Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:29
- Nahlásit

a ještě výběr z tohoto týdne:
nejdřív se pochlubím velikostí cukroví - vyznávám miniaturizaci

pak Ovčí vrch na Chrastavou z minulého víkendu - to měl psík běhavou náladu celou procházku

no a silvestrovské terasy Ještědu:

tak - a je přenajtíno...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:32
- Nahlásit

Fajka u rozhledny si musíš dojít dolů do vesnice pro klíče, dát zálohu stovku a pak zase klíče dojít vrátit... S ohledem na viditelnost jsme o tom ani neuvažovali...

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:34
- Nahlásit

Xerxová
u rozhledny si musíš dojít dolů do vesnice pro klíče, dát zálohu stovku a pak zase klíče dojít vrátit...
jj já vím ale je to kousek..
no já myslela jestli i tak jste nezkusili jestli bude vidět něco jinýho než "mlíko"

fotky krása... jak je jasno to se to fotí !

se pochlubím velikostí cukroví - vyznávám miniaturizaci
nevim jestli bych měla tu trrrrrrpělivost...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:43
- Nahlásit

zbrnd
Za 14 dni uz preci budes chystat veselku s tim harlejákem kříženým s ježíšem ne?
No dovol? On je poutník... a za 14 dní bude asi ještě ve Španělsku a tam za nim určo nepoletim, počkám až doťape do Čech

Fajka, Xerxová
Parádní fotky!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:44
- Nahlásit

Xerxová
nejdřív se pochlubím velikostí cukroví - vyznávám miniaturizaci
Clovek toho muze vic sezrat, vid?
Aspon neco mas mini.
Krasny fotos, stejne jak od
Fajky
jejiz fotoserial je velmi peknej. Zrzavka obzvlaste. A lity lity s Babovkou a praskanim, je to pro nektery na palici.
U nas byl "pomerne" klid, praskali sousedi, ale prislo mi, ze decentka. Pres pulnoc jsme se proklikali, Troldik toho prvniho Silvestra zvladnul nad ocekavani v klidku. Ve tme mu totiz ty svetelny efekty sou sumak. Vcera cucel do dali na hradeckej ohnestroj, mi to prislo nejak kratky, jemu nezabavny. A dneska koukam, ze si magistrat pekne trhnul ostudu.
Mhuf, zato ty jeho hysterie pri manipulaci. Nechapu proc to ma, ale kdybych na nej tlacila nejak fest, chytne paniku a ve strachovce by i asi hlodnul. Takhle si za pul hodiny upevnil povel haji, tapacky drapecky a v klidu si nechal dva smiknout zase. Magoor.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:55
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jak nestandardní byly letošní svátky, tak nestandarní byl i letošní Silvestr třikrát za sebou, tooomu řikám maraton . Do novýho roku jsem se prořehtala. BuboRumíčci jsou kápuuuut. Přece jen od dvaadvacátýho mají dosti intenzivní prográmek. Ešče zítřek musej přežít a pak to dospěj.

KDO SE KOUKÁ NA ČŮRLOKA DŽOUNSE?? TOHO NOVÝHO BRITSKÝHO? S TÍM SKVĚLÝM PSYCHOPATICKÝM ČŮRLOKEM? VÍTE, ŽE DNESKA NA DVOJCE JE PREMIÉRA??

Až to skončí, tak sem narvu nějaký ty zrzavý fotky, aby se tu Nýtek nebál tak sám a za zrzavou nemusela bojovat enem ta mrňafka zrzatá, roztomilá

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:57
- Nahlásit

Fifi
Pres pulnoc jsme se proklikali, Troldik toho prvniho Silvestra zvladnul nad ocekavani v klidku.

tak hurááá!!

pevnil povel haji, tapacky drapecky

žiškovnej!! Miluju tyhle standardní kynologický povely

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:57
- Nahlásit

zdravím v novém roce a všem bez ohledu na počet končetin přeju hlavně zdraví!! ostatní - při troše štěstí - přijde samo

u nás Silvestr v pohodě. výhoda samoty, z 5 domů nestřílel vůbec nikdo, takže jsme jen přes půlnoc s psiskama venku sledovali, co se děje v okolních vesnicích. zvládli to všichni (měli jsme tu i našeho jedináčka "B" pejska - prchli z Hradce k nám do klidu ) Cácorce to bylo ukradený, Terezka uvítala verandu, ale o půlnoci byla na zahradě s námi a dobrý.

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 19:59
- Nahlásit

PetraK
KDO SE KOUKÁ NA ČŮRLOKA DŽOUNSE??
vim a jdu na něj - jsem zvědavá, protože je to posazený do dob minulých, takže tomu prý bude odpovídat i chování dvou hlavních postav, tak uvidíme

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 20:17
- Nahlásit

PetraK
KDO SE KOUKÁ NA ČŮRLOKA DŽOUNSE?? TOHO NOVÝHO BRITSKÝHO?
Dík za upozornění, chtěla jsem, ale krzevá probíhající hokejovej debakl jsem si ho zapomněla dát nahrát...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 20:21
- Nahlásit

Fifi
tak supr, ze ho to nechalo v klidu

Xerxová
krasny fotky, hlavne prvni v druhym radku a pak s najtikem a cukrovi vypada paradne, hned bych si dala

PetraK
dik, zes mi pripmela, co je nutne zaridit (ty salvy smichu mi napovedeli

Janiii
tak supr, ze psiska OK

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 20:21
- Nahlásit

Fifi
Troldik toho prvniho Silvestra zvladnul nad ocekavani v klidku. Ve tme mu totiz ty svetelny efekty sou sumak.
na něj sem hodně myslela, jestli to zvládl nebo jančil... je šiškovnej...!

Mhuf, zato ty jeho hysterie pri manipulaci. Nechapu proc to ma, ale kdybych na nej tlacila nejak fest, chytne paniku a ve strachovce by i asi hlodnul
no tak šikovný pako no...

KOUKÁ NA ČŮRLOKA DŽOUNSE?? TOHO NOVÝHO BRITSKÝHO? S TÍM SKVĚLÝM PSYCHOPATICKÝM ČŮRLOKEM? VÍTE, ŽE DNESKA NA DVOJCE JE PREMIÉRA
jsem si to teda pustila bo sem nevěděla na co mám čučééét..

Janiii
) Cácorce to bylo ukradený, Terezka uvítala verandu, ale o půlnoci byla na zahradě s námi a dobrý.
tak at jim to dlouho vydrží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 20:54
- Nahlásit

Xerxová
paradni i snezny fotky ze stranky pred (konecne prestal czpes zlobit a nacetl ji) a dobre, ze to odnesl jen ten filtr a ne sklo. snad neni Pepa moc potlucen.

Maya
tak snad to jeste par let bude brat maximalne takhle

s monitorem blby, ale jakej vesacek?

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 21:43
- Nahlásit

Fajka
tak at jim to dlouho vydrží
všechny holky to měly taky tak - čim starší, tim horší, tak uvidíme ... terez si nebyla uplně jistá, proto byla ve verandě, aby to od ní nechytila omladina - styl "aha, ona je nervní?? to se asi něco děje??" ...
a Čerlůůka budu muset někde stáhnout a mrknout ještě jednou, vždycky mi přijde, že napoprvé nepochytim všecko

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 22:11
- Nahlásit

Čůůrlok dobrej, ten konec se jim velepovedl, tomu řikám zmatení

Bubi visí přes židli a z Rumouška je hadráček

no a teď několik málo zrzavých nekvalitních fotografií pro pobavení fšech fanoušků našich vánočncích dárků

Boj

velmi lítý boj až šmouhy lítaj

přepral sem ho!

Rumoušek sepisuje seznam co nakoupit na Silvouše:

Rumoušova párty:

Silvestrovskou soutěž o toho nejošklivějšího vyhrává.... Rumíček!

Rumouš se raduje z vítězství o Ošklivku večera!

....... bez komentáře....

Rumouš uprostřed vážné debaty na téma současná politická situace v Evropě:

Chápete to kolego?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 22:12
- Nahlásit

Xerxová

velikostí cukroví - vyznávám miniaturizaci

taky máme takovýhle prťavky,líbí se mi to. Máme takový ty sady formiček - srdíčka, hvězdičky, kolečka - ty malý jsou opotřebovaný a ty veliký netknutý

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 22:25
- Nahlásit

PetraK
super fotky, v tom debatním kroužku se Rumíček tváří jako pan profesor
cernej caj
s monitorem blby, ale jakej vesacek?

takovej bazmek co se nalepí na ntb a pak se do toho dá zacvaknout ta myš, když to někam přenášíš, abys jí nemusela vláčet extra
už to tam mám nalepený, alespon jí neztratím jako tu dokynu

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2016 22:27
- Nahlásit

teda to jsou voblečky a to se mi ukazuje na fb, proč mě???
http://www.gearbest.com/men-s-clothing-c_11283/?vi p=86706&utm_source=YGfacebook&utm_medium=Kelly&utm _campaign=FB1512

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 08:35
- Nahlásit

PetraK dobrá fotodokumentace. A není to náhodou ten kamarád, co nerad psy?? Jak je vidět, Rumajzlík to s ním umí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 09:04
- Nahlásit

Maya
a ty nechces pleteny vousy?

PetraK
dobry fotky je supr, ze rumickovi se tak libi

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 09:32
- Nahlásit

Maya
cernej caj
y nechces pleteny vousy?
podle mě chce tohle a FB TO VÍ!!!

Námraza je krásná. U nás leží trošku sněhu, jen tak, aby bylo krásno a zrzavka skorofajková je úžasná.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 09:34
- Nahlásit

kachna_
to sem tam prehlidla

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 10:00
- Nahlásit

je zima, nevlídno, klouzavo... a tak jsme dali jen krátkou vodítkovou procházku. Potkali jsme dost psů - a docela to šlo. Sice si psisko procházku "vyřvalo" - ale po návratu vyluxoval plnou misku a padnul. Chrápe nahlas - myslím, že se těší, až po těch 16 dnech, co mě měl neustále doma, vypadnu do pracovního procesu
chicht - tady mu nejdřív nadávám, že ho musím volat dvakrát a neví, co se sluší po přivolání... a na druhé dostává cukroví (ořechové je prý nejlepší), protože si vzpomněl

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 14:05
- Nahlásit

jeden srnčí houf u nás za domem bývají i blíž ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 14:08
- Nahlásit

Janiii
i s trochou snehu ale loni si davala taky paradni stado, ze?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 15:18
- Nahlásit

cernej caj
jojo, vloni to bylo podobné, tohle jsem si vzpomněla na fifijovou, že se divila, že i u nás srnky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 15:44
- Nahlásit

včera bylo na polích taky hodně srnčího - ale malá stáda - tak pět kusů. Zato ovcí bylo hodně. Trochu mě překvapila ta jehňata - ale dočetla jsem se, že pokud je beran trvale ve stádě, tak na doporučovaný termín porodů v březnu ohledy nebere... a lednová jehňátka jsou běžná. Tak snad na noc na velké mrazy mají někde ovčín...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 18:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn Ábend majne líbe Kindr.

Dosti jako jsme zmrzli venku. Rumoušek si dal krásný odvolání od srn, byl rychlejší, než teta Ajšadlo, otočil to na pětníku. V hospodě si zas vysomrovali asi třistatun piškotůch a sucharůch. Donesli jsme zajícům pytel mrkve a honili se po poli. Já si doma vlezla do vany, kde jsem se spařila vroucí vodou. ČOkle cípli jak zrzavý dobrý víly a já si tetkon uvařila kafíčko a hodlám si užít poslední kousky volna. Jaaaaak mě se nechce co aaarbajtu. A to si nemám na co stěžovat, nejdu ani kopat rigoly, ani zametat chodniky, ani k pásu. Jak je člověk neustále nevděčnej tvor, co?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 18:09
- Nahlásit

jojo taky se mi nechce. Navíc příští týden suplím za kolegyni a v pátek mám ještěb dálkaře. Takže budu učit a učit a učit... A k tomu úředničit. Projekt se musí dodělat a státnice naplánovat

Psisko spinká a já skládám prádlo a jdu žehlit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2016 18:11
- Nahlásit

PetraK
Rumik by moh delat instruktazni videa pro pubertaky, kterak kondom rozhodne nepouzivat.
Prezila to ta sprcka?
Chápete to kolego?
Rozumbrada zrzatej.
Xerxová
Najtik se nejak zvetsuje, ne? Nebo ty se scvrkavas.
Janiii
jeden srnčí houf u nás za domem bývají i blíž ...
To by cuby slehlo. Tady se vyskytujou taky v polich, pobliz teda ne v takovym poctu.

Trololo je pako, lek se vlastniho odrazu v okne. Chtel cumet z parapetu a jak jsou zaluzky zatazeny, tak Smarjaaa, peeeef!

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání