| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 19:24
- Nahlásit
Fifi
tak snad brzo da vedet, jaky to u ty vetky bylo a snad teda konecne obrat k lepsimu s bukiskem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 19:30
- Nahlásit
Ja s ni mluvila, kdyz se vraceli dneska - sak ona vam to napise nejspis sama vsechno. Ale dle myho, kdyby u nich byli vetove co k cemu, nemusel se Bukis tri mesice trapit, protoze presne jedna z tech veci, na kterou jsem ji upozornovala, to byla, nebo aspon jeden dil ze skladacky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 20:02
- Nahlásit
Fifi
tak ono to je těžký, rozhodnout se, že s nemocným psem budeš jezdit někam hodinu dvě, což není žádná sranda, taky jsem to zažila, kdyby šlo o jednou, ale obvykle to je na dlouho, taky organizačně žádná sranda, já jí jako chápu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 20:02
- Nahlásit
Fifi
tak hlavne, ze se to nekam pohlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 20:03
- Nahlásit
cernej caj
kachna
bude končit to avg, chtěj teď za to 1500 Kč, bude to zase chtít?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 20:14
- Nahlásit
Maya
rozhodnout se, že s nemocným psem budeš jezdit někam hodinu dvě, což není žádná sranda, taky jsem to zažila
Ja si to zazila s Dorotkou, to jsme jeli az do Brna, dvakrat.
taky organizačně žádná sranda, já jí jako chápu
Ale vzdyt ja nenapsala nic, ze bych nejak odsuzovala Enyky, ze hned nejela nekam do dalky! (btw, jsem to s ni po tlf rozebirala celou dobu, dost casto jsme spolu mluvily..) Me s.rou ty vetove tam u nich, ktery nejsou schopny udelat blby sono, dokonce ani, kdyz si o nej rekla?! Pes si mohl usetrit trapeni a panicka taky... No nic, podstatny, ze nekdo ochotnej se nasel a bude lip, dozajista.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 20:36
- Nahlásit
Maya
to je na rok nebo na 2? ale tak asi klido zas jo
Fifi
taky sem to pochopila spis tak, ze ty vetove proste poradne vetove nejsou, neco na sonu se teda naslo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 21:08
- Nahlásit
cernej caj
Nasli - problem s prostatou, takze ihned kastrace. Zanet analek - cisteni. A este xy odberu z kuze na kultivaci, vsechno se pry poslalo na rozbor, tak este drzet palce, aby tohle dobre dopadlo. Pacos pry byl uz curat, kadit a spapal trosku konzervy, takze tolik hlasani se svolenim Enyky, zbytek vypise ona sama.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 21:14
- Nahlásit
Fifi ufff - tak snad bude Bukvičce líp. Je to děs - sono se dneska dělá běžně - a poznat se dá hodně (i když taky ne všechno).
Tak hlavně rychlé hojení a žádné komplikace. Užili si oba dva mocmoc trápení
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 21:32
- Nahlásit
Xerxová
Je to děs - sono se dneska dělá běžně - a poznat se dá hodně (i když taky ne všechno).
No asi tak nejak, a ne, ze vet strci psovi prst do zadku a prohlasi, ze pes nema s prostatou nic? WTF, takovej pristup, grrrrr. Ale huf, je to za nima a od ted uz jen dobry veci a zlepsovani musi nasledovat, jak rikas, uzili si trapeni azaz.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 23:11
- Nahlásit
Fifi
jakože ty kožní problémy měl od prostaty? nebo to se bude zjišťovat tou kultivací?
no u nás jsou třeba vetové, co ani sono nemají, ono prostě na maloměstě zas až tak vybavený nebejvaj
cernej caj
na rok, loni to bylo tuším 1200
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2018 23:19
- Nahlásit
Maya
jakože ty kožní problémy měl od prostaty
Klidne muze byt, ze kdyz se zblazni hormony, muzou byt projevy az takovy (kor kdyz se to ctvrt roku neresi, krom antb danych na neco jinyho) + ty analky k tomu. V kuzi uz muze mit naky hnusokoky ci plisne, takze kultivace na vse mozny a kulky na histologii.
no u nás jsou třeba vetové, co ani sono nemají, ono prostě na maloměstě zas až tak vybavený nebejva
U nich meli, a ani na vyzadani neprovedli - takze asi tak nejak...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 06:28
- Nahlásit
zimááááá - před svítáním tři stupně, teď osm. Jdu jako jedna z mála do práce, mám tam ještě nějaké drobné resty. Ale od čtvrtka pak jdu až třiadvacátého...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 07:00
- Nahlásit
Fifi
diky, ja cekam jak napnuta guma, denyky doma net nema, tak snad dneska uz napise, tak doufam, ze uz bude lip, takovej vet co neco ma a ouzit nechce je fakt k prdu...
Xerxova
uzij si dovcu.
Muz ma celozavodku stejne jako ja, akorat ji mivali jinak tak sem nevedela a dneska mi to rekl, samo mam program uplne bez nej a aspon jeden den sme mohli byt spolu tak su zvedava, jak se to vyvrbi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 07:13
- Nahlásit
já jsem zatím ve škole sama , parkoviště zejí prázdnotou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 07:31
- Nahlásit
xerxova
tak to bude pohodicka v praci. me ujel bus, pac prazdniny - takze jezdi prazdnej tak jel oc3min driv a ujelmi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 08:23
- Nahlásit
tady taky nikde nikdo
nam uz konecne odedneska prejmenovali firmu, tak hned za pichackama skoro nejvyssi sef dava darecek batuzkovej pytlik se sednvicem a birelem, prej svacinka, jsem mela sto chuti rict jestli to je jako batuzek na cestu na rozloucenou
skoro nejvyssi sef uz je vyhozenej a koncem mesice konci
jsem zvedava kolikrat se prereknu do tlf
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 09:39
- Nahlásit
Maya
tak batuzek super ne?
tak snad mockrat ne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 10:07
- Nahlásit
já si tu spokojeně vrčím - neb mi "krabička" každých 20 minut měří tlak... Začal mi nějak lítat... tak se zítra uvidí...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 10:16
- Nahlásit
Xerxova
mas holtra i s merenim tlaku? to je prej naprt v noci
cernejcaj
tak on to neni primo batuzek, je to takovej ten pytlik se snurkama provlecenyma az dolu, ze se to da nosit jako batoh
sendvic sezeru, birel dam mame, tak furt ty radlery pije, me to nechutna a pytlik dam neteri, u nas se nic neztrati
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 11:33
- Nahlásit
Maya jojo - tlak to měří do deseti večer po 20 minutách a v noci každou hodinu. Už teď se těším, až mi to ráno sundaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 12:25
- Nahlásit
ja ho mela jen 2x ale v noci mi to nikdy nejak nevadilo. Tak snad to budes mit OK
Maya
nojo beze zbytku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 12:45
- Nahlásit
cernejcaj
tak on kazdy holtr tlak nemeri, ale vetsinu lidi to nafukovani v noci budi, coz kazdou hodku neni asi nic moc
a to znam lidi, co to meli tejden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 13:21
- Nahlásit
Maya
tak tejden je asi opruz... aha ja myslela ze holtr je dycky na tlak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 13:52
- Nahlásit
nee- některý měří EKG
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 15:26
- Nahlásit
jj, nektery meri jen tema prisavkama, to mela mama na arytmii
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 16:03
- Nahlásit
ta nastesyi nemam tolik zkusenosti. dneska.v praci docela fofr, navic sem.si naddelala hodinu, v patek odjizdim po obede tak mam pul den volno, ale nestihlq bych domu/na odjezd a musela se vsim uz do prace, kdyz naddelam hodku, mozna jeste hodku a pul, tak bych se stihla doma i otocit...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 17:20
- Nahlásit
Maya
zeptám se mamči, jestli chce avg, já mám jako hlavní Linux a tam to nepotřebuju.
cernej caj
v pátek je svátek, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 17:47
- Nahlásit
kachna_
pristi patek...
nesnasim unicredit, mam tam asi 5 let sporak, mela zajimavy %, uz samozrejme nema, no ale tak... v unoru sem posilala na ucet penize, pohoda... dneska du, hele novy bankovnictvi, hm, pokusila sem se poslat si stejnou castku - na 4x s tim, ze sem pokazde dala pulku predchozi castky a jako wtf? podarilo se mi poslat 5 000 ? jako vazne? na zmenu limitu maji do zitrejsiho vecera... a prej ze sporka je na tom spatne... a perlicka? limit mi zmenili nevim na co, protoze ho nemam sanci zjistit jen "prekrocil jste limit" ale nedoklikas se...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 18:04
- Nahlásit
unicredit, mam tam asi 5 let sporak,
sporák u unicreditu mi dal celkem zabrat
snažím se dešifrovat Martinovu zprávu z alergologie, páč jsem pochopila větu: "pan doktor je dobrej alergolog, ale musíte se na všecko zeptat" (hmm, ale na co se mám ptát, to už mi nikdo neřekl).
To by byla radost, kdyby české lékaře někdo poučil, že informovat pacienty je poměrně zásadní podmínkou úspěchu
na zmenu limitu maji do zitrejsiho vecera...
vzhledem k neúctě k novému e-bankingu ti to stejně nezměněj
|