| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 12:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
worick
jojo, ale bez stativu to neni uplne onco no
u nas byla dira asi 10 minut, i tak ale pres mesic sly trochu mraky...
jinak ja su po dovolene v bulharsku a su nadsena, bylo tam bozsky, zrovna makam na fotkach
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 15:19
- Nahlásit
Xerxova
jinak jako mam stejny problem jako Pepa, akorat ze muj stativ ho asi neudrzel nikdy, pac ja nemam stativ dimenzovanej koupila sem ho k uplne jinym ucelum... a kdyz sem tenkrat na dovce fotila u denyky mesic, bylo to ze stresniho okna, kde sla podpera dobre simulovat takze to mam jen z ruky a proste to neni ono
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 15:31 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
najít fotky psa v týdnu, kdy se jen válí na zahradě a ven se jde výjimečně, je složité...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 15:36
- Nahlásit
Xerxová
ten nasvicenej mesic je bozi u nas pak uz neslo pozorovat vubec jak se zas zatahlo, radila tu burina
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 16:27
- Nahlásit
a Lucky foto z mobilu
https://photos.app.goo.gl/P9vsPe5SaWFLhvoo7
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 16:48
- Nahlásit
kachna_
a Lucky foto z mobilu - Takové máme taky
Volala jsem setřence: foť, já nemám čím! Ona: já taky ne, foťák je u ségry. Hmm a co na něm, je jenom takový červený...už na něj čumíme půl hodiny a pořád stejný Volám tedy druhé setřence: foť!: Já nevím ani, že je foťák tady, to bude asi vybitý stejně. A kde je vůbec ten blbý měsíc, však ho nemůžem najít! Ježíš tak kde?!? Tam co vždycky! Ahááá, už ho vidím, on byl za sousedovou střechou. Volá první setřenka: jéé, koukáš, teď je to teprve zajímavé, už se z jedné strany začíná osvětlovat...vypadá jak oční bulva
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 17:14
- Nahlásit
Kachna je šikovná - snažila se
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 18:34
- Nahlásit
Xerxová
je šikovná - snažila se
taky mě překvapilo, že k narozkám nechtěla ten foťák, fotí ráda a relativně dobrou kompozici.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 18:38
- Nahlásit
kachna
tak to je super ze uz takhle brzo objevena jeji sikovnost, byla uz na tom kreslicim tabore?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 18:47
- Nahlásit
Kachna a věděla, že si ho "může přát" ?? Někdy si dítka myslí, že je to věc jen pro dospěláky a vůbec je nenapadne, že by mohli mít svůj vlastní.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 19:08
- Nahlásit
ja dostala ve 4tride myslim za vizo vlastni - rodice dali i segre, ta byla ve 3, ze zenit na nas byl slozitej a aotomat od kodaku fotil sam... nejlepsi je mozna to proste dat jako darek...
navic dneska lidi hodne davaj i za odvoz 6 let stary kompaktiky ze kazdej foti mobilem, aby nemela strach o nej...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 19:41
- Nahlásit
Xerxová
ano, jen bylo řečeno, že pokud foťák nebo mobil, tak jako jediný dárek (kvůli ceně).
6 let stary kompaktiky
no, ale kvalitní jetý mejdlíčko neseženeš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 19:47
- Nahlásit
no treba ty canony is 100-140 ty rady sou dobry i dneska, tim mym canonem is 100 z 2008 roku foti porad vlastik... 8mpx, 10x optickej zoom a manualni nastaveni... to by mozna stalo za to se po necem za 500 mrknout, oni sou stary tak to lidi davaj za pusu ale pritom to foti lip jak dneska kompakt za 4t...
mobil nema ten zoom, coz je casto asi skoda
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 20:13
- Nahlásit
cernej caj
Budeš hodná.
nemám canon moc ráda (jen subjektivní názor), tak jsem nehledala. Mám slabost pro hp a panasonic, ještě tak sony, ale těch jsem moc nenašla. Musí to bejt mejdlíčko, nic těžkýho, to je asi jediná podmínka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 20:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Mám vybranej dárek pro Marťu k narozkám
robot
a
auto
https://www.czhracky.cz/bruder-2821-mack-granite-h asicske-auto-ean4001702028213-skup201.php
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 20:43
- Nahlásit
kachna
ja naopak canony rada mam, ale je fakt ze ty co myslim ja nejsou uplne mini a placaty, ale zkusim po necem.mrknout, co by vypadalo zajimave
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 20:43
- Nahlásit
auto je hustyyy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 21:37
- Nahlásit
kachna_
před pár lety jsem koupila na aukru synovcovi za pětikilo nějakej no name foťák a fotí úplně stejně jako můj panasonic a videa má ještě lepší, takže jako jo, dá se
Xerxová
krásný fotky, u nás fakt celou dobu nic, zataženo, dneska samo už je takový jako polojasno, to by něco vidět bylo
dostala jsem asi 4 žihadla do hřbetu ruky, mám ruku jak šrek
ale naštěstí, moc nechybělo a bylo to do xichtu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 22:26
- Nahlásit
uz daaaavaaaam fotoooooos a popisuju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 22:50
- Nahlásit
Maya
dostala jsem asi 4 žihadla do hřbetu ruky, mám ruku jak šrek
bleeee. Kams tu ruku strkala???
Hele, je úplně blbej nápad, ptát se na diskusi to, co může dělat babička vnoučatama, když hlídá poprvé v životě všechny tři zaráz, bude vedro a bojí se s nima jezdit MHD, nemá auto, nemůže je vytáhnout pěšky do cukrárny, není u ní hřiště a je moc velký provoz na to, aby byly na kole na ulici?
Chtěla jsem jí přivézt co nejvíc možností, nějakou novinku.
Se na mě na diskusi, kam chodím už čtyři roky, všichni vrhli jak na neschopného pitomce kříženého s provokatérem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 22:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
auto je hustyyy
ano, taky nevím, jak do září vydrží , ještě by chtěl vláčky. Jenže lego je strašně složité a koleje zaberou strašně místa. Myslím, že víc, než poskytuje náš dům.
Ale na druhou stranu o lego/nebo tak něco vláčcích mluví už čtyři měsíce, od té doby, co je viděl na obrázku.
A zvládla jsem objednávku na aliexpresu (no, uznávám, že to bylo dost snadné, ale na druhou stranu jsem nebyla už zcela střízlivá)
O tom, že doňa imbecilína zase zdrhla, ani asi nemá cenu psát.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 23:08 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
kachna_
má babička zahradu? mám většinou zahradní tipy
bleeee. Kams tu ruku strkala???
do bejvalý králíkárny, kde mám teď polena do kamen, tak jsem tam přidávala další, měla jsem tam strčenou hlavu a rukou jsem šoupla poleno dozadu, no ale jak říkám, mám rychlý reflexy, takže to odnesla jen ta ruka
ještě že v zimě, když tam chodím pro dřevo, tohle nehrozí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 23:13
- Nahlásit
Maya
at je ruka brzo OK
kachna_
hm, zajimave... zahradni bazenek, babovicky, siti obleceni na panenky dle sikovnosti a tak... no jako cekala bych asi vic empatie pri tomhle dotazu...
gratuluju k nakupu na ali, ja na to mam lidi (mayu
fotkyyyyyy
jeste to bude mit finalni upravu, ale nevim kdy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 23:28
- Nahlásit
do bejvalý králíkárny,
vidíš to? To je jasnej důkaz, jak škodlivý (až nebezpečný) je přestat chovat králíky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2018 23:33
- Nahlásit
Maya
má babička zahradu? mám většinou zahradní tipy
jo, má, sice na ní Marťa nemůže sám (je tam zahradní jezírko a není na dohled od baráku), ale má, velikou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2018 10:52
- Nahlásit
vstávala jsem před pátou, ve čtvrt na šest vzbudila kluky - ve čtvrt na sedm jsme byli nahoře v Jizerkách... Paráda Nejdřív mžení a mlha, pak se to roztrhalo a bylo krásně - ale teplota rozumná a hodně vody pro psa cestou (v horách vybudovali malé záchytné přehrádky a já trasu vedla kolem). A když cyklisti začali přijíýždět do hor, my už se vraceli... Fakt to klaplo.
Jo a psisko ráno za mlhy a mokra ožilo, řádilo, klusalo daleko před námi... vždycky mě to překvapí že není usedlejší, že jen nemá vedro rád
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2018 11:26
- Nahlásit
Kachna pokud bude vedro - tak to chce nějakou vodu (jde koupat v tom jezírku na zahradě??) - klidně i malý bazének a nebo starou vaničku. A vodní pistolky - ať jsou všichni mokří. No a pak sednout do stínu a nějakou "klidovku" - navlékání korálů, lepení koláží na čtvrtky (takový písek na lepidle krásně drží a dá se vystříhat z látek rybičky a chobotnice a nalepit na papír - dole kus písku, pak kus listů a trávy a doplnit rybkama...)... Dá se jim něco chovat na zahradu a musí si to najít (třeba i meloun jde schovat a sváču si musí nejdřív nalézt)...
Jo a Legový vláček máme duplácký - a hrají si s ním stále - i když jsou velcí. Jde rychle postavit i složit a mále výhybky a tak se dá budovat kolejiště...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2018 12:54
- Nahlásit
čaj moc hezké fotky i povídání. Kamzíci i koníci parádní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2018 14:42
- Nahlásit
xerxova
to vam dost zavidim teda, tady je v noci asi o 3stupne min hlavne s feri sem nikde nebyla od prichodu, ty vedra sou des...
diky za pochvalu, je to asi hrozne dlouhy jeste bych to mela doucesat...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2018 18:40
- Nahlásit
dnešní Jizerky:
|