| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 17:42
- Nahlásit
Však nahoře, v té hromadě kamení bych žít nesnesla taky - nejsem kamzík to by bylo z bláta do louže, ale ta údolí byla krásná a myslím, že i vesnice níž by byly super. NETový známý přes zahradu tam někde bydlí(v Bulharsku, kde přesně ani nevím, nechci se vyptávat) a co tak píše, jaké mají počasí, jak mu tam všechno krásně roste a plodí i dvakrát ročně - mu závidím. Jinak bydlí teda i v Třebíči, ale většinu roku je tam.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 17:44
- Nahlásit
Jen se zeptám a doufám, že nepletu dvě holky v jednu...co je s Ešuskou(je to Petra?) psala (tedy myslím, že právě ona) i na Faunu a nějak se tam dlouho neukázala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 17:54
- Nahlásit
worick
maj chaty hodne u tech jezer, tam je to zeleny, maj kozenky, koniky, slepice... ale zivot v zime asi hodne tvrdej...
tak on by urcite asi spis doporucil kde tam neco koupit
proc esuska na ifaunu nechodi nevim, ja tam nikdy nechodila, myslim, ze spis nema moc cas, najdes ji u ni na zrzavec.com.cz
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 20:07
- Nahlásit
chci zimu déšť mlhu sněžení vánici liják mrholení... prostě liberecké počasí
Vyměním sklenku večerního vína na terase za vychlazený pivo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 20:38
- Nahlásit
nojo, neboj, v zime bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 21:00
- Nahlásit
já chci sluníčko a mráz, žádný mrholení
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 06:50
- Nahlásit
voda je potřeba - chci dééééšť, mlhu, mrholení
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 07:55
- Nahlásit
na Jizerce bývají nyní ve čtyři ráno zhruba 4stupně... a ještě v šest je tam kolem osmi stupňů... Ale pak to jde rychle nahoru a i tam odpoledne je skoro třicet. Teplo všude.
Teď musím do města (taťkovi pro léky) a vůbec se mi nechce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 09:28
- Nahlásit
Hm, na jizerce to musi byt osvezujici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 10:01
- Nahlásit
mame v kanclu uz 29, chci ty 4
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 10:13
- Nahlásit
tak jsem si říkala, jak dobře mi jel z města autobus - a docela to v něm protahovalo a bylo příjemně...a najednou zastavil a řidič pravil, ať si vystoupíme, že se přehřál motor... Volala jsem SOS a naštěstí byl zrovna Pepa autem blízko... klika a měla jsem to během pěti minut s dovozem domůůůů. V tomhle vedru se mi nechtělo jít pěšky, ani čekat na další bus
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 10:53
- Nahlásit
xerxova
tak to jesuper, ti vyslo dobre.
ja se chtela jit ostrihat a vyzvednout zasilku, v tom vedru to bude sila...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 12:46
- Nahlásit
ted ctu ze ma bejt takhle celej srpen
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 12:55
- Nahlásit
maya
ja cetla ze se ma ochladit mirne po vikendu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 13:10
- Nahlásit
cernejcaj
ano, misto 37 ma byt 34
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 13:30
- Nahlásit
cernej caj
ja cetla ze se ma ochladit mirne po vikendu
hlavně aby začalo pršet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 13:33
- Nahlásit
maya
aha tak to je naprd ja myslela tak pod 30 ideal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 14:30
- Nahlásit
cernejcaj
to rikali puvodne ted uz to zmenili ze zadny vyrazny ochlazeni nebude
uz jsem zpocena a ofouknuta vetrakem, nakonec me jeste chytnou zada, ale to se neda bez toho vetraku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 14:42
- Nahlásit
28,2 a vetrak nemame.premyslimo tom vetraku secstudenou vodou jak to ochlazuje cca metr od toho na stul..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 14:59
- Nahlásit
28,2 a vetrak nemame.premyslimo tom vetraku secstudenou vodou jak to ochlazuje cca metr od toho na stul..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 15:26
- Nahlásit
cernejcaj
mam to tak dva nebo tri metry a ochalzuje to fest, uz me bolej ledviny, jsem to musela vypnout, ale bez toho je fakt na padnuti
davam pred to malou petku z mrazaku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 15:27
- Nahlásit
cernejcaj
premejslim o usb vetracku, to by foukalo do obliceje a bylo by to lepsi, akorat to nemam kde koupit a lozit nekde po obchodech nebudu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 15:50
- Nahlásit
maya
a co mas za udelatko? jen vetracek s petkou? ja chci prave studenej vzduch ale bez vetru pac su pak ofoukla a ve 28st fakt nechci nosit satek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 16:09
- Nahlásit
cernejcaj
mame tu v kanclu normalni vetrak, akorat neni na ty vysoky noze, takze stoji na lednici nebo na zidli, ty prvni dny mi to nevadilo, ale ted uz fakt cejtim jak mam ofoukly ledviny a krk bo ja jsem prvni na rane, kolegyne je dal
primo na stul to dat nejde, moc to fuci a vsechno pak lita, proto myslim ze nejaky maly usb vetracek na stole by byl lepsi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 17:09
- Nahlásit
jo ja cetla o tech mini vetracich co maj nadobu na vodu pred sebou takze necitis ten vir spis jen ten chladnejsi vzduch. s vetrakem bych fopada jak ty
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 20:44
- Nahlásit
uffff - už konečně zalezlo slůňo, pozalévali jsme zahradu (a psa) a jsem splavená jak ze sprchy...
Jak chudák Fifina ve stanu ? Ta bude vařená
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 20:48
- Nahlásit
taky sem na fifijovou myslela, ty vedra co uderili sou desny, doufam, ze jim je u vody a v zeleni se stromama dobre...
jinak vedroooooo a ja si poridila ultra kratkej sestrih a po 20 letech co pamatuju sem se zbavila afinky a citim se desive nahata kdyz nemam vlasy ani za ucho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 20:55
- Nahlásit
čaj tak bacha - ať si nespálíš čelo a uši !!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 21:06
- Nahlásit
Xerxová
tak moje "afina" nikdy nebyla pres celo, ale takova delsi a davala sem ji za obroucky/ucho, ale to ucho me taky napadlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2018 21:23
- Nahlásit
cernej caj
tak z každýho větráčku asi fouká, ale myslím, že z toho malýho jen málo
účes máš náhodou pěknej, spálený ucho mě teda nenapadlo
|