| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 22:01
- Nahlásit
birma
některejch fotkách vypadá Rumíček jako velkej rozumnej péf,
asi na dvou z dvaceti
tvoje fotky neuvidím, ukáže mi to akorát hlavní fb stranu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 22:03
- Nahlásit
PetraK
jojo, voba sou hrozný chudáky, ten nemá sníh, ta zas žádný žrádlo....
Ja mam ted chudaky vsechny tri! Protoze chodili pripominat, ze venku se chladi ten vyvar z kureci mrtvoly! Aby jako ve vetru nezmrznul a kocici vetrelci ho nevymlaskli. Podekovala jsem jim pohlazenim za pripomenuti...
určitě se toho ujme Fifina nebo kachna
Ja ne, ja si prditka do kapes nestrkam.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 22:05
- Nahlásit
birma
a omlouvám se všem - opět jen na FB
Omlouvas se jen par neFB zpatecnikum. Tak asi ste si to pekne uzili.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 22:16 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
PetraK
asi na dvou z dvaceti
tak když mu vyfotíš jenom pupek nebo kuleváloš, nemůžeš čekat, že bude vypadat rozumně
ukáže mi to akorát hlavní fb stranu
jakto? Ty páteční Xerxová viděla....
Fifi
Omlouvas se jen par neFB zpatecnikum. Tak asi ste si to pekne uzili.
a to jsem ti nafotila sérii fousků
a tak abyste nepřišly o to nejlepší
Adam na hudlické skále
a výhled z rozhledny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 22:28 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
Adam na hudlické skále
Na nudlicke? Ho tam pustis jen tak, at si skoraci jak kamzik? Hovori ze me my zavrate...
Ty páteční Xerxová viděla....
Nevidela. Az neco cajda sem placla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 22:35 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Fifi
Ho tam pustis jen tak, at si skoraci jak kamzik? Hovori ze me my zavrate...
Jj už jsme se o tom i spolu jednou bavily. Na špatně schůdných a strmých místech ho pouštím bez vodítka - nechci aby strhnul on mě a ani nechci strhnout já jeho. Považuju to takhle za bezpečnější, když se vzájemně nemůžeme vyvézt z rovnováhy a on sice poletuje, ale umí si dát pozor, aby nešlápl vedle
edit: Nevidela. Az neco cajda sem placla
však říkala, že vidí můj profil, tam je to to první, co je vidět...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 22:43
- Nahlásit
birma
však říkala, že vidí můj profil, tam je to to první, co je vidět...
tvoje fotky neuvidím, ukáže mi to akorát hlavní fb stranu
To je pro nas neFB to samy. Si troufam rict. Proste vidime prd. Skoda, ze na rajce uz nic nedavas - a ted sem koukla, ze ani web v potu vyplozenej svuj nemas doplnenej za lonskej rok od dubna - skoda.
Na špatně schůdných a strmých místech ho pouštím bez vodítka - nechci aby strhnul on mě a ani nechci strhnout já jeho
Chces mi rict, ze tohle si slejzala s adamitou??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2016 22:50
- Nahlásit
Fifi
Skoda, ze na rajce uz nic nedavas
třeba ještě dám. Ty z Novýho roku ne, protože jsem je nahrávala z mamčinýho kompu a ten mi zlikvidoval kartu, takže jsem ji pak musela zformátovat a tim jsem o ně přišla.
Chces mi rict, ze tohle si slejzala s adamitou??
Nééé to né, jen jsme tam přišli do prudkýho kopce, tak tam jsem nás nechtěla zabít
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 07:35
- Nahlásit
Fifi
chudaci, a jen pohlazeni za takovou sluzbu maji
no doufam, ze to bylo jen neco takovyho jako blby doslapnuti nebo sul. V pacicce nic nema a vecer tech 300m po chodniku (v polich je tma jak v prrr a na tom naklouzanym by to bylo asi o koncetiny) sla normalne
birma
jak ma omrzly vousky
pokud si kartu jen zformatovala a nic na ni nenahrala tak to snadno pak muzes obnovit treba pres recuvu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 07:57
- Nahlásit
cernej caj
No už jsem na ni fotila ten včerejšek....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 08:10
- Nahlásit
birma
to sem si myslela, no. ale v principu priste neni vse ztraceno (navic se mrkni k mamce do temp slozky - bud windows/temp nebo users/*mamka*/local settings/temp), podle operaku se to muze trosku lisit a taky je nutno si na to zapnout ve windows nebo v totalcommanderu nebo co pouzivas zobrazeni skrytych souboru. treba kdyz otevres "tento pocitac" normlane z plochy tak F10 zobrazi horni panel, pokud nevidis a v tools - folder options - view si zakliknes zobrazovat skryte soubory, slozky atd.
mozna bys tam ty fotky jeste nasla. Jinak s tou kartou je to blby (a divny), ze ji to rozbilo, ale nekdy bohuzel se stane (nosila bych treba v penezence nouzove nejakou starou malou, treba z druhyho fotaku). Vero se takhle stalo, ze se ji zacal prepinat ten prepinac pri nandani do fotaku a ten ji porad hlasil zamcenou kartu, az se to lepilo naplasti (a obcas nekdo kartu zapomene, tak se nahrdani hned hodi)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 08:17
- Nahlásit
cernej caj
Dík, mrknu
Zamyká se mi jiná karta, taky už je přelepená
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 08:24
- Nahlásit
birma
me dycky udivuje, jak s emuze ten bazmek, na kterej prakticky nikdo nikdy nesaha zacit sam hejbat jako kdyby byl vyklechtanej, budiz ale takhle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 09:09
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
tjo a zas u soustruha!! a nemohla jsem vůbec usnout a spát. Vypadám jak tři dny mrtvá a moc moc závidím psejkům, jak si doma chrněj. Ščastný, že můžou chrnět a nikam nemusej a nic nemusej a jenom spěj. Uvařila jsem si zdravej čaj, udělala zdravej salát, budu celá zdravá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 09:11
- Nahlásit
Fifi
Ja mam ted chudaky vsechny tri!
aj jaj jaj, tooo je neščestííí, vědít, že mám kýbl žrádla a nemožu k němu!! tak aspoň, že teda přišli říct, pane profesore, že už je čas
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 09:18
- Nahlásit
Rumštáááájn
Hádejte co jsem našla! Ozdoby vánoční
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 09:19
- Nahlásit
kachna_
já taky. Pod stromkem. Kam je furt sestřeluje Buburdle, která se furt kolem stromku mrcasí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 09:27
- Nahlásit
PetraK
já taky. Pod stromkem
já v krabici, hledajíce živnostenský zákon (nebo aspoň zákon o obchodních korporacích)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 09:38
- Nahlásit
kachna_
já v krabici, hledajíce živnostenský zákon (nebo aspoň zákon o obchodních korporacích)
á tak to jsem zvědavo, co najdu já až budu hledat dneska ty papíry co potřebuju. Mohla bych najít něco zajímavýho
našlas ten zákon?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 09:42
- Nahlásit
kachna_
Zakony mas hledat a netu jako kazdej nornalni clovek a byla bys usetrena ozdob po vanocich
Co mate na stromku????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 09:57
- Nahlásit
kachna_
zajimava schovka
Maya
nevim, jestli je vhodny se na to ptat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 10:40
- Nahlásit
Maya
Co mate na stromku??
pečivo z vizovickýho těsta. Měli jsme i kolekci, ale ta záhadně 24. zmizela. Asi Ježíšek
Maya
Zakony mas hledat a netu jako kazdej nornalni clovek
to námasi zkoušející nepovolí
našlas ten zákon?
ne, ani na stromku neni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 11:32
- Nahlásit
ten pravidelnej rezim mi nedela dobre, precpane sem se citila uz pred obedem, natoz po nem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 14:12
- Nahlásit
PetraK dík moc za splnění domácího úkolu. Jestli tě to potěší, shodli jste se s mojí polovičkou i Milanem Š... Takže varianta jedna vyhrála.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 14:18
- Nahlásit
PetraK jo a mrkni na Zvířetník, myslím, že ti dnešní psí článek udělá radost...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 15:09
- Nahlásit
Xerxová
máááš pravdu!! To je teda překvápko! A já mám moc velkou radost. Doufám, že se z Dalmi posypou i další informace, toooodle neeestačííí!
Tak je fajn, že jsme se shodli všichni tři na stejný variantě.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 18:28
- Nahlásit
tak jsem zas něco pros... ehm prošvihla - rezervovala jsem si místo v chatě na Toulovce a je jedno jediný poslední (a to bůhví jestli je, kdy pán tu tabulku aktualizoval naposled) a už jsou v tom pokoji dva psi - podle fb asi australáci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 19:01
- Nahlásit
birma
A to vadi? Klec to treba jisti, pokud tedy nepojedes vlakem, zeano.
PetraK
Mohla bych najít něco zajímavýho
Kondom.
kachna_
Hádejte co jsem našla! Ozdoby vánoční
Si je zase sikovne schovej, at pristi rok opet najdes.
Prituhlo, prituhlo, Kremylek se hrbi jak vembloud. Troldas potvrdil, ze jest velmi ucenlive stenatko. Dvakrat ji videl, jak se oteviraj vstupni dvere rotvajlerem. Mno a uz si otvira sam, radost z toho teda moc nemam. Ale mela sem vcera, kdy kynologicky povely haji, tapacky a drapecky! vynesly smiknuti 4! paznehtu, aniz by se kroutil jak mastna nudle.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 19:02
- Nahlásit
birma
bozi, a me jeste ani neodepsali, zda muzu jet bez psa a bez spani jako nee... sem myslela, ze aspon tyden, nez se ozvou, tam nejaky misto zbude...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2016 19:08
- Nahlásit
Fifi
klec nemám, boudičku bych teoreticky půjčit mohla, ale jako nechala bys svýho psa samotnýho v boudičce v místnosti, kde budou dva cizí psi na volno? To si myslim, že už bude ve větší psychický pohodě ve vymrzlym autě zabubanej do dek... ale štve mě to, celej víkend jsem na to myslela, že tam mám zavolat a vzpomněla jsem si vždycky v blbou dobu, teď jsem poslala emila, ale nevim, jestli aspoň tu poslední postel pro mě jsem uchránila...
cernej caj
nj, se nedá nic dělat... tak si spolu dáme třeba Voka?
|