| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2018 19:12
- Nahlásit
Xerxová
naadherny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2018 21:03
- Nahlásit
kachna_
jo jak píše Xerxová, něco malýho na koupání, my máme malou plastovou vaničku a vyblbne se v tom ještě i neteř, týpí z větví, máme momentálně na zahradě z ořešáku i s listama
vykopávky dinosauřích kostí, koupí se, dost to práší, tak zahrada nudná, hlavně kluci u toho vydrželi docela dlouho
neteř má překvapivě dlouhou výdrž se síťkou na motýly, bonus - dítě se samo uběhá
jestli tam někde mají chodník nebo tak něco, tak křídy a kreslit
taky máme takový to dřevěný s kolíčkama jak se na to házej kruhy, taky celkem populární
u všech hooodně populární budování kuchyňky někde v koutě zahrady, nejstarší synovec nakonec z toho udělal hospodu a ještě si sám nakreslil menu
létající talíř
pak pinčesovejma pálkama hrajem s tím lehkým míčkem, nemáme ty větší vypletený rakety
to jen tak co mě napadá z fleku
taky je všechny bavilo postřikování kytek postřikovačem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2018 06:55
- Nahlásit
hmmm- teď mi volala ségra, že v noci si taťka udělal výlet sanitkou do nemocnice. Ta vedra nejsou dobrá...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2018 08:29
- Nahlásit
Xerxova
tak at je tatinek brzo fit
tady v praci sauna a ted zrovna ctu ze se ma jeste oteplit az na 37
v noci uz nemuzu vedrem ani spat, uz i v baraku mame vedro
jako desny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2018 08:47
- Nahlásit
xerxova
at he tatinek brzo doma
Maya
nam vcera vylezlo na 25 uz, z 23... v noci sem taky nespala a zitra na tancovani se pujdu spis tak podivat nez tancovat
dnes posledni den ATB
flek uz skoro neni videt, cervenej stred jo ale zbytek uz je OK
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2018 13:42
- Nahlásit
cernejcaj
to ja ten flek mela po atb jeste tak dva tejdny
vedro strasny, byla jsem venku a tam je snad jeste hur
doma na to clovek nadaval, ale proti sezeni v praci to bylo leharo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2018 14:42
- Nahlásit
no ven se netesim dost s dneska sado maso se zadama lamani tak musim do nesta
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2018 15:05
- Nahlásit
ufff - už jsem doma, vedro hnusné - a do práce jdu až v pátek (kvůli podepisování, kdyby se něco nastřádalo). Jinak čerpám pomaličku dovolenou - musím ještě tři týdny vybrat.
Stavila jsem se za dědou - je doma, snad jen nějaká slabost. V jeho stavu je tohle počasí děs běs... ale vypadal docela dobře. I kafe mi došel uvařit i když jsem ho v tom vedru vlastně ani nechtěla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2018 15:09
- Nahlásit
xerxova
tak to je fajn, ze deda uz doma a je lip. a.dovcu si uzivej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 07:32
- Nahlásit
dovolenkuju - a mám veledůležitou činnost - chladím barák
Venku je těsně pod dvacet- Pepovu pracovnu jsem dokázala za noc a ráno strazit na devatenáct...
Vytvářím průvan, mám zaklínované dveře, aby nepráskly... ale studený vzduch ženu dovnitř Za chvilku už budu mít smůlu, stoupá teplota rychle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 08:10
- Nahlásit
Xerxova
taky se mi podarilo vecer trochu vychladit, takze se mi spalo celkem dobre
zato v praci masakr, sice jsme nechali pootevreny okna, ale to moc nepomuze
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 09:46
- Nahlásit
Maya v práci u nás na budově to jde - starý barák, polovina oken na sever do dvora - tam je trvalý stín a v noci tam necháváme pootevřená okna - takže minimálně chodby a polovina místností je proti venku úžasně studená. Na druhé budově to mají děs běs... ale naštěstí není problém s prací doma.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 09:48
- Nahlásit
me se nepodarilo, vecer 26, rano ve 3otevrit okno dokoran (muz nechce vecer sby am lidi z chodniku nekradli veci za oknem) a odchazela sem v 5:30 a 24... takze v noci asi zas vyleze na 26... vubec sem nemohla spat..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 09:49
- Nahlásit
v kanclu 26,5 aktualne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 10:31
- Nahlásit
cernejcaj
no jo, mit okna na chodnik je asi blby
ja zas musim akorat zavirat jak se setmi vsechno v prizemi kvuli kockam neb uz se mi stalo ze mi donesly domu mys
ale ono v prizemi to staci a v patre kdyz se otevre balkon i okna, tak to taky celkem vyvetra a okna se tam nechaji otevrena celou noc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 10:47
- Nahlásit
No nam by vlezli lidi a vybrali barak dovnitr
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 10:57
- Nahlásit
čaj a nemůžeš spát na zahradě?? Bivakovat jsi zvyklá a v noci je venku příjemně. Já taky opustila postel a spím "na zemi" u otevřených dveří na balkón - příjemně tam protahuje. Šla bych spát na balkón, kdyby zábradlí nemělo dole velkou mezeru - bojím se bojím, že bych se dokázala skulit dolů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 11:08
- Nahlásit
Xerxova
pokud chci 8hodin poslouchat, jak na me dorazi pres plot souseduv pes, tak muzu...
