| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 14:59
- Nahlásit
kachna_
drzim palce, at moribundus odejde
Fifi
co si s tim sarancetem pak udelala?
uz promazavam fotky, ale fakt proste neja nejsu vubec spokojena s tim novym kusem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 15:59
- Nahlásit
čaj to je mi líto, že se s objektivem nekamarádíš... ale stejně vím, že fotky budou solidní. Ale chápu, že ne každému vše sedne a že máš jiné požadavky
Kachna pokud jsou už dítka v pohodě, určitě to brzy opustí i dospěláky. Držím palce, ať jste fit. Jo a jen pro inspiraci - tohle je typ dovolených, který mi vyhovuje... a možná by to i pro tebe byla inspirace
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 16:52
- Nahlásit
cernej caj
co si s tim sarancetem pak udelala?
Ja nic, to se ptej Xerxovy!
Fotky - porad se nekamaradite s fotakem? Snad si zvyknes, fotky budou dozajista i tak moc pekny.
kachno_
At jste brzo zdravi, ruzni moribundusove litaj vsude mozne.
Vedro, sucho, setrvaly stav. A ta cerna svine dneska zakousla na zahrade dalsi kosatko. Cmuchala si, najednou skok a nez jsem stihla cokoliv vubec rict ci udelat, chramst - jak ja ji za to nenavidim!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 17:00
- Nahlásit
Fifimáš zabaleno ?? Tábor ve vedru asi není nejlepší - ale vy jste již odolní a zvyklí...
Na Růženku se nezlob - holt je to asi její přirozenost... I když původně jako řeznický pes v zápřahu by asi hop a skok a chramst dělat neměla... Jak jsou na tom rotvíci s loveckým pudem ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 17:08
- Nahlásit
Jeste nemam, odjezd je az v tydnu. Takze zatim delam jen "nosnici" - nosim veci sem a tam. Vedro u vody az tak nevadi, jen at neprijdou pak nejaky sileny buriny.
Rtw nemaj takovej ten pravej loveckej pud jako treba terosi. Ale jak se neco hne, jdou po tom. Krome tahani voziku nahaneli a chranili i stada, takze neco v nich zustalo. Neni to ale takovej raus, jako mivaly treba perdelky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 17:21
- Nahlásit
Xerxová
tohle je typ dovolených, který mi vyhovuje.
majáky jsou super, jen bohužel zatím mimo naše finanční možnosti, navíc holky rostou a požadují nějakou "komerci"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 17:31
- Nahlásit
fifi
ja.myslela jak sis ho privezla.z.dovci v tom.stanu, jestli zdrhl.casem.sam
tak at pri noseni nic nezapomes
fotky sou pekny vetsinou, propracovavam se tim, ted sme.byli s muzem na veceri, prvni den navic dost pristroj zlobil, to sou fotky nejhorsi a pri resetovani to pak uz bylo lepsi
tak hafana muz spis nechce, 8let se mu zda hodne a melnik je daleko na cumendu, pro nas cca 5h autem, coz v tomhle pocasi s feri stejne neni rozumny... me se pes i celkem libi,ale s tou cumendou je to bohuzel pravda.
jinak sme se ponuchnali, oblizala me 3x dokola, muz ji vzal.dokonce ven jak sem.byla pryc a umyl nadobi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 18:00
- Nahlásit
cernej caj
Jo tohle sarance - nekam zalezlo, chvili cvrkalo a pak prestalo...
tak hafana muz spis nechce
Ten nebude chtit zadnyho, dle myho. Hodnej, ze te vyvez na veceri.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 18:43
- Nahlásit
Fifi
no ale na nektery se odmita i podivat, o tomhle si to vsechno precet a ptal se na ruzny veci, ja myslim, ze kdyby nebyl u melnika, tak by se mozna aj podivat jel...
nojo, moooc hodnej, kdyz vyjedl lednici nic jinyho mu nezbylo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 19:33
- Nahlásit
Kachna já nemyslela majáky (jsou opravdu drahé) - jako spíš ty robinsonády přímo u moře s "vlastní" pláží a klidem mimo střediska. Je fakt, že s námi dítka na mořské prázdniny žádné "společenské" aktivity nevyžadují - stačí jim moře a nějaké ty hry.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 19:48
- Nahlásit
cernej caj
moooc hodnej, kdyz vyjedl lednici nic jinyho mu nezbylo
Z nouze ctnost.
S pejskem ho na jednu stranu chapu, 8letej je taky uz veteran. Vsak ono se casem neco najde, cemu nepujde odolat a budes mit skvelyho tapaciho partaka zase.
A fuj, jak posloucham tu predpoved, fakt asi ideal prchnout mimo mesto, to bude masakro tropicky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 19:58
- Nahlásit
cernej caj
jo to jsem si přesně myslela, že jako dost starej a navíc daleko, ale tak sem si říkala co kdyby jako, protože vypadá fakt super
si myslím, že ten někoho brzo najde i tak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 20:18
- Nahlásit
tak jsem teď hodně přemýšlela, jestli dát Nightovi to odčervení po návratu (včetně likvidace případných zárodků srdečních červů). Byli jsme na pozemku, kde cizí psi nebyli, komárů lítalo minimálně... ale nějací přece a tak jsem nakonec neriskovala a tablety mu dala.
Zlaté Skotsko či Dánsko... chudák Night byl letos chemicky nacpán už dvakrát... i po té dubnové Sicílii
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 20:24
- Nahlásit
Maya
jo, taky myslim, ze snad najde brzo nekoho a kdyz ne, treba se na nej pojedem podivat az bude chladneji
Fifi
tj, jako poridit si rovnou starsiho pejska jedinyho proc ne, ale takhle to chce asi mladsiho. Jak pises, nejakej kterymu nepujde odolat urcite nekde bude
Xerxová
tak zas 2x za rok preventivne neni nic tak hroznyho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 20:56
- Nahlásit
Xerxová
Taky bych dumala, ale jen dobre, zes mu to dala. Nez nejakej velkej prusvih pak... Holt na pristi rok musis vymyslet min riskantni letni dovoleny.
cernej caj
Jak pises, nejakej kterymu nepujde odolat urcite nekde bude
Urcite, jen ceka na vhodnou dobu, aby se ukazal.
A jau, aau, jsem sbirala ostruziny a pekne me postipali brablenci zrzavy! Prej jim nemam dupat v domove.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2018 22:17
- Nahlásit
Xerxová
tak riskovat v tomhle nemá moc smysl
Fifi
fuj, od těch zrzavejch to pěkně bolí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 06:25
- Nahlásit
čaj přiznám se, že zdravé dospělé psy v dobré kondici neodčervuju preventivně jindy, než po návratu z Jihu. A to nebývalo každý rok (ale co se s Trpajzlíkama jezdíme koupat a k tomu vyjde zrovně jižní poznávačka...)
Fifi riskantní, riskantní... to bych nesměla na jih od Brna... rozšíření středomořských potvor na sever stále pokračuje... Škoda, že jsou Trpajzlíci ještě malí - Bretaň, Skotsko, Norsko by ještě s náma nedali...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 06:42
- Nahlásit
Xerxová
no vzhledem k tomu, ze lidi fakt odcervujou i 4x rocne, tak si proste stale myslim, ze 2x za rok krz zahranici je proste dost v pohode, rozhodne pro psa vyrazne mensi riziko odcerveni dostat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 14:21
- Nahlásit
vedróóó - psisko se válí na koberci, na zahradu nechce a tvrdí, že u moře bylo líp...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 19:54
- Nahlásit
Maya
fuj, od těch zrzavejch to pěkně bolí
To teda, jsem se malem udrbala i pres fenistil a doted mam levej nart rudej.
Xerxová
rozšíření středomořských potvor na sever stále pokračuje...
To jo, ale zatim porad u nas ci vyse na sever hrozi mensi pravdepodobnost nakazy. Zatim.
vedróóó
Strasny, fakt hnus. Este jak je cely mesto rozkopany, tak jizda tam je fakt za trest. Jsem ted chtela sekat, ale kdyz koukam na tu saharu misto travniku, obcas pampeliska ci nakej plevel, rikam si, zda to ma vubec smysl. To vyschne pak uz total.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 20:46
- Nahlásit
Fifi taky nesekáme... Byla jsem v podvečer s Najtem na Malevilu - a nechali jsme páníka zahrát si jen 5 jamek - neb psík pravil, že je v lese hnusně vedro, lítaj tam kloši a hovada... potok skoro neteče a že pojedeme domů. Bylo to snad poprvé, co to v lese točil první cestou zpátky k parkovišti
Zalezlo sluníčko a začal otravovat - prý na zahradě bychom teď mohli posportovat... Zmetek jeden
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 21:13
- Nahlásit
no tvl, lituju ty lidi co tam bydlej, nejen že musí hlásit dopředu každého pošťáka a ještě se smířit s tím, že databázi o všech návštěvách bude mít město k dispozici, ale nesvezou se domů ani taxíkem a když nedejbože onemocní, tak k nim nemůže ani sociálka neb těch pár hodin, který na to má budou za pár tejdnů pryč
jako by mě ani nenapadlo, že tohle je u nás možný a se obávám,, že to je jen první vlaštovka
https://brno.idnes.cz/rezidentni-parkovani-povolen i-centrum-brna-richard-mrazek-po4-/brno-zpravy.asp x?c=A180719_415470_brno-zpravy_krut
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 21:14
- Nahlásit
Xerxová
já jsem sekala v sobotu, jako půlka fakt proschlá akorát tak s vyrostlým jitrocelem, ale kde je to blíž k potoku, tam byla už ta tráva fakt vysoká
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 21:28
- Nahlásit
Maya
Mate stesti, ze potok je pobliz. Tu jak rikas, kvete jitrocel, obcas pampelucha, objevil se svlacec, sem tam kopriva a trava nikde...
no tvl, lituju ty lidi co tam bydlej
Jsem to procetla a dobrej blbinec teda, fuj! Vymysleny to maj "pekne", ale neumim si predstavit, ze to bude fungat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 22:00
- Nahlásit
Fifi
no nevím jak by lidi třeba od přepravek jako PPL mohli vědět SPZ
jako děs
u nás zase furt strašej s tím smart city, což by znamenalo, že bez mobilu a placení přes mobil nikde nezaparkuješ, jestli to fakt jednou bude, tak taky spousta lidí zapláče a nejvíc ti, co parkujou u nádraží a jezděj do práce do Prahy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2018 22:23
- Nahlásit
Maya
že bez mobilu a placení přes mobil nikde nezaparkuješ,
Jak kdyby dneska byla povinnost vlastnit mobil, zeano...
No nic, navecer me potesila Rozara, pani roznasela zdejsi zpravodaj a ja byla zrovna venku. Troldik najezenej jecel a Ruzenin jumpoval stejne jak Kremyl snad 2 m do vzduchu za plotem, vypadali oba hruuuzostrasne, az se pani bala podat mi ten casak skrz plot. Whiii, z mrchy cerny roste spravna hlidacka!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2018 07:39
- Nahlásit
a co mame rikat my co v centru nebydlime, ale mame v centru divadlo, cajovnu, specializovany obchody...
jako proc jet 20 min autem a nekde na 2h zaprkovat kdyz chcem.do divadla nebo cajovmy kdyz muzeme jet hodinu autobusem a po divadle uz nam zadnej domu nejede, takze uz nikdy do divadla nepujdem, ze jo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2018 07:45
- Nahlásit
jsem v práci už přes půl hodiny sama... je letní režim a nikdo jiný zdá se není vstávací… Nudááááá - a to mám tolik práce, ale potřebuji podklady.
Psisko má taky prázdninový režim - tj. ráno na mě i mručel, ať vypadnu, že ještě nevstává a ven že nejde Ale vstal a šel...
Vedra nemá rád - nakonec v tom Chorvatsku na větříkem ovívaném poloostrově, v přírodním stínu s možností si kdykoliv schladit podvozek byl na tom líp, než doma... Neb už i barák začíná být vyhřátý (ale ještě to jde)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2018 13:26
- Nahlásit
dopracovala jsem v práci - zbytek z domova... Letní režim je báječná věc... Psisku je to jedno, relaxuje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2018 17:16
- Nahlásit
Zis, tam je echt nechutne.
cernej caj
a co mame rikat my co v centru nebydlime, ale mame v centru divadlo, cajovnu, specializovany obchody...
To je na pytel, mno.
Jo, cajdo, VSE NEJ k svatku preju!
|