| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2018 22:27
- Nahlásit
cernej caj
prej se to nezapomíná, ale nevim no
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 06:29
- Nahlásit
Maya
jako jo, nezapomina ale spis ztracis tu jistotu a "sebevedomi" treba na krizovatce nebo se zaponenes hlidat znacky, protoze to porad nedelas automaticky ... ja chvili zacivela na rychlost a hned sem prehlidla znacku reseni krizovatky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 06:47
- Nahlásit
krásné ráno - a psisko nechce vstávat - válí se všema čtyřma hore... kope na všechny strany, vrtichvostí a připadá mu to jako báječná hra. Tak jsem na něj hodila deku a chvíli ho zlobila - když kouše a kope přes deku, tak se děsně "zlobí" a může se víc odvázat. Dobojováno - a ten zmetek si odložil hlavu na můj polštář... a že by se ještě dospinkal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 07:20
- Nahlásit
xerxova
jako ferinka hele
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 12:01 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
chtěla jsem vám sem dát fotku našeho fešáka, který včera oslavil 1.narozeniny :-O ale z Fb mi to nejde dát, tak máte smůlu a musíte si ho představit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 12:12
- Nahlásit
Janiii
máte smůlu a musíte si ho představit
fešák
gratuluju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 12:21
- Nahlásit
Janiii
gratuluju! fesakovi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 12:52
- Nahlásit
Janiii gratulace mladému muži Nějak to letí...
Jak dopadla akce šeltie ??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 14:51
- Nahlásit
Xerxová
Jak dopadla akce šeltie ??
tu si můžete představit taky nakonec slevili z fenky a švagrová přivezli 4měs. pejska, kterému nesestouplo varlátko, takže výstavy a chov neeee, a přitom je s PP - takže myslím dobrý kompromis
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 16:09
- Nahlásit
janiii
tak at dela stenatko hodne radosti
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 16:48
- Nahlásit
Janiii
Tak si teda jen predstavuju... A gratuluju Juniorovi k prvnim narozkam!
Xerxová
Me rano zmasakrovali oba cokle, Ruzenec mi prislapnul prso a Troldak mi udelal modraka na stehne.
A musim se pochvalit, jakej sem vymyslela krasnej sberacek na merunky, komplet asi za 80,- 3m bambusova tyc a v domacich potrebach nejlevnejsi cesacek! Dosahnu ze zeme hooodne vysoko!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 17:03
- Nahlásit
Fifi jsi šikula sklízeč...Modřiny nezávidím - já ráno přežila celá
Já mám celý týden "zvýšený dozor" u našich - takže cestou z lesa mě kluci každý den vysadí u rodičů... dneska jsem mamce umyla okna a vyprala záclony - teď jsem dorazila. A tady se zatím seká zahrada- tedy Pepa seká a čokl se válí uvnitř v chládku na koberci...
Janiii gratulace k šelmijákovi - dobré řešení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 17:08
- Nahlásit
Fifi
tak gratuliju k vynalezu
a teda prislaply prsy je casti dost auau no holt.psi laska nekdy lehce boli
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 17:25
- Nahlásit
Maya
odle mejch zkusenosti a mejch x znamejch nema moc smysl sledovat ty hodnoty, ale spis projevy na ty alergeny, protoze kazdy ma ty projevy a jejich silu jiny a vicemeno to s hodnotou z testu nekoreluje
jo, tohle asi je ta informace, co jsem hledala.
Hele, protiroztočový povlečení, má to cenu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 17:29
- Nahlásit
cernej caj
psi laska nekdy lehce boli
S Ruzencem porad a hodne!
Xerxová
čokl se válí uvnitř v chládku na koberci...
Taky se tu kolem povalujou jak sloni hnaty.
Na ocko jsem nakonec s Trolitkem nejela, necham to na pondeli - dneska je nechutne a v aute by se chudak asi uvaril, bo mesto je cely rozkopany. Kez by do ty doby nejak zaprselo, co jsem skubla par hornich merunek, tak sou castecne suseny?!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 17:32
- Nahlásit
cernej caj
psi laska nekdy lehce boli
lehce bolí nás, majitele špiců, mám obavu, že majitele bul psů a podobných hovádek, bolí poněkud více
Strávila jsem dnes hodinu a půl čekáním na odběr krve
Potřebuju se nějak naladit na Duškovu vlnu a nevytvářet si domněnku, že ten útržek, co jsem slyšela, kolegyně nadávala na mě (teda ne na mě, ale na mou vyjednané pracovní podmínky) a nejde mi to.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 17:40
- Nahlásit
kachna_
teda ne na mě, ale na mou vyjednané pracovní podmínky) a nejde mi to.
Tohle je tezky nejak deletovat. Ja bych na svoji povahu sla za kolegyni a zeptala bych se ji naprimo, esli ji stve tvoje smlouva nebo esli mluvila o nekom jinym...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 18:02
- Nahlásit
Fifi
Ja bych na svoji povahu sla za kolegyni a zeptala bych se ji naprimo, esli ji stve tvoje smlouva nebo esli mluvila o nekom jinym...
on to byl jen zalétlý útržek rozhovoru neurčený pro mé ucho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 18:07
- Nahlásit
kachna_
Jj, to jsem pochopila - ale i tak proste... No, kez bys to zvladnula a nevytvarela si domnenky, v tomhle jsem stejna.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 20:14
- Nahlásit
kachna_
Hele, protiroztočový povlečení, má to cenu?
no tyhlety různý antialergický věci u někoho fungujou a u někoho ne, být tebou, tak prostě vysleduju projevy alergie za běžného provozu, nejlépe psát si deníček a pak podniknu nějaké protialergické kroky, jako třeba to povlečení a vysleduju, jestli je to lepší, když jo, super a lepší používat, když ne, vykašlat se nato, pak jsou to jen vyhozený peníze
ono fakt to je hodně individuální a nikdo to neřekne, co mu pomůže a co ne
já třeba mám furt ucpanej nos a několik mejch známejch přísahalo na spreje s mořskou vodou, vyzkoušela jsem a u mě nic, spíš horší
a taky to dost koreluje s psychikou, ve stresu bývají ty projevy mnohem horší, tak s tím počítat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 20:15
- Nahlásit
Fifi
já už mám oočkováno, ale jeli jsme brzo ráno, tak takový vedro ještě nebylo, zpátky už to bylo horší, ale tak je to jen chvíle a jeli jsme s otevřenejma okýnkama, tak to Loki přežil bez úhony
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 20:38
- Nahlásit
Maya
Martin špatně spí (to by jako teoreticky mohlo souviset) a kdyyž je nastydlej, tak se to občas zvrhne v dušnost.
spreje s mořskou vodou,
jo, ty holky taaky nemusej, ale třeba vincentku používají dobrovolně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2018 21:24
- Nahlásit
tak su zvedava, co vam pomuze...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2018 08:59
- Nahlásit
tak su zvedava, co vam pomuze...
asi často luxovat (brrrr, už vím, co budou děti dělat ), koupit pratelný povlečení a často prát, páč protiroztočový povlečení je šílená pálka (od 4000 na jednu postel) a marťa spí pořád s náma, nepouštět psy do patra v případě onemocnění ventolin, jakmile se mi cokoliv nebude zdát?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2018 10:34
- Nahlásit
asi tak, no... a snad se to s vekem lehce zlepsi...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2018 11:43
- Nahlásit
kachna lituju tě moc - protože alergické dítko je blbý... Moře??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2018 12:08
- Nahlásit
peču kynutý koláč s borůvkama. Už se těším... nasbírali jsme jen kyblík od jogurtu - když nejsou houby (za skoro tři hodiny jen jeden hříbek a hrst lišek), tak alespoň modrý kuličky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2018 16:08
- Nahlásit
Pfuuj, to je hic! Se cloveku nechce vubec nic delat. To samy psiska, placatej se od steny ke stene.
Xerxová
(za skoro tři hodiny jen jeden hříbek a hrst lišek
To je co rict, teda, ze ani u vas nerostou. Snad jeste sezona prijde. Mnaam, boruvky!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2018 16:52
- Nahlásit
tadyje taky děsně. Ráno v lese to šlo, ještě že jsme všichni tři vstávací - v půl desátý už jsme byli zkontrolovat naše
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2018 19:47
- Nahlásit
u nás vedro, odpolko sprchlo a pak sauna ještě děsnější, teď se zatáhlo a hřmí a je super
kachna_
asi tak nějak, jinak určitě co dělat je spousta rad na netu
za mě zase lepší alergický dítě než dospělej, protože děti z toho často v pubertě vyrostou, ale dospělej to má stopro nafurt
třeba brácha byl jako dítě alergickej na kočky a to jako ,že mu stačilo projít kolem kočky a natekl mu krk a dusil se a od puberty nic, jediný, co mu zůstalo, že nemá rád kočky
|