Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 20:02
- Nahlásit

Maya
o by mě nenapadlo ani ve snu
Napodobne, dle myho vejde Bukvicka do nejakych veterinarnich analu coby unikatni a atypickej pripad. Hlavne, at je v poradku, chlapecek zrzavej.

Troldik ted vyblil dve pecky, Ruzenec je neustale jak na speedu. K veceri dostanou kazdej asi dve lzice masa, at si v klidu do rana vytravej, blbeckove pazravy (jsem i dumala, jak jsem jim mohla v tom prezrani zamezit a to neslo/nejde, jedou po merunkach jak slepice po flusu. Leda sedet celej den na zahrade a sbirat kazdou spadlou).

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 20:03
- Nahlásit

cernej caj
Znamy skoukli flek, dali atb, pak dalsi prave na mesic. A krev ji budou brat na testy az pak, dva nebo tri tydny po dobrani atb. Tolik cerstva zkusenost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 20:10
- Nahlásit

Fifi
jo, tomu fakt nezabranis pokud nemas strom na jine zahrade bylo zajimavy, ze feri to bylo sumak ale timicek pazravec fakt to slupnul jak malinu

diky moc, ono prave nekdy se dava asi preventivne hned, jako mela sem ATB v 16 na zapal plic a pak nekdy pred 6lety na srackobliti asi z nejake spatne vody, takze i kdybych je mela mit zbytecne, tak se asi neda rict ze jedny atb za 6let je naduzivani

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 20:11
- Nahlásit

cernej caj
to neporadím, krev se má dělat nejdřív 6 týdnů po dobrání atb, ale co vím, někteří doktoři berou hned, ale je to k ničemu
ono je vlastně k ničemu i to pozdější, protože za a ty testy co se u nás dělaj na pojišťovnu jsou neprůkazný, když chceš ty přesný, musíš si to zaplatit a za b to jsou testy akorát na protilátky, jestli tu borelku máš nebo ne ti to neřekne, protože jí můžeš mít i bez protilátek a když ti najdou protilátky, tak prostě jsi jí třeba měla kdysi a teď už ne a nebo jí možná máš a nikdo neví
v podstattě teď už se uvádí, že by se pár let po fleku měl člověk sledovat a kdyby měl nějaký příznaky, co by mohly být borelka, tak s tím počítat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 20:48
- Nahlásit

Maya
tak tatinek se uz ozval, jeho pritelkyne rika, ze urcite podle fleku za dr, ze fotka je dost vymluvna a atb asi snad radsi jo, uvidime, rano me nalozi u prace a veme k jeji pani doktorce, kde dela sestricku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 21:00
- Nahlásit

cernej caj
Tak to je bezva!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 21:07
- Nahlásit

Fifi
jj, tak su zvedava, ja si tam ani nevidim, na stehno zezadu tesne pod zadkem, takovy dementni misto

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 21:51
- Nahlásit

cernej caj
tak to je super, já to měla na úplně stejným místě, se to dalo prohlížet akorát v zrcadle

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 21:51
- Nahlásit

teď jsem měla klíště nebo spíš kloše na lejtku a zatím teda nic, ani flíček

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 05:05
- Nahlásit

Maya
ja su aj zmatena z tech pramenu, nekde pisou ze se flek objevi do par dni, nekde do par tydny, pokud teda, nekde ze to lrenasi kliste, jonde klistata a bodavej hmyz... no uvidime, co rekne doktorka. treba to jen hrozne vypada na ty spatny fotce vyfotit si neco kam clocek vidi jen v zrcadle sam je pech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 07:51
- Nahlásit

tak mam atb, pani doktorka co sem byla mlada, moc mila a za 4-6 tydnu krev, jestli v ni je vse OK.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 08:16
- Nahlásit

cernejcaj
to bylo jasny ze ti da atb, to zadnej doktor riskovat nebude
jestli je vse OK se z krve nepozna, ale je to takovy kryti doktoru a lidi to vyzadujou, tak to delaj
ale co jsem cetla s tem atb je riziko minimalni az nulove, pruser to je u lidi kteri ani nevedi kdy a kde k borelce prisli, to ma teta, funguje jen diki prednisonu, coz je dost strasny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 08:33
- Nahlásit

