
v lese tma - i když jsme tam byli "za světla". Prostě typické pozdně podzimní odpoledne. Páník po dlouhé době ani jednou nezmáčknul spoušť... chudák pejsek nebude mít fotky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 18:02
- Nahlásit
Xerxová
takze to nebude 365 dni s najtem ale 364 dni s najtem?
ja jdu zitra do prace, bohate me vystavilo i jen jet na kontrolu a dom, vidim to tak, ze dopiju caj a odpadnu spat, su uplne hyn. Doufam, ze se mi teplota ze vcerejsi noci nevrati, jinak by to byl fakt oslavny navrat do prace
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 18:25
- Nahlásit
čaj kdyby se ti vrátila teplota - tak znova naklusej k lékařce a pokračuj v nemoci. Já vím, že s hypotékou to není žádná sranda - ale zdraví máš jen jedno a se zlatým potvorákem není radno si zahrávat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 18:37
- Nahlásit
Xerxová
tak budu doufat, ze nevrati a 2 dny v praci dam a pak bude vikend
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 19:28
- Nahlásit
cernej caj
Jojo, zlatej kok neni sranda, natoz ho porazit v prvnim kole. Drzim palce, at se ti nevrati teplota. Ale po pravde nechapu, kdyz nejsi zcela fit, proc te uz uschopnila. No nic, at to dobre dopadne. Nebo, kdyz by ti bylo zase blbe, naklusej misto prace rovnou za doktorkou a je to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 19:46
- Nahlásit
fifi
asi abych se nevalela doma.dyl.nez 14 dji pac s tim.je vic papirovani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 19:57
- Nahlásit
cernej caj
Asi jo, covece.
A naky stery kontrolni ti navrhla, aby se vedelo, jak ses na tom po dobrani atb?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 20:17
- Nahlásit
fifi
ne, byla tam mlada na zaskoku - ta "moje" je mamy spoluzacka, takze je ji tak 60 a duchod klepe na dvere
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 20:19
- Nahlásit
takze mlada se trochu zauci, nez porodi, pak bude tak 2 -3 rokg jeste ta moje a az pujde dite do skolky tak de pekne prohodej a bude...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2019 21:56
- Nahlásit
cernej caj
tak nějak tipuju, žes jí neřekla, žes měla ještě v noci teplotu a tak a na dotaz, jak ti je, tak jako že dobře, žejo?
těm doktorům je to fuk jak dlouho marodíš, ale taky jim musíš říct, že je ti blbě
|