| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2020 06:01
- Nahlásit
hop nahoru
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2020 08:39
- Nahlásit
ehmmm - jsem blbec - neb jsem koukla na mapu, natrasovala si lesní cestičky, necelé 3 kiláčky mně přišly tak akorát... koukla jsem na převýšení - a nepřišlo mi nějak extra děsivé (prostě hory)... a když jsem funěli do toho šíleného kopce, tak jsem si uvědomila, že převýšení by bylo normální, ale na trojnásobnou kilometráž ) Holt jsem zapomněla chodit kratičké trasy.
Psík vesel - bez potíží, snad mu to vydrží. Tento týden budeme ještě trošku opatrní...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2020 20:04
- Nahlásit
nejdříve psí - je jasné, že dobrá nálada je zpátky...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2020 20:06
- Nahlásit
a bezpsí - kolem zahrady a taky za humny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2020 07:29
- Nahlásit
Xerxová
s tim prevysenim jsi me hodne pobavila a fotky nadherny, najtik je v kondici, to je super, ze uz ste vyrazili ven a zsae nejvic se kocham na vodnich fotkach
tady u nas dneska poprcha, to je moc dobre
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2020 07:45
- Nahlásit
tady ani kapka - všechny srážky jdou jižně od nás... ach jo. Sice voda zatím v potocích je, ale jinak déšť chybí hodně.
Dneska jsme obešli jen "civilizační" okruh na vodítku - pokochali se kvetoucími zahradami v okolí. A protože bylo ráno, nepotkali jsme ani nohu - tudíž roušky jsme nepotřebovali na nose... a bylo to fajn.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2020 10:15
- Nahlásit
Xerxová
tady taky dest chybi hodne a asi je to spis lehce zatazeno a trocha poprseni nez fakt dest... dost slabota
to je fajn, ze ste se meli cim kochat a bez rousek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2020 19:19
- Nahlásit
Xerxová
U nas ani kapka uz vic jak mesic. Hruza.
Najtikovi to sekne, tlamicka nasedivela. Jsem rada, ze uz je fit! A bavi me fotky Lbc z vasi strany, ja ho mam nakoukanej z opacny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2020 20:15
- Nahlásit
to byl zase nápad... našli jsme si novou vyhlídku na Liberec - kousek nad Českou chalupou. V půl osmé jsme vyráželi - náhlý nápad. Nejdřív jsme málem zmrzli - ochladilo se hodně a pak jsme nechali plíce někde na půlce stoupání - doběhly nás až za hodně dlouhou chvíli... neb jsme dost spěchali. A nahoře jsme zjistili co ?? Že slůňo už zapadá hodně daleko za Ještědem a je za kopcem...
Dement pes se začmuchal a nevšiml si, že opouštíme cestu - nepoužil nos a vyrazil - musela jsem ho upozornit, že běží blbým směrem...
Akce i s cestou ani ne na hodinku - ale máme všichni dost. Jdu na frankovku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2020 07:27
- Nahlásit
xerxova
tak to je skoda, ze to nevyslo s tim vychodem slunce... ale aspon vite, ze ti chce spis jiny vyhledy
dneska snad budu mit v praci uz volneji, zacatek tydne byl divokej a k tomu resime dedictvi po babicce, coz je fakt pech, pac to bude dedictvi pro dedictvi, i kdyz neco dostaneme, stejne to zas bude mit 10 lidi a pristich 10 let tam jeste bude zit deda, takze to by hyl.clovek rad, aby nic nedostal a nemusel se o jic starat a nic resit.. a nikdo samozrejme nepracuje ted ale od notare uz na tetu tlaci a pritom lidi nemuzou pracovat a treba odhad nam ted nikdo neudela...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2020 07:56
- Nahlásit
proč by vám nikdo neudělal odhad - vždyť odhadci normálně pracují...
Byla jsem dnesa ve škole už před sedmou... a on tu vůbec nikdo není A já potřebuju lidi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2020 09:43
- Nahlásit
xerxova
mam za to, ze zivnostnici atd pracovat nemuzou, pokid nejde o obchod s potravinama, rrsi to segra s tetou, tak uvidime co napise odhadce, ja v tom zmatek. tak jakto, ze s odhadcem muzu byt hodinu na zahradu ale nemuzu jit k lamaci kosti na napravu pokriveneho tela... mam v tom teda fakt zmatek.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2020 09:36
- Nahlásit
dneska dělám z domova - takže v šest jsem vyřídila poštu a "rozdala úkoly" - a už před sedmou jsme byli na horách. Krásných 5 kiláčků - postupně navyšujeme zátěž a užíváme si bezlidnaté cestičky.
Chicht - teď jsem zkontrolovala splnění úkolů... a jdu vařit. tak se mi ta práce moc líbí (ale vyjde to tak jeden den v týdnu )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2020 10:59
- Nahlásit
xerxova
super, ze uz navysujete a snad bude po atb psik brzo zase ve forme on si teda asi mysli, ze v ni je, ze
s praci to je fajn, ja ani nevim, zda si budu moct prescasy vybrat , snad jo... nejhur si budu muset vzit volno a prescasy vyjimecne prevest do dalsiho mesice. nedava to smysl.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2020 13:53
- Nahlásit
cernejcaj
remeslnici do domu nikdy zakazany nebyly az na specificky sluzby jao kadernice nebo masaze a to se stejne furt dohadujou jestli doma jo nebo ne
tipuju ze odhadci normalne fungujou
jinak jako dedictvi se muzes vzdat, staci kdyz to reknes u notare
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2020 13:54
- Nahlásit
cernejcaj
jinak odhadce, jestli teda mate na barak, tak nam prolejzal i celej barak vcetne spajzu a tak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2020 08:10
- Nahlásit
sice slůňo ráno skrz mraky nevylezlo - ale ani kapka deště. Vstáváme brzo - najeli jsme na letní "režim" a tak jsme v lese byli už před půl sedmou. Sami. Krásně bylo - psík nadšen. Hodinka a půl svižné chůze. Buky raší, voda zatím v potoku teče... ptáci zpívají, lišku jsem viděla. Prostě krásný ráno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2020 19:30 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
tento týden už maličko natahujeme kilometráž...
nejdřív nepsí:
jeden Liberec je večerní (to nám západ utekl za les) a druhý ráno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2020 19:32
- Nahlásit
a teď rekonvalescent
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2020 18:16
- Nahlásit
dnešní Jizerky - tak, jak je všichni milujeme - tudíž bez lidí
zbytky sněhu, měnící se počasí - od kapek deště po skoroslůňo, srnky a zajíc, vzorný pes, nikde nikdo (jen jedna mamina s malým synkem a výbavou na spaní venku)... krásně jsme si to užili.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2020 18:50
- Nahlásit
Xerxová
motyl je bozi a jizerky sou nadherny, ta ftoka se stromem a najtem na skalach je teda ultra povedena a krasna
Maya
tak v tydnu bude, je to dedictvi po babicce, ono se blbe resi co s nim kdyz se nevi jakou to ma ani hodnotu, ze...
par fotek z vikendu, moc sme nechodili ale muz me vzal na nocovani
https://mawenzi.cz/jarni-chriby-25-26-4-2020/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2020 18:59
- Nahlásit
Ten čokl nás na Příčném kameni pobavil - vyběhl před nás a pózoval na skále jak profík Máme vrchol Smědavské hory moc rádi - nevede tam značená cesta a tak se tam dá potkat jen jelen... (dneska ani ten ne)
Je fajn, že jsi taky vypadla na chvíli ven - jen dotaz - mám nějaké "neostré" fotky v tvém albu. Jsi je schválně "umělecky" dodělávala a nebo se mi blbě zobrazují??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2020 19:37
- Nahlásit
Xerxová
nj, asi malo pozoval, jak byl nemocen
diky za info, se mi zas nejak cely rozbily uz se mi to stalo minule a nevim, kde je chyba pritom zdrojovy jsou OK a tohle se s nima stane az v albu... jdu to spravit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2020 19:44
- Nahlásit
zitra to spravim, musim predelat cely album dekuju moc, ze sis toho vsimla!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2020 09:35
- Nahlásit
hop nahoru
psík po sedmi a půl kiláčkách v sobotu a skoro třinácti v neděli se tváří zdráv a vesel. Je prohlášen za zdravého Jen má bouli po ATB - ale na to jsme byli upozorněni, že vyleze dodatečně...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2020 15:47
- Nahlásit
Xerxová
to je dobre, ze je uz OK a v kondici a bez unavy po vyleteni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2020 15:56
- Nahlásit
tak je to pregenerovany a uz by to melo jet. jeste jednou diky za rychlou odezvu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2020 18:06
- Nahlásit
není zač - už to vypadá dobře.
Hop nahoru...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2020 12:47
- Nahlásit
tak se mi konecne podarilo sem dostat a tady se jen zachranuje pred spamem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2020 13:31
- Nahlásit
no jo - když se ztratila už i Kachna, Fifi, Maya tak my dvě to moc nevytrhneme...
|