| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 11:48
- Nahlásit
myslim, ze sem nikdy k nicemu zehliclu nepotrebovala takze ne nenaoadlo ji kupivat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 12:25
- Nahlásit
me ty nevyzehleny veci pripadaj hnusne tvrdy a minimalne rucniky bych si prezehlit musela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 12:32
- Nahlásit
maya
tezko rict,nemam s cim porovnat... jako zehlicku si koupit muzu, na lince v kuchyni metr mista mam na zehleni, to by mohlo stacit ne?
pripadne na posteli, ale to by asi nebylo pohodlny, 40cm nad zemi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 12:43
- Nahlásit
cernejcaj
ono to zehleni by asi byl dost vopruz i na ty lince, tak mozna dobry na ty rucniky, ale pokud zehlis trika a tak, tak to chce prkno, aby se to dalo navliknout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 12:54
- Nahlásit
Ja doted nijdy zehlit nepotrebovala, pokyd bych koupila zehlicku, jen kvuli tomu problemu s prepranim po bulharsku a dosuseni a k tomu fakt nebudu kupivat prkno, to by se i ba ten stul asi veslo. PS proc se to ma navlikat? to nezehlis normalne polozeny nahore na prkne? jako cely?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 13:57
- Nahlásit
cernejcaj
zehlim nahore na prkne navliknuty triko na tu zuzenou cast prkna, protoze na nem nechci mit na bokach puky
a je to i rychlejsi ho jen navleceny otacet nez ho cely otacet a prekladat nahore na prkne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 14:13
- Nahlásit
aha zajimavy. Maminka zehlila kdyz jednou za 100 let zehlila na skrince
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 15:45
- Nahlásit
pudu si po tancovani kpupit cernou mast asi kdo je debil, zahojenou reznou ranu u kotniku - zatazenou - si nezalepil a prvni den vandru se mu rozedrela potem a birdelem? je to lehce natekly a citlivy na dotek, nastesti ne bolestivy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 15:48
- Nahlásit
a mam uz 6dni od hovada na stehne kolo o prumeru 8cm, su zvedava, kdy to zmizi... sem si toho vsimla ted na tancovani ve zrcadle je to velky jak pest a to me hovad ovad bodl e ctvrtek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 15:52
- Nahlásit
cernejcaj
ze by borelka?
ja tu cernou mast ani nakonec nekupovala, jsem si na prst nasypala atb prasek co dostala mama na koznim pri vypalovani bradavic a ono se to zda se zahojilo, alespon teda to splasklo, tak uvidim jestli i nehet mi poroste rovne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 16:00
- Nahlásit
z hovada? navic neni cervenej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 17:31
- Nahlásit
http://z-p3-scontent-iad3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/ cp0/e15/q65/s552x414/36975148_939869309517410_5936 536708865589248_n.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoiYiJ9&o h=457037300b444d63f97f9b0977dfcbfd&oe=5BEC368F
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 17:50
- Nahlásit
volala sem.k dr, na zaznamniku hodiny, dneska do 18. dobehnu tam a na dvrich dovolena a zamceno. voe nemuze tu dovolwnou pridat na zaznamnik?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:07
- Nahlásit
tak tu nezlobte Nevím, jestli tam vůbec bude signál ... a jestli se vůbec budu snažit nakouknout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:11
- Nahlásit
Xerxová
Zrovna jsem na vas myslela, jestli jste uz vyjeli. Tak stastnou cestu a uzijte si to!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:18
- Nahlásit
Xerxova
stastnou cestu!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:28
- Nahlásit
Huf, bolej me zada, vorvala sem dve a pul prepravky merunek, odhadem to mohlo bejt k 40? ci vic kg. Rozdala jsem to vsechno. Nemuzu je uz ani videt, vcera sem zavarovala dalsi barbecue slichtu ze tri kil - uz se mi o nich i zda. A zdat asi bude, bo na strome je odhadem tak jeste jednou tolik.
Ted tu sla kolem bourka, zaprselo jen mirne.
A volala mi Enyky Denyky - to fakt nevymyslite, co nakonec Bukvicce je!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:40
- Nahlásit
Fifi
sikovnaaaaa trhacka ale.trochu me desi ty pocty
to teda nevim, co bukvicce je ale po te co takhle pises to ta hnus nemoc snad nebude od more
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:47
- Nahlásit
Jsem to odpinkla nak driv, nez jsem to dopsala.
to ta hnus nemoc snad nebude od more
Ne. Histologie varlat ukazala, ze v jejich obalech ma Bukvicka drevo a trisky?! Takze vse bylo od toho, ze zvejkal klacky, nejakej kus mu propich strevo a proslo to do dutiny brisni a dal. Takze ma zanet pobrisnice a bricha, bude se zitra operovat, brisko a strevo revidovat - drzte mu moc a moc palce!!! Info pisu samoze se svolenim Enyky. Vsechny ty projevy byly reakci na cizi teleso v tele. Neskutecny, sileny, jeste, ze mu fikli kulky, jinak by se na to neprislo, neb na sonu nebylo nic videt. A vsechna cest ty veterinarce! Huuuf, budu na ne zitra moc myslet.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:50
- Nahlásit
Fifi
huuuuf tak zitra budu bukvicce moc drzet palce!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:07
- Nahlásit
ale.trochu me desi ty pocty
Me taky, zejmena, kdyz me bude cekat dalsi skubaci kolo. Jo a Ruzena je straslivy prase, kdybych na ni furt nehulakala, asi by pukla. Kradarila spadany merune, to neslo uhlidat a vypadala pak jak velryba, az sem mela strach, aby nemela torzi. Ted se vykadila (hromada jak od slona) a je neskutecne rozjuchana, dle myho se snad priozrala z tech prezralych padavek nebo je naspeedovana z premiry cukru.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:12
- Nahlásit
fifi
mozna oboji, timicek ujizdel na padanych svestkach no aspon te prace slechti ja silham hlady, doma o 2h pozdeji nez bylo v planu, vystresovana ze budu mit zanet mozkovych blan, protoze za dr muzu az v srpnu a k tomu od nedele teploty
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:19
- Nahlásit
cernej caj
vystresovana ze budu mit zanet mozkovych blan, protoze za dr muzu az v srpnu a k tomu od nedele teploty
Kvuli tomu bzodanci? A teploty jakoze venkovni, nebo ty mas horecky? Znamou takhle taky neco piglo, mela hodne podobnej flekanec a jeji doktor dovolenou - jela normal na pohotovost, kde ji dali atb a pak si dosla pro dalsi uz k obvodakovi. Ta tvoje nema nakej zastup, kam by sis jeste sjela? Ale teda na druhou stranu, jet na dovolenou s atb taky nic moc, kdyz bys nemela bejt pak na slunicku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:35
- Nahlásit
Fifi
ja sem propotila od nedele obe noci pyzamo a nevim z ceho to je, pac je to takova teplota neteplota, kterou mivam kolem menstruace, ale tu sem tuhle mela a rozhodne nemam dalsi priznaky PMS takze sem si rikala hm, divny, z ceho to asi je... a s tim flekem teda se to dohromady tak nejak pekne seslo
No ma zastup, ale az ve ctvrtek tam je a v patek uz odjizdim, takze uvidime...
No uvidime, v tech horach ma byt cca 8 stupnu, takze lepsi na horach s ATB zbytecne nez bez ATB s borelkou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:38
- Nahlásit
cernej caj
No uvidime, v tech horach ma byt cca 8 stupnu, takze lepsi na horach s ATB zbytecne nez bez ATB s borelkou
No tak to rozhodne! Si tam ve ct k zastupu sklusni a je to. Kor, jestli bude na horach takhle prijemne a ne tropy slunecny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:41
- Nahlásit
Fifi
no nejak to dopadne, ono se rika, ze i na borelku kdyby to byla je potreba nasadit atb do 4 tydnu nejpozdejc myslim, tak mam tyden rezervu
uz sem psala denyky sms, super, zes tlumocila, aspon to vime
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:49
- Nahlásit
cernej caj
Hlavne drzet palce a packy, at vse probehne v poradku. Zaslouzi si to vsichni. Unikat jeden, bukvickovatej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:51
- Nahlásit
Fifi
jj, urcite se moc ulevi bukvicce i denyky, s tema starostma co ted mela je moc dobre, ze se ji podarilo sehnat doktorku na spravnym miste
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:52
- Nahlásit
Fifi
ty jo to je síla s Bukvičkou, to by mě nenapadlo ani ve snu
cernej caj
no boreliezový fleky vypadaj přesně takhle, měla jsem taky takovej a viděla spoustu fotek
si pro ty atb fakt radši skoč, já měla nějaký na 9 dní, už se prej nemusej dávat na měsíc jako dřív
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:57
- Nahlásit
Maya
jo uvidime, zitra nebo ve ct. Jestli se na to bere krev, musim byt na lacno?
|