Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 11:48
- Nahlásit

myslim, ze sem nikdy k nicemu zehliclu nepotrebovala takze ne nenaoadlo ji kupivat

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 12:25
- Nahlásit

me ty nevyzehleny veci pripadaj hnusne tvrdy a minimalne rucniky bych si prezehlit musela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 12:32
- Nahlásit

maya
tezko rict,nemam s cim porovnat... jako zehlicku si koupit muzu, na lince v kuchyni metr mista mam na zehleni, to by mohlo stacit ne?

pripadne na posteli, ale to by asi nebylo pohodlny, 40cm nad zemi

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 12:43
- Nahlásit

cernejcaj
ono to zehleni by asi byl dost vopruz i na ty lince, tak mozna dobry na ty rucniky, ale pokud zehlis trika a tak, tak to chce prkno, aby se to dalo navliknout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 12:54
- Nahlásit

Ja doted nijdy zehlit nepotrebovala, pokyd bych koupila zehlicku, jen kvuli tomu problemu s prepranim po bulharsku a dosuseni a k tomu fakt nebudu kupivat prkno, to by se i ba ten stul asi veslo. PS proc se to ma navlikat? to nezehlis normalne polozeny nahore na prkne? jako cely?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 13:57
- Nahlásit

cernejcaj
zehlim nahore na prkne navliknuty triko na tu zuzenou cast prkna, protoze na nem nechci mit na bokach puky
a je to i rychlejsi ho jen navleceny otacet nez ho cely otacet a prekladat nahore na prkne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 14:13
- Nahlásit

aha zajimavy. Maminka zehlila kdyz jednou za 100 let zehlila na skrince

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 15:45
- Nahlásit

pudu si po tancovani kpupit cernou mast asi kdo je debil, zahojenou reznou ranu u kotniku - zatazenou - si nezalepil a prvni den vandru se mu rozedrela potem a birdelem? je to lehce natekly a citlivy na dotek, nastesti ne bolestivy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 15:48
- Nahlásit

a mam uz 6dni od hovada na stehne kolo o prumeru 8cm, su zvedava, kdy to zmizi... sem si toho vsimla ted na tancovani ve zrcadle je to velky jak pest a to me hovad ovad bodl e ctvrtek

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 15:52
- Nahlásit

cernejcaj
ze by borelka?
ja tu cernou mast ani nakonec nekupovala, jsem si na prst nasypala atb prasek co dostala mama na koznim pri vypalovani bradavic a ono se to zda se zahojilo, alespon teda to splasklo, tak uvidim jestli i nehet mi poroste rovne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 16:00
- Nahlásit

z hovada? navic neni cervenej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 17:31
- Nahlásit

http://z-p3-scontent-iad3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/ cp0/e15/q65/s552x414/36975148_939869309517410_5936 536708865589248_n.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoiYiJ9&o h=457037300b444d63f97f9b0977dfcbfd&oe=5BEC368F

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 17:50
- Nahlásit

volala sem.k dr, na zaznamniku hodiny, dneska do 18. dobehnu tam a na dvrich dovolena a zamceno. voe nemuze tu dovolwnou pridat na zaznamnik?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:07
- Nahlásit

tak tu nezlobte Nevím, jestli tam vůbec bude signál ... a jestli se vůbec budu snažit nakouknout

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:11
- Nahlásit

Xerxová
Zrovna jsem na vas myslela, jestli jste uz vyjeli. Tak stastnou cestu a uzijte si to!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:18
- Nahlásit

Xerxova
stastnou cestu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:28
- Nahlásit

Huf, bolej me zada, vorvala sem dve a pul prepravky merunek, odhadem to mohlo bejt k 40? ci vic kg. Rozdala jsem to vsechno. Nemuzu je uz ani videt, vcera sem zavarovala dalsi barbecue slichtu ze tri kil - uz se mi o nich i zda. A zdat asi bude, bo na strome je odhadem tak jeste jednou tolik.
Ted tu sla kolem bourka, zaprselo jen mirne.