nejde to zajistit nejakou deskou?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 11:13
- Nahlásit
čaj jde - ale je mi vlastně jedno - na které straně prahu dveří ležím. Je tam příjemně, chladno, protahuje čerstvý vzduch...
Pes spí na posteli a já na zemi Spokojení jsme oba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 11:37
- Nahlásit
xerxova
jo to zni super
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 12:17
- Nahlásit
čaj já myslím, že kdybys začala zahradu víc využívat, že by si Ferry i sousedovic čokl postupně zvykli. Však on by celou noc řvát nevydržel (a navíc by to asi řešili i sousedi, když by furt řval). Zkus to v pátek večer - kdyby ses nevyspala, tak nemusíš vstávat ráno do práce Zdrhnout domů můžeš vždycky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 12:39
- Nahlásit
on na nas vydrzel jecet 5hodin v kuse na zahradni party , feri ani nebyla na zahrade...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 12:45
- Nahlásit
to bych zkusila řešit se sousedy. Přeci není normální, že nemůžeš využívat vlastní zahradu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 12:46
- Nahlásit
no kdyz sou doma tak je posloucha a je to ok
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 12:47 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
ehmmm - přes cestu máme "nepřítele" berňáka - ječí i na mě - ale povel DRŽHUBU má perfektně zvládnutý - od majitelů i ode mě A zajímavé je, že ve dne ječí podstatně víc, než v noci. Asi spinká
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 12:51
- Nahlásit
hele a (po dohodě se sousedy) propamlskovat by nešel?? Když jeden čas domek vedle nás měla pronajatý banda studentů se 4 velkými psy - tak jsem je "upiškotkovala" velmi rychle - a místo hysterického řevu jen vrtichvostili...
Prostě bych to nevzdala - vždyť sedět večer v klídku venku je parádní
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 12:58
- Nahlásit
Xerxova
problem je ze s nekterejma lidma neni domluva a vlastni hodiny rvouci pes je jim jedno, ma tohle bracha za souseda a to je jeste kamarad z detstvi, nic nenadelas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 13:51
- Nahlásit
oni moc nechcou, ovcaka maj jako hlidace, jinak mi prijdou rozumni ale ohledne seznamovani psa s nama se netvarili...
takze to proste nechcu hrotit, radsi se ale vyspim malo nez vubec
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 16:49
- Nahlásit
Čau, no fotky z dovči v Bulharsku parádní já si říkala, že to asi nebude dovča u moře Kdyby jsi vzpomněla, že jedeš, dala bych ti zadání, ať se mi tam ve vesničkách mrkneš po nějakém bydlení Tady mi to už leze na nerva čím dál víc a do toho zase a opět vedra...už několik let po sobě, prostě nedávám
Sousedův pes: doporučuju řídit se radama Xerxové, i pokud se to sousedům nezamlouvá, nebrala bych ohled a piškoty krmila (pokud není alergik) rozhodně bych neposlouchala pořád řvoucího magora. Také tu teď takového máme, není vedle, ale nad náma u koní, ale řev slyšíme dobře a pořád A to se na sousedy ani nemůžem zlobit, protože toho čokla tam někdo vyhodil(asi tuším proč ) a sousedky malé dítko si ho zamilovalo, takže ho nedokázali poslat dál Když tam jdu hodím mu, ale není to často. Navíc, on řve imrvére snad i na listy ve větru...Také znám lidi, co zakazovali své pejsky kokinkovat prý, že to jsou hlídači...a pak hledali cvičitele, aby jim poradil, co s protivným, nesnášenlivým psem, se kterým se ani nedá vyjít ven A: jak to, že ty máš tak hodné psy...?!? Tak to bych je pak praštila, protože já je varovala předem...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2018 16:59
- Nahlásit
worick
no tam v horach toho moc nebylo a v tom bansku toho bylo na prodej hromada
nojo, oni maj jeste maly bytovy psy, ty sou OK pac nezijou na zahrade
|