| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 11:22
- Nahlásit
a tady s Cácorkou v pozici "co kdyby mu něco upadlo"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 11:47
- Nahlásit
Janiii
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 11:59
- Nahlásit
janiii ano, dětský jídelníček je u psíků velmi oblíbený
Psovod je to krásný - roste jako z vody
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 17:42
- Nahlásit
Janiii
Kluk jak buk! Krasne se dortem omatlal.
Maya
Super clanek vedle, diky za ayredale terriera, od soucasnyho typu se sice trochu lisi, ale zadna velka hruza jako u jinych plemen. A ten nazev plemene - zajimavy, ze ho takhle driv psali, ted uz je vsude s mekkym "i".
Trolitko naockovano a zvazeno - pribral chlapecek 2 kilicka, jak se "dodelava", takze ma celych 26 kg. A k mymu prekvapeni jsem zjistila, ze mame opravdu osvicenou veterinu - ptala jsem se na vicelety vakciny na parvo aspol. kombinaci, a Pipinka jede od zacatku dle triletyho schematu, to jsem ani nevedela, nalepky jsem nestudovala! Takze ted dostal jen ocko na lepto a kasel. A nechala jsem mu vymacknout analky, zase je mel plny, chude moje, po 3/4 roce, chjo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 17:57
- Nahlásit
Fifi
tak to je super s tou veterinou
maya
konecne vim ze pes pp neni povalec post3lovy ale povalec prepychovy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 18:00
- Nahlásit
Fifi chůdě je to s análkama... tak alespoň že jednomu "bodanci" unikl
sucho děsné... a kdy má konečně pořádně pršet?? Ano - zítra, až budeme nasazovat rakev a cpát do ní věci (do garáže s rakví nevjedeme)... a má lejt celou cestu až do Chorvat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 18:01
- Nahlásit
Fifi
tak to je super s tou veterinou
maya
konecne vim ze pes pp neni povalec post3lovy ale povalec prepychovy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 18:09
- Nahlásit
cernej caj
povalec prepychovy
Ten me taky strasne rozesmal.
Xerxová
tak alespoň že jednomu "bodanci" unikl
Jono, pro imunitu lepsi.
Ty jeho analky me stvou, ale nenadelas nic. On zere dost kosti, kurata a tak, bobky ma tvrdy a obcas vidim, jak se mu pri kadeni samovolne "vypusti" - a i tak ma problemy.
Aspon se vam bude dobre nakladat auto, pri destiku, budete mit osvezenicko a ne se pect.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 18:19
- Nahlásit
Fifi
nevymackavas sama? ja bych rada alw neprisla sem.na grif budem muset asi cas od casu zajet na veterinu... nejak s tim feri ma na starsi kolena potize, 8 let nic ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 18:21
- Nahlásit
cernej caj
nevymackavas sama?
Ne, jedna z mala veci, ktery psovi fakt nedelam. Zkousela jsem se to naucit, ale bojim se, ze bych akorat psovi zhmozdila zadek - nejde mi to, neumim to. Takze radsi sjedu na veterinu, kde to za pade vymackne profik, pes se aspon otrka v cekarne a v ordinaci a pak se projde v civilizaci a tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 18:37
- Nahlásit
Fifi
jo to chapu, sou veci asi ktery jdou a nejdou, ja bych to potrebovala asi ukazat tak ze by me.primo vet navedl v ordinaci, ze mi to jakoze ukaze... a taky nechci zvire trapit nejakym marnym snazenim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 19:29
- Nahlásit
Fifi
sem se koukla na ten název a on je ten teriér pojmenovám podle řeky a nikde jsem teda nenašla, že by se to dřív psalo Ayre, tak možná nějaká chyba v překladu
cernej caj
nebude ona Ferinka PPP? povaleč přepychový postelový
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 19:35
- Nahlásit
Maya
jo to mozna bude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 19:42
- Nahlásit
Maya
Jj, reka za to muze. Ale klidne se jeji nazev driv v aj mohl psat the River Ayre, nasla jsem ten historickej nazev. Pozdeji pak Aire. No, anebo jak rikas, autor se preklepl.
Kazdopadne fakt super pocteni, mas doma poklad.
cernej caj
a taky nechci zvire trapit nejakym marnym snazenim...
Presne tak, vet to ma za minutu hotovy, dukladne. Nez se stourat psovi v zadku a trapit ho, i tak je to hodne neprijemnej a asi i bolavej ukon. Fura mych kamosek to psum vymacknou samy, ja proste ne a ne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 19:56
- Nahlásit
Fifi
tak ono v tý knize jsou i vyložený hrubky, Lika to opravuje, takže bych se chybě nedivila
no ono takových pokladů je víc, akorát za ty třeba o výcviku a tak se mi nechce dávat tolik peněz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 20:12
- Nahlásit
Fifi
no prave, kdyz nekdo ten grif ma - ale ja proste nevim.
z ferinky dalsi tuna chlupu, aj vocasek krasne vycesanej, a samozrejme uz se povaluje na polstari
maya
sou to hrubky nebo to v ty dobe bylo proste normalni?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 20:50
- Nahlásit
cernej caj
kdyz nekdo ten grif ma - ale ja proste nevim.
Dyk, to neni snad zadna ostuda, ze clovek neumi/nechce vyprazdnovat analni zlazky svymu psovi.
Vycesana krasavice, se ji taky muselo ulevit.
Maya
no ono takových pokladů je víc, akorát za ty třeba o výcviku a tak se mi nechce dávat tolik peněz
Ja nemam predstavu, kolik takova stara knizka stoji, ale asi to par stovek bude. Kdysi jsme drazili hoodne starej herbar/rady bylinkarky a to slo do tisicu teda.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2018 21:22
- Nahlásit
cernej caj
přímo hrubky bych řekla, tak ono to asi nemělo žádnou korekturu a vydával to časopis, ne nějaké nakladatelství, takže asi jak to napsal, tak to vytiskli
Fifi
no ty starý knížky jsou ceny podle stavu, ta moje je v celkem dobrým stavu, tak stála 1500, v horším stavu jí mají i za 800, za tu o výcviku chtěli taky 1500 a to mě zas až tak nezajímá, to bych dala tak maximálně do pětikila
ale jinak normálně beletrie co mám ty starý knížky o psech, ty jsou většinou do stovky
no nejvíc bych chtěla jednu anglickou knížku, ale nejlevnější cena co jsem našla bylo 150 dolarů, tož to jsem se taky přemluvila že zas tak nutně jí mít nemusím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 06:01
- Nahlásit
Fifi
nerikam, ze to je ostuda, u nas je to spis nevyhoda krz dojezdu za vetem, kterej je tam hodinu denne anebo kvuli vymcknuti jet pres hodinu k tomu srdcari je nesikovny, rada bych to umela.
Maya
aha, tak to je mozny ze to vydali jak to dostali tak lika nas uz hrubek ochranila tak to ani nevypada
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 08:01
- Nahlásit
mazanec kyne (bez snídaňového mazance u nás není dovolená), ještě upeču plech perníku - aby Trpajzlíci netrpěli cestou a první den hlady - přeci jen nás bude už docela velká smečka...
Mám skoro zabaleno, skoro uklizeno - ještě vyžehlím zbytky včera vyprané... a budu se do večera nudit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 08:20
- Nahlásit
Xerxova
tomu se rika odpocivat
ja mamproblem s oblecenim kvuli dementni celozavodce, nemam hadry na 14 dni na ven... vyletama travim min casu nez praci a tak mam vic rifli, nez letnich tenkych kalhot na vylety...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 08:33
- Nahlásit
čaj jedeš hned po Bulharsku zase ven ?? Jinak když je jen trošku hezky, tak vyprání, usušení na sluníčku a vyžehlení je otázka chvilky (včera mi to schlo pod rukama - i velkou psí deku jsem usušila během dvou hodin)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 08:42
- Nahlásit
Jj, chtela sem az utery ale neklaplo to. Ja prijedu v podvecer, a rano kolem 9h zas odjizdim...
pracka pere hodinu nejkratsi program, to mam strach ze proste pres noc neuschne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 08:45
- Nahlásit
pokud bude vlhko, tak by to mohlo neuschnout - ale třeba včera večer jsem pověsila v devět várku prádla - a uschlo to přes noc parádně. A trošku vlhké dosuší žehlička
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 09:14
- Nahlásit
xerxova
moc se mi zehlicku kupovat nechce ale jako napad to neni spatny a mozna mi nic jinyho nezbyde.
Maya
sem se prihlasila do george pres mobil pro kontrolu prichozi platby a on mi v historii ukaxuje jen co semplatila ja takze starej dobrej servis24
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 09:33
- Nahlásit
cernejcaj
to je dobry teda, ja to v mobilu ani nemam, takze doufam ze alespon v pc to bude jakztakz fungovat
asi by se ti vyplatila susicka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 10:03
- Nahlásit
sak pres prohlizec ne? taky nemam appku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 10:03
- Nahlásit
na susicku fakt nemam penize ani misto v koupelne... to jenkombi az chcipne pracka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 11:14
- Nahlásit
chicht - je vidět, jaká jsem "stará škola" - neumím si představit "životbez žehličky" - a to žehlím nerada
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2018 11:47
- Nahlásit
xerxova
moje mama je s tebou asi podobne a nezehlila skori nic a moji babicku sem v xivote zehlit tez nevidela deda si obleky zehli sam tak coje to ta stara skola teda ja oroste jen prevzala zvyky moji mamy, ketere ji vetsinou naucila babicka a tu jeji maminka
|