Maya
jo to je dost strasak ta nelecena borelka... tak vero to treba vubc neprislo ze je na tom stipanci neco spatne

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 09:07
- Nahlásit

cernejcaj
tak me by to taky neprislo kdybych uz s tim nemela zkusenost
paradoxne je proste lepsi mit celorudej nateklej flek nez tyhle boreliozni krouzky, jakmile je proste flekanec uvnitr svetlej, je to jasny
i kdyz teda pravda jsem tenkrat cetla co jeste za nemoci muze kliste a jini bodanci prenaset a jsou to podobny veselosti jako borelka a projevujou se prave ruznejma flekancema vcetne tech celorudejch, tak on si clovek tak nejak nevybere
a behat k doktorovi s kazdym flekancem, to by clovek nedelal nic jineho, toz to omezit alespon na ty jasny jako tenhle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 09:24
- Nahlásit

Maya
jj, no jako su asi rada za ATB, nicemu to neuskodi

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 10:41
- Nahlásit

Cauky decka, tak Bukiki uz uspan, ja sedim v Turnove na namesti na pivku. Klaciky bohuzel nejsou vse, ma autoimunitni onemocneni , proto ta kuze....pan doktor ktery to zkoumal, tak pry celou noc nespal pac je to nejaka vzacna nemoc, nepamatuju si nazev takze po antibiotikach budou nasledovat kortkoidy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 10:58
- Nahlásit

denyky
no mas s bukackem starosti hlavne teda aby operace uz byla ok a s dobrym vnitrkem se urco zlepsi i ta kuze trosku aspon

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 14:11
- Nahlásit

mam cwstovni jodisol, betadinu nemela malou. priste mozna zkusim prelit... kduz uz mam lahev

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 18:47
- Nahlásit

denyky posila jednoho bukiska

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 19:46
- Nahlásit

denyk
I kdyz jsme si vse rekly, jeste jednou te na dalku hladim a ses silna orlice, udelalas to nejlepsi rozhodnuti. Uf, huf...

cernej caj
Balis, zitra ficis?

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 19:54
- Nahlásit

Fifi
pani to máš tolika merun? Nám to tu všechno schne na stromech a padá nedozrálý (meruňky teda nemáme, ale nektarinky jsou jen jak pingpongový míčky a nevypadá, že by stihly dozrát než opadají - a zalívat není čim )
denyk
držíme vše, co máme!

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 19:55 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
teď to čtu vedle
Denyky to je mi líto

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 20:08
- Nahlásit

Janiii
pani to máš tolika merun?

Mam, velky prekvapeni, ze se to na strome udrzelo a drzi. Neco teda taky opadava polosuseny, ale jak byl strom mega obalenej, tak nestiha vse spadat. Jinak zalevat taky neni cim, sucho, sucho.
Palce pro Enyky uz muzes pustit.

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 20:19
- Nahlásit

chjo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 20:30
- Nahlásit

Fifi
ficim az v patek po praci, mam pul dne volno kvuli odjezdu kolem obeda... ale zitra musim do mesta koupit jidlo tak chci mit dneska hotovo, abych mohla zitra stihnout poresit pripadny resty...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2018 21:55
- Nahlásit

no já od pondělka dovolenou, takže samozřejmě dneska je mi jak kdyby na mě lezla nějaká chřipka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2018 06:03
- Nahlásit

maya
snad bude lip a dovcu si uzijes

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2018 20:17
- Nahlásit

tam je venku takova pohodicka ted vecer tak ferinka uz spokojene chrape pod stolem, ted se zas tyden nedostane z postele

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2018 20:30
- Nahlásit

cernej caj
Je tam moc prijemne, jak se ochladilo. Dokonce tu dneska i zaprselo, mohlo by to tak zustat. Tobe tedy zitra stastnou cestu a uzij si to. A bacha fakt na to slunicko, jsem dneska videla, co umi kombinace atb+slunko udelat s clovekem, a to by sis neprala.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2018 21:48
- Nahlásit

já byla dneska v triku a krátkejch kalhotách bo ráno teplo a slunko a teda celou cestu domů jsem mrzla
ale samo na příští tejden už hlásej tropy, jak jinak o dovolený, bych radši kdyby bylo jak dneska

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání