| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2018 19:27
- Nahlásit
cernej caj
taky přeju všechno nejlepší k svátku!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2018 19:51
- Nahlásit
čaj v kalendáři napsaný není Přesto přeji vše nejnej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2018 06:03
- Nahlásit
tak jsem dneska kluky vzbudila brzo - a razíme na chvilku do lesa. Neb počasí stále není výletní...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2018 13:53
- Nahlásit
veeeedrooooooo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2018 14:57
- Nahlásit
kachna tedy takýýýýýýýý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2018 19:40
- Nahlásit
vedro asi všude, jsem ráda, že nejsem v práci, i když ochlazení bejt nemá, takže si to ještě asi užiju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2018 20:43
- Nahlásit
tady maličko sprchlo - ale o to je venku větší "prádelna"...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2018 18:17
- Nahlásit
další den, kdy se nedá být venku... ještě že uvnitřbaráku je docela příjemně. Psisko hltá meloun ve velkém - prý pravé letní osvěžení (ale jen dobře vyzrálý meloun - ty nezralé okraje nežere )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 08:09
- Nahlásit
ahoj,
diky holky za prani k svatku
ja byla 3 dny na vltave jeste, a nejak sem moc nestihala ani sledovat kolik je hodin, natoz zaskocit
bylo tam vedroooo, ale nastesti sme ji jen sli a ne sjizdeli, byla to parada a dneska teda je posledni den celozavodky, tak budu doma prat, uklizet, delat web...
Fifi
doufam, ze na tabore mate trochu snesitelne, ze vcerejsi sprska zajistila u vas trochu fajn pocasi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 09:28
- Nahlásit
čaj je dobře, že dovolená vyšla. U vody bývá fajn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 10:51
- Nahlásit
Xerxová
uz si mela na zviretniku povidani? ja nestihala vubec nic, ted mam hotovou vltavu a odpo az se z nakupu vratim udelam bulharsko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 11:18
- Nahlásit
nee - Lika má frontu - mělo by to vyjít 2.srpna. A hmyzáci někdy na konci prázdnin.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 11:31
- Nahlásit
vltava
Xerxová
tak to je fajn, ze ma lika frontu, to ses asi rada ze ted zas hodne lidi pise
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 12:53
- Nahlásit
čaj krásný fotky. Na Vltavu jsme jezdili s Lídou, neteří a synovcem - když byli malí. A ještě první doga byla pes vodácký... Ale co je z řek v létě ucpaná komunikace, kempy nacpané opilci... tak lodě stárnou pod lískou... Holt je to dvacet let, co jsme tam byli naposled
Já se picnu - podle radaru už tu prošly dvě bouřky - reálně však nespadla ani kapka, je dusno, hnusno... a srážky už se sunou pryč...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 14:11
- Nahlásit
jupíííí - mám zalito. Svižný čtvrthodinový lijáček - jsem spokojená
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 17:20
- Nahlásit
tak gratuluju k desti. a co ploucnice nebo strela?
milovnici kocek at neklikaj
http://www.jiskra-benesov.cz/files/articles/kockon os-1399542414.jpg
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 18:22
- Nahlásit
tak přemýšlím, jestli si dát na zítřek budíka a být brzičko ráno v Jizerkách... že bychom mohli dát pár kiláčků ještě za relativně příjemného počasí. Koupání pro psa cestou je ... potoky potečou... ani vodu pro psa bych vláčet nemusela... Uvidíme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 18:34
- Nahlásit
Xerxová
zitra ma byt pry ultra humusne, takze sem nakup a mesto vyresila dneska a zitra se nehnu z domu...
a dneska musim pohledat stativ
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 18:52
- Nahlásit
když bychom v pět vstali... po šesté jsme na Smědavě - obejdeme své oblíbené dvanáctikilometrové "kolečko" a v deset jsme doma...
Jen to ještě neví Pepa čekám ho kolem deváté... pak bude hledat stativ ... možná ponechám ideu výletu na neděli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 19:15
- Nahlásit
Xerxová
tak hlavne at nejsou mraky a su zvedava, zda zitra poridite. My budem spat doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 20:41
- Nahlásit
tady se teď prohnala bouřka a i chvíli lilo, ale vedro je furt
ale je furt zataženo, tož plánovaný pozorování zatmění se konat nebude, fakt mě to sere, 3 tejdny azuro a nesprchne a zrovna dneska se natáhnou černý mraky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 20:52
- Nahlásit
maya tady pršelo dávno, takže zdá se měsíc vidět bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 21:02
- Nahlásit
Maya
nojo co clovek nadela...
Xerxová
tak to zavist teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 21:18
- Nahlásit
Xerxová
taky závidím, tady nic, černo, takže lepší už to asi nebude, protože přestalo foukat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2018 23:58
- Nahlásit
seděli jsme na zahradě - koukali na hvězdičky a měsíc a chladili barák (otevřela jsem všechna okna a dělala průvan)
Víno dopito, jdem spát
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 07:11
- Nahlásit
kluci spí, takže JIzerky až zítra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 09:06
- Nahlásit
Xerxová
tak zitra snad i bude lehce chladneji. Ja vcera pruvan zarazila jak sem uvidela to cerno z okna, aby mi pri burine neprdla dalsi dverni vypln
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 11:06
- Nahlásit
vedroooo - ale asi jsme měli do těch Jizerek vyrazit - před svítáním bylo na Jizerce chladno - jen 4 stupně... Plánujeme výletík na zítra, snad se neuvaříme
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 12:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ahoj holky, po dlouhé době na vás koukám, ani nevím, co u koho nového? Kristýn, fotila jsi zatmění? Volala mi Drakopesová nasr... z Prahy, že oni na kopci a zataženo nevidí nic, tak ať jí to alespoň nějak nafotím. Já nemám čím a sestřenka zrcadlovku nenabitou Teď jsi mne napadla ty. A koukám, že vlastně i Xeroxová fotí pořád(tedy muž) takže holky máte fota? Dala bych Áji odkaz na vás...
Tady pochopitelně ani kapka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 12:14
- Nahlásit
worick nějaké fotky budou - jaké, se uvidí. Zjistil včera Pepa, že starý stativ neudrží na dlouhý čas nový objektiv... takže se s tím vztekal. Dneska večer určitě vywebené budou - dám ti sem odkaz.
Vedróóóó...
|