Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 18:12
- Nahlásit

My máme po procházce, vyrazíme asi až tak ve dvě, to už snad bude klidnějc. Adamovi je to nepříjemný, ale naštěstí žádná panika.
A znovu pFko, pro ty, co tu nebyli/y

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 19:37
- Nahlásit

Všem krásnej novej rok.
U nás dneska teda žádnej vichr, ale mrazejček malej a sluníííčko, jako paráda, ale v Plzni už prej sněží, tož zejtra asi už bude utrum.

HaZa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 19:42
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 21:49
- Nahlásit

birma
ja ani bevim, jestli budu moct krz ferinku. muz si nepreje ciziho psa, kdyby neco, napadne ho jinej pes a hned mas problem

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 23:26
- Nahlásit

zááás Koláče prohrálo v Gólu. Podařilo se mi Bubi přesvědčit, že je blbost bydlet v kópelce. číhá tady, co upadne komu pod stůl až z toho dokonce usnula, zatím není kanonáda v plné zbroji. Rumouš se ubytoval Ričrdovi na klíně, prej ho děsně miluje a chce, aby s náma zvostal napořád
Jdem hrát kostky. Vtip je v tom, že jsme to nehráli asi tisíc let a nikdo nezná pravidla to bude řežba

JEŠTĚ JEDNOU HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, POHODU A AŤ SE NÁM VŠEM - TEDY MYŠLENO I CHLUPÁČŮM - DAŘÍ.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 23:29
- Nahlásit

Night odešel do ložnice, že slušný lidi (a psi) už spinkaj Nevím, jestli ho mám vzbudit na půlnoc

zbrnd
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 23:30
- Nahlásit

Vše nej do nového roku fšem čaramůrám!

birma
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 23:44
- Nahlásit

Adam si před čtvrt hodinou vynutil venčení, prej to odpoledne všechno nestihnul, páč měl spoustu jinejch věcí na práci

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2015 23:53
- Nahlásit

Podivny ticho, asi pred bouri zde.
Toz, opatrujte se, vsici zdejsi a lide dobre vule, v novem roce. Pejskum at to steka, cura, kadi, tape atd.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 07:18
- Nahlásit

tak tedy vstupte do roku šestnáct... Uvidíme, jaký bude. Přeji hlavně zdraví a pohodu. A jak říkám často - s úsměvem jde všechno líp

Po půlnoci začalo sněžit a tak je hezky čistě bílo. Ale je toho maličko. Pes ještě chrápe - prospal celou noc, ani ho nevyrušilo z klidu to půlnoční šílenství. Byla jsem se na něj několikrát podívat - spinkal, případně na mě rozespale čučel... Už čtrnáct dní má spánkový deficitpřes den (neb jsem doma) a tak prý alespoň v noci se spinkat musí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 10:24
- Nahlásit

sniiiih!

tak hlavne zadny zlomeniny

mathea
krasny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 16:31
- Nahlásit

hlasim 1500 metru! a celkem pohoda. Ten poprasek asi prej taky moc nevadí. Jednu chvíli se mi zdálo, že ji trochu nadlehčila, ale cestou domů šla hezky. za chvilu bude behat 10km na vychazky jako nic

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 16:45
- Nahlásit

Jsme doma z výletu. Bylo to kratší, než jsem plánovala a jsem úplně v šoku, jak mě to unavilo. Na dlouhý procházce jsme sice nebyli dlouho, ale myslela jsem, že 2 x tejdně plavání + pravidelný běhání se musí někde odrazit. Tak prd.
Jdu na fotky, i když budou dost monotématický - nízká oblačnost přede mnou, nízká oblačnost za mnou....

cernej caj
To je supéééér!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 16:48
- Nahlásit

birma
tesim se tak ses nakonec rada, ze vandr neni? kolik ste usli?

ono to dost dela i ta zima, vcera/dneska je chladneji nez poslednich nekolik tydnu, takze i takova drobna zmena muze byt znat. Me dost stve, ze sem ve stredu koncila na 10km ze 17 (uz proto, ze sem mohla vzit vokouna - pac sme nepokracovali smer cajovna krz zkraceni) a taky proto, ze kdyz to koleno dela tohle v nule, co bude delat v -10...

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 16:58
- Nahlásit

cernej caj
nakonec jen něco kolem 25. I původní plán byl takovej šetřící - 27, zkracovala jsem tam, kde nám to ušetřilo cestu po silnici, vracení se stejnou cestou a vynechala jsem jeden kopec s vyhlídkou, protože jsem usoudila, že to, že nic nevidim, neni tim, že by nebylo co vidět, ale tim, že v tom mlíku prostě nic neuvidim odnikud
Jestli to bylo zimou zjistíme asi zítra - buď se tělo přizpůsobí a rozchodí se, nebo bude mít krapet problém

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 17:00
- Nahlásit

birma
tak urcite se rozchodi akorat ze to muze mit trochu vliv na vykonnost, ze se ti muze zdat, ze ses unavenejsi nez si cekala, ale par dni venku a rozjedes to zas

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 18:27
- Nahlásit

birma
asi musíš v práci ve volných chvílích posilovat a dělat dřepy a tak
u nás teda dneska mega hnusně, ráno sice trochu sněhu, ale jinak mrholení, mlha, mraky, jako po těch minulých slunečných dnech fakt na depku

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 18:28
- Nahlásit

cernej caj
Ferinka super, tak to už rozchodí si mylsím rychle, Kim taky jak přestal kulhat, tak už to šlo dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:09
- Nahlásit

Maya
taky doufam, ale i tak - na 30tky to na jare nebude, no

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:15
- Nahlásit

čaj to snad nevadí, že to nebudou třicítky. Vždyť i patnáctka je hezký výlet - a tvoje koleno bude taky třeba spokojenější Když zestárla Beta, stejně jsme chodili na "velké výlety". Tedy autem - a pak okruh - nejdřív deset a ke konci jen pět kiláků - co nejvíc po měkkém pod tlapátka, aby byla trocha kultury (nějaký ten kostelík či zřícenina), trocha hezké přírody... Nejhorší bylo ty trasy najít... Psice byla spokojená - neb výlet byl - a my taky. Pravda - když jsme o Betku přišli, vydali jsme se ten následující víkend na výlet větší (25 km Kokořínskem) a bolely nás nohy oba dva... Se štěníkem pak to prodlužování šlo rychle... a fyzička narůstala taky rychle

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:18
- Nahlásit

cernej caj
jak píše Xerxová, a co budeš dělat až budou oba staří? Teď to máš jen na chvilku, pak to můžou bejt roky
co mám říkat já se svým kiláčkem přes vesnici a to jsem byla taky zvyklá alespoň o víkendu nachodit pár hodin

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:19
- Nahlásit

naše dnešní fotky, doufám, že se to ukáže i těm bez FB

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:27
- Nahlásit

birma neukáže... hodí mě to na tvůj FB profil

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:32
- Nahlásit

Maya
Xerxová
co budeš dělat až budou oba staří?
Přizpůsobí se realitě, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:35
- Nahlásit

Xerxová Maya
jasny, vsak ja nic nerikam, kdyz budu chtit na tricitku, vemu timicka nebo pudu bez nich

ono spis ze kdyz uz nekam 2.5h jedu a mam jet 2.5 zpatky tak na 5km se to nevyplati, ale samo ze mi nic jinyho taky pokazdy nezbyde

kachna_
no presne, budu s nima chodit kolem baraku a v sobotu bez nich

birma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:36
- Nahlásit

birma
paradni fotky mas hned ti zavidim

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:47
- Nahlásit

Xerxová
tak to nevím proč, ale na profilu by to mělo být to první, co uvidíš...

cernej caj
dík moje oblibovaná je tahle

ale přijdou mi kvůlivá tý bílý tmě dost na jedno brdo a bojim se, že když tam vyrazíme v hezkym počasí, budou všude davy...
a plán na zítra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 19:52
- Nahlásit

birma
ta se mi libi taky moc

rajce uz nepouzivas?

to vypada dost dobre ta trasa ja uz vylet na zitra zpunktovat nestihnu, tak ti bud aspon zavidet

birma
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 20:01
- Nahlásit

cernej caj
používám, ale jsem na mamčině kompu a tohle mi přišlo jednodušší, i tak to trvalo snad hodinu, než to tam ten komp nasoukal...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Led 2016 20:02
- Nahlásit

kachna_
a já myslela, že napíše, že je dá do útulku a pořídi tu lapinu

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání