| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 18:17
- Nahlásit
kachna Prostě musíš být skvělý alergolog amatér - abys mohla diskutovat na úrovni a pokládat přesné doplňující dotazy... Achjo - opravdu dobrých doktorů - nejen odborně, ale i lidsky... je nedostatek. Šílená administrativa tomu nepřidá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 18:37
- Nahlásit
kachna
to je tak asi se vsim u tech doktoru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2018 22:34
- Nahlásit
kachna_
tak dej vědět jak s tím avg
alergolog amatér jsem já čemu tam nerozumíš?
cernej caj
se obávám, že ten banking spořky teď bude podobnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 06:58
- Nahlásit
Maya
jo avg klido, ale asi az po vyplate jak se vratim z bulharska, jestli neva
toho george si uz muzes vyzkouset ted, jako vse v nem trva 3x dyl ale aspon to JDE delat...
v unicredit stale nemuzu poslat castku, problem je v tom ze to potrebuju poslat do pristiho tydne a pokud me to IB nepusti tak budu mit pruder...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 08:14
- Nahlásit
cernejcaj
kdyz nepujde kachna do avg, bylo by to na kazdeho 500 Kc, tak jak chces, staci samo pozdejc
no kdyby ti to neslo pres ten banking, tak pak uz jedine poslat slozenkou na ucet a nebo primo v bance v pokladne, ale oboje je uz dost vopruz a za poplatek
george zkouset radsi nebudu, bych se rozcilila dopredu, uplne bude stacit, az mi vypnou tu starou verzi sami
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 08:26
- Nahlásit
Maya
500 je OK i jdyby kachna nechtela.
jj, nejhur na pobocku a pak zrusit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 08:50
- Nahlásit
sem mela nejak zafixovano ze Loki ma ockovani 18. a ze tam s nim pojedu o velky dovoleny 16., ale ma to 15. toz budu muset uz zejtra, budu muset brzo vstavaaat, vet je tam je do 10 a pak az od dvou, zas odpolko se mi nechce stravit hodinu nebo vic nekde ve meste
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 08:52
- Nahlásit
cernejcaj
hele ja byla v soku, kdyz jsme vyrizovaly tatuv ucet u KB, ze tam kdyz neco chces, tak se musis predem objednat, normalne kdyz jsme tam prisli, tak na vyhodili s tim, ze nejsme objednany, tam bych fakt chtela mit ucet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 09:02
- Nahlásit
prave zkoumam jeslti je spravne I am out of office a nebo I am out of the office, jsem zjistila, ze lidi to maji oboje, ale google se tvari ze bez clenu, tak jsem si ho smazala a doufam ze to neni blbe, i kdyz ono je to asi jedno
jeste me napadlo kdyz pak je datum, jestli pred nim nema bejt nejaka predlozka in nebo on nebo at, ale nikdo ji tam nepise
ono ve finale i to datum ve formatu 4.7.je anlicky/americky asi blbe, ale vzhledem k tomu, ze me to ctou evropani, tak to tak pisu
boze takova blbost a jak je to komplikovany
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 09:59
- Nahlásit
outlook anglickej rika out of office pri reply autoodpoved tak nevim...
a nemuzes jet proste 16 aby ti vet napsal 15? tam nejakej prekryv bejt urco musi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 10:29
- Nahlásit
cernejcaj
tak asi by to slo, ale zas tak stopro nevim, jestli by mi to udelal, nikdy jsem to nechtela, jsem zas az tak par dni neresila bo v ockovaku to bylo jedno, stejne s tim nikam nemuzes, ale kdyz Loki ma pas a co kdyby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 11:17
- Nahlásit
co zavolat? my to delame bezne na DT kdy vetsinou ockovani vychazi brezen duben a v pravidlech DT je ze ockovani nesmi byt min nez tyden myslim nebo 14 dni...- jako chapu z hlediska ockovani + zatez, ale kdyz mam preockovani tak, ze by me nepustili na DT tak vet mi klido napise o tyden starsi datum, dle me to je akorat buzerace, kdyz mas to predchozi ockovani tak by melo byt uplne jedno, kdy preockovavas prece... nehlede na to, ze ty latky tezko 15. ve 24:00 zmizej z tela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 11:30
- Nahlásit
cernejcaj
ale tak uz to nebudu komplikovat a tam zejtra zajedu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 12:21
- Nahlásit
Maya
ale zeptat ze pak muzes...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 13:31
- Nahlásit
Maya
nevím, jestli +++ (myslím, že ta hodnota u roztočů byla 28?) jsou hodně nebo málo a u epitelů zvířat + a hodnota 2
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 14:06
- Nahlásit
kachna
jestli ti pomuze tohle
jako me vzdycky rikali pres 100 blby, ale ze to je pro maly deti jiny jsem nevedela
https://www.proalergiky.cz/alergie/clanek/laborato rni-hodnoty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 14:07
- Nahlásit
kachna
jinak podle me roztoce hodne, proto +++, zvirata malinko, proto + , proste mira zvyseny plus ty presny hodnoty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 14:12
- Nahlásit
kachna
jinak podle mejch zkusenosti a mejch x znamejch nema moc smysl sledovat ty hodnoty, ale spis projevy na ty alergeny, protoze kazdy ma ty projevy a jejich silu jiny a vicemeno to s hodnotou z testu nekoreluje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 14:57
- Nahlásit
ja treba jako astmatik nemam alergickou reakci ale presto mi nektery veci vadej krz to astma ackoli vlastne alergik nejsu tak mam nekdy projevy dusnosti horsi nez alergici u alergenu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 19:44
- Nahlásit
Xerxová
Už teď se těším, až mi to ráno sundaj
Jak se spalo, se bzucakem? Vsechno v poradku, doufam.
Maya
tam zejtra zajedu
Taky jedu zitra s Pipinem, sice to bude mit par dni v predstihu, ale at se to "rozlezi" pred dovolenou.
A on me bavi, doted spadany merunky nezral, protoze bleee, kyselyy! Ovsem dneska! - spadla jedna uplne shora, stavnata a prezrala - to byl najednou cuchometr a nedam, Ruzeno, mojee!
Sber bude slozitej, se bojim o strom i jen zebrik oprit, aby zase neco neruplo a tycovym sberakem nahoru nedosahnu - no nak to budu muset vymyslet...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 19:55
- Nahlásit
Fifi náhodou jse docela i spala - tedy od měření k měření - nechápu, jak to někdo může zaspat Jen jsem si lehla do vedlejší ložnice (zneužívám ji občas mládežníkům - pokud Pepa chrápe nebo je nastydlý), abych nerušila kluky - a ve tři ráno dorazil Night si stěžovat, že je mu zimičkáááá a páník spí a chudáčka pejska nepřikryl Tak jsem ho zahnala zpátky, přikryla celého že ani chlup nekoukal... a vrátila se vrčet do vyhnanství
Závěr - přihodil se mi další prášek a uvidí se...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 20:06
- Nahlásit
Xerxová
prášek na tlak? to má kdekdo
já mám zatím výhodu, že jsem v mládí měla dost nízkej, i když pravda to omdlívá s tím spojený nebylo nic moc a teď jak mi stoupá, tak jsem momentálně na nějakých normálních hodnotách
Fifi
meruňky by taky Lokinovi určitě chutnaly, ale ty nemáme
tak snad to nějak vymyslíš, leda snad štafle?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 20:07
- Nahlásit
Xerxová
Tak at prasek vse srovna.
ak jsem ho zahnala zpátky, přikryla celého že ani chlup nekoukal... a vrátila se vrčet do vyhnanství
Psi zivot!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 20:09
- Nahlásit
Maya
tak snad to nějak vymyslíš, leda snad štafle?
Jj, uz jsem schrastila stafle 2.40m a este ale bude treba takovej ten cesacek na tyci s pytlikem, jinak clovek nedosahne. Zejtra ci pozitri nekde koupim, kdyz ma bejt otevrino i pres svatky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 20:09
- Nahlásit
Maya já už jeden jím spoustu let... ale holt přibyl ještě nějaký trochu jiný... Uvidíme. Moc to neřeším - ale s ohledem na rodinnou anamnézu to nechat plavat nemůžu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 20:11
- Nahlásit
Fifi na štaflích opatrně... a bacha na psí spolupracovníky Xerxes byl zcela klidný pohodář - ale jak jsme byli na žebříku, tak se nás vždycky snažil dostat dolů na zem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 20:15
- Nahlásit
Xerxová
Nahoru nepoletim a dole me najdou, jak rikal deda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 20:35
- Nahlásit
Xerxova
tak hlavne, aby to pak bylo vse ok
fifi
taky me napadli stafle tak snad cesacek sezenes a sklidis...
sem chtela byt hodinku v cajce, skejsli sme 3, no taky sme se nevideli tak 8 let takze paradicka a muz pro me zajede do brna a ja se po dlouhych tydnech pokusim o brm brm domu kdyz mame konecne zpatky formanku z vyhnanstvi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 20:45
- Nahlásit
cernej caj
Kdo ji kam vyhnal? At ti to dobre brm, brma!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 21:41
- Nahlásit
Fifi
meli sme doma 2 mesice tranzita, takze vzala nohy do "zajeci"ch ale uz je ze zajeci zase doma, takze sem se projela, dokonce sem pekne zaparkovala i kdyz teda to mi moc nejde, odbocuju z hlavni silnice na plac pred domem takze me znervoznuje kdyby jel treba autobus a ja tam pulkou auta v silnici
tak dobry, nezapomela sem to zatim jeste
|