A volala mi Enyky Denyky - to fakt nevymyslite, co nakonec Bukvicce je!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:40
- Nahlásit

Fifi
sikovnaaaaa trhacka ale.trochu me desi ty pocty

to teda nevim, co bukvicce je ale po te co takhle pises to ta hnus nemoc snad nebude od more

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:47
- Nahlásit

Jsem to odpinkla nak driv, nez jsem to dopsala.
to ta hnus nemoc snad nebude od more
Ne. Histologie varlat ukazala, ze v jejich obalech ma Bukvicka drevo a trisky?! Takze vse bylo od toho, ze zvejkal klacky, nejakej kus mu propich strevo a proslo to do dutiny brisni a dal. Takze ma zanet pobrisnice a bricha, bude se zitra operovat, brisko a strevo revidovat - drzte mu moc a moc palce!!! Info pisu samoze se svolenim Enyky. Vsechny ty projevy byly reakci na cizi teleso v tele. Neskutecny, sileny, jeste, ze mu fikli kulky, jinak by se na to neprislo, neb na sonu nebylo nic videt. A vsechna cest ty veterinarce! Huuuf, budu na ne zitra moc myslet.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 18:50
- Nahlásit

Fifi
huuuuf tak zitra budu bukvicce moc drzet palce!

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:07
- Nahlásit

ale.trochu me desi ty pocty
Me taky, zejmena, kdyz me bude cekat dalsi skubaci kolo. Jo a Ruzena je straslivy prase, kdybych na ni furt nehulakala, asi by pukla. Kradarila spadany merune, to neslo uhlidat a vypadala pak jak velryba, az sem mela strach, aby nemela torzi. Ted se vykadila (hromada jak od slona) a je neskutecne rozjuchana, dle myho se snad priozrala z tech prezralych padavek nebo je naspeedovana z premiry cukru.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:12
- Nahlásit

fifi
mozna oboji, timicek ujizdel na padanych svestkach no aspon te prace slechti ja silham hlady, doma o 2h pozdeji nez bylo v planu, vystresovana ze budu mit zanet mozkovych blan, protoze za dr muzu az v srpnu a k tomu od nedele teploty

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:19
- Nahlásit

cernej caj
vystresovana ze budu mit zanet mozkovych blan, protoze za dr muzu az v srpnu a k tomu od nedele teploty
Kvuli tomu bzodanci? A teploty jakoze venkovni, nebo ty mas horecky? Znamou takhle taky neco piglo, mela hodne podobnej flekanec a jeji doktor dovolenou - jela normal na pohotovost, kde ji dali atb a pak si dosla pro dalsi uz k obvodakovi. Ta tvoje nema nakej zastup, kam by sis jeste sjela? Ale teda na druhou stranu, jet na dovolenou s atb taky nic moc, kdyz bys nemela bejt pak na slunicku...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:35
- Nahlásit

Fifi
ja sem propotila od nedele obe noci pyzamo a nevim z ceho to je, pac je to takova teplota neteplota, kterou mivam kolem menstruace, ale tu sem tuhle mela a rozhodne nemam dalsi priznaky PMS takze sem si rikala hm, divny, z ceho to asi je... a s tim flekem teda se to dohromady tak nejak pekne seslo

No ma zastup, ale az ve ctvrtek tam je a v patek uz odjizdim, takze uvidime...

No uvidime, v tech horach ma byt cca 8 stupnu, takze lepsi na horach s ATB zbytecne nez bez ATB s borelkou

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:38
- Nahlásit

cernej caj
No uvidime, v tech horach ma byt cca 8 stupnu, takze lepsi na horach s ATB zbytecne nez bez ATB s borelkou
No tak to rozhodne! Si tam ve ct k zastupu sklusni a je to. Kor, jestli bude na horach takhle prijemne a ne tropy slunecny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:41
- Nahlásit

Fifi
no nejak to dopadne, ono se rika, ze i na borelku kdyby to byla je potreba nasadit atb do 4 tydnu nejpozdejc myslim, tak mam tyden rezervu

uz sem psala denyky sms, super, zes tlumocila, aspon to vime

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:49
- Nahlásit

cernej caj
Hlavne drzet palce a packy, at vse probehne v poradku. Zaslouzi si to vsichni. Unikat jeden, bukvickovatej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:51
- Nahlásit

Fifi
jj, urcite se moc ulevi bukvicce i denyky, s tema starostma co ted mela je moc dobre, ze se ji podarilo sehnat doktorku na spravnym miste

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:52
- Nahlásit

Fifi
ty jo to je síla s Bukvičkou, to by mě nenapadlo ani ve snu
cernej caj
no boreliezový fleky vypadaj přesně takhle, měla jsem taky takovej a viděla spoustu fotek
si pro ty atb fakt radši skoč, já měla nějaký na 9 dní, už se prej nemusej dávat na měsíc jako dřív

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2018 19:57
- Nahlásit

Maya
jo uvidime, zitra nebo ve ct. Jestli se na to bere krev, musim byt na lacno?

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání