| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2018 08:20
- Nahlásit
Fifi
tak to je skvely, ze vam i sprchlo
no mam 50. faktor, snad to bude stacit? a slo spis o nejakou vyrazku nebo horecky a tak?
doufejte, ze bude zatazeno ted su jeste chvili v praci a pak mam uz dovcu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2018 13:44
- Nahlásit
cernej caj
Snad jo, ale jeste se radsi kryj oblecenim.
a slo spis o nejakou vyrazku
To neslo nazvat vyrazkou. Obrovsky vodnaty puchejre na patach, nartech, prstech u nohy, na rukach - jednu chvli to vypadalo jak pasovej opar, brr. Tri noci se chudak nevyspala, upela, matlala se pantenolem a nadavala si... Taky atb na borelku. Tak bacha na to, ja sem neco takovyho nikdy nevidela - nechci te desit, ale at nemas zbytecne zkazenou dovolenou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2018 15:56
- Nahlásit
Fifi
stahovala jsem si Learn English by BBC na mobil a je to boží! šestiminutovej rozhovor - slyšíš, pod tím je napsanej a když tapneš na slovíčko, co neznáš, objeví se ti překlad.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2018 17:34
- Nahlásit
kachna_
Tak bezva, zes nasla neco fajnyho, co ti vyhovuje.
Tady se houfujou spacci?! Neni nejak brzo???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2018 18:00
- Nahlásit
Fifi
nasla neco fajnyho
jo, wwwebový mě nebavilo, ale tohle je jednodušší,,, přátelštější.
Tady se houfujou spacci?
letěj na první švestky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2018 18:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
Ne, doziraj tresne. Merunky se kupodivu zatim netkli. A svestky tu jeste jsou pidizeleny. Spacku byly dve megahejna, jsem na to zvykla az koncem srpna, jak z Hitchcocka.
Edit - merunky se zatim netkli mozna kvuli Ruzenci s Troldou, ktery lezej pod stromem a peclive hlidaj kazdou spadlou merunku, pricemz nesnesou nakou ptaci konkurenci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2018 18:42
- Nahlásit
u nas muzou zvesela.bastit visne. uz sou tak akorat ze prestali bejt desne kysely
fifi
jo, mam od muze pujcenou paradni hugo boss kosili, kterou podedil po svagrovi asi pred 20 kily abych mela prip. jen lehkej dlouhej rukav - do hor uplne nebude, ale do mesta, do busu, na benzinku... na nartech? takze po ozky tomu nezabrani? hm, to zni fakt naprd... no ale mam o dlouhej rukav vic a kalhoty jen odepinaci, zadny kratky... by chtelo hedvbne neglize se asi uvarim
tak uzivejte vikend
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2018 18:49
- Nahlásit
cernej caj
Ponozky tomu zabrani, ona je, trubka, nenosila. Co nebudes mit zakryty, tak radsi echt patlej opalovakem. At se dovca zadari!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2018 05:51
- Nahlásit
ahoj, tak je tu naadhwrne! 22h cesta byla dlouha, clovek ani mov nespal... no vcera krasna prochazka, ale bus pro nas prikel az v 11 (je ti hodinovej posun dopredu), kvuli nutnymu odpocibku po ceste 9h. po pulnoci nas vyhodil v hezkym hotylku, takze 6h spanku a za chvilku je snidane. tohle je dost umor na to spani, hlavne se mi chve od patku dost spat takze snad dneska dojdeme tak, abych naspala.
Vcera zatazeno vetsinou i tak sem se namatlala 50 a vecer cejtila rozehraty telo, pekne to pece, kdyz nebylo fakt na chcipnuti snazila sem se mit rukav a nohavice sem nezkracovala.
premyslim, kdyz si typ co se nespali snadno a kdyz tak hnedne a navic su celkem opalena jak su furt venku, jestli to taky nechrani yz tu kuzi castecne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2018 18:51
- Nahlásit
cernej caj
Covece, ty se snad ani na ty dovoleny nevyspis. Uzivej si to tam, byt pod praskama a tesim se uz ted na fotky.
premyslim, kdyz si typ co se nespali snadno a kdyz tak hnedne a navic su celkem opalena jak su furt venku, jestli to taky nechrani yz tu kuzi castecne
Nechrani. Znama byla opalena dost, maka na zahrade. A reakce jak prase - tak drzim palce, ty se jiste ohlidas.
A huf, zase je tu parak, me to nebavi. Stejne, jako me uz nebavej merunky, ja to slovo uz ani nechci psat. Dve prepravky si vcera odvezla kamoska, doufam, ze ten zbytek sezerou spacci driv, nez ho budu muset vorvat este ja a zase s tim neco delat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2018 20:08
- Nahlásit
cernej caj
mě by zabila už je n ta cesta
s tou reakcí na atb, někdo to má, někdo ne, ale být tebou radši to nezjišťuju na dovolený
opálení fakt nepomáhá, to je prostě reakce atb s uv zářením
spát se ti chce taky možná po nich, já mám taky atb jak prášky na spaní
si to tam užij a když tak něco svlíkni někde při odpočinku ve stínu
Fifi
tady taky pařák, zejtra do města, se mi vůůůůbec nechce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2018 20:27
- Nahlásit
Aaach, ted tu zhruba hodinku zaprselo, bourka sla kolem. To je krasa! A coby bonus dvojita duha, je jasny, za koho...
Ty plody od m... jsou uz sklizeny snad vsechny, halelujah! Se zklidnim, ze cokle nebudou zrat a sr.t pecky, ze nebude chodit ufnukana Ruzena, ze zase dostala pigaro atd. Bylo to mile, ale bylo toho moc. Dovolenkarky jsou snad v poradku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2018 12:32
- Nahlásit
http://z-p3-scontent-iad3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/ fr/cp0/e15/q65/37293822_946346702203004_7458150103 220486144_n.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoiYiJ9&oh=2ce2 91c484562765f2918fb68c9be3ab&oe=5BDF7C4A
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2018 13:51
- Nahlásit
http://zrzavec.com.cz/wp-content/uploads/2018/07/2 018-07-17-14.17.23-1.jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2018 13:53
- Nahlásit
je tu krasne, zitra nejmasakralnejsi den, narocnej, dlouhej, tezkej... poboliva me lehce koleno, ale zatim vse OK po vsech stranach je tu bozsky, neustale su propocena jak prase, dneska sme zmokli.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2018 17:42
- Nahlásit
cernej caj
Cajdo, ty ses zababusena jak Eskymak! Chudaky ses, musi ti bejt ukrutnej hic. Ale je tam kraaaaaaaaasne!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2018 22:19
- Nahlásit
cernej caj
ta první fotka vypadá jak nějaká pustina
Fifi
u nás ani nesprchlo, dneska se ulomila větev z jabloně, je na nich strašně jablek a hořelo pole
taky chci lijááák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2018 15:42
- Nahlásit
fifi
je v tom ukrutnej hic
chytlo me koleno - to zdravy. tak du sama nejakou obchzkou abych nemusela na kopec pac dolu by + tech 300m bylo peklo. mam to jeste tak hodku cestickou ve svahu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 09:25
- Nahlásit
nedočítám - jen hlásím návrat... Ještě tu máme do pátku Trpajzlíky (a už jsou hadi mrňaví akční od rána, alespoň ten pes dospává )- Pepa je v práci a tak jen prolítám...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 13:14
- Nahlásit
Besinka má dneska dvanáctý narozeniny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 16:27
- Nahlásit
kachna gratuluju
peru a peru a peru... slůňo suší a tak i žehlím a žehlím... Nenávidím holčičí šatičky...(ale nechat špínu slaněvlhkou - mořskou na dítek maminu - dojede v pátek, ale ještě zůstanou - nechci...) Prostě je vrátím čisté a vyžehlené Night stále relaxuje- vstává jen na jídlo a pak občas na dětské pobíhání.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 17:16
- Nahlásit
cernej caj
Tak at koleno vydrzi az do konce!
kachna_
Vse nejlepsi Besince! Nadhernej vek - jak je na tom, spokojena babca, zadny problemy?
Xerxová
Vitam zpatky, jak bylo?
Ty vybalujes a me o vikendu ceka opak. To bude zase chaos.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 18:22
- Nahlásit
Fifi
ak je na tom, spokojena babca, zadny problemy?
má bolavý nožičky, jinak dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 19:59
- Nahlásit
kachna_
gratuluju veteránce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 20:24
- Nahlásit
stručné hlášení - obrovský oplocený pozemek jen pro nás - v jedné části (oplocené tím nejjednodušším plůtkem) jsme měli stádečko ovcí. Kolem domu byl prastarý dubový háj (duby cesmínovité) - spousta stínu. Na pozemku byly ještěrky, gekončíci (nebo co) želvy (babičko, já vidím poprvé svobodnou želvu...), oprásklí zajíci (s děsně dlouhejma ušima), a spousta hmyzáků - kudlanky, cikády, sarančata, obří koníci, a taky třeba tesařík obrovský (za tmy dorazil na rulandské šedé - nekecám, přicucnul se do "ventilku" v třílitrové krabici a nasával ) Druhý den dorazil opět (je k nepřehlédnutí má to 6 cm tělo a asi 10 cm tykadla), ale červené minul...
Moře bylo neuvěřitelně čisté - ale bohužel plné života- hvězdice, houby, sumýši by až tak nevadili... ale výskyt asi tak 10 mořských ježků na metr čtverečný byl drobný problém... Kdo měl šnorchl a nebo masku - proplouval z bezpečné mělčiny u "našeho vstupu" širokou soutěskou tvarovaných skal bez potíží. Fakt to bylo překrásné. Pro ty, co koukali nad hladinou to bylo náročnější - ale dalo se. Jen Najt měl smůlu - mohl jen u břehu v bezpečné vodě (takový našláplý ježek by byl průšvih obří) - ale nevadilo mu to - užíval svobodného života na obří zahradě, dohlížel na krmení oveček (slupky z melouna jsopu prý pro ně v pohodě a ovce byly nadšené)... mohl po břícho do vody a hřbet se mu políval kyblíkem...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 21:07
- Nahlásit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 21:19 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
ještě doplním - ten osmiletý naplaval kilometry... a ta sedmnáctikilová potvůrka, co jí teprve za měsíc bude šest musela mít do ploutví moje "tlusté" ponožky - aby z ploutví nevypadla - ale zvládla je ovládat během pár dnů dokonale. Takže máme z obou vnoučat šikovné ploutvonožce.
Podmořský svět tak krásný jsem ještě neviděla - prostě skalní město pod vodou.
Neplavací děti (dvě dítka neteře) jsme občas nakládali (s plovacími pásky) do nafukovacího člunu a jezdili na dvě různé pláže - 300 a 500 metrů vzdálených od našeho vstupu do moře - tam to bylo pro výcvik plavání lepší a bezježaté (a skoro bez lidí - výjimečně jedna loďka, neb silnice byla daleko). Já nejezdila - nechtěla jsem Nighta nechávat samotného a tři dospěláci to zvládali...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 21:43
- Nahlásit
Xerxová
aaach, nadhera! Tak bezva, ze zadnej jezek v noze/tlapce a uzili jste si to, ocividne skvele. Jak Najtik, papal?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 22:00
- Nahlásit
Fifi jo - zdá se, že už stravu na cesty umím... Plná chladící taška hlubocezamražených porcovaných kuřat byla přetransportována na místní mražák... ráno měl maso bez přílohy, večer nastavené granulema. Sem tam broskev, meloun... a pásl se na místní trávě. Zažívání bez jediného problému - a dokonce snídal od prvního dne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2018 22:09
- Nahlásit
Xerxová
to je moje želva!
krásný teda, tak super že jste i ty ježky zvládli bez nehody, takový medůzy by byly asi horší